Firma – og grupperejser

Inkl. badeferie på 4-stjernet hotel ved Nha Trang Beach – Vietnams smukkeste kyst

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt 

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

VIETNAM – HA LONG, HØJLAND OG MEKONG

14 eller 18 dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 15.995

Gæsternes vurdering

4,7 ud af 5

Vietnam er en eksplosion af farver, dufte og uspolerede oplevelser, som sirligt bindes sammen af vietnamesernes gæstfrihed.

På denne rejse venter der dig store oplevelser på Vietnams vandveje i både nord og syd. Du besøger den smukke, UNESCO-fredede Ha Long-bugt på mini-krydstogt med  overnatning, når du  bevæger dig på flydende markeder i Mekong-deltaet og slapper af ved den skønne kyststrækning i Nha Trang.

Rundrejsen byder også på storbypuls i Hanoi og Ho Chi Minh City, og undervejs bliver der rig mulighed for at stifte bekendtskab med lokalbefolkningen på bl.a. cykelture, landsbybesøg og på besøg hos lokale forretningsdrivende og kaffe- og teplantager, når du besøger det naturskønne højland i området omkring Da Lat i den sydlige del af Vietnam.

Vidste du i øvrigt, at Vietnam er en af verdens største producenter af kaffe? Selvom Vietnam måske ikke er det første land, du tænker på, når du drikker din morgenkaffe, er der alligevel en vis sandsynlighed for, at bønnerne i koppen er modnet på vietnamesiske marker i højlandet omkring Da Lat – faktisk overgås landet kun af Brasilien, når det kommer til mængden af eksporterede kaffebønner. Selv drikker vietnameserne gerne kaffen med kondenseret mælk, som giver en sød og cremet konsistens. Drikken kan nydes både kold og varm, og smager glimrende – særligt i autentiske omgivelser på en af de hyggelige kaffebarer, som er drysset ud over hele landet.

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du sejler i den underskønne Ha Long- og Bai Tu Long-bugt på et minikrydstogt
 • Du oplever det fantastiske højland i den sydlige del af Vietnam
 • Du i Da Lat-området besøger kaffe- og teplantager og ser de smukkeste grønne landskaber
 • Der på cykelture er tid til at nyde landskabet og møde lokalbefolkningen
 • Storbyoplevelserne venter i hovedstaden Hanoi og Ho Chi Minh City
 • Du besøger en hyggelig kunstnerlandsby lidt uden for Ho Chi Minh City
 • Du ser de berømte Cu Chi-tunneler, der blev brugt af Viet Cong
 • Du får en dejlig 4-stjernet badeferie i Nha Trang – Vietnams smukkeste kyst
 • Der er besøg på et flydende marked i Mekong-deltaet
 • Rejsen slutter med et par dage på det 4-stjernede Mekong Lodge Resort i det naturskønne delta

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra: København, Billund, Aalborg og Aarhus
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse på gode 3- og 4-stjernede hoteller
 • Minikrydstogt i den mindre berørte del af Ha Long- og Bai Tu Long-bugten med overnatning på luksusjunke i dobbeltkahyt med bad og toilet
Tallerken

Måltider

 • 11 x morgenmad
 • 9 x frokost
 • 6 x aftensmad

Vi sejler de steder i Ha Long-bugten, hvor andre ikke kommer

Vi besøger højlandet i syd – Dalat-området – hvor du bl.a. ser kaffe- og teplantager

Vi slutter rejsen af i Mekong-deltaet, hvor vi mærker og oplever livet langs floden

Vi sejler de steder i Ha Long-bugten, hvor andre ikke kommer

Vi besøger højlandet i syd – Dalat-området – hvor du bl.a. ser kaffe- og teplantager

Vi slutter rejsen af i Mekong-deltaet, hvor vi mærker og oplever livet langs floden

Bliv klogere på rejsen i denne video


Mød din rejseleder

UFFE ELBÆK

Da Uffe har arbejdet i Vietnam i 20 år og besøgt landet mere end 40 gange, kan han som rejseleder give oplevelser og informationer, som ikke findes i guidebøgerne eller på internettet.

Læs mere om Uffe
MORTEN DJØRBY

Vores rejseleder Morten har en særlig nysgerrighed og interesse for de uopdagede perler i Sydøstasien. Han elsker at møde nye mennesker og give indsigt i et land ud over det sædvanlige.

Læs mere om Morten
HENRIK BJØRN

Henrik besøgte første gang Vietnam i 1993. Han blev straks betaget af landets historie, venlige befolkning samt landets fantastiske kultur, landskab, arkitektur og dejlige køkken med de mange friske grøntsager.

Læs mere om Henrik

Mød din rejseleder

UFFE ELBÆK

Da Uffe har arbejdet i Vietnam i 20 år og besøgt landet mere end 40 gange, kan han som rejseleder give oplevelser og informationer, som ikke findes i guidebøgerne eller på internettet.

Læs mere om Uffe
MORTEN DJØRBY

Vores rejseleder Morten har en særlig nysgerrighed og interesse for de uopdagede perler i Sydøstasien. Han elsker at møde nye mennesker og give indsigt i et land ud over det sædvanlige.

Læs mere om Morten
HENRIK BJØRN

Henrik besøgte første gang Vietnam i 1993. Han blev straks betaget af landets historie, venlige befolkning samt landets fantastiske kultur, landskab, arkitektur og dejlige køkken med de mange friske grøntsager.

Læs mere om Henrik

Dagsprogram

 • Fuld af forventning begynder rejsen mod Vietnam på den første dag.

 • Udsigt til Hanois store sø Hoan Kiem Lake

  Vi ankommer til en af Vietnams mest charmerende og historiske byer, hovedstaden Hanoi, der under den tidligere franske kolonimagt var hovedby i landet.

  Vi begynder oplevelserne med at se det historiske fængsel ”Hanoi Hilton”, hvor bl.a. senator John McCain sad som krigsfange under Vietnamkrigen. Efter besøget bliver vi indkvarteret på hotellet og går på opdagelse i hjertet af byens gamle kvarter, som den franske kolonimagt kaldte “de indfødtes kvarter”. Helt fra gammel tid har bydelen været omtalt som byen med de 36 gader, selv om  antallet i dag er mange gange større. Gaderne har sjovt nok navn efter de erhverv, der samlede sig i dem. Bydelen er et sansebombardement af dufte, lyde og farver, og vi udforsker det stemningsfyldte område på en tur i cyclo, en slags ladcykel, rundt i de gamle håndværkergader. Vi nyder turen, hvor vi ikke selv skal trampe i pedalerne. Vejen går også forbi Hoan Kiem-søen, der er Hanois sceniske og centrale åndehul.   

  Velkomstmiddagen nyder vi på restauranten KOTO (Know One – Teach One), hvis koncept går ud på at give gadebørn og unge en chance for at få en uddannelse/et arbejde i restaurationsbranchen.

  Grand Cititel Hanoi Hotel

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Velkomstmiddag
 • Klassisk vietnamesisk "pho", nudelsuppe

  Dagen starter tidligt sammen med byen og dens borgere, der stille og roligt vågner. På Ba Dinh-pladsen er der vagtskifte, unge og gamle vækker kroppen med tai chi i parkerne, og vi selv spiser en klassisk kop dampende varm ”pho”, nudelsuppe.

  Efter den lokale morgenmad udforsker vi byen yderligere og får fortællingen om landsfaderen Ho Chi Minh, og ser Ba Dinh-pladsen med Ho Chi Minhs Mausoleum. Vi ser også præsidentpaladset, som Ho Chi Minh i sin tid ikke var interesseret i at bo i, så han slog sig ned i paladsets smukke have i et beskedent, traditionelt pælehus, som står præcis som han efterlod det. Vi ser også helligdommen Én-søjle-pagoden, der har form som en lotusblomst, der stiger op af Sorgens Hav, og som har stor symbolsk betydning for vietnameserne, da den er bygget til ære for den barmhjertige gudinde.

  Dagen afsluttes med et besøg på Museum of Ethnology, hvor vi lærer om Vietnams 54 etniske minoriteter og deres hverdag og traditioner, inden vi ankommer til Litteraturtemplet – en af landets smukkeste bygninger,  som anses for at være Vietnams første universitet.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Kalkstensformation ved Ha Long-bugten

  I de næste to dage er det tid til at opleve den UNESCO-fredede Ha Long-bugt. Bugten, som rent faktisk er et ø-hav bestående af flere bugte, er ubestridt et af Vietnams mest fascinerende og smukke naturscenerier. Rejseguiden Lonely Planet omtaler bugten som en af verdens ti smukkeste sejladser, og i 2011 kom den på listen over verdens syv nye naturvidundere. Området er blændende smukt med tæt på 2.000 frodigt bevoksede kalkstensformationer, der rejser sig op over det smaragdgrønne vand i de mest fantastiske formationer. I et helt specielt døgn skal vi bo om bord på et lille, 5-stjernet luksuriøst skib, som er indrettet med alle moderne faciliteter.

  Det 5-stjernede krydstogt er naturligvis valgt på grund af skibets kvalitet og programmets flotte indhold, men også fordi køreturen til havnen kun er på to timer. Vi kører fra Hanoi midt på formiddagen og køreturen bringer os gennem klassisk smukt Nordvietnamesisk landskab med landbrugsområder, natur, rismarker og større og mindre byer, hvor vi fra bussen kan opleve det lokale liv.

  Inden det luksuriøse minikrydstogt tager sin begyndelse, bliver vi budt velkommen på traditionel vis med en kop te i rederiets lounge, og når vi er gået om bord introduceres vi til livet på skibet, imens vi nyder en velkomstdrink. Vi indkvarteres i smukke og rummelige værelser med egen privat balkon.

  Kaptajnen sætter kursen mod områdets største seværdigheder. Han sejler ad en anden rute end den gængse, til nogle af de mest oprindelige områder, så vi får fornøjelsen af at nyde de fantastiske omgivelser mellem de grønklædte kalkstensbjerge i egne af Ha Long-bugten, hvor næsten ingen andre kommer.

  Efter en dejlig frokost om bord sejler vi til Lan Ha-bugten, der er kendt for sine uberørte og paradisiske strande, der er at finde på de cirka 400 små øer, som udgør området. Her får du mulighed for at sejle i kajak eller nyde det krystalklare badevand på en svømmetur.

  Tilbage på skibet har du mulighed for at nyde solnedgangen, slappe lidt af eller deltage i et madlavningskursus sammen med skibets kok. Inden vi sætter os til bords i skibets restaurant, hvor der serveres en udsøgt menu, er der happy hour på skibets soldæk.

  Er du til flere oplevelser, kan du prøve at fiske efter blæksprutter, og ellers kan du stille og roligt nyde en drink på øverste dæk under nattehimlen.

  Krydstogt i Ha Long-bugten

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Nha Trang er en af Vietnams smukkest beliggende kystbyer

  Vi nyder solopgangen i det enestående landskab, og kan deltage i tai chi på dækket og spise let morgenmad. Vi sejler ind til en af de utallige øer, hvor vi bl.a. skal udforske en af de mange grotter, som havet over tid har udskåret i den bløde kalksten, men vi oplever også bugten fra noget nær vandoverfladen, når vi sætter os til rette i en lokal bambusbåd kaldet ”sampan” og bliver roet rundt i stilheden omgivet af det mageløse landskab. Tilbage på skibet spiser vi en dejlig brunch og påbegynder så småt sejladsen tilbage til fastlandet, imens vi deltager i en teceremoni, der sætter et hyggeligt punktum for minikrydstogtet.

  Tilbage på land kører vi i bus til Hanoi, hvorfra vi flyver sydpå mod kystbyen Nha Trang. Nha Trang er en af Vietnams smukkest beliggende kystbyer – et populært feriemål for vietnamesere såvel som tilrejsende. Omkranset af dramatiske bjerge ligger en flere kilometer lang tropisk strand med gyldent sand ud for et smukt hav med udsigt til utallige øer. 

  De næste par dage bor vi på et dejligt hotel tæt ved stranden.

  Citadines Bayfront Hotel

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Brunch
 • Afslapning ved stranden i Nha Trang

  Denne dag er afsat til afslapning og oplevelser på egen hånd. Hvis du bare ønsker at slappe af og nyde solen, er det bare med at tage strandtasken og håndklædet med under armen og tilbringe hele dagen nede ved havet. Dagen kan også udforskes med smagsløgene på nogle af de mange caféer og restauranter, der både serverer traditionelle og moderne retter. Du kan også dykke længere ned i områdets historie ved Long Son-pagoden med den store hvide Buddha-statue i “baghaven” eller besøge nogle af de mindre museer i byen. Hvis du ønsker at være aktiv, er det også muligt at dyrke diverse sportsaktiviteter ved hotellet eller på stranden.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad
 • Smukt landskab i bjergpasset Ngoan Muc

  Formiddagens timer bruges på at udforske Nha Trangs største seværdigheder. Vi besøger det imponerende Champ-tempelkompleks, Po Nagar, med de fire tårne, der stammer helt tilbage fra 700-1200-tallet. Po Nagar ligger på højdedraget Cu Lao med en fantastisk udsigt over Nha Trang, floden Cai og de omkringliggende landsbyer. Ved en af de små fiskerlandsbyer fornemmer vi stemningen fra det oprindelige Nha Trang, og den franske kolonitid bliver nærværende igen, når vi besøger domkirken Christ the King, der er imponerende elegant bygget i forhold til byggematerielet, der udgøres af cementblokke.

  Om eftermiddagen fortsætter rundrejsen via bjergpasset Ngoan Muc ad en naturskøn rute med snoede bjergveje til Da Lat.

  Sammy Dalat Hotel

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Udsigt over Da Lats smukke landskaber

  Da Lat er ubestridt en af de smukkest beliggende byer i det vietnamesiske højland. Byen ligger i 1.500 meters højde på et frodigt plateau omgivet af bjerge med vandfald, pinjetræsskove, søer og floder. På grund af det milde klima, som minder meget om det vi kender i Sydeuropa, udviklede det franske kolonistyre byen til et populært sommersted. Klimaet er også årsagen til områdets store produktion af grøntsager, jordbær, blomster, kaffe og te, som sælges til resten af landet.

  Oplevelserne i højlandet starter med en tur i svævebane op til Truc Lam, hvor der ligger en pagode og et kloster. Turen giver en forrygende udsigt i fugleperspektiv over nåletræslandskabet, Da Lat og den nærliggende sø Tuyen Lam. Dernæst får vi chancen for at blive lidt klogere på landbrugslivet, når vi besøger nogle af de lokale producenter. Her ser vi en kaffefarm/plantage, der er kendt for sin weasel-coffee, en af de mest berømte og dyreste salgs kaffe i verden. Vi kører forbi kaffe-, te-, blomster- og artiskokplantager. Vi gør stop ved en lille silkefabrik, hvor vi hører om produktionen som stadig foregår på gamle franske spindemaskiner.

  På byens fine gule banegård, kan man nyde mødet mellem klassisk art deco og traditionel bjerglandsby-arkitektur. Banegårdens tag er eksempelvis højt og skråt, som mange af de små landsbyers fælleshuse også er det. Derudover besøger vi sommerresidensen for den sidste af Vietnams 13 konger, Bao Dai, der regerede fra 1926-45.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Ho Chi Minh City med den smukke domkirke Notre Dame i forgrunden

  Det er tid til at sige farvel til Da Lat og højlandet, når kursen sættes mod storbyen Ho Chi Minh City. Undervejs oplever vi afvekslende landskaber og besøger en landsby tilhørende Ko Ho-folket og får et indblik i deres hverdag.

  Rejsen fortsætter til det flade Sydvietnam og Ho Chi Minh City, der inden 1976 var bedre kendt under navnet Saigon. Saigon var hovedstad i den franske koloni Cochinkina fra 1862-1954 og i Sydvietnam fra 1954-75. Efter Vietnamkrigens afslutning blev byen omdøbt til Ho Chi Minh City, og Hanoi blev udnævnt som ny hovedstad. På trods af Hanois hovedstadsstatus er det fortsat Ho Chi Minh City, der er landets største by med ca. 10 mio. indbyggere.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Cu Chi-tunnellerne, som blev skabt af Viet Cong-guerillaen under krigen

  Vi kører tidligt til Cu Chi, som ligger ca. 1,5 time uden for Ho Chi Minh City og passerer bl.a. gummiplantager undervejs. Vi ser nærmere på Cu Chi-tunnelerne – et kæmpemæssigt netværk af underjordiske tunneler skabt af Viet Cong-guerillaen under Vietnamkrigen. Herfra kæmpede de mod amerikanerne, som havde base i det samme område, men over jorden. Levn fra dengang viser, hvordan de stridende parter boede næsten side om side eller rettere sagt over og under hinanden, og vi ser med hvilke våben, de bekæmpede hinanden. Hvis man har lyst, er der også mulighed for selv at komme ned i gangene og opleve, hvor trange de er.

  Tilbage i Ho Chi Minh City møder vi en pulserende, moderne asiatisk storby med både nyopførte højhuse og gamle bygninger fra kolonitiden. Vi spiser frokost, inden vi tager hul på byens seværdigheder, hvor vi starter med det franske kolonistyres to smukke bygninger – den rødlige murstenskirke Notre Dame og Hovedpostkontoret. Notre Dame ligger i hjertet af det tidligere franske administrationsområde og spiller en stor rolle for de mange katolikker der bor i den sydlige del af Vietnam. Lige overfor ligger det elegante Hovedpostkontor, der er tegnet af selveste Gustav Eiffel. Vietnamkrigen bliver for en stund uhyggeligt nærværende, når vi også besøger Genforeningspaladset og Krigsmindemuseet.

  Sidst på eftermiddagen slår vi vejen forbi det klassiske Ben Thanh-marked, hvor handlen er godt i gang blandt de mange små stande. Lyden af gode tilbud runger i ørerne, krydrede dufte fylder næseborene og farvestrålende blomster, grøntsager og glitterstads kæmper om opmærksomheden.

  Denne aften bliver der tid til på egen hånd at gå på opdagelse i den spændende storby. Det er nemt at finde gode restauranter omkring hotellet, og der er altid ekstra meget at se på om aftenen i byens gader.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Sejltur i Mekong-delatet, Vietnams største spisekammer.

  Vi siger farvel til storbyen og rejser dybt ned i det vietnamesiske spisekammer – det gigantiske og frodige Mekong-delta. Fra den lille landsby Ben Tre sejler vi ud for at møde lokalbefolkningen på og ved floden. Vi besøger små virksomheder, f.eks. en murstensfabrik og en lille familievirksomhed, hvor vi ser, hvordan de laver sovemåtter. Ad små stier cykler vi ud og oplever landskabet langs rismarker, palmetræer og frugtplantager, og får undervejs et fint indblik i levevilkårene for de mange mennesker, der bor i floddeltaet.

  Efter frokost kører vi til vores dejlige resort, der ligger i de perfekte rammer smukt lige ned til Mekong-floden. Her tilbringer vi de næste par dage, så der bliver også tid til at kølet lidt af i resortets pool.

  Mekong Lodge Resort

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Det flydende marked i Cai Be

  Endnu et af feriens ubestridte højdepunkter venter i de tidlige morgentimer – det store og intense flydende marked i Cai Be. Sanserne bliver pirret, når vi blander os med de mange både, som er lastet til bristepunktet med eksotiske frugter, grøntsager, ris og utallige andre afgrøder fra det store delta. Handlen er livlig, støjende og intens med store sække og kurve, som langes hen over rælingen, og lydbilledet er en blanding af dunkende bådmotorer og råbende producenter og opkøbere. 

  Efter denne oplevelse sejler vi tilbage til hotellet og nyder vores morgenmad i ro og mag, inden dagen byder på flere oplevelser i nærområdet.

  Vi skal nemlig på en lille cykeltur, hvor vi følger små hyggelige stier til en lille færge, der bringer os til øen Tan Phong. Øen er centrum for salg af frugt til Vietnam og store dele af Sydøstasien, og vi besøger en af de lokale producenter og smager de saftspændte og søde eksotiske frugter lige fra kilden.

  Vi fortsætter gennem det frodige landskab, stopper ved et privat hjem, hvor vi bydes på te og besøger en lille producent, som indvier os i kunsten at fremstille rispapir til de berømte forårsruller.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Risbønder på vej til markerne i det sydlige Vietnam

  Formiddagen er fri til at slappe af, nyde poolen, cykle eller gå en tur i nærområdet. Efter frokost kører vi til lufthavnen og flyver tilbage til Danmark.

  NB! Såfremt du vælger at forlænge din rejse, vil du, når resten af gruppen kører til lufthavnen, blive kørt til Phan Thiet af en engelsktalende chauffør. Ligeledes vil du, når du skal rejse hjem til Danmark, blive hentet og kørt til Ho Chi Minh City lufthavn.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og frokost
 • Eventyret i Vietnam får sin afslutning, og vi ankommer igen til Danmark.

 • Det er muligt at tilkøbe ekstra dage på et dejligt resort ved Phan Thiet i Vietnam. For mange er det en god måde at afrunde rejsen på og på afslappende vis fordøje alle de spændende oplevelser fra de foregående dage.

   

  Tilkøb flere oplevelser

  Tilkøb: 5 dages badeferie i Phan Thiet

  Forlæng rejsen med 4 ekstra overnatninger på det 4-stjernede Amaryllis Resort & Spa i Phan Thiet. Amaryllis Resort & Spa er smukt beliggende på stranden ud til Det Østkinesiske Hav med kokospalmer, så langt øjet rækker. Der er ca. 10 min. kørsel ind til den

  Tilkøb: 5 dages badeferie i Phan Thiet - enkeltværelse

  Forlæng rejsen med 4 ekstra overnatninger på det 4-stjernede Amaryllis Resort & Spa i Phan Thiet. Amaryllis Resort & Spa er smukt beliggende på stranden ud til Det Østkinesiske Hav med kokospalmer, så langt øjet rækker. Der er ca. 10 min. kørsel ind til den

  Tilkøb: 5 dages badeferie i Phan Thiet - Aroma Beach Resort & Spa

  Forlæng rejsen med 4 ekstra overnatninger på det 4-stjernede Aroma Beach Resort & Spa Phan Thiet beliggende lige ned til stranden med privat strandområde. Ud over sin dejlige beliggenhed tilbyder hotellet poolområde, motionslokale, billard og gratis Wi-Fi. I

  Tilkøb: 5 dages badeferie i Phan Thiet - enkeltværelse – Aroma Beach Resort & Spa

  Forlæng rejsen med 4 ekstra overnatninger på det 4-stjernede Aroma Beach Resort & Spa Phan Thiet beliggende lige ned til stranden med privat strandområde. Ud over sin dejlige beliggenhed tilbyder hotellet poolområde, motionslokale, billard og gratis Wi-Fi. I

Anmeldelser fra tidligere rejsende

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
04. april
2022

14 dage

Uffe Elbæk

15.995 kr.

København

Se rejseplan
10. juli
2022

14 dage

Uffe Elbæk

15.995 kr.

København

Se rejseplan
15. oktober
2022

14 dage

Uffe Elbæk

15.995 kr.

København

Se rejseplan

Afgange

04. april 2022
14 dage

Uffe Elbæk
15.995kr.
København

10. juli 2022
14 dage

Uffe Elbæk
15.995kr.
København

15. oktober 2022
14 dage

Uffe Elbæk
15.995kr.
København

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Indenrigsfly fra Hanoi til Nha Trang
 • Overnatning i dobbeltværelse på gode 3- og 4-stjernede hoteller
 • Minikrydstogt i den mindre berørte del af Ha Long- og Bai Tu Long-bugten med overnatning på luksusjunke i dobbeltkahyt med bad og toilet
 • Minibadeferie med 2 nætter på 4-stjernet hotel i Nha Trang, som er kendt for sine hvide sandstrande
 • Afslapning og skøn natur ved Mekong-floden med 2 nætter på det 4-stjernede Mekong Lodge
 • 11 x morgenmad, 9 x frokost og 6 x aftensmad
 • 2 flasker mineralvand pr. dag
 • Transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • Spændende byrundtur i Hanoi og Ho Chi Minh City, hvor vi bl.a. kører rundt i de gamle handelsgader med cyclo
 • Sejltur til de flydende markeder i Cai Be
 • Tur med svævebane i det frodige Da Lat-område
 • Spændende besøg til Cu Chi-tunnelerne
 • Engelsktalende lokalguider
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg: kr. 3.995
 • Tilslutning fra Aalborg eller Aarhus kr. 1.250
 • Administrationsgebyr kr. 125

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Laos & Cambodja

  • Du oplever to lande, som få endnu har besøgt
  • Rejsen indeholder mange UNESCO-highlights
  • der er ophold i kongebyen Luang Prabang med de smukke templer
  • du ser tempelkomplekset Angkor Wat og kongebyen Angkor Thom

14-dages rundrejse

20.995 kr.

Næste afgang

10. mar

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Fascinerende Vietnam – fra Sapa til Mekong

  • Vi har arrangeret rejser i Vietnam igennem mere end 15 år og ved, hvad der gør den store forskel i detaljerne
  • Vi sejler de steder i Ha Long-bugten, hvor andre ikke kommer
  • Du oplever Sapas bjergrige områder

17-dages rundrejse

18.495 kr.

Næste afgang

23. mar

Se rejsen
Buddhister i procession i Thailand ved solopgang
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Det gyldne Thailand

  • Du møder bjergstammer og etniske minoriteter i Den Gyldne Trekant
  • Du oplever junglen på en sejltur med bambus-tømmerflåde
  • Der er besøg i Det Hvide Tempel og Det Blå Tempel i Chiang Rai

16-dages rundrejse

18.995 kr.

Næste afgang

04. mar

Se rejsen
Buddhister i procession i Thailand ved solopgang
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Det gyldne Thailand

  • Du møder bjergstammer og etniske minoriteter i Den Gyldne Trekant
  • Du oplever junglen på en sejltur med bambus-tømmerflåde
  • Der er besøg i Det Hvide Tempel og Det Blå Tempel i Chiang Rai

16-dages rundrejse

18.995 kr.

Næste afgang

04. mar

Se rejsen

Når rejsen går til Vietnam

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke