Firma – og grupperejser

Unik Vietnam-nyhed fyldt med helt særlige lokaloplevelser

Gratis udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster

Aflyses din rejse, er du sikret fuld refundering uanset købstidspunkt 

Vi imødekommer alle sikkerhedskrav og følger altid UM’s rejsevejledninger

VIETNAM – HAVET, BJERGENE OG DEN RØDE FLODS DELTA
17 dage fra kr. 19.995

Usædvanlig og indholdsrig rejse fra syd mod nord og rundt i tre af Vietnams største og mest unikke natur- og landskabsfænomener. Desuden – og bogstavelig talt ikke mindst – landets ubestridt største byer, metropolen Ho Chi Minh City i Sydvietnam, hvor vi starter, og hovedstaden Hanoi i Nordvietnam, hvor rejsen slutter.

Vi starter rundrejsen i det sydlige Vietnam i Ho Chi Minh City, hvor vi oplever de ukendte og sjældne sider af byen, når vi tager på opdagelse i de små gyder ”hem” og interessante distrikter. Rejsen fortsætter langs de overjordisk naturskønne strækninger, når vi oplever alt det bedste fra havet og højderne på den spektakulære kyststrækning i Syd- og Midtvietnam og det centrale højlands bjergplateauer. I den vietnamesiske vandkant skal vi opleve traditionelt håndværk, besøge fiskerlandsbyer, møde lokalbefolkningen i deres hverdagsliv og opleve Det Sydkinesiske Hav på nærmeste hold. Oppe i bjergene møder vi etniske minoriteter, der viser os deres traditioner, og vi oplever deres begravelses- og fælleshuse, vi besøger te-, kaffe- og gummiplantager og kører gennem svimlende smukke bjergpas.

Turen slutter på flotteste vis i det frodige og fertile Røde Flods delta, hvor vi oplever hidtil ukendte områder af det historisk betydningsfulde delta, bor i lokale rammer og tager på opdagelse i landsbyer, både på kysten og inde i landet. Der bliver selvfølgelig også tid til til et minikrydstogt i det, for mange, ubestridt smukkeste naturområde i Vietnam: Ha Long-bugten, der både er et af verdens 7 naturvidundere og er at finde på UNESCOs verdensarvsliste. Her tilbringer vi et døgn ombord på en luksuriøs junke omgivet af den smukkeste natur.

Hele turen bliver bundet sammen af det velsmagende vietnamesiske køkken, når vi smager os vej ned gennem de forskellige regionale køkkener på lokale spisesteder, eksklusive restauranter, markeder og i private hjem – og på kokkeskole får du nye kulinariske færdigheder klar til brug i køkkenet derhjemme.

Næste ledige afgange

13. mar. fra 19.995 kr.Bestil
30. mar. fra 19.995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du oplever sider af Vietnam, som turister sjældent ser
 • Rejsen er perfekt, hvis du bare ikke kan få nok af Vietnam og gerne vil tilbage og opleve nye sider af landet
 • Du kommer tæt på lokalbefolkningen og får lokale og sjældne oplevelser i unikke rammer
 • Der venter nye og anderledes oplevelser i Ho Chi Minh City
 • Du får unikke oplevelser langs med Vietnams smukke kyststrækning
 • Du får oplevelser i det centrale højlands bjerge og hos etniske minoriteter
 • Du får ophold og ukendte oplevelser i Den Røde Flods delta
 • Du bor på håndplukkede hoteller med unik beliggenhed
 • Du spiser på omhyggeligt udvalgte spisesteder, der viser det vietnamesiske køkkens mange facetter
 • Rejsen sluttes af med et minikrydstogt med overnatning i den naturskønne UNESCO-fredede Ha Long-bugt

Vores rejseledere

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra: Aalborg, Aarhus, Billund og København
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning i dobbeltværelse på nøje udvalgte 3- og 4-stjernede hoteller med central beliggenhed
 • Minikrydstogt i Ha Long-bugten med overnatning på luksusjunke i dobbeltkahyt med bad og toilet
Tallerken

Måltider

 • 13 x morgenmad
 • 1 x brunch
 • 11 x frokost
 • 13 x aftensmad

Denne rejse er unik og kun kan opleves med Risskov Rejser

Du er garanteret sjældne og helt særlige lokale oplevelser

Rejsen henvender sig især til anden- og tredjegangsbesøgende til Vietnam

Denne rejse er unik og kun kan opleves med Risskov Rejser

Du er garanteret sjældne og helt særlige lokale oplevelser

Rejsen henvender sig især til anden- og tredjegangsbesøgende til Vietnam

Dagsprogram

 • På rejsens første dag bliver kursen sat mod Ho Chi Minh City.

 • Ho Chi Minh City

  Vi ankommer til Vietnam og metropolen Ho Chi Minh City (det tidligere Saigon) først på aftenen og kører direkte til vores hotel i hjertet af byen.

  Grand Hotel, Saigon

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Let anretning
 • En af de små gyder (hem) i Ho Chi Minh City

  Efter morgenmaden skal vi opleve nogle af de mere ukendte og folkelige sider af metropolen Ho Chi Minh City. Vi starter med en ”hemmelighed”, når vi går ned i Secret Weapon Cellar og hører om Vietnamkrigen inde i selve Ho Chi Minh City.

  Kanalen Nhieu Loc-Thi Nghe og vejene langs den løber igennem distrikt 3 og 4 og er nu en eftertragtet strækning med sin helt egen puls fra tidlig morgen til sen aften. Mængder af butikker, kaffebarer, spisesteder og rekreative grønne områder frister med lokale oplevelser, og helt usædvanligt skal vi også opleve kanalen og folkelivet langs den på en sejltur. Endnu mere sjældne og usædvanlige er oplevelserne, når vi begiver os ind i distrikt 4 og netværket af små charmerende og meget lokale gyder kaldet ”hem” og det lokale marked med det svimlende udbud af varer og streetfood. Det er det lokale og ukendte Ho Chi Minh City, når det er allersmukkest.

  Om eftermiddagen bliver der tid til at slappe lidt af, inden vi om aftenen skal nyde en middag i det fashionable og eksklusive distrikt 7, hvor vi også oplever Crescent Lake og Regnbuebroen.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Gravsten ved hvalkirkegården i Phuoc Hai

  Vi siger farvel til Ho Chi Minh City og kører ud til Det Sydkinesiske Hav for at tage hul på de næste dages oplevelser på Vietnams smukkeste kyststrækning.

  Undervejs gør vi flere stop og det første er ret så spektakulært, en kirkegård for hvaler. Vietnameserne langs kysten hylder og tilbeder Ca Ong, som hvalen hedder på vietnamesisk. I fiskerlandsbyen Phuoc Hai er der anlagt en kirkegård med det smukke navn Dinh Ong Nam Hai eller ”Palace of The South Sea God”, fordi hvalen ses som et helligt dyr, som beskytter og bringer held og lykke til fiskerne.

  Her er et ukendt antal hvaler begravet, det anslås lokalt, at der er ca. 450-460 hvaler begravet op gennem årene. På gravstederne er der helt klassisk blomster, røgelsespinde og et lille skilt som fortæller, hvilken dag hvalen blev fundet død, og hvem der fandt den. Finderen påtager sig efter begravelsen at passe grav og bede til hvalen. Traditionen menes at gå helt tilbage til Champa-folket, som regerede i Midt- og Sydvietnam frem til 1832.

  Efter en stribe smukke stop og en frokost med udsigt til Det Sydkinesiske Hav, når vi frem til bjerget Ta Cu, hvor vi tager på en 1.600 m lang svævebanetur op i 563 m højde. Stedet er et nationalt naturreservat pga. af dets unikke flora og fauna, og er ikke alene en ubetinget naturoplevelse, men også en oplevelse som giver indsigt i vietnamesernes forhold til buddhismen.

  En sjældent flot oplevelse er det at opleve de smukke pagoder, den enestående 49 m lange og 7 m høje liggende buddhastatue Nirvana Shakyamuni Buddha og de 7 m høje statuer kaldet ”The Buddha Postures”, som vietnameserne søger op på bjerget for at besøge – og ligeså gør vi.

  Efter besøget er der en kort køretur til vores dejlige resort i Ham Tien, som ligger lige i vandkanten.

  Aroma Beach Resort & Spa Phan Thiet

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Saltfremstilling i Vietnam

  Vi fortsætter rejsen ad den smukke kyststrækning og kommer tæt på det lokale liv, når vi besøger producenter, der har dedikeret deres liv til at udvinde og fremstille to af Vietnams ikoniske fødevarer: havsalt og fiskesovs.

  Havsalten bliver på traditionel og benhård vis udvundet af Det Sydkinesiske Havs salte vand, og den ultimative vietnamesiske ”sovs”, nuoc mam, kendt som fiskesovs, bliver fremstillet ved brug af netop havsalt og er baseret på århundreder gamle håndværksmæssige traditioner. Fiskesovs fra Phan Thiet og kyststrækningen anses for at være blandt den ypperste af Vietnams fiskesovse.

  Midt på dagen ankommer vi til Phan Rang og spiser lokal frokost, inden vi tager på opdagelse i lokalområdet. Vi besøger landsbyen My Nghiep, som byder på endnu mere traditionelt håndværk, og hvor stort set alle familier igennem generationer har praktiseret det smukke klassiske broderi og vævekunst kaldet Tho Cam.

  Tho Cam har sine rødder tilbage i den tidligere Chamkultur, tidligere kendt som Chek Leng. Området var en del af det tidligere store hinduistiske kongerige Champa, og flere af den tids bygningsværker ses stadig på kyststrækningen. Vi besøger et af de fascinerende bygningskomplekser med tårne opført i mursten og kalksten, og som stadig er fuld af gåder om deres opførelse.

  Indkvartering på dejligt resort lige i vandkanten

  TTC Resort – Ninh Thuan

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Strand nær Vinh Hy

  Endnu en dag med flotte oplevelser på kysten, ude på havet og på en lille ø, hvor vi ikke alene oplever den smukke natur, men også de mange erhverv og aktiviteter, som havet har skabt.

  Vi kommer tæt på og i snak med den lokale befolkning, når vi besøger Thoi og hans familie. Thoi var tidligere fisker, men i dag ejer ægteparret en flydende restaurant, et motel og flere både.

  På turen fra Phan Rang oplever vi synet af arbejderne i saltmarkerne og den fantastiske udsigt over Vinh Hy-bugten. Thoi tager os med på en sejltur i en af hans både til øen Binh Hung nord for den blændende smukke bugt Vinh Hy. Binh Hung er berømt for sine små strande, klippeformationer og intet mindre end tre forskellige slags hummere.

  I løbet af dagen indvier Thoi os i livet som fisker og nu erhvervsdrivende indenfor turismen og han byder os på en dejlig frokost på hans flydende restaurant i de smukke omgivelser, inden turen går videre til Ninh Hoa.

  Paradise Resort Doc Let

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • To kvindelige fiskeriarbejdere i Vietnam

  Vi starter dagen tidligt sammen med vietnameserne, når vi besøger landsbyen Ninh Hoa og den lokale fiskeauktion og byens fiskemarked. Byen, tidligere kendt som Con Can, har fungeret som fiskerlandsby i mere end 200 år. En flot lokal oplevelse, hvor vi ser, hvordan store og små farverige fiskebåde ankommer med nattens fangster, som bliver bragt ind til kysten, hvor en stor del af afsætningen foregår direkte på stranden.

  Vi går en lille tur i landsbyen, ser de berømte lyserøde byporte og spor fra dengang, da husene blev bygget af materialer fra havet, og så kommer vi naturligvis tæt på det lokale liv både på stranden og i landsbyen.

  Tilbage på hotellet er resten af dagen afsat til at nyde sol, strand og hotellets lækre faciliteter.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Klipper ved Dai Lanh

  Rejsen fortsætter ad kystvejen, hvor dagens mål er Quy Nhon, sidste destination ved Det Sydkinesiske Hav, inden vi kører op i bjergene. Turen dertil byder på en stribe flotte oplevelser, hvor vi passerer bugten Vung Ro, som af mange beskrives som strækningens smukkeste, omkranset af bjerge og varieret landskab.

  Vi stopper for at se og høre om, hvordan Nordvietnam under Vietnamkrigen illegalt leverede materiel til deres allierede i Sydvietnam ombord på det, der blev kaldt ”både uden nummer”.

  Vi besøger også ikoniske og historiske bygninger som fyrtårnet Mui Dien og kirken Mang Lang fra tiden under kolonistyret. Frokost ved mundingen af floden O Loan, inden vi skal se og opleve fremstillingen af de spektakulære kurvebåde, som blev udviklet under kolonistyret for at slippe for at betale afgift på båden.

  Den sidste del af strækningen til Quy Nhon kører vi langs bugten Xuan Dai.

  Crown Retreat Resort

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Quy Nhon-strand

  Vi er lidt mere end halvvejs på rundrejsen, og inden vi fortsætter op i bjergene, er det blevet tid til en hel dag med afslapning, hvor vi kan nyde hotellets faciliteter, strandture, solbadning og måske en lille tur i lokalområdet.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad.
 • Udsigt til landskab og bjerge i Gia Lai

  Dagen er kommet, hvor vi kører op i bjergene og til oplevelser i et helt andet Vietnam, end det vi har oplevet ved kysten. Dagens mål er hovedbyen Kon Tum i provinsen af samme navn. Dagens kørsel og oplevelser bringer os igennem de to bjergpas, An Khe og Mang Yang, begge med navne fra den lokale etniske minoritet Jrai, det sidste betyder Porten til Himlen, fordi turen kan give en oplevelse af at køre op i skyerne.

  Bjergene omkring os er en del af De Lange Bjerge, bjergkæden Truong Son, som løber langs Vietnams grænse til Laos og Cambodja. Ud over at opleve de storslåede udsigter stopper vi flere gange, bl.a. for at opleve områdets gummiplantager. Vi skal også se nogle af de mange temarker og besøge en producent af te, ligesom vi besøger en producent af den lokale whisky, Bau Da, naturligvis med smagsprøver begge steder.

  Sidst på eftermiddagen ankommer vi til Kon Tum.

  Indochine Hotel

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad
 • Tæt på de fine træudskæringer på kirken i Kon Tum

  Byerne Kon Tum og Pleiku er beliggende på bjergplateauer, og her er turismen slet ikke kommet til, som i andre dele af Vietnam. Her er det stadig hverdagen og virkeligheden, som spiller hovedrollen. Der bliver ikke leflet for turismen, og det er i den grad med til at gøre et besøg i byerne og området så spændende. Omkring Kon Tum bor flere etniske minoriteter, en af dem er gruppen kaldet Rongao, som tilhører minoriteten Banar og som lever langs floden Dak Bla.

  Vi besøger landsbyen Kon Hngor Ktu, hvor vi på en gåtur rundt i byen møder den venlige og gæstfrie lokalbefolkning, hører deres fortællinger om traditioner, liv og hverdag som minoritet i højlandet, og vi ser deres enestående fælleshuse kaldet Rong, som stadig bruges til et utal af højtider og begivenheder.

  I selve Kon Tum skal vi opleve den, mildest talt, meget lokale vandforsyning ”giot nuoc – vanddråben”, som er et lille vandreservoir med vand direkte fra undergrunden. Vi oplever også den blændende smukke trækirke, ser områdets længste hængebro, hvor de unge hænger ud, og derfor kaldes den kærlighedsbroen.

  Vi slutter på byens smukkeste café og drikker højlandskaffe omgivet af traditionelle træfigurer.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Minh Thanh-templet i Pleiku

  Dagens køretur og oplevelser bringer os frem til Pleiku, hovedbyen i provinsen af samme navn. Vietnam er verdens næststørste kaffeproducent og langt de fleste kaffeplantager findes i højlandets gunstige jord og klima, området omtales også som ”Kingdom of Coffee”. Vi besøger en kaffeplantage i Dak Ha, det ubestridte centrum for produktion af kvalitetskaffe, hvor vi hører og ser om processen fra kaffebusk til den færdige kop kaffe.

  Dagen byder også på flere oplevelser med etniske minoriteter, når vi besøger Jrai-gruppen i landsbyen Plei Weh, hvor vi bl.a. skal se de enestående begravelseshuse og traditionelle træstatuer. Som et sidste smukt punktum i højlandets natur skal vi opleve søen To Nung skabt af vulkansk aktivitet for millioner af år siden.

  Aftenens middag indtager vi på den lokale kunstner Kson Hnaos restaurant.

  HAGL Hotel i Pleiku

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Den Røde Flod i Vietnam

  Dagen er kommet, hvor vi flyver nordpå til et helt andet Vietnam end livet på højlandets bjergplateauer. Efter ankomst til hovedstaden Hanois lufthavn kører vi mod sydøst, ud i Den Røde Flods delta og til landsbyen Hai Hau, kun få kilometer fra havet.

  Undervejs får vi de første oplevelser af og udsigter til det frodige og fertile floddelta med landsbyer, rismarker, landbrug og gartnerier, så langt øjet rækker. Vi kører ind i provinsen Nam Dinh i hjertet af Den Røde Flods delta, som endnu ikke er opdaget af den internationale turisme og derfor byder på utallige lokale oplevelser og seværdigheder med småbyer, landsbyer, landbrug og livet på landet helt uden filter.

  Katolicismen i Vietnam har altid stået stærkt i Nam Dinh og mængden af storslåede kirker er så omfattende, at der på det nærmeste konstant er 4-5 store kirkespir i horisonten. Vi bliver indkvarteret og går en tur rundt i landsbyen og hilser på lokalbefolkningen og spiser aftensmad i klassiske vietnamesiske rammer.

  Ecohost Hai Hau

  Læs om hotellet

  Ecohost Mr. Kiem

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Der tørres ris på vejen

  Vi begynder dagen ved havet og kører den korte tur ud til kysten ved fiskerlandsbyen Hai Chinh, hvor vi skal se og opleve den lokale befolkning og deres hverdag på nærmeste hold, men også ruinerne af Vietnams vel nok mest spektakulære kirkeruin “Hjertekirken”, Trai Tim, placeret noget nær i Det Sydkinesiske Havs brænding.

  Efter besøget kører vi ind i floddeltaet til landsbyen Pham Phao, som noget specielt har fået sit navn efter, at de fleste indbyggere hedder eller har heddet Pham. Vi tager på cykeltur i landsbyen og det omkringliggende landskab, krydser den flotte og unikke gamle overdækkede træbro opført i 1600-tallet, og vi besøger en traditionsrig producent af trompeter.

  Virksomheden har været i familiens eje i flere generationer siden 1908, deres trompeter bruges i provinsens mange kirker, og måske det er derfor, de fleste indbyggere kan spille på trompeter? Derudover besøger vi lokale familier og hører og ser om deres traditioner med at hylde deres forfædre, og så skal vi naturligvis også se Pham Phaos smukke katedral.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Ha Long-bugtens fascinerende kalkstensklipper

  Vi slutter rundrejsen i Vietnam på fornemste vis med at opleve den fascinerende og smukke UNESCO-fredede Ha Long-bugt. På vej mod bugten gør vi et kort stop i en landsby, som i århundreder har fremstillet bevægelige trædukker til det traditionelle vanddukketeater.

  Rejseguiden Lonely Planet omtaler Ha Long-bugten som en af verdens ti smukkeste sejladser, og i 2011 kom den naturligvis på listen over verdens syv nye naturvidundere. Med mere end 2.000 frodigt bevoksede kalkstensformationer, der rejser sig op over det smaragdgrønne vand i de mest fantastiske formationer, venter der i sandhed en helt særlig oplevelse.

  Vi sejler ad en anden rute end den gængse, til nogle af de mest oprindelige områder, så vi får fornøjelsen af at nyde de fantastiske omgivelser mellem de grønklædte kalkstensbjerge i egne af Ha Long-bugten, hvor næsten ingen andre kommer. Et af stederne er Lan Ha-bugten, hvor vi tager med på en sejltur i mindre, lokale robåde kaldet “sampans”. Selve sejladsen tager en fra lokalbefolkningen sig af, medens vi læner os tilbage og oplever det magiske landskab fra noget nær vandoverfladen.

  Tilbage på båden kan vi tage en dukkert fra skibets agterdæk, nyde solnedgangen, slappe lidt af eller deltage i et madlavningskursus sammen med skibets kok. Inden vi sætter os til bords i skibets restaurant, for at nyde middagen, er der happy hour på skibets soldæk.

  Er du til flere oplevelser, kan du prøve at fiske efter blæksprutter, og ellers kan du stille og roligt nyde en drink på øverste dæk under nattehimlen.

  Minikrydstogt i Ha Long-bugten med Peony Cruise

  Læs om skibet

  Inkluderede måltider

  Morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Afslapning i Hanois gader

  Vi nyder solopgangen i det enestående landskab, og kan deltage i tai chi på dækket og spise let morgenmad. Vi ankrer op ved en af områdets små flydende fiskerlandsbyer, og skibets tenderbåd bringer os ind til den lille havn Gia Luan. Her venter små busser på os for at bringe os ind i centrum af bugtens største ø Cat Ba.

  Vi kører igennem bjergrigt landskab ind i øens største dal, hvor vi skal på opdagelse i den uspolerede grotte Trung Trang, opkaldt efter at den er på øens midte, men lokale legender siger nu også den er opkaldt efter en dronning! Tilbage på skibet påbegynder vi så småt sejladsen tilbage til fastlandet, imens vi spiser en dejlig brunch, der sætter et hyggeligt punktum for minikrydstogtet.

  Vi er inde i Hanoi først på eftermiddagen, hvor vi tager på en lille orienterende bytur og en gåtur i det gamle kvarter hvor vi nyder et glas koldt øl ”bia hoi” på et af de traditionelle udskænkningssteder og ikke mindst den sidste middag i Vietnam. Inden vi kører i lufthavnen, forbereder vi os på hjemrejsen med en gang massage og et varmt bad.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, brunch og aftensmad.
 • Atter i Danmark efter mange oplevelser i Vietnam.

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
13. marts
2022

17 dage

Torben Folkmann

19.995 kr.

Billund
København
Aalborg
Aarhus

Se rejseplan
30. marts
2022

17 dage

Torben Folkmann

19.995 kr.

Billund
København
Aalborg

Se rejseplan

Afgange

13. marts 2022
17 dage

Torben Folkmann
19.995kr.
Billund
København
Aalborg
Aarhus

30. marts 2022
17 dage

Torben Folkmann
19.995kr.
Billund
København
Aalborg

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på nøje udvalgte 3- og 4-stjernede hoteller med central beliggenhed
 • Minikrydstogt i den mindre berørte del af den UNESCO fredede Ha Long- og Bai Tu Long-bugten med overnatning på luksuriøst vietnamesisk træskib i dobbeltkahyt med bad/toilet
 • Indenrigsfly fra Pleiku til Hanoi
 • 13 x morgenmad, 1 x brunch, 11 x frokost og 13 x aftensmad
 • 2 flasker mineralvand pr. dag
 • Al transport og udflugter jf. program – inkl. entréer til en værdi af kr. 1.000
 • Landsbybesøg og indblik i små familievirksomheder
 • Spændende byrundtur til sjældne og ukendte steder i Ho Chi Minh City
 • Besøg på temarker og en kaffeplantage
 • Vi kommer tæt på flere af de etniske minoriteter i bjergområderne
 • Vi oplever hvordan traditionelt håndværk udføres
 • Vi besøger fiskerlandsbyer og oplever Det Sydvietnamesiske Hav på nærmeste hold
 • Vi skal på cykeltur i Pham Phao, hvor vi krydser den flotte gamle træbro fra 1600-tallet
 • Vi oplever historiske og betydningsfulde områder ved Den Røde Flods delta
 • Vi medbringer audio guides på hele turen, så du altid kan høre, hvad der bliver fortalt af rejselederen
 • Dygtig og engageret engelsktalende lokalguide
 • Passioneret og erfaren dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelse kr. 5.195,-
 • Indenrigstilslutning Aalborg, Aarhus og Billund fra kr. 1.250

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Vietnam – Ha Long, højland og Mekong

  • Vi sejler de steder i Ha Long-bugten, hvor andre ikke kommer
  • Vi besøger højlandet i syd – Dalat-området – hvor du bl.a. ser kaffe- og teplantager
  • Vi slutter rejsen af i Mekong-deltaet

14-dages rundrejse

15.995 kr.

Næste afgang

24. jan

Se rejsen
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Fascinerende Vietnam – fra Sapa til Mekong

  • Vi har arrangeret rejser i Vietnam igennem mere end 15 år og ved, hvad der gør den store forskel i detaljerne
  • Vi sejler de steder i Ha Long-bugten, hvor andre ikke kommer
  • Du oplever Sapas bjergrige områder

17-dages rundrejse

18.495 kr.

Næste afgang

23. mar

Se rejsen

Når rejsen går til Vietnam

Spændende artikler om Vietnam

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke