Ring til os Åbent nu 70 22 66 00

Uforglemmelige rejser til Australien

Tryghedsgaranti hos Risskov Rejser!
Hos os har du altid – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse bliver refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger.  Læs mere her

Når du rejser til Australien, venter intet mindre end et helt kontinent af oplevelser!

Australien er et land fyldt med kontraster; fra bugnende vinmarker i syd og den røde ørken i outbacken til tropiske regnskove og krystalklart vand ved Great Barrier Reef i nord. Læg hertil et unikt plante- og dyreliv, som har fulgt sit eget udviklingsspor, og en af verdens ældste kulturer – aboriginerne har boet i Australien i mere end 40.000 år, og landet var altså beboet lang tid, før de hvide opdagelsesrejsende kom hertil.

Et paradis for naturelskere

Er du naturelsker, kan du glæde dig til utroligt varierede og storslåede indtryk. Ved den nordlige kyst i delstaten Queensland er der dømt tropiske temperaturer og badeferie, da det er sommer og sol det meste af året. Det er her, man finder det UNESCO-fredede Great Barrier Reef, hvor der kan snorkles og dykkes til den helt store guldmedalje.

Er der én ting, du ikke må gå glip af i delstaten South Australia, så er det Kangaroo Island. Øen ligger i bugten ud for Adelaide, og det siger næsten sig selv, hvad der venter på den tyndtbefolkede ø. Ud over massevis af kænguruer kan du også møde koalaer, emuer, sæler og søløver. Koalaen er normalt meget sky, men på Kangaroo Island kan man være heldig at se den sidde i trækronerne i gang med at fortære sin livret – eukalyptusblade.

I den røde ørken i det centrale Australien er det nationalparken Uluru/Kata Tjuta, der tiltrækker sig den største opmærksomhed. Anangu-folket har siden Drømmetiden været de retmæssige ejere af området, hvor den kæmpemæssige røde Ayers Rock/Uluru ligger. At se solen gå enten op eller ned over Ayers Rock/Uluru er et overvældende flot syn, for samtidig med at solen bevæger sig, skifter monolitten konstant farve.

Store oplevelser i Australiens storbyer

Ingen rejse til Australien uden et besøg i Sydney! Australiens største by stjæler billedet i delstaten New South Wales, og det er også i Sydney, de fleste begynder deres eventyr, når de rejser til Australien. Allerede under indflyvningen kan du være heldig at se Operahuset i fugleperspektiv.

Af andre spændende storbyer kan nævnes Adelaide, der er den største by i delstaten South Australia – en storby, der samtidig er charmerende provinsiel. Torrens River snor sig gennem byens mange grønne områder, der giver den en helt speciel atmosfære. Multikulturelle Melbourne byder på både sporvogns-charme, shoppingstrøg og hyggelige caféer. Da der blev fundet guld i Victoria i 1860’erne, smittede velstanden af på Melbourne, hvilket man kan se i form af de pompøse sandstensbygninger, der pryder Collins Street.

Hovedstaden Canberra blev designet i 1913 som et kompromis, da både Melbourne og Sydney lagde billet ind på at blive hovedstad. Nu ligger Canberra så strategisk mellem de to storbyer. Centrum i den stramt planlagte by er Parliament House på Capital Hill omgivet af mange nationale institutioner og nationale museer. En anderledes ”storby” er Alice Springs i den røde ørken. Med sine ca. 27.000 indbyggere er Alice Springs den største by i den røde ørken, og det er faktisk en attraktion i sig selv. I Alice Springs kan du f.eks. opleve Flying Doctor Service og School of the Air og få en fornemmelse af, hvad de enorme afstande betyder for befolkningen i de isolerede områder i Australien.

Du kan læse meget mere om de enkelte delstater nedenfor og få et mere fyldestgørende indblik i hver deres særkender og højdepunkter. Vil du danne dig et hurtigt overblik over vores rundrejser til Australien, kan du læse mere ved at følge linket.

Vi skræddersyr også rejsen

Gå på opdagelse i vores nøje sammensatte udvalg af rejseforslag, hvor der er tænkt over stort og småt. Finder du ikke en rejse, som passer til dig, eller har du tilføjelser til vores rejseforslag, så skræddersyr vores rejseeksperter selvfølgelig din rejse.
Lene Scott Hansson

Rejseekspert

Ring til os på
70 22 66 00
Lene Scott Hansson

Rejseekspert

Vi skræddersyr også rejsen

Gå på opdagelse i vores nøje sammensatte udvalg af rejseforslag, hvor der er tænkt over stort og småt. Finder du ikke en rejse, som passer til dig, eller har du tilføjelser til vores rejseforslag, så skræddersyr vores rejseeksperter selvfølgelig din rejse.
Ring til os på
70 22 66 00

Vælg rejsetype

Vælg søgekriterier for vores Australien-rejser her
Alle rejser (76)
Rejseforslag (20)
Rundrejser med dansk rejseleder (3)
Ferie i autocamper (10)
Kør-selv-ferie i bil (24)
Ture og udflugter (25)
Resorts og skønne øer (3)

Anmeldelser fra tidligere rejsende til Australien

Trustpilot