Ring til os 70 22 66 00

Dagsudflugter & 2-5 dages ture i Australien

Tryghedsgaranti hos Risskov Rejser!
Hos os har du altid – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse bliver refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger.  Læs mere her

Australien er et helt kontinent af oplevelser, og naturligvis kan du få mange spændende oplevelser på egen hånd. Men hvis du virkelig vil have Australien ind under huden på din ferie, skal du vælge en eller flere ture med australske guider. Det er bl.a. på guidede ture du kan komme til kanten af civilisationen og opleve et stykke Australien, kun de færreste turister får mulighed for at opleve. De australske guider er professionelle og passionerede og brænder for at give deltagerne unikke og uforglemmelige oplevelser – og det er vel at mærke ofte oplevelser, som turister ikke kommer på sporet af.

I den røde ørken skal du bestemt overveje at tage med på en guidet tur på tre eller fire dage til bl.a. Ayers Rock/Uluru, Mount Olga/Kata Tjuta og Kings Canyon. Du kan vælge en guidet tur på den komfortable måde med overnatning på hotel eller en tur med overnatning i permanente telte. Vandreturene i den røde ørken er uhyre interessante, da guiden kender alt til områdets flora og fauna, og ofte er der en aboriginer med på turen, som fortæller om den fascinerende aboriginale kultur.

Nationalparkerne Litchfield, Kakadu og Nitmiliuk i det nordlige Australien dækker et kæmpemæssigt område,  og de opleves efter vores mening absolut bedst i selskab med en lokalkendt guide, og der er virkelig noget at glæde sig til, når guiden ser det som sin fornemste opgave at give deltagererne deres livs oplevelse. Kangaroo Island i bugten ud for Adelaide er også oplagt at opleve på en guidet tur, og tre dage er ikke spor for meget på øen med det fascinerende dyreliv og de særprægede klippeformationer, og hører du til dem, der vil være aktiv på ferien, har vi et spændende udvalg af ture med fokus på vandring.

Altid skræddersyede rejser

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig.
Jane Bering Smedsrud

Rejseekspert

Ring til os på
70 22 66 00
Jane Bering Smedsrud

Rejseekspert

Altid skræddersyede rejser

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig.
Ring til os på
70 22 66 00

Rejsetyper

Vælg rejsetype her
Alle rejser (24)
Dagsture (1)
Ture med hotel (14)
Cruise (2)
Togture (3)
Teltture (4)

Anmeldelser fra tidligere rejsende til Australien

Trustpilot