Ring til os Åbent nu 70 22 66 00

Det vestlige Canada

Tryghedsgaranti hos Risskov Rejser!
Hos os har du altid – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse bliver refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger.  Læs mere her

Natur uden sidestykke
Du bliver rig på naturoplevelser på en rejse i det vestlige Canada. Naturen er mange steder lige så uberørt, som da de første opdagelsesrejsende, pelsjægere og guldgravere tog landet i besiddelse. Da sporene til Canadian Pacific Railway blev lagt i 1880’erne, blev de canadiske Rocky Mountains tilgængelige og samtidig også berømte. Opdagelsen af de varme kilder i Banff førte til oprettelsen af Canadas første nationalpark i 1885, og antallet er efterhånden vokset til 36.

Kilometervis af natur
Icefields Parkway forbinder nationalparkerne Banff og Jasper, og den 230 km lange vej er én lang naturoplevelse. Cirka halvejs mellem Banff og Jasper kommer du til Columbia Icefield. Gå ikke glip af en tur med ”snocoach” til Athabasca-gletsjeren, hvor du kan stå på sne, der faldt for 400 år siden!

Farverige søer
Søerne i Rocky Mountains med de næsten overnaturlige farver er et kapitel for sig. En af de smukkeste i Banff National Park er Peyto Lake, som du kan tage på en afstikker fra Icefields Parkway. Lake Louise er også en af perlerne. Søen er smukt rammet ind af sneklædte bjerge, og der er flot udsigt til Victoria-gletsjeren. I nærheden ligger Moraine Lake, som også er betagende. I Jasper National Park er det den 22 km lange, smalle Maligne Lake, der topper listen af smukke søer.

Tag vandrestøvlerne på og frokosten med – og du får en af de naturoplevelser, som det vestlige Canada er så kendt for. Du kan leje kanoer ved mange af søerne i the Rockies, og det er absolut et alternativ til at vandre.

Livet som cowboy
Årets begivenhed ikke blot i Calgary, men i hele Canada er det kæmpemæssige rodeoshow, der finder sted hvert år i juli måned. Calgary Stampede tiltrækker verdens bedste rodeoryttere og alle med hang til cowboylivet. Du kan også opleve livet som cowboy, hvis du vælger vores kør-selv-pakke “Grand Tour of Canada”. På denne tur er dem nemlig inkluderet et par dages ophold på en ranch.

Alle rejser til det vestlige Canada

Filtrer på vores Canada-rejser her
Alle rejser (21)
Ferie i autocamper (1)
Kør-selv-ferie i bil (6)
Rundrejser med dansk rejseleder (4)
Rejseforslag (3)
Ture og udflugter (7)

Anmeldelser fra tidligere rejsende til Canada

Trustpilot