Se vores Rejsekalender
Skriv til os på verden@risskov.com
Ring til os 70 22 66 00
Ring til os 70 22 66 00
Great Ocean Road

Begrænset antal pladser!

Gratis rejseforedrag om Australien & New Zealand med dansk rejseleder

Om Gratis rejseforedrag om Australien & New Zealand med dansk rejseleder

Drømmer du om at opleve Australien eller New Zealand? På inspirationsmødet giver rejseleder Simon Kirk en appetitvækker på vores rundrejser med dansk rejseleder til hver af de to lande, og rundrejsen “Down Under”, der kombinerer Australien og New Zealand.

På rundrejsen “Fantastiske Australien” venter der ikke mindre end et helt kontinent med oplevelser – og mange af dem er helt unikke. Great Barrier Reef, Ayers Rock/Uluru, Sydney Opera House og de vindblæste klippeformationer på Kangaroo Island findes ingen andre steder i verden.

I New Zealand er naturen mange steder lige så uberørt, som da de første mennesker kom hertil omkring år 800. Få lande kan byde på et så varieret landskab – en dag står du med udsigt til en gletsjer, og den næste er du omgivet af frodig regnskov. Oplev både Nord- og Sydøen på denne rundrejse.

Rundrejsen “Det bedste af Down Under” er spækket med highlights i både Australien og New Zealand. Vi har inkluderet mange af de oplevelser, som har begejstret os selv, f.eks. et krydstogt i nationalparken Fiordland og en eksklusiv middag under stjernerne i den australske outback.