Se vores Rejsekalender
Skriv til os på verden@risskov.com
Ring til os 70 22 66 00
Ring til os 70 22 66 00
Havana, Cuba
Rundrejser med dansk rejseleder

Om rundrejser med dansk rejseleder

Rejser med en ekstra dimension

At rejse er at opleve – og det er ingen fornøjelse, hvis man hele tiden skal tage stilling til praktiske ting. På vores rundrejser med dansk rejseleder slipper du for besværet, da rejselederen sørger for alt det praktiske samtidig med at øse af sin store viden. Dit rejseeventyr får en ekstra dimension sammen med en af vores kompetente og passionerede rejseledere, da de kender landet og de lokale forhold indgående. Vores rejseledere er specialister og har stor faglig viden inden for hver deres felt, og de er samtidig dygtige formidlere af deres store viden om historie, kultur og natur, ligesom de sætter en ære i at yde den bedste service.

At opleve et land og lære det indgående at kende er ofte kun noget du kan gøre, hvis du har flere måneder til rådighed. Det er netop derfor, at en rundrejse med dansk rejseleder er en god løsning, da man på komprimeret tid kan få opfyldt sin eventyrlyst og dykke ned under førstehåndsindtrykkene, så man kan få en fornemmelse af et lands særegne sjæl. Vi kender landene, vi har lokale kontakter og bruger kun de bedste danske rejseledere – og derfor kan vi sammensætte en rundrejse, der både kommer forbi de store seværdigheder og de mere ufarbare egne, som man ikke bare sådan lige kan arrangere selv.

Det at møde lokalbefolkningen på en meningsfuld måde er også en stor del af at forstå et land – derfor indgår der på de fleste af vores rundrejser lokalbesøg, hvor du får indblik i dagligdagen for indbyggerne, være det på en kaffeplantage i Costa Rica, frokostbesøg hos en albansk familie eller et møde med tidligere hovedjægere på Borneo.

Fællesskab og frihed

På en rundrejse med dansk rejseleder er der også det sociale aspekt, hvor du sammen med ligesindede rejsedeltagere kan udveksle oplevelser og erfaringer ved hyggelige fællesmåltider efter en oplevelsesrig dag. Og det er ikke et særsyn, at rejsedeltagere ”klikker” så godt, at de efterfølgende begynder at rejse sammen eller mødes igen tilbage i Danmark.

På en rundrejse er de fleste måltider oftest inkluderet, men flere rejsende er begyndt at efterspørge plads i programmet, så der er tid til at gøre sig sine egne erfaringer. Så selvom du er på en rundrejse med en gruppe, kan du stadigvæk nyde friheden af selv at opleve. Samtidig har du trygheden ved at have en dansk rejseleder med på sidelinjen, der står til rådighed med gode tips og idéer, og som kan være behjælpelig med planlægning af ekstra-aktiviteter.

Find din næste rundrejse med dansk rejseleder nedenfor – et spændende kvalitetseventyr venter lige om hjørnet!