Ring til os 70 22 66 00

Rejser til Afrika og Mellemøsten

Velkommen til Afrika og Mellemøsten

På rundrejser til Afrika og Mellemøsten rejser du af sted til mindeværdige rejseoplevelser. Oplevelser, der vækker 1001 nats eventyrene til live. Oplevelser, der vækker til eftertanke i apartheidens skygge. Oplevelser, der lader Bibelhistorien udfolde sig omkring dig. Og oplevelser, der tager dig med tilbage til oldtiden og retur til den moderne verden. Marokko, Sydafrika, Israel og Jordan byder på skelsættende rejseoplevelser for den moderne rejsende. På en rundrejse med en dygtig rejseleder, som kender landet ind og ud, kommer du helt ind under huden på landets historie, religion, natur, kultur og samfund.                   

Eventyr i Afrika

Glæd dig til savanneeventyr i Kruger National Park, kør ad den bjergtagende smukke Panoramarute eller nyd udsigten over Atlanterhavet fra Kap Det Gode Håb. Udforsk den moderne storby Cape Town og mind Nelson Mandelas arv i Sydafrika. Fortab dig i Marokkos farverige sansebombardement med dampende myntete, kulørte mosaikker, duftende krydderier og lystige handlende i basaren. Eller oplev Atlasbjergenes dramatiske skønhed, besøg de små berberlandsbyer eller tag på royalt visit i kongebyerne Fes, Meknes, Rabat og Marrakech.

Fra oldtid til nutid i Mellemøsten

I Mellemøsten kan du opleve jødedommens, kristendommens og Islams fængslende historier i Israel, flyde i det salte vand i Det Døde Hav, opleve 4 forskellige klimazoner og få et unikt indblik i de politiske og religiøse konflikter, der har fundet sted. Du kan også rejse fra oldtidsbyen Petra til det unge Jordan, der fik sin selvstændighed så sent som i 1946. Ad den tidligere foretrukne pilgrimsrute Kongevejen, der forbinder Amman med Aqaba, kan du tilbagelægge det tørre ørkenlandskab, mens du fortaber dig i mange historier fra Det Gamle Testamente.

Du finder alle vores uforglemmelige rundrejser til Afrika og Mellemøsten med berejste rejseledere nedenfor.

Vores rejser til Afrika og Mellemøsten

Se alle rejser her
Alle rejser (5)
Israel (1)
Jordan (1)
Marokko (1)
Sydafrika (2)