Ring til os Åbent nu 70 22 66 00
Iguazú-vandfaldene mellem Argentina og Brasilien - Risskov Rejser

Kom tæt på verdens største vandfald

Kom tæt på verdens største vandfald

Buenos Aires, Iguazú & Rio

  10 eller 12 dages rundrejse fra 18.995 kr.

Fra tangoens hjemby Buenos Aires til svedige sambarytmer på Copacabana og dampende junglevandfald i Iguazú Nationalpark. Denne rundrejse i Argentina og Brasilien kombinerer de to landes farverige storbyer og de verdensberømte Iguazú-vandfald, som bugter sig i grænselandet.

Rejsen starter i Argentinas hovedstad, Buenos Aires, som med sine vidunderlige caféer, stemning og bymiljøer er en sand tidsmaskine tilbage til millionbølgerne af europæiske immigranter. Herfra går turen videre til subtroperne og de imponerende Iguazú-vandfald, hvor du bl.a. skal se ”Djævlens Gab”, hvor vandet fosser ned i dybet – og visse steder kan man faktisk blive våd af at stå så tæt på verdens største vandfald, hvis navn betyder “stort vand” på guaraní-indiansk. Sidste stop på turen er Rio de Janeiro, som efter manges opfattelse er verdens smukkest beliggende storby, og du vil forstå hvorfor, når du bliver betaget af udsigterne både fra Sukkertoppen og fra den enorme Kristusfigur. Derudover bliver der også tid til at nyde Rio de Janeiros mange flotte naturstrande, bl.a. Copacabana.

Glæd dig fordi

 • du oplever Sydamerikas natur og kultur i to vidt forskellige lande
 • der venter både sightseeing og tango-show i Buenos Aires
 • du kommer helt tæt på verdens største vandfald, Iguazú, som du ser både fra den
  argentinske og den brasilianske side
 • du får mulighed for at opleve den berømte strand Copacabana i Rio de Janeiro
 • du kører med tandhjulsbane op på Corcovado-bjerget, hvor den ikoniske Kristusstatue står
  klar med åbne arme
 • du oplever en storslået udsigt fra Sukkertoppen i Rio de Janeiro
Antal dage
10 eller 12 dages rundrejse
Pris
Fra 18.995 kr.
Afrejse fra
Billund, København

Danmarks bedste rundrejse til Buenos Aires, Iguazú og Rio fordi

Den danske rejseleder ved alt, hvad der er værd at vide om landenes natur, kultur og historie.

Danmarks bedste pris på rundrejse-kombinationen Buenos Aires, Iguazú og Rio!

Rejsen er spækket med udflugter, blandt andet Tango-show og velkomstmiddag – og det hele er naturligvis inkluderet i prisen!

Danmarks bedste rundrejse til Buenos Aires, Iguazú og Rio fordi

Se kort en video om Iguazú-vandfaldene her:

Mød din rejseleder

Søren er ekspert i Sydamerika

Efter to længere rygsækrejser og arbejdsophold i Mellem- og Sydamerika skiftede Søren Møberg Jensen i år 2000 sin læreruddannelse ud med bopæl i Buenos Aires. Siden er det blevet til masser af spændende erfaringer som både dansklærer, fodboldskribent, oversætter, hotelbestyrer, cykelguide, træner for et hjemløselandshold i gadefodbold samt ikke mindst 10 år som rejseleder og arrangør af studie- og familierejser. Derudover er Søren argentinsk familiefar til 2 skolebørn. Søren bor i Sydamerika 8 måneder om året og 4 måneder på Samsø i Danmark. Med Sørens årelange kendskab til Sydamerika bringer han sine gæster og medrejsende helt tæt på den sydamerikanske historie, natur, stemninger og hverdag.


Læs mere om Søren Møberg Jensen

Dagsprogram

 • Dag 1 Afrejse fra Danmark
 • Dag 2 Ankomst til Buenos Aires

  Vi ankommer til ”Sydamerikas Paris” og Argentinas hovedstad Buenos Aires, som er en kosmopolitisk og pulserende metropol med brede boulevarder og avantgarde avenuer. Rejselederen er virkelig på hjemmebane her, da han har boet her i mange år og kender alle sidegaderne, som vi også får mulighed for at besøge. Vi tager hul på oplevelserne med en hyggelig frokost, og derefter skal vi på tur i den sydlige bydel. Vi starter ved maj-pladsen, der er argentinernes platform for politiske demonstrationer. Vi hører om Argentinas historie og besøger katedralen med den sydamerikanske befrier general José San Martins gravsted og evige flamme. På maj-pladsen ligger også det lyserøde regeringspalads, Casa Rosada samt det gamle rådhus, Cabildo fra den spanske kolonitid. Vi kører ad den tolvsporede 9. Juli Avenue – opkaldt efter uafhængighedsdagen den 9. juli 1816. Her ser vi byens vartegn, Obelisken, samt et af verdens smukkeste og mest berømte teatre, Colón-teatret, som der vil være mulighed for at komme på rundvisning i om eftermiddagen, hvor der er tid på egen hånd.

  Turen går videre igennem det charmende gamle tango- og kolonikvarter San Telmo, der har oplevet en renæssance de sidste to årtier, og er et livligt kunstnerområde med cafeer, marked og sjove antikvitetsbutikker. Vi besøger også farverige og ikoniske Caminito i La Boca-kvarteret ved floden, hvor tangoen siges at være opstået blandt de fattigste indvandrere, der bosatte sig her fra år 1880 til mellemkrigstiden. Turen slutter i Puerto Madero, der er den mest moderne del af byen med den roterende bro Puente de la Mujer.

  Inkluderede måltider: frokost

   

  Her bor du dag 2 & 3

  Amérian Buenos Aires Park Hotel

  Amerian tilbyder eksklusiv indkvartering i hjertet af Buenos Aires’, blot 4 gader fra det trendy Puerto Madero-distrik og den legendariske Co...

 • Dag 3 På opdagelse i Buenos Aires og tango-show

  I dag skal vi udforske den nordlige bydel med det mondæne Recoleta-kvarter og besøge Recoleta- kirkegården, som nærmest er en hel by dækkende et stort område på 50.000 m2 med 4.700 krypter og mausoleer. Her ligger byens vigtigste og mest indflydelsesrige borgere begravet, heriblandt Argentinas mest berømte førstedame: Eva Perón, kendt som Evita, hvis historie selvfølgelig bliver fortalt undervejs. Videre til Palermo-området med de mange parker og lokale kvarterer med små cafeer og kunstbutikker. Et meget trendy område, som er de lokales shoppingparadis med markeder, modebutikker og hyggelig, afslappet atmosfære. Om eftermiddagen er der tid til at gå på opdagelse i de mange spændende kvarterer på egen hånd, og rejselederen er selvfølgelig parat med gode råd og anbefalinger. Vi bor tæt ved den lange gågade Florida, hvor der er masser af butikker – tag et kig ind i det store shoppingcenter Galerias Pacifico, som er et besøg værd alene for den overdådige udsmykning.

  Tango er den argentinske nationaldans, og om aftenen skal vi opleve et storslået tango-show med festmåltid og vin inkluderet.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og aftensmad.

 • Dag 4 Med fly til subtropiske Puerto Iguazú

  Vi flyver nordpå til det nordøstlige Argentina – nærmere bestemt Puerto Iguazú. Området er udnævnt til at være et af verdens syv nye vidundere med de enorme vandmasser, der med ufattelig kraft falder op til 100m dag og nat. Vi er i subtropisk område, hvor regnskov med mange eksotiske dyr – særligt insekter og fugle – findes lige uden for hotellets vindue. Vi skal bo på et hyggeligt hotel med et dejligt pool-område og en afslappet atmosfære.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og aftensmad

  Her bor du dag 4 & 5

  Orquidea Palace Hotel

  Dette 4-stjernede hotel befinder sig centralt i Iguazú og tæt på Iguazú-vandfaldene. Til hotellet ...

 • Dag 5 Heldagstur til nationalparken Iguazú

  Heldagstur til nationalparken Iguazú med verdens smukkeste og et af verdens største vandfald. Der er hele 275 vandfald fordelt på 80.000 hektar. Der er jungle så langt øjet rækker med tukan-fugle, papegøjer, næseaber, sommerfugle og meget mere. Nationalparken her på den argentinske side hænger sammen med nationalparken på den brasilianske side, som vi skal besøge i morgen. Vi skal køre i det lille åbne, smalsporede tog ud til det største af faldene – Djævlens Gab, som ligger på grænsen mellem Argentina og Brasilien.  Vi bruger formiddagen på de mange gangstier, der ligger over, i højde med og ved foden af faldene, så vi får set de enorme vandfald fra alle tænkelige vinkler. Visse steder er det nødvendigt at pakke kamera og telefon godt væk på grund af vanddisen i luften, der er forfriskende her i sommerens op til 40 graders varme med høj luftfugtighed.  

  Oplevelserne afsluttes med en køretur gennem junglen. Vi kører i åbne trucks, som er specielt designet til omgivelserne, og undervejs gør de lokale guider os klogere på de naturlige og kulturelle ressourcer, som findes i området. Køreturen munder ud i en sejlads på Iguazú-floden, som fører os til vandfaldet Tres Musqueteros. Her bliver det muligt at se vandfaldene fra både den argentinske og den brasilianske side kronet af udsigten til Djævlens Gab. Højdepunktet på turen er uden tvivl mødet med det gigantiske San Martín-vandfald. Her får vi for alvor naturens brusende kræfter at føle, og oplevelsen efterlader os med uudslettelige indtryk – og våde t-shirts!

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

 • Dag 6 Iguazú-vandfaldene fra den brasilianske side og videre til Rio de Janeiro

  I dag besøger vi den brasilianske side af nationalparken og ser hovedparten af de vandfald, som vi i går så på den argentinske side. Vi får hele panorama-perspektivet på afstand på den 1,5 km lange gåtur. En fantastisk oplevelse, og nogle vil endda mene et endnu mere spektakulært syn, når vi slutter turen af med at komme helt tæt på Djævelens Gab. 

  Midt på eftermiddagen flyver vi til Rio de Janeiro, som er Brasiliens næststørste by med 7 mio. indbyggere. Sådan føles den på ingen måde. De mange strande, der slanger sig rundt om pynter og klippebjerge med by, natur og hav ud i ét har givet Rio de Janeiro tilnavnet ”Guds By”. Noget er der om snakken, når man på Copacabana-strandpromenaden nyder nationaldrinken Caipirinha – sukkerrørsrom med knust is, sukker og limefrugt.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

  Her bor du dag 6-10

  Hotel Vilamar Copacabana

  Hotellet har en god beliggenhed i Rio de Janeiro, ca. 100 meter fra Copacabana stranden. Her finder du de helt rette rammer til at slappe af og nyd...

 • Dag 7 Med tandhjulsbanen op til Kristusstatuen på Corcovado-bjerget

  Vi starter dagen med at tage tandhjulsbanen op til Corcovado-bjergets top i 710 meters højde. Togturen er betagende gennem Rio de Janeiros urbane nationalpark med aber og papegøjer. På toppen venter et af verdens officielle syv vidundere: Kristusstatuen, der står højt hævet over ”Guds By”. Statuen, der er 38 m høj og vejer 1145 ton, er ikke alene et kristent symbol men også byens og hele Brasiliens vartegn. Herfra er der et uforglemmeligt vue til Ipanema og Copacabana-strandene, Sukkertoppen og til lagunen, hvor bl.a. roning blev afviklet under OL i 2016.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost

 • Dag 8 Besøg på Sukkertoppen og Rios charmerende seværdigheder

  I dag skal vi besøge Rio de Janeiros måske mest berømte ikon: Sukkertoppen. Vi kører op med kabelbanen i to etaper til endestationen i 396 m højde, hvorfra vi bliver mødt med en enestående udsigt over byen og til Guanabara-bugten med indsejlingen fra Atlanterhavet.

  I løbet af dagen skal vi også rundt i Rio centrum, hvor vi skal kigge indenfor i den nye og meget specielle katedral, ser det gamle, flotte operahus og gå en tur i det farverige kunstnerkvarter, som er mest kendt for Selarons verdensberømte og farverige trappe, som den chilenske kunstner Jorge Selaron skabte som en hyldest til det brasilianske folk.

  Om aftenen spiser vi afskedsmiddag på en spændende lokal restaurant.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og aftensmad.

 • Dag 9 Fridag i Rio med mulighed for udflugter og hjemrejse

  På rejsens sidste dag kan du nyde dagen på egen hånd, eller du kan vælge mellem nogle spændende tilkøbsudflugter.

  Dag på egen hånd: Nyd f.eks. de omkringliggende strande eller gå på shopping. Rio de Janeiro har flere gode shoppingcentre tæt på hotellet, men parallelgaderne til Copacabana-strandpromenaden har også mange gode butikker. Et forslag kan også være at besøge boheme-kvarteret Santa Teresa, der ligger centralt i byen på en lille bakke og er kendt for sine mange kunstnere og stejle gader.

  Tre spændende tilkøbsudflugter: Læs mere om de tre udflugter nedenfor. På disse udflugter vil der være en engelsktalende guide.

  Først på aftenen er det tid til at sige farvel til Rio, når vi kører mod den internationale lufthavn og starter rejsen tilbage til Danmark.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

  Tilkøbsmuligheder

  Med jeep til Botanisk Have og Tijuca-skoven

  Tag med på en spændende og oplevelsesrig dag i naturens tegn, når du besøger Rios gamle botaniske have og Tijuca – verdens største skov midt i byen! Den smukke botaniske have har eksisteret siden 1808 og er et sandt mekka for naturelskeren. Her kan du opleve alt fra kæmpeåkander og kæmpetræer til smukke orkidéer og fredfyldte oaser. I Tijuca finder du en lille bid af regnskoven midt i byen, og følger du vandrestierne bliver du belønnet med fantastiske udsigter ud over Rio. Turen er i åben jeep og med engelsktalende lokalguide. Turen varer fra ca. kl. 08:30-12:00, skal bestilles hjemmefra og gennemføres ved min. 4 personer.    

  550 kr. pr. person

  Bag om Rios berømte karneval

  Kom med bag om Rios verdensberømte karnevalscene, når en lokal guide viser rundt i Samba City-komplekset og fortæller anekdoter om karnevallet og sambaens stolte historie! Du ser, hvordan kostumer og paradeudstyr bliver lavet og får også mulighed for selv at få sambastemningen tæt ind på kroppen, hvis du har lyst til at prøve dragterne på. Turen afsluttes med den traditionelle cocktail – caipirinha – inden turen går tilbage til hotellet. Turen varer fra ca. kl. 08:00-11.00, skal bestilles hjemmefra og gennemføres ved min. 2 personer. 

  475 kr. pr. person

  Sejltur i Guanabara Bay og barbeque-frokost

  Se smukke Rio de Janeiro og mange af dens spektakulære seværdigheder fra søsiden på denne sejltur med en charmerende skonnert i historiske Guanabara Bay, der er den største bugt i verden målt på vandmængde. Vi sejler forbi de mange øer med historiske bygninger og forter, som har beskyttet bugten gennem tiderne, og skal også nyde synet af både Sukkertoppen, Kristusfiguren og den 13 km lange Rio-Niteroi-bro. Efter sejlturen serveres en lækker brasiliansk barbeque-frokost. Turen varer fra ca. kl. 08:30-13:30, skal bestilles hjemmefra og gennemføres ved min. 4 personer. 

  575 kr. pr. person

 • Dag 10 Ankomst til Danmark
 • Dag 9-12 Forlæng rejsen med dejlig badeferie i Buzios

  Det er muligt at forlænge rejsen med et afslappende ophold i Buzios, der ligger ca. 2,5 times kørsel fra Rio de Janeiro. Den livlige ferieby var tidligere en lille fiskerlandsby, der oprindeligt blev grundlagt af europæiske pirater og slavehandlere. I dag er området en sand ferieperle med flotte strande og bugter – fashionabelt men med en afslappet atmosfære.

  Tilkøbsmuligheder

  Tilkøb: 4 dages badeferie i Buzios (Dobbeltværelse)

  Forlæng rejsen med 3 ekstra overnatninger på dette dejlige 3-stjernede hotel Coronade Beach, hvor alle vores gæster er garanteret værelser med havudsigt. Alle værelser er desuden udstyret med aircondition, tv og gratis WIFI.

  Hotellet er det perfekte sted at bearbejde alle de mange gode indtryk, man får på rundrejsen i Sydamerika. Du kan bl.a. solbade på hotellets terrasse med udsigt over oceanet eller nyde en tur i hotellets pool. Byen Búzios, som ligger tæt på hotellet, er en hyggelig lille havneby med mange gode restauranter og butikker.

  Prisen inkluderer også morgenmad alle dage samt transfer fra/til Rio de Janeiro.

  2.990 kr. pr. person

  Tilkøb: 4 dages badeferie i Buzios (Enkeltværelse)

  Forlæng rejsen med 3 ekstra overnatninger på dette dejlige 3-stjernede hotel Coronade Beach, hvor alle vores gæster er garanteret værelser med havudsigt. Alle værelser er desuden udstyret med aircondition, tv og gratis WIFI.

  Hotellet er det perfekte sted at bearbejde alle de mange gode indtryk, man får på rundrejsen i Sydamerika. Du kan bl.a. solbade på hotellets terrasse med udsigt over oceanet eller nyde en tur i hotellets pool. Byen Búzios, som ligger tæt på hotellet, er en hyggelig lille havneby med mange gode restauranter og butikker.

  Prisen inkluderer også morgenmad alle dage samt transfer fra/til Rio de Janeiro.

  4.990 kr. pr. person

Hent det samlede rejseprogram her

Anmeldelser fra tidligere rejsende

Priser & afgange

Prisen inkluderer

 • Flyrejse til Buenos Aires og retur fra Rio de Janeiro inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på gode og centralt beliggende 3- og 4-stjernede hoteller
 • 7 x morgenmad, 2 x frokost og 3 x aftensmad
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • To halvdags-sightseeing i Buenos Aires - inkl. Eva Perons gravsted
 • Tango-show og middag i Buenos Aires
 • Besøg til de verdensberømte Iguazú-vandfald fra både den argentinske og brasilianske side
 • To halvdags-sightseeing i Rio med bl.a. Sukkertoppen, Kristusfiguren og det centrale Rio de Janeiro
 • Afskedsmiddag på hyggelig restaurant i Rio de Janeiro
 • Lokale naturguider
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg: kr. 2.695
 • Administrationsgebyr kr. 125
Dato Varighed Rejseleder Afrejselufthavn Pris pr. person Bestilling
 • 05 februar 2021 10 dage Rune V. Harritshøj Billund
  København
  Aalborg
  18.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   Flytider
   Billund - Amsterdam 05/02-2021   kl. 18:40 05/02-2021   kl. 19:55
   Amsterdam - Buenos Aires Eze 05/02-2021   kl. 21:20 06/02-2021   kl. 07:05
   Buenos Aires - Iguazu Mi 08/02-2021   kl. 14:15 08/02-2001   kl. 16:05
   Iguassu Falls - Rio De Janeiro 10/02-2021   kl. 18:35 10/02-2021   kl. 20:30
   Rio De Janeiro - Amsterdam 13/02-2021   kl. 20:50 14/02-2021   kl. 12:15
   Amsterdam - Billund 14/02-2021   kl. 16:45 14/02-2021   kl. 17:50
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Amsterdam 05/02-2021   kl. 17:25 05/02-2021   kl. 18:55
   Amsterdam - Buenos Aires Eze 05/02-2021   kl. 21:20 06/02-2021   kl. 07:05
   Buenos Aires - Iguazu Mi 08/02-2021   kl. 14:15 08/02-2021   kl. 16:05
   Iguassu Falls - Rio De Janeiro 10/02-2021   kl. 18:35 10/02-2021   kl. 20:30
   Rio De Janeiro - Amsterdam 13/02-2021   kl. 20:50 14/02-2021   kl. 12:15
   Amsterdam - København 14/02-2021   kl. 16:45 14/02-2021   kl. 18:10
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   Bestil 2 pladser tilbage
   Flytider
   Aalborg - Amsterdam 05/02-2021   kl. 18:10 05/02-2021   kl. 19:35
   Amsterdam - Buenos Aires 05/02-2021   kl. 21:10 06/02-2021   kl. 07:05
   Buenos Aires - Iguazu 08/02-2021   kl. 14:15 08/02-2021   kl. 16:05
   Iguassu Falls - Rio De Janeiro 10/02-2021   kl. 18:35 10/02-2021   kl. 20:30
   Rio De Janeiro - Amsterdam 13/02-2021   kl. 20:50 14/02-2021   kl. 12:15
   Amsterdam - Aalborg 14/02-2021   kl. 16:25 14/02-2021   kl. 17:40
   Se flytider
 • 26 februar 2021 10 dage Jørgen Laurvig Billund
  København
  18.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   Flytider
   Billund - Amsterdam 26/02-2021   kl. 18:40 26/02-2021   kl. 19:55
   Amsterdam - Buenos Aires 26/02-2021   kl. 21:20 27/02-2021   kl. 07:05
   Buenos Aires - Iguazu Mi 01/03-2021   kl. 14:15 01/03-2021   kl. 16:05
   Iguassu Falls - Rio De Janeiro 03/03-2021   kl. 18:35 03/03-2021   kl. 20:30
   Rio De Janeiro - Amsterdam 06/03-2021   kl. 20:50 07/03-2021   kl. 12:15
   Amsterdam - Billund 07/03-2021   kl. 16:45 07/03-2021   kl. 17:50
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Amsterdam 26/02-2021   kl. 17:25 26/02-2021   kl. 18:55
   Amsterdam - Buenos Aires Eze 26/02-2021   kl. 21:20 27/02-2021   kl. 07:05
   Buenos Aires - Iguazu Mi 01/03-2021   kl. 14:15 01/03-2021   kl. 16:05
   Iguassu Falls - Rio De Janeiro 03/03-2021   kl. 18:35 03/03-2021   kl. 20:30
   Rio De Janeiro - Amsterdam 06/03-2021   kl. 20:50 07/03-2021   kl. 12:15
   Amsterdam - København 07/03-2021   kl. 16:45 07/03-2021   kl. 18:10
   Se flytider
 • 05 marts 2021 10 dage Billund
  København
  Aalborg
  18.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   Flytider
   Billund - Amsterdam 05/03-2021   kl. 18:40 05/03-2021   kl. 19:55
   Amsterdam - Buenos Aires 05/03-2021   kl. 21:20 05/03-2021   kl. 07:05
   Buenos Aires - Iguazu Mi 08/03-2021   kl. 14:15 08/03-2021   kl. 16:05
   Iguassu Falls - Rio De Janeiro 10/03-2021   kl. 18:35 10/03-2021   kl. 20:30
   Rio De Janeiro - Amsterdam 13/03-2021   kl. 20:50 14/03-2021   kl. 12:15
   Amsterdam - Billund 14/03-2021   kl. 16:45 14/03-2021   kl. 17:50
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Amsterdam 05/03-2021   kl. 17:25 05/03-2021   kl. 18:55
   Amsterdam - Buenos Aires Eze 05/03-2021   kl. 21:20 05/03-2021   kl. 07:05
   Buenos Aires - Iguazu Mi 08/03-2021   kl. 14:15 08/03-2021   kl. 16:05
   Iguassu Falls - Rio De Janeiro 10/03-2021   kl. 18:35 10/03-2021   kl. 20:30
   Rio De Janeiro - Amsterdam 13/03-2021   kl. 20:50 14/03-2021   kl. 12:15
   Amsterdam - København 14/03-2021   kl. 16:45 14/03-2021   kl. 18:10
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   Bestil 2 pladser tilbage
   Flytider
   Aalborg - Amsterdam 05/03-2021   kl. 18:10 05/03-2021   kl. 19:35
   Amsterdam - Buenos Aires 05/03-2021   kl. 21:20 06/03-2021   kl. 07:05
   Rio De Janeiro - Amsterdam 13/03-2021   kl. 20:50 14/03-2021   kl. 12:15
   Amsterdam - Aalborg 14/03-2021   kl. 16:25 14/03-2021   kl. 17:40
   Se flytider

Rundrejser med dansk rejseleder er vores speciale

Rundrejser med dansk rejseleder er vores speciale, og vi har med succes arrangeret rundrejser i 25 år, så vi ved, hvad de bedste rundrejser skal indeholde.
Det er din rejse – og vores passion at arrangere den, og derfor skal du vælge en Risskov-rundrejse:

 • Vi krydrer de største seværdigheder med overraskende, lokale oplevelser
 • Vi er kendt for indholdsrige rundrejser med meget inkluderet
 • Vores gode jyske købmandsskab sikrer dig høj kvalitet til en attraktiv pris
 • Vores erfarne og passionerede rejseledere brænder for at dele ud af deres store viden
 • Vi er fleksible og forlænger gerne rejsen på egen hånd
 • Vi leverer en tryg, veltilrettelagt og uforglemmelig rejseoplevelse
 • Vi har et stort udvalg af rundrejser til hele verden

Læs mere om rundrejser med dansk rejseleder her

Alt det praktiske

 • Praktisk information ved bestilling af rejse

  På hjemmesiden er den praktiske information begrænset til det, der er nødvendigt og relevant for at træffe beslutning om en rejse og om rejsemålet.

  Når din rejse er bestilt, vil du sammen med din ordrebekræftelse og efterfølgende rejsedokumenter modtage ekstra information, gode råd samt vejledning, der forholder sig specifikt til din rejse.

  Læs mere i vores generelle rundrejsebestemmelser her.

 • Inden du rejser til Argentina og Brasilien

  Pas og visum

  Dit pas skal være gyldigt under opholdet. Opbevar altid passet et sikkert sted på rejsen. Det anbefales desuden, at du altid har en kopi af dit pas med dig – enten i papirform eller på telefonen.

  Der er ikke visumpligt for skandinaviske statsborgere til Argentina og Brasilien, når rejsen er på under 90 dage.

  For yderligere information se www.um.dk’s hjemmeside her.

  Toldregler

  De aktuelle regler for, hvad du må bringe med hjem fra udlandet, kan du læse om på www.borger.dk’s hjemmeside her.

  Vær opmærksom på, at væsker (drikkevarer, parfume, toiletartikler og lignende) kan blive konfiskeret ved flyskift, endda selv om de er blevet plomberet ved indkøb i foregående lufthavne. Derfor anbefaler vi, at du venter med toldfrie indkøb til den sidste lufthavn inden ankomstlufthavnen.

  Rejseforsikring

  På enhver udlandsrejse har du behov for en god rejseforsikring, som dækker i forbindelse med akut opstået sygdom mv. Risskov Rejser samarbejder med Europæiske ERV, som er specialiseret i rejseforsikringer og tilbyder produkter med dækninger, som hører til markedets bedste. Kontakt vores rejsekonsulenter – de kan rådgive dig, så du får en forsikring, der passer til dit behov.

  Vaccinationer og medicin

  Kontakt egen læge eller Danske Lægers Vaccinations Service på www.sikkerrejse.dk for at få rådgivning om, hvilke vaccinationer, der er påkrævet eller anbefales i forbindelse med din rejse. Som grundregel bør du sikre dig, at du har en gyldig vaccination mod difteri, stivkrampe og hepatitis A.

  Det er en god idé at informere rejselederen om specielle sygdomme – en information, som naturligvis bliver behandlet fortroligt. Tager du livsvigtig medicin, anbefaler vi, at du medbringer en beskrivelse af indholdet på engelsk. Kan fås hos egen læge eller på apoteket. Husk at pakke medicinen i håndbagagen.

  Krav til fysisk formåen

  Som udgangspunkt skal alle rejsende være selvhjulpne. Vores rejser er generelt ikke egnet for gangbesværede, da mange seværdigheder opleves til fods og kræver, at du er i stand til at gå min. 5 km dagligt.

  Valuta og kreditkort

  Argentinas møntfod hedder pesos (MXN). For Argentina gælder, at man ikke skal veksle til pesos i Danmark, men i stedet medbringe amerikanske dollars, som kan veksles i de større banker eller på vekselkontorer. I Argentina er det nemmest at veksle på vekselkontorer, da bankerne er bureaukratiske. Det er muligt at betale med kreditkort på hoteller og i større forretninger, og alle de gængse kreditkort accepteres. Uden for de største byer kan der kan være langt mellem hæveautomaterne, men mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankerne.

  Brasiliens møntfod hedder real (BRL) og er lig 100 centavos. Man skal ikke veksle til denne valuta i Danmark, men i stedet medbringe amerikanske dollars, som kan veksles i de større banker eller på vekselkontorer. Det er muligt at betale med kreditkort på hoteller og i større forretninger, og alle de gængse kreditkort accepteres. Udenfor de største byer kan der kan være langt mellem hæveautomaterne, men mod gebyr er det muligt at hæve penge i bankerne.

  Det er en god idé altid at have mønter og mindre sedler i pungen til drikkepenge og mindre indkøb, da det mange steder kan være svært at få byttepenge. Husk at medbringe pas ved enhver veksling eller hævning i banken. Det er en god idé at medbringe mere end ét kreditkort. Husk de nødvendige informationer, hvis du får brug for at spærre kortet.

 • Lokale forhold

  Tidsforskel

  Hele Argentina har samme tidszone og er fire timer efter dansk normaltid og fem timer efter dansk sommertid.

  Brasilien har fire tidszoner. I kystregionen til og med hovedstaden Brasília er man fire timer efter dansk tid, og i Pantanal fem timer efter.

  Transport i Argentina

  Vores busser i Argentina, der kun er til dagsture, er samme standard som i Europa og med aircondition og gode sæder. Busserne i Brasilien har ikke helt samme standard som i Europa, men vi har naturligvis valgt den bedste kategori med aircondition. Bemærk, at der er begrænset plads til håndbagage på busrejsen. Håndbagagen skal kunne stå under sædet eller være på hattehylden.

  Drikkepenge

  Det er almindeligt at give drikkepenge i Argentina og Brasilien. Lønningerne i servicebranchen er generelt meget lave, så for mange af dem, der arbejder i servicebranchen, er det en del af lønnen. Derfor er det vigtigt, at man er opmærksom på denne skik.

  Taxachauffører bliver glade for drikkepenge, og her runder man op eller giver 10 % oven i prisen. Stuepigerne på hotellerne sætter også pris på drikkepenge (1 amerikansk dollar pr. nat pr. rejsedeltager). Rejselederen samler ind for alle deltagere og uddeler løbende under hele rejsen drikkepenge til lokalguider, chauffører, tjenere (hvor måltider er inkl.) og piccoloer på hotellerne.

  Sammen med rejsedokumenterne sender vi information om, hvad vi vurderer som et passende beløb på den pågældende rejse, men det er naturligvis helt op til den enkelte, hvor meget man ønsker at give. Af denne grund har vi ikke inkluderet drikkepenge i rejsens pris, og det skal understreges, at drikkepenge er frivillige.

  Hoteller

  Vi har som hovedregel valgt 3- og 4-stjernede hoteller på vores rundrejser, men da udenlandske hoteller ikke tildeles stjerner efter dansk standard, kan der være hoteller, hvor man vil opleve en anelse lavere standard. Vi gør opmærksom på, at der i sjældne tilfælde kan forekomme hotelændringer undervejs på rejsen. Eventuelle ændringer vil tilstræbes at være af tilsvarende standard.

  Sikkerhed

  Frist ikke svage sjæle ved at efterlade kameraer, telefon eller tegnebog på bordet, hvis man går fra det. I Argentinas hovedstad Buenos Aires skal man passe på med store kameraer og andre værdigenstande på åben gade. I Buenos Aires er der et særligt kontor for turistpolitiet.

  Brasilien har et blakket ry, når det gælder kriminalitet, men man skal tænke på, at det er mest farligt dér, hvor turisterne ikke kommer, f.eks. i storbyernes slumkvarterer. De brasilianske myndigheder har stort fokus på lov og orden, og der er et særligt politi, der kigger efter turisterne.

  Man skal udvise forsigtighed med hensyn til penge og værdigenstande og f.eks. undlade at medbringe værdifulde smykker. Opbevar penge, pas og kreditkort tæt på kroppen og vær ekstra opmærksom, når du handler eller hæver penge. Det er en god idé at opbevare værdigenstande, der ikke medbringes på udflugter, i sikkerhedsboks på hotellet.

  Elektricitet

  Husk opladeren til f.eks. kamera og mobiltelefon.

  I Argentina bruger man 220 volt, og stikkene er skæve – dog har mange hoteller også danske stikdåser. I de fleste storbyer i Brasilien benytter man 110 volt, men man kan også komme ud for steder med 220-240 volt. Danske stik er lidt tykkere end brasilianske, så det er en god idé at medbringe en adapter.

  Mobiltelefon og Wi-Fi

  Det er sædvanligvis dyrt at bruge en dansk mobiltelefon uden for Europa. Internettelefoni er den billigste løsning, og der er adgang til gratis Wi-Fi på de fleste hoteller. Landekode til Danmark ved opkald fra udlandet er +45 før telefonnummeret.

  Mad og drikke

  Argentina er verdens 8. største land og kaldes for ”landet med de seks kontinenter”. Det udtryk bunder i landets mangfoldige geografi, der også inden for gastronomi giver sig udslag i delikate retter fra Buenos Aires og de 23 provinser. I nordøst og nordvest er maden præget af det subtropiske klima med mange frugter og flodfisk, herunder den klassiske argentinske te – mate – der dyrkes her og indtages af alle i hele landet med metalsugerør i smukt dekorerede bægre. Argentina har verdens bedste oksekød. End of story. Udskæringerne lomo (mørbrad), bife de chorizo (sirloin) og ojo de bife (ribeye) er verdensklasse, hvor man skal bede om at få den a punto, hvis den skal være almindeligt gennemstegt og jugoso, hvis saftig. Der følger altid tilbehør, guarnicion, med i form af kartofler, pommes frites, salat m.m. Argentinas pizza og empanadas – dejbrød med kød og grøntsagsfyld – er Sydamerikas bedste. De mange italienske indvandrere gør is i Buenos Aires til verdensklasse. Argentina har med Chile Sydamerikas bedste rød-, hvid- og rosévine, hvor Argentina udmærker sig med druen malbec inden for rødvine.

  Brasilien er verdens femtestørste land, og landets store regionale forskelle gælder også madkulturen. F.eks. er Amazonas kendetegnet ved et stort udbud af spændende ferskvandsfisk og specielle frugter, og i delstaten Bahia gør den afrikanske indflydelse sig gældende med krydrede retter med forskellige slags chili. Der er dog et par retter, der er udbredt fra nord til syd. Det gælder f.eks. nationalretten feijoada bestående af sorte bønner kogt med soltørret kød, pølser og ”rester” som grisetæer og tryner, som serveres med ris.

  Farofa er en anden udbredt brasiliansk specialitet, der spises som tilbehør – den består af maniokmel ristet på panden med f.eks. bananstykker, rosiner eller bacon. Brasilien er også kendt for sit gode oksekød, og bønner og ris har samme status som kartofler på vores breddegrader. Brasilien er en øldrikkende nation, og chopp er fadøl, der drikkes iskoldt. Øl på dåse/flaske – ceveja – er generelt af bedre kvalitet. Da der findes en overflod af tropiske frugter i landet, kan man næsten overalt få friskpresset juice i mange varianter.

  Vandet kan drikkes i de fleste større byer i Argentina, men det smager af klor, så vi anbefaler at købe mineralvand på flaske. I Brasilien bør man ikke drikke vandet fra hanen. Ligeledes frarådes isterninger. Vand på flaske kan købes de fleste steder.

  Rygning

  Rygning i bussen er ikke tilladt. Ligeledes vil der på de fleste restauranter, hoteller, strande og offentlige områder være rygeforbud. Rejselederen vil naturligvis informere om de aktuelle rygeregler ved ankomst.

 • Gode råd

  Bagage

  Vi anbefaler altid, at værdigenstande såsom kamera, smykker og penge samt livsnødvendig medicin medbringes i håndbagagen. Ved evt. bagageforsinkelse er det en fordel at have de vigtigste ting ved hånden. Det er derfor en god idé at pakke f.eks. medicin, kontaktlinsevæske, tandbørste og et ekstra sæt tøj i håndbagagen. Rejser I to sammen, kan det være en fordel at fordele bagagen 50/50.

  En del flyselskaber tillader ikke, at man medbringer batterier eller batteridrevne enheder i den indleverede bagage. Disse skal i stedet medbringes i håndbagagen. Det gælder eksempelvis bærbare computere, tablets, power banks etc.

  Møde med en anden kultur

  For at få det fulde udbytte af rejsen og det bedste indblik i landet bør man vise respekt for landet og indbyggerne. Man må være forberedt på, at argentinerne og brasilianerne er mere kropslige end os danskere, og ritualet med adskillige kindkys, når man mødes, er helt almindeligt. På en rejse til Argentina og Brasilien skal man skal væbne sig med tålmodighed, for punktlighed er ikke lokale dyder, ligesom bureaukrati er meget udbredt. Argentinerne og brasilianerne er fotogene, og mange har ikke noget imod at blive fotograferet – men det er ikke alle. Spørg derfor, hvis du er i tvivl.

  Jo længere ud på landet man kommer, jo lavere bliver standarden. De såkaldte pedaltoiletter er udbredte, og toiletpapir er ikke almindeligt, så tag selv noget med i tasken sammen med håndspritten. Solcreme og insektmiddel kan med fordel købes lokalt, da de er udviklet til de lokale forhold. Vi anbefaler, på alle vores rejser, at man medbringer håndsprit, da hygiejnen og bakterierne kan være anderledes end i Danmark.

  Idéer til indkøb

  Man kan købe stort set alt i Argentina og Brasilien, og her findes hele spektret fra farverige, lokale markeder til mondæne shoppingcentre med aircondition. Argentina har masser af gode lædervarer og dermed ikke kun frakker, men også handsker og sko i verdensklasse. Argentinsk dulce de leche – mælke- og sukkerbaseret karamelcreme – er ideelt til pandekager og landets uofficielle nationalspise. Mate, urteteen, der indtages i bæger og metalsugerør, er en god gaveidé, og teen er ikke noget problem i den danske told.

  Indiansk kunsthåndværk, tekstiler og lertøj er typiske brasilianske souvenirs. Sportsinteresserede kan med fordel købe sportstøj, og da Brasilien har en spændende musikkultur, er her virkelig noget for musikelskere. Brasilien producerer 90 % af verdens halvædelstene, som kan købes til overkommelige priser.

 • Fakta

  Argentina

  • Statsform: Føderal republik.
  • Befolkning: 44,7 mio. indbyggere.
  • Hovedstad: Buenos Aires med 2,9 mio. indbyggere (metropolområde 17 mio.).
  • Religion: Katolikker 83 %.
  • Sprog: Det officielle sprog er spansk.
  • Areal: 2.780.400 km2 (Danmark 43.094 km2).
  • Klima: Argentinas længde gør, at det strækker sig fra subtropisk i nord over tempereret til subarktisk i syd. November til marts er sommersæson i hele Sydamerika og dermed også Argentina.

  Brasilien

  • Statsform: Føderal republik.
  • Hovedstad: Brasília med 2,8 mio. indbyggere.
  • Befolkning: 208,8 mio. indbyggere.
  • Religion: Katolikker 65 %, protestanter 22 %, spiritister 2 %.
  • Sprog: Portugisisk.
  • Areal: 8.456.510 km² (Danmark 43.094 km²).
  • Klima: Det meste af Brasilien ligger i den tropiske klimazone, og den sydlige del af landet i den subtropiske zone.

Trustpilot