Ring til os Åbent nu 70 22 66 00
Stor leguan - Risskov Rejser

Eksklusiv rejse – kun få deltagere!

Eksklusiv rejse – kun få deltagere!

Peru, Amazonas & Galápagos

17 dage fra 49.995 kr.

På denne rundrejse til Peru, Amazonas og Galápagos går vi i fodsporene på inkaerne og Darwin. Rejsen går bl.a. til de fascinerende Galápagosøer og den glemte inkaby Machu Picchu i Andesbjergene. Der venter også besøg i landsbyer i inkaernes hellige dal, byrundtur i den tidligere inka-hovedstad, Cusco, og byvandring i Quito i Ecuador, hvor der er udsigt til snedækkede vulkaner.

Med hele fem dage på to af Galápagosøerne er der rig mulighed for at udforske naturen og dyrelivet, der er lige så fascinerende, som dengang Darwin gik i land. Og på en lodge langt inde i Amazonas-regnskoven oplever du naturen med alle sanser 24 timer i døgnet, hvor naturvejlederne på lodgen gør alt for, at du skal få dit livs oplevelse. En rejse, der både appellerer til naturelskere og historieinteresserede. I regnskoven venter dig både store naturoplevelser og luksuriøse omgivelser.

Glæd dig fordi

 • du oplever både Machu Picchu, Amazonas og Galápagos på én og samme rejse
 • du møder lokalbefolkningen i Andesbjergene
 • du kører gennem den hellige dal med panorama-toget Vistadome
 • du går rundt i ruinerne i inkaernes glemte by Machu Picchu
 • der er god tid til at opleve inkakulturen i både Machu Picchu og Cusco
 • der venter intet mindre end et eventyr i Amazonas’ regnskov
 • basen i Amazonas er en ecolodge i luksusklasse
 • du oplever regnskovens fascinerende dyreliv med lokale eksperter
 • der venter en indholdsrig og interessant byrundtur i Quito
 • rejsen indeholder 5 dage med naturoplevelser på Galápagos
 • vi bor på to forskellige øer – Santa Cruz og Isabela
 • du får en eventyrlig rejse med alt inkluderet – også næsten alle måltider
Antal dage
17 dages rundrejse
Pris
Fra 49.995 kr.
Afrejse fra
Aalborg, Billund, København
Dansk rejseleder
Simon Brammer Hansen

Danmarks bedste rundrejse til Peru & Galápagos fordi

Rejseleder Simon Brammer har boet i Peru og er peruviansk gift, og kender derfor landet indefra

Du får en helt særlig kombination af Perus højdepunkter og Galápagos’ fascinerende dyreliv

Du kan glæde dig til uovertruffen overnatning i Amazonas – der findes ingen bedre!

Danmarks bedste rundrejse til Peru & Galápagos fordi

Video: Hør en af vores rejseledere fortælle om, hvad du kan opleve på rejsen

Mød din rejseleder på turen

Rejseleder - Simon Brammer - Risskov Rejser
Simon er Sydamerika-ekspert

Rejseleder Simon har boet en årrække i Peru og har bl.a. studeret flora og fauna i Amazonas og beskæftiget sig med præ-columbiansk historie. Simon elsker at fortælle om den sydamerikanske kultur og natur, hvilket han vil gøre på denne rundrejse til Peru, Amazonas og Galapagos.


Læs mere om Simon Brammer Hansen

Dagsprogram

 • Dag 1 Ankomst til Lima

  Vi ankommer til Lima ved aftenstid. Der overnattes på hotel i nærheden af lufthavnen.

  Her skal du bo dag 1

  Wyndham Costa del Sol Lima Airport

  Hotellet lader dig koble ordentligt af efter en lang dag på et af de 144 værelser, der alle har balkon og en smuk udsigt over byen Lima. Hotellet...

 • Dag 2 Fly til Cusco og videre gennem inkaernes hellige dal, indianermarked i Pisac og Yucay

  Vi flyver tidligt om morgenen over de majestætiske Andesbjerge til inkaernes gamle hovedstad Cusco, der ligger i 3.300 meters højde. Fra Cusco kører vi “ned “til Urubambadalen – inkaernes hellige dal –, som er betegnelsen for området med byerne Pisac, Calca, Yucay, Urubamba og Ollantaytambo. Området er usædvanlig frugtbart og forsynede i inka-perioden indbyggerne i Cusco med frugt og grønt, og i dag dyrkes her især kartofler og majs. Vores første stop er ved kulturcenteret Awanacancha, hvor vi hører om og lærer at se forskel på de forskellige lama-arter, der eksisterer i Peru – lama, alpaca, vikunja og guanako.

  Vi kommer tæt på og fodrer dem – selvfølgelig undtagen dem, der spytter! Her er også en stor udstilling om tekstilfarvning og anvendelse af ulden, hvor baby alpaca-ulden er den lækreste og dyreste. 

  Vi når til Pisac, der er kendt for to ting – det store indianermarked og inkaruinerne fra 1400-tallet, der ligger over byen. Indianermarkedet i Pisac har status som et af de bedste i Sydamerika. Markedet er fyldt med plasticoverdækkede boder med alverdens ting og sager, farvestrålende tæpper, flotte ponchoer, keramik,  smykker og et mylder af mennesker. Der er også frugt og grønt, og en af de ting, der overrasker, er  kartofler i farver og faconer, som man aldrig ser på vores breddegrader. Vi kører videre til Yucay, hvor der overnattes.

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

  Her skal du bo dag 2

  La Casona de Yucay

  Hotellet ligger omgivet af majestætiske bjerge i inkaernes Hellige Dal og emmer af historisk atmosfære, for her har Simon Bolivar, der befriede P...

 • Dag 3 Fantastisk togtur til Aguas Calientes og oplevelser ved enestående Machu Picchu

  I dag venter rejsens måske største oplevelse – den glemte inkaby Machu Picchu 112 km nordvest for Cusco. Kun få ud over de lokale kendte til byens eksistens i 1800-tallet. Tyske eventyrere var her sandsynligvis i 1860’erne, og en britisk missionær refererer til området i 1870’erne, men det var den amerikanske historiker Hiram Bingham, der i 1911 genopdagede Machu Picchu. På det tidspunkt var Machu Picchu fuldstændig dækket af skov, og man mener faktisk, at der kan være lignende byer gemt i junglen.

  Vi starter tidligt på dagen og kører til stationen i Ollantaytambo. Herfra skal vi med toget “Vistadome” gennem Urubamba-dalen til Aguas Calientes. Togturen er en stor oplevelse, da store panoramavinduer giver frit udsyn til naturen. Aguas Calientes ligger ved den brusende Urubamba-flod og er sidste stop inden Machu Picchu. Fra Aguas Calientes tager vi med shuttlebussen, der kører i pendulfart til Machu Picchu – og snart vil inkaernes glemte by ligge for dine fødder, og du vil have udsigt til Huayna Picchu, der knejser stolt i baggrunden.

  Der er meget, der tyder på, at Machu Picchu var et kongeligt palads bygget af Pachacútec, der regerede fra 1438-1471, og på rundvisningen i det storslåede bygningsanlæg med beboelsesområder og templer bliver man konstant overrasket over inkaernes bygningskunst. Det gælder f.eks. Soltemplet, der er områdets eneste runde bygning, og hvis fundament er én stor klippeblok, og de Seksten Rituelle Bade, der er et stykke ingeniørarbejde af dimensioner. For mange er det en drøm, der går i opfyldelse her ved Machu Picchu, og vi har god tid til at udforske området. Sidst på eftermiddagen tager vi tilbage til Aguas Calientes, hvor der overnattes.

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

  Her skal du bo dag 3

  El MaPi Hotel

  Det stilfulde og moderne El MaPi Hotel ligger i hjertet af Machu Picchu midt i byen Aguas Calientes. Hotellets El Bar serverer tapas og organiske v...

 • Dag 4 Brug tiden på ekstra oplevelser ved Machu Picchu eller i Aguas Calientes. Med toget til Cusco

  Har du en drøm om at opleve morgensolen over Machu Picchu og lyst til at gå mere i dybden med oplevelserne, så er der mulighed for at tilkøbe en formiddagstur. Du kan også tilbringe formiddagen i Aguas Calientes og f.eks. nyde formiddagskaffen på en café i en af de hyggelige gader og blive underholdt af det store menneskemylder af lokale og turister fra alverdens lande eller kig forbi byens marked, hvor der sælges alt fra fødevarer til kunsthåndværk. Aguas Calientes betyder varme kilder, og i udkanten af byen er der varme pools med mulighed for et termisk bad. Ca. to km fra stationen ligger Museo de Sitio de Machu Picchu, som bestemt er et besøg værd.

  Om eftermiddagen tager vi med toget tilbage til Ollantaytambo og bus videre til Cusco. Byen er grundlagt af inkakongen Pachacútec i 1438, og han satte sit præg på byen med bemærkelsesværdige bygningsværker og gjorde den til hovedstad i inkariget – en status, der varede, indtil spanierne gjorde Lima til hovedstad.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og aftensmad.

  Tilkøbsmuligheder

  Morgensol over Machu Picchu

  Bussen kører mellem Aguas Calientes og indgangen til Machu Picchu hver 10. min og varer ca. 25-30 min. Pakken inkluderer busbillet t/r, samt indgangsbillet til Machu Picchu og skal bestilles hjemmefra. Turen er uden rejseleder.

  595 kr. pr. person

  Her skal du bo dag 4 & 5

  Sonesta Hotel Cusco

  Sonesta Hotel Cusco ligger i gåafstand fra byens centrum. Samtlige værelser har udsigt over bjergene eller byen og er moderne indrettet med kabel...

 • Dag 5 Cusco med soltemplet Qoricancha og de berømte inka-ruiner Sacsayhuaman

  Der er lagt op til en interessant dag i Cusco og omegn. Vi begynder med at køre lidt udenfor byen for at kigge nærmere på interessante inka-ruiner. Tambomachay er et område med hellige bade, Puca-Pucara menes at have været datidens landevejskro og den fascinerenderuin Q’enqo, der betyder “zig-zag”, volder de lærde vanskeligheder med hensyn til anvendelse. Vi besøger også Sacsayhuaman, der er et enormt fæstningsværk, hvoraf mange af stenene er over otte meter høje, der er hugget ud og sat sammen med utrolig præcision. I nærheden står den 8 m høje, hvide  Kristus figur med flot udsigt udover Cusco.

  Vi nyder stemningen på byens mest betydningsfulde plads, Plaza de Armas, og kigger naturligvis også indenfor i Katedralen og ser den overdådige udsmykning. Og ikke mindst skal vi besøge en af de mest bemærkelsesværdige bygninger – soltemplet Qoricancha, som kom til at udgøre fundamentet til Santo Domingo-kirken opført af spanierne i 1600-tallet. Templet var tilegnet solguden Inti og udsmykket med massive plader af det pureste guld.  Kort tid efter at spanierne kom hertil, plyndrede de templet for guld, og resterne af mesterværket er efter manges mening det bedste eksempel på inkaernes arkitektoniske kunnen.

  Har du mod på mere kan du se den 12-kantede sten i nærheden af Katedralen – endnu et eksempel på inkaernes suveræne byggestil, besøge det interessante Inka-museum eller shoppe lidt i byens mange butikker.

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad med show.

 • Dag 6 Til eventyrlige oplevelser i Amazonas' jungle

  Regnskoven i det sydlige Peru hører til en af de mest artsrige i verden med f.eks. 1.300 fuglearter og 1.200 sommerfuglearter – og vi er så heldige at tilbringe de næste tre dage i denne eventyrlige verden. Vi flyver til Puerto Maldonado, der er hovedstad i provinsen Madre de Dios – Perus mindst befolkede og også en af de mindst udforskede provinser i landet. Næste del af rejsen foregår til vands, når vi sejler en 45-minutters tur ad Madre de Dios-floden til lodgen Inkaterra Reserva Amazonica. Undervejs kan vi være heldige at se kaimaner (alligatorer) og skildpadder, der ligger ved flodbredden, og i træerne kan vi sikkert spotte aber.

  Den prisbelønnede lodge ligger på venstre bred af floden i de skønneste omgivelser, og staben af guider på lodgen udgøres bl.a. af biologer og naturvejledere. Efter en kort præsentation af lodgen, området og udflugtsmulighederne tager vi på en vandretur rundt i området og bliver introduceret til regnskoven, der byder på førsteklasses “bird watching”. I skumringen kommer du på en sejltur og oplever skiftet mellem dag og nat, som betyder, at nu er det natdyrene, der “hersker” i junglen. Begge aftener vil der efter aftensmaden  være foredrag af de engelsktalende guider.

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

  Her bor du dag 6 & 7

  Inkaterra Reserva Amazonica

  Glæd dig til opholdet i junglen på den prisbelønnede ecolodge, Inkaterra Reserva Amazonica. Lodgen ligger dybt inde i Tambopata National Reserv...

 • Dag 7 Oplevelser i Amazonas. Gå blandt trætoppene og udforsk sumpen

  Det er en uforglemmelig oplevelse at vågne op til regnskovens lydunivers, og lodgen serverer da også morgenmad allerede fra kl. 5.30 til 9.30, så der er virkelig mulighed for at få noget ud af dagen. Formiddagen byder på en udflugt til Lake Sandoval, hvor vi med kanoer sejler rundt på udkig efter de truede kæmpeoddere i området. Kæmpeodderen er verdens største odder og kan blive op til to meter lang målt fra snude til hale, og dens poteaftryk er på størrelse med en menneskehånd!

  Efter frokost på lodgen kan du tage med ud på en fantastisk vandretur mellem trætoppene 29 meter over jorden. Heroppe i trækronerne er der bygget et netværk af hængebroer, der forbinder otte udkigsplatforme, og hvorfra man kan være heldig at spotte dyrelivet, bl.a. de store, farvestrålende arapapegøjer, spætter, tukaner, dovendyr og aber. Tilbage på landjorden kan man fortsætte på ruten “Anaconda Walk”, der via en 200 m lang træbro fører over et sumpområde, hvor man kan se nogle af områdets mange amfibier, blomster, fugle og måske endda en slange eller to.

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

 • Dag 8 Sightseeing, det lokale marked i Puerto Maldonado og fly videre til Lima

  Vi siger farvel til lodgen i Amazonas. Med mange uforglemmelige naturoplevelser i bagagen tager vi tilbage til Puerto Maldonado, hvor vi får mulighed for at besøge det lokale marked og tager på sightseeing rundt i byen.  Midt på eftermiddagen flyver vi til Lima, og da vi flyver videre tidligt næste morgen, overnatter vi på Hotel Costa del Sol ved lufthavnen.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

  Her skal du bo dag 8

  Wyndham Costa del Sol Lima Airport

  Hotellet lader dig koble ordentligt af efter en lang dag på et af de 144 værelser, der alle har balkon og en smuk udsigt over byen Lima. Hotellet...

 • Dag 9 Med fly til Quito og byrundtur i Quito med udsigt til vulkaner

  Vi flyver fra Lima til Ecuadors hovedstad Quito, hvor vi lander hen på formiddagen. Quito ligger i 2.850 m højde og er verdens næsthøjest beliggende hovedstad. Her er det ikke kun den tynde luft, der tager pusten fra én, det er også selve byen og de betagende udsigter til sneklædte vulkaner i alle retninger. Det er en af Sydamerikas smukkeste byer. Byen blev grundlagt af spanierne i 1534 på resterne af en nedbrændt inka by, og selv om Quito i dag er en moderne storby, har den formået at bevare sine traditionelle kvarterer med Sydamerikas bedst bevarede arkitektoniske bygninger fra kolonitiden.

  I dag kører vi på udflugt små 30 kilometer til verdens midte, hvor den ækvatoriale linje deler de nordlige og sydlige halvkugler. Vi besøger Inti Ñan-museet, et videnskabeligt og kulturelt museum, beliggende i den nøjagtige krydsning af Ækvatorlinjen.

  Efter frokost tager vi på byrundtur i den gamle bydel i Quito og oplever byens mange smukke bygninger og pladser. På den grønne uafhængighedsplads, Plaza de la Independencia, summer det af liv og travlhed. På pladsens ene side ligger præsidentpaladset, og på de andre sider ligger ærkebiskoppens palads, katedralen og rådhuset. Som en kontrast hviler der en højtidelig og melankolsk stemning over den nærliggende Plaza San Francisco, hvor Quitos ældste kirke og Sydamerikas største religiøse kompleks ligger. Vi ser barokkirken La Compañia de Jesus med den overdådige udsmykning med guld og klosteret. Dagen slutter tilbage på hotellet.

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

  Her skal du bo dag 9

  Dann Carlton Hotel

  Dette 5-stjernet hotel ligger i hjertet af Quitos forretningskvarter og kun to blokke fra La Carolina´s Park. Hotellet er smukt indrettet med stor...

 • Dag 10 Eventyret på Galápagosøerne begynder denne dag

  Galápagosøerne findes ingen andre steder i verden! Og sådan bliver det forhåbentlig ved med at være. Den isolerede øgruppe i Stillehavet ca. 1.000 km vest for Ecuador består af 19 øer, hvoraf kun de fem er beboede. Så her er der virkelig tale om at træde ind i dyrenes verden! 97 % af øgruppen er udlagt som nationalpark og har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 1978.

  Fra Quito flyver vi til øen Baltra og sejler herfra til byen Puerto Ayora på øen Santa Cruz. Vi spiser frokost i Puerto Ayora, der er Galápagos’ største by, og sejler herfra videre til øen Isabela. Det er den største af Galápagosøerne, men her bor kun få mennesker. Byen Puerto Villamil med ca. 2.200 indbyggere er øens største og eneste bebyggelse, og her skal vi bo de næste dage. Den resterende del af dagen kan du nyde det i den lille charmerende by, der mest af alt minder om et fiskerleje, og ved den skønne strand kan du være heldig at møde pingviner, pelikaner og forskellige sulearter. Med andre ord – scenen er sat til fortryllende naturoplevelser.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

  Her skal du bo dag 10-12

  Cormorant Beach House

  Med udsigt over havet og smukt placeret på stranden ved Puerto Villamil ligger dette hotel. Byens centrum ligger få minutters gang fra hotellet, ...

 • Dag 11 Vandring på en aktiv vulkan og snorkling med søløver

  Galápagosøernes dramatiske vulkanske fortid ses tydeligst på øen Isabela, hvor der er ikke mindre end fem aktive vulkaner. Denne dag skal vi vandre ved en af de mest aktive, som er den 1.490 m høje skjoldvulkan Sierra Negra. Her er vi omgivet af et rødt vulkanlandskab, hvor varaner nyder solens stråler, og der er en imponerende udsigt til krateret – verdens næststørste med en diameter på 10 km.

  Undervejs vil du også kunne se nogle af øens endemiske plantearter, såsom træbregne, Guayabillo-træ og den velduftende Romerillo-plante. Vi tager tilbage til Puerto Villamil, og om eftermiddagen snorkler vi ved Concha de Perla og oplever en forunderlig verden i det klare, stille vand. Hvis vi har heldet med os – og det er der store chancer for – er der mulighed for at svømme med søløver og havskildpadder.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

 • Dag 12 Sejltur til øen Las Tintoreras. Besøg på Breeding Center Isabela

  Dagens første oplevelse er en sejltur til den lille ø Las Tintoreras, der har fået sit navn efter den hvidtippede revhaj, som ofte er at finde i det lave vand rundt om øen. Sejlturen følger kysten, hvor der er gode chancer for at se bl.a. den karakteristiske fregatfugl, og når vi vandrer på øen, vil vi se søløver, havleguaner, blåfodede suler, pelikaner og Galápagospingviner, der er den eneste pingvinart, der lever på ækvator.

  Næste oplevelse er et besøg på Breeding Center Isabela, hvor de arbejder for at genetablere bestanden af kæmpeskildpadder. Kæmpeskildpadderne er de største af sin art i verden og kan blive langt over 100 år. Skildpaddeskjoldets størrelse og form er forskelligt på de forskellige øer, da klimaet og nærmiljøet har været medbestemmende for skildpaddernes udvikling – endnu et bevis for Darwins evolutionsteorier!

  Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

 • Dag 13 Øhop til Santa Cruz og et møde med kæmpeskildpadder

  Det er blevet tid til at skifte ø, og vi sejler til Santa Cruz, hvor vi skal bo i Puerto Ayora. På Santa Cruz, hvor klimaet er fugtigt, er skildpadderne store, deres skjold er rundt og halsen kort. Vi tager en tur op i højlandet til Primicias Ranch, hvor vi går på udkig efter Galápagos’ vartegn: kæmpeskildpadden. Området er hjemsted for et stort antal skildpadder, og selv om man skal holde sig på afstand, er det dybt fascinerende at iagttage skildpadderne, når de græsser eller tager en dukkert – og når man så tænker på, hvor gamle de sandsynligvis er, bliver det et helt ufatteligt eventyr. Senere går vi på opdagelse i lavatunneller, der er millioner af år gamle og får en fornemmelse af den vulkanske aktivitet, der har skabt øerne.

  Denne dag besøger vi også Charles Darwin Research Station, hvor vi lærer mere om kæmpeskildpadderne og får et indblik i arbejdet med at genskabe bestanden. De bliver f.eks. udklækket i centeret og lever her, indtil de kan overleve i naturen og sættes ud.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

  Her skal du bo dag 13 & 14

  Hotel Deja Vu

  På grænsen til nationalparken i Galápagos ligger hotel Deja Vu, som med dejlige værelser og en stor pool byder på den perfekte afslapning efte...

 • Dag 14 Tid på egen hånd og mulighed for udflugter til andre øer

  Dagen er fri til afslapning og udforskning af Puerto Ayora. Tag en slentretur på hovedgaden eller besøg Galápagos’ smukkeste strand Tortuga Bay med kridhvidt sand og turkisblåt vand.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

  Tilkøbsmuligheder

  Udflugt til øerne omkring Santa Cruz

  Fra Santa Cruz er der også mulighed for endagsture til andre af øgruppens spændende øer. For at fordele turisterne og mindske presset på øerne er det nationalparken, der bestemmer hvilken endagstur, der tilbydes den pågældende dag. Det er derfor først et par måneder før afrejsen, vi kan sige, hvilken tur der bliver tale om. Turen er ikke inkluderet og skal bestilles hjemmefra.

  1.945 kr. pr. person

 • Dag 15 Tilbage til Ecuadors fastland

  I dag tager vi afsked med Galápagos og rejser tilbage til fastlandet. Fra Puerto Ayora tager vi til lufthavnen på Baltra og flyver til Guayaquil, der ligger smukt ved Guayas-floden og har Ecuadors største havn.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og aftensmad.

  Her skal du bo dag 15

  Hotel Unipark

  Dette dejlige 4-stjernet hotel ligger i hjertet af Guayaquil og med udsigt til byens smukke katedral. Alle værelser er store og udstyret med airco...

 • Dag 16 Sightseeing i Guayaquil og hjemrejse

  Den moderne by Guayaquil er Ecuadors største by og landets økonomiske centrum. Vi tager på byrundtur og oplever en by, der har undergået store forandringer i de seneste år. Promenaden Malecón Simón Bolivar langs Guayas-floden er en af de ting, der bl.a. har været med til at forandre byen.

  Vi går på opdagelse i det charmerende kvarter Las Peñas med de farverige huse, og det var i dette område, byen blev grundlagt af Sebastian de Balalcazar i 1530’erne. Her fra skråningen af Santa Ana-højen er der i øvrigt den flotteste udsigt over næsten hele storbyen. På den grønne plads Parque Seminario ser vi grønne landleguaner og skildpadder, der holder til her midt i den travle by.

  Hen på eftermiddagen går turen til lufthavnen og starter rejsen tilbage til Danmark.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

 • Dag 17 Ankomst til Danmark
Hent det samlede rejseprogram her

Anmeldelser fra tidligere rejsende

Priser & afgange

Prisen inkluderer

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på gode 3- og 4-stjernede hoteller og lodges
 • 15 x morgenmad, 11 x frokost og 8 x aftensmad
 • Transport og udflugter inkl. entreer jf. program
 • Indianermarkedet i Pisac
 • Panorama-togtur med Vistadome
 • Besøg ved Machu Picchu
 • Byrundtur i Cusco
 • Sejltur på Madre de Dios-floden til luksuslodge i Amazonas
 • Ophold på lodge i Amazonas med varieret udflugtsprogram
 • Sightseeing med mange highlights i Quito
 • Tre dages ophold på øen Isabela og to dages ophold på øen Santa Cruz
 • Besøg på Charles Darwin Research Station
 • Besøg på Breeding Center Isabela
 • Sejltur og oplevelser på øen Las Tintoreras
 • Byrundtur i Guayaquil
 • Engelsktalende lokalguide
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 7.995
 • Ingala transitkort til Galápagos 20 USD (betales i lufthavnen på vej til Galápagos)
 • Entré til Galápagos Nationalpark (betales lokalt) 100 USD
 • På øen Isabela betales et mole-gebyr på 10 USD
 • Administrationsgebyr kr. 125
Dato Varighed Rejseleder Afrejselufthavn Pris pr. person Bestilling
 • 07 november 2020 17 dage Simon Brammer Hansen Billund
  København
  Aalborg
  49.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   Bestil Få pladser
   Flytider
   Billund - Amsterdam 07/11-2020   kl. 06:00 07/11-2020   kl. 07:20
   Amsterdam - Lima 07/11-2020   kl. 12:35 07/11-2020   kl. 19:15
   Lima - Cusco 08/11-2020   kl. 08:10 08/11-2020   kl. 09:33
   Cusco - Puerto Maldonado 12/11-2020   kl. 11:48 12/11-2020   kl. 12:47
   Puerto Maldonado - Lima 14/11-2020   kl. 11:13 14/11-2020   kl. 12:45
   Lima - Quito 15/11-2020   kl. 06:10 15/11-2020   kl. 08:30
   Quito - Galapagos 16/11-2020   kl. 09:35 16/11-2020   kl. 12:12
   Galapagos - Guayaquil 21/11-2020   kl. 12:55 21/11-2020   kl. 15:47
   Guayaquil - Amsterdam 22/11-2020   kl. 19:55 23/11-2020   kl. 13:20
   Amsterdam - Billund 23/11-2020   kl. 16:45 23/11-2020   kl. 17:40
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Amsterdam 07/11-2020   kl. 06:00 07/11-2020   kl. 07:25
   Amsterdam - Lima 07/11-2020   kl. 12:35 07/11-2020   kl. 19:05
   Lima - Cusco 08/11-2020   kl. 08:10 08/11-2020   kl. 09:33
   Cusco - Puerto Maldonado 12/11-2020   kl. 11:48 12/11-2020   kl. 12:47
   Puerto Maldonado - Lima 14/11-2020   kl. 11:13 14/11-2020   kl. 12:45
   Lima - Quito 15/11-2020   kl. 06:10 15/11-2020   kl. 08:30
   Quito - Galapagos 16/11-2020   kl. 09:35 16/11-2020   kl. 12:12
   Galapagos - Guayaquil 21/11-2020   kl. 12:55 21/11-2020   kl. 15:47
   Guayaquil - Amsterdam 22/11-2020   kl. 19:55 23/11-2020   kl. 13:20
   Amsterdam - København 23/11-2020   kl. 15:15 23/11-2020   kl. 16:35
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   Bestil 2 pladser tilbage
   Flytider
   Aalborg - Amsterdam 07/11-2020   kl. 06:00 07/11-2020   kl. 07:25
   Amsterdam - Lima 07/11-2020   kl. 12:35 07/11-2020   kl. 19:05
   Lima - Cusco 08/11-2020   kl. 08:10 08/11-2020   kl. 09:33
   Cusco - Puerto Maldonado 12/11-2020   kl. 11:48 12/11-2020   kl. 12:47
   Puerto Maldonado - Lima 14/11-2020   kl. 11:13 14/11-2020   kl. 12:45
   Lima - Quito 15/11-2020   kl. 06:10 15/11-2020   kl. 08:30
   Quito - Galapagos 16/11-2020   kl. 09:35 16/11-2020   kl. 12:12
   Galapagos - Guayaquil 21/11-2020   kl. 12:55 21/11-2020   kl. 15:47
   Guayaquil - Amsterdam 22/11-2020   kl. 20:05 23/11-2020   kl. 13:30
   Amsterdam - Aalborg 23/11-2020   kl. 16:25 23/11-2020   kl. 17:40
   Se flytider
 • 11 februar 2021 17 dage Simon Brammer Hansen Billund
  København
  Aalborg
  49.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   Bestil Få pladser
   Flytider
   Billund - Amsterdam 11/02-2021   kl. 10:25 11/02-2021   kl. 11:40
   Amsterdam - Lima 11/02-2021   kl. 12:35 11/02-2021   kl. 19:05
   Guayaquil - Amsterdam 26/11-2021   kl. 19:55 27/11-2021   kl. 13:20
   Amsterdam - Billund 27/11-2021   kl. 16:45 27/11-2021   kl. 17:50
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Bestil Få pladser
   Flytider
   København - Amsterdam 11/02-2021   kl. 09:55 11/02-2021   kl. 11:25
   Amsterdam - Lima 11/02-2021   kl. 12:35 11/02-2021   kl. 19:05
   Guayaquil - Amsterdam 26/02-2021   kl. 19:55 27/02-2021   kl. 13:20
   Amsterdam - København 27/02-2021   kl. 15:15 27/02-2021   kl. 16:35
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Bestil 2 pladser tilbage
   Flytider
   Aalborg - Amsterdam 11/02-2021   kl. 06:00 11/02-2021   kl. 07:25
   Amsterdam - Lima 11/02-2021   kl. 12:35 11/02-2021   kl. 19:05
   Guayaquil - Amsterdam 26/02-2021   kl. 19:55 27/02-2021   kl. 13:20
   Amsterdam - Aalborg 27/02-2021   kl. 16:25 27/02-2021   kl. 17:40
   Se flytider
 • 04 marts 2021 17 dage Simon Brammer Hansen Billund
  København
  49.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   Bestil Få pladser
   Flytider
   Billund - Amsterdam 04/03-2021   kl. 06:00 04/03-2021   kl. 07:15
   Amsterdam - Lima 04/03-2021   kl. 12:35 04/03-2021   kl. 19:05
   Guayaquil - Amsterdam 19/03-2021   kl. 19:55 20/03-2021   kl. 13:20
   Amsterdam - Billund 20/03-2021   kl. 16:45 20/03-2021   kl. 17:50
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Bestil Få pladser
   Flytider
   København - Amsterdam 04/03-2021   kl. 06:00 04/03-2021   kl. 07:25
   Amsterdam - Lima 04/03-2021   kl. 12:35 04/03-2021   kl. 19:05
   Guayaquil - Amsterdam 19/03-2021   kl. 19:55 20/03-2021   kl. 13:20
   Amsterdam - København 20/03-2021   kl. 15:15 20/03-2021   kl. 16:35
   Se flytider

Rundrejser med dansk rejseleder er vores speciale

Rundrejser med dansk rejseleder er vores speciale, og vi har med succes arrangeret rundrejser i 25 år, så vi ved, hvad de bedste rundrejser skal indeholde.
Det er din rejse – og vores passion at arrangere den, og derfor skal du vælge en Risskov-rundrejse:

 • Vi krydrer de største seværdigheder med overraskende, lokale oplevelser
 • Vi er kendt for indholdsrige rundrejser med meget inkluderet
 • Vores gode jyske købmandsskab sikrer dig høj kvalitet til en attraktiv pris
 • Vores erfarne og passionerede rejseledere brænder for at dele ud af deres store viden
 • Vi er fleksible og forlænger gerne rejsen på egen hånd
 • Vi leverer en tryg, veltilrettelagt og uforglemmelig rejseoplevelse
 • Vi har et stort udvalg af rundrejser til hele verden

Læs mere om rundrejser med dansk rejseleder her

Alt det praktiske

 • Praktisk information ved bestilling af rejse

  På hjemmesiden er den praktiske information begrænset til det, der er nødvendigt og relevant for at træffe beslutning om en rejse og om rejsemålet.

  Når din rejse er bestilt, vil du sammen med din ordrebekræftelse og efterfølgende rejsedokumenter modtage ekstra information, gode råd samt vejledning, der forholder sig specifikt til din rejse.

  Læs mere i vores generelle rundrejsebestemmelser her.

 • Inden du rejser til Peru og Ecuador

  Pas og visum

  Dit pas skal være gyldigt i seks måneder efter hjemkomst, og der skal være mindst én blank side i passet. Opbevar altid passet et sikkert sted på rejsen. Det anbefales desuden, at du altid har en kopi af dit pas med dig – enten i papirform eller på telefonen.

  Der kræves ikke visum af danske statsborgere, når det drejer sig om en turistrejse på under 90 dage.

  For yderligere information se www.um.dk’s hjemmeside her.

  Toldregler

  De aktuelle regler for, hvad du må bringe med hjem fra udlandet, kan du læse om på www.borger.dk’s hjemmeside her.

  Vær opmærksom på, at væsker (drikkevarer, parfume, toiletartikler og lignende) kan blive konfiskeret ved flyskift, endda selv om de er blevet plomberet ved indkøb i foregående lufthavne. Derfor anbefaler vi, at du venter med toldfrie indkøb til den sidste lufthavn inden ankomstlufthavnen.

  Rejseforsikring

  På enhver udlandsrejse har du behov for en god rejseforsikring, som dækker i forbindelse med akut opstået sygdom mv. Risskov Rejser samarbejder med Europæiske ERV, som er specialiseret i rejseforsikringer og tilbyder produkter med dækninger, som hører til markedets bedste. Kontakt vores rejsekonsulenter – de kan rådgive dig, så du får en forsikring, der passer til dit behov.

  Bemærk, at forsikringsselskaber kan have forskellige bestemmelser vedr. højdesyge. Nogle selskaber dækker ikke udgifter ifbm. højdesyge, hvis du eksempelvis har bevæget dig i flere højdepas. Husk derfor at tjekke op på, hvordan du med din rejseforsikring er dækket inden afrejse.

  Vaccinationer og medicin

  Kontakt egen læge eller Danske Lægers Vaccinations Service på www.sikkerrejse.dk for at få rådgivning om, hvilke vaccinationer, der er påkrævet eller anbefales i forbindelse med din rejse. Som grundregel bør du sikre dig, at du har en gyldig vaccination mod difteri, stivkrampe og hepatitis A.

  Det er en god idé at informere rejselederen om specielle sygdomme – en information, som naturligvis bliver behandlet fortroligt. Tager du livsvigtig medicin, anbefaler vi, at du medbringer en beskrivelse af indholdet på engelsk. Kan fås hos egen læge eller på apoteket. Husk at pakke medicinen i håndbagagen.

  Krav til fysisk formåen

  Som udgangspunkt skal alle rejsende være selvhjulpne. Vores rejser er generelt ikke egnet for gangbesværede, da mange seværdigheder opleves til fods og kræver, at du er i stand til at gå min. 5 km dagligt.

  Valuta og kreditkort

  Møntenheden i Peru hedder nuevo sol (PEN), og da den ikke må udføres, betyder det, at man først kan veksle, når man kommer til landet. Det er derfor bedst at medbringe amerikanske dollars og kreditkort. På markeder, i kiosker og endda på restauranter i Peru har man sjældent byttepenge, så sørg altid for at have rigeligt med småpenge – små sedler og mønter – til brug ved mindre køb.

  Møntfoden i Ecuador er amerikanske dollars (USD). Det er en god idé at medbringe små sedler, da 50- og 100-dollarsedler er svære at veksle og ikke modtages alle steder. Der er bankautomater i alle større byer på fastlandet, men kun i Puerto Ayora på Galápagosøerne. Kreditkort som MasterCard, Visa, Diners og American Express modtages ikke alle steder, og der vil ofte blive opkrævet et gebyr i forbindelse med betaling. Det er en god idé at medbringe mere end ét kreditkort. På den måde er du på den sikre side, hvis der skulle opstå problemer med det ene kort. Husk de nødvendige informationer, hvis du får brug for at spærre dit kreditkort.

 • Lokale forhold

  Tidsforskel

  Peru og er seks timer bagud i forhold til dansk normaltid og syv timer i forhold til dansk sommertid. Det samme gælder for Quito i Ecuador, mens der skal lægges yderligere én time til tidsforskellen på Galápagosøerne.

  Transport

  Busserne i Peru og Ecuador har ikke helt samme standard som i Europa, men vi har naturligvis valgt den bedste kategori med aircondition. Bemærk, at der er begrænset plads til håndbagage på busrejsen.

  Drikkepenge

  Det er almindeligt at give drikkepenge i Peru og Ecuador. Lønningerne i servicebranchen er generelt meget lave, så for mange af dem, der arbejder i servicebranchen, er det en del af lønnen. Derfor er det vigtigt, at man er opmærksom på denne skik. På restauranter og i taxaer lægger man typisk 10 % oven i regningen. Stuepigerne på hotellerne sætter også pris på drikkepenge (1 amerikansk dollar pr. nat pr. rejsedeltager).

  Rejselederen samler ind for alle deltagere og uddeler løbende under hele rejsen drikkepenge til lokalguider, chauffører, tjenere (hvor måltider er inkluderet) og piccoloer på hotellerne.

  Sammen med rejsedokumenterne sender vi information om, hvad vi vurderer som et passende beløb på den pågældende rejse, men det er naturligvis helt op til den enkelte, hvor meget man ønsker at give. Af denne grund har vi ikke inkluderet drikkepenge i rejsens pris, og det skal understreges, at drikkepenge er frivillige.

  Hoteller

  Vi har som hovedregel valgt 3- og 4-stjernede hoteller på vores rundrejser, men da udenlandske hoteller ikke tildeles stjerner efter dansk standard, kan der være hoteller, hvor man vil opleve en anelse lavere standard. Vi gør opmærksom på, at der i sjældne tilfælde kan forekomme hotelændringer undervejs på rejsen. Eventuelle ændringer vil tilstræbes at være af tilsvarende standard.

  Sikkerhed

  Ecuador og Peru er generelt sikre lande at rejse i, men man skal selvfølgelig bruge sin sunde fornuft og passe på sine ejendele. Det tilrådes, at man holder sig til turistområderne og generelt ikke går ud alene, når det er mørkt. Penge og værdigenstande bør holdes tæt på kroppen i områder med mange mennesker. Det er en god idé at opbevare værdigenstande, der ikke medbringes på udflugter, i en sikkerhedsboks på hotellet.

  Elektricitet

  Strømstyrken i Ecuador og Peru er 220 volt, og der bruges ofte stik med flade ben, så husk at medbringe en adapter. Strømafbrydelser kan forekomme.

  OBS: På Galapagos øerne er strømstyrken 110 volt.

  Mobiltelefon og Wi-Fi

  Det er sædvanligvis dyrt at bruge en dansk mobiltelefon uden for Europa. Internettelefoni er den billigste løsning, og der er adgang til gratis Wi-Fi på de fleste hoteller. Landekode til Danmark ved opkald fra udlandet er +45 før telefonnummeret.

  Mad og drikke

  Maden i Ecuador er lige så varieret som den mangfoldige geografi. Du finder fritada med lapingachos (helstegt pattegris) og kartoffeltortila med lupin salsa, i højlandet. Ved kysten bør du prøve reje-ceviche, som er mangrove-rejer marineret i krydret, kold tomatsalsa, og Amazonas-regionen byder på tropisk frugt og ferskvandsfisk. Ris og bønner er dagligdagstilbehør.

  Maden i Peru er ved at komme på det gastronomiske verdenskort. Smagene er definerede, men sjældent stærkt krydrede. Populære retter er supper, butterdejspakker med kødfyld og kødretter – oftest serveret med kartofler, ris og salat. Det peruvianske køkken er meget varieret, og af specialiteter kan nævnes stegt marsvin, cuy, og ceviche, som er rå seafood marineret i lime og chili (som man bør passe en smule på som turist) og kartoffel-causa som er en kartoffelmos med lime, kylling og avokado. Det internationale, især sydeuropæiske, afrikanske og japanske køkken har desuden gjort sit spændende indtog i Peru.

  Favoritdrikken i Peru er inka-cola eller øl. De lokale øl er af høj kvalitet. Pisco er en klar brandy brygget på druer, er landets nationaldrik og bliver brugt til at mixe Pisco Sour.

  Det frarådes at drikke vand fra hanen, og isterninger skal man også undgå. Vand på flaske kan købes overalt. Tjek, at flasken er uåbnet/forseglet inden brug. Brug ligeledes vand på flaske til tandbørstning.

  Rygning

  Rygning i bussen er ikke tilladt. Ligeledes vil der på de fleste restauranter, hoteller, strande og offentlige områder være rygeforbud. Rejselederen vil naturligvis informere om de aktuelle rygeregler ved ankomst.

 • Gode råd

  Bagage

  Vi anbefaler altid, at værdigenstande såsom kamera, smykker og penge samt livsnødvendig medicin medbringes i håndbagagen. Ved evt. bagageforsinkelse er det en fordel at have de vigtigste ting ved hånden. Det er derfor en god idé at pakke f.eks. medicin, kontaktlinsevæske, tandbørste og et ekstra sæt tøj i håndbagagen. Rejser I to sammen, kan det være en fordel at fordele bagagen 50/50. Bemærk, at der om aftenen kan være markant køligere. Medbring derfor en jakke.

  En del flyselskaber tillader ikke, at man medbringer batterier eller batteridrevne enheder i den indleverede bagage. Disse skal i stedet medbringes i håndbagagen. Det gælder eksempelvis bærbare computere, tablets, power banks etc.

  Møde med en anden kultur

  En hovedregel er altid at ”gøre som de lokale gør”. De lokale er venlige og gæstfrie og meget imødekommende. Sydamerikanerne er meget fotogene i deres farvestrålende vævede tøj, men det er ikke alle, der vil fotograferes. Spørg, inden du tager billeder af personer. På steder, hvor turister ofte færdes, er der lokale, der poserer for penge.

  Det kan være anstrengende at bevæge sig i højden. Cusco ligger ca. 3.500 m over havets overflade, og Quito ligger 2.850 m over havets overflade, og det kan i nogle tilfælde provokere højdesyge. Denne risiko begrænses dog ved at undgå alkohol og drikke masser af vand, minimum 2-3 liter om dagen. Det kan også anbefales at spise søde sager, suppe med salt, og alternativt også drikke væsker med elektrolytter, der giver kroppen energi og mindsker symptomerne.

  Ecuador har en stærkt voksende turistindustri, som i dag udgør en væsentlig del af landets samlede økonomi. Selv om vi således giver beskæftigelse til mange mennesker, skal vi altid huske på, at vi er gæster i et andet land og naturligvis skal respektere befolkningen og dens kultur. Der findes f.eks. stadig mange indianere, som ikke ønsker at blive fotograferet. Det er også vigtigt at huske, at de naturområder, vi besøger, er totalfredede reservater, som er oprettet til beskyttelse af dyr, planter og økosystemer. Det er strengt forbudt at indsamle eller beskadige planter, at forstyrre dyrs adfærd og færdes udenfor de afmærkede stier. Al form for affald skal indsamles og bringes med tilbage til en skraldespand.

  De sydamerikanske toiletforhold er forholdsvis primitive set i forhold til vores del af verden, og der er ofte intet toiletpapir. Det er en god idé altid at have håndsprit med sig.

  Idéer til indkøb

  Panamahatten, der bliver produceret i Ecuador af toquilla-strå samt chokolade, kunsthåndværk, hængekøjer, ponchoer og sweatere er souvenirs i verdensklasse.

  Peru er kendt for sin fine kvalitet af baby-alpakauld. Sweatere og sjaler er noget af det mest solgte, men du kan finde alt i alpakauld. Pisco er en lokalt produceret klar brandy, der bl.a. bruges til den forfriskende aperitif Pisco Sour. Kunsthåndværk og malerier kan også med fordel købes.

 • Fakta

  Ecuador

  • Statsform: Republik.
  • Hovedstad: Quito med 2,7 mio. indbyggere (metropolområde 3,1 mio.).
  • Befolkning: 16,5 mio. indbyggere.
  • Religion: Katolikker 74 %, ateister 8 %.
  • Sprog: Det officielle sprog er spansk, men en del taler indianske sprog.
  • Areal: 283.561km² (Danmark 43.094 km2).
  • Klima: Klimaet i Ecuador varierer meget på grund af landets geografi. Der er ingen mærkbare ændringer i årstiden, men derimod perioder med mere eller mindre regn. I højlandet er regntiden fra oktober til maj. Det betyder, at dagene generelt har en solrig formiddag og en regnfuld eftermiddag. Temperaturen ligger mellem 9 og 20 °C, men det kan godt være koldere ved meget store højder (3.000-5.000 meter). Fra juni til september regner det mindre, blæser mere og temperaturen kan komme op på 25 °C. På Galápagosøerne er der ligeledes to sæsoner. En varm/våd sæson fra januar til juni, og en kold/tør sæson resten af året. Den varme/våde sæson er varm og solrig med hyppige, korte regnbyger. Temperaturen ligger mellem 21 og 31 °C. Resten af året er vejret lidt koldere. Det er ofte overskyet, og der kan falde finregn. Temperaturen ligger mellem 19 og 26 °C. Vandtemperaturen på Galápagos i den varme/våde sæson ligger mellem 20 og 26 °C, og i den tørre/kolde sæson kan den falde til 16 °C.

  Peru

  • Statsform: Republik.
  • Hovedstad: Lima med 8,6 mio. indbyggere.
  • Befolkning: 31,3 mio. indbyggere.
  • Religion: 92,5 % katolikker.
  • Sprog: De officielle sprog er spansk, som de fleste taler, samt quechua og aymara.
  • Areal: 1.285.216 km² (Danmark 43.094 km²).
  • Klima: Klimaet varierer fra tropisk i øst, tør ørken i vest, til tempereret i Andesbjergene. Fra oktober til april regner det i bjergene og er tørt i Lima. Middeltemperaturerne svinger fra 19 til 27 om dagen, med de koldeste temperaturer i bjergene.

Trustpilot