Firma – og grupperejser

Vandrenyhed for livsnydere i Norditalien inkl. besøg i Verona!

VANDREFERIE VED GARDASØEN

8-dages rundrejse med dansk rejseleder fra kr. 12995

Følg med på en vandreferie og få oplevelser i Norditalien, som de færreste vil opdage på egen hånd. Udgangspunktet for denne rejse er den smukt beliggende Gardasø, som lokker med stejle bjergsider og sydlandsk atmosfære. Vi har base i den lille by Torbole beliggende i gåafstand til Gardasøens strande, og herfra tager vi på udflugter og 5 varierede vandreture i områdets enestående natur og charmerende småbyer.

Vi vandrer til afsidesliggende bjergsøer og føler fortiden ånde os i nakken på stemningsfulde middelaldergader og stræder. Du kan særligt se frem til at vandre langs klippesiderne på den ældgamle Ponale-sti fra Riva del Garda til Ledro-dalen samt til at udforske plateauet på Monte Baldos top med glitrende udsigter over Gardasøen som belønning. Vi kommer også på en spændende udflugt til “kærlighedens by”, Verona, og vi besøger stemningsfulde Sirmione og bliver undervejs fodret med lokale oplevelser ved vinsmagning og besøg på en citronplantage. På hele rejsen er der inkluderet halvpension, og der bliver god tid til at nyde livet ved Gardasøen med en perfekt kombination af fritid og vandretid.

 

 

Næste ledige afgange

23. sep. fra 12995 kr.Bestil
06. okt. fra 12995 kr.Bestil
17. okt. fra 12995 kr.Bestil

Rejsen inkluderer

Et kamera

Glæd dig fordi

 • Du oplever det smukke område omkring Gardasøen
 • Du kommer på udflugt til Sirmione ved den sydlige del af Gardasøen
 • Du kommer på udflugt til Romeo og Julies Verona
 • Du kommer på vinsmagning
 • Du besøger en citronplantage
 • Du kommer på sejlads på Gardasøen
 • Du kommer med kabelbanen op til Monte Baldo
 • Du kommer på 5 varierede vandreruter i den smukke natur
 • Du får en god blanding af aktiv ferie, kulturelle oplevelser og tid til afslapning og hygge
 • Der er inkluderet halvpension på hotellet i Torbole Sul Garda

Vores rejseledere

  Vi har Danmarks bedste rejseledere – og det oplyses snarest, hvem du skal rejse med.

Et fly

Transport

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter
 • Mulighed for afrejse fra: København og Billund
En stor seng

Overnatning

 • Overnatning på centralt 3-stjernet hotel
Tallerken

Måltider

 • 7 x morgenmad
 • 7 x aftensmad

Du får en perfekt kombination af varierede vandreture og tid til at nyde livet ved Gardasøen

Vi har inkluderet halvpension plus vinsmagning

Der er udflugter til både Sirmione og Verona inkluderet i rejsen pris

Du får en perfekt kombination af varierede vandreture og tid til at nyde livet ved Gardasøen

Vi har inkluderet halvpension plus vinsmagning

Der er udflugter til både Sirmione og Verona inkluderet i rejsen pris

Dagsprogram

 • Udsigt over Gardasøen

  Vi ankommer til Italiens største sø, Gardasøen, som lokker med både stejle bjergsider og palmefyldt, sydlandsk atmosfære. De fleste vil nok kende Gardasøen som en populær og elsket feriedestination, men faktisk har Norditaliens store søer været både kendte og velbesøgte siden romertiden, og søerne har desuden været populære stop for 1700-tallets dannelsesrejser.

  Vi tjekker ind på hotellet og finder os til rette, inden vi om aftenen spiser aftensmad sammen.

  Hotel Aurora Torbole

  Læs om hotellet

  Inkluderede måltider

  Aftensmad
 • Den charmerende by Riva del Garda

  Efter morgenmaden går vi til den usædvanligt charmerende by – Riva del Garda. Gardasøens nordligste og næststørste by, gemt bag Monte Rochettas skråninger og kilet ind mellem søbredden og klipperne.

  Vi går en tur og oplever byens utallige små stræder, charmerende gyder og mindre pladser, og nyder stemningen og atmosfæren i de historiske rammer. Den brostensbelagte havneplads Piazza III Novembre er byens naturlige omdrejningspunkt med buegange fra 1300-tallet og byens vartegn, det 34 meter høje 1200-tals tårn, Torre Apponale, knejsende i det ene hjørne.

  Dagens højdepunkt er panoramaturen langs den ældgamle Ponale-sti. Etableringen af stien blev påbegyndt i 1848 af en købmand fra Ledro-dalen, som følte sig isoleret i den lille by. I dag er Ponale-stien en velbesøgt vandrerute, takket være de spektakulære udsigter over Gardasøen, som ruten tilbyder.

  Ruten starter i Riva, hvorfra grusstier snor sig langs bjergsiderne til Ledro-dalen. Efter hvert sving oplever du den ene storslåede udsigt efter den anden, og vi passerer et utal af små tunneller, inden vi når til vejs ende. Vel fremme i Ledro-dalen nyder vi en velfortjent cappucino med udsigt til Monte Baldo, inden vi atter bevæger os tilbage mod Torbole.

  Dagens vandretur: 4,5 timer


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Malcesine ved Gardasøen

  I dag går turen til den maleriske fiskerby Malcesine, som ligger langs Gardasøens østlige bred. Malcesine har gennem tiden tiltrukket både kunstnere og forfattere, som har ladet sig forføre af byens fantastiske placering og stemningsfulde atmosfære – bl.a. Goethe har lagt vejen forbi og endog siddet uretmæssigt fængslet i den gamle Scaglierborg, som vogter over byen.

  I dag er Malcesine lutter idyl, og midt i byens gamle centrum ligger den lille kvadratiske havn omgivet af pastelfarvede huse. Rundt om havnen løber smalle gyder med toppede brosten, og duften af gæret vin og krydderier i luften minder os om dengang, hvor byen var befolket af flittige fiskere.

  Bag Malcesine knejser Monte Baldo, som er en del af en 40 kilometer lang bjergkæde. Vi tager svævebanen de 1748 meter op til Monte Baldos top og udforsker plateauet ad små stier med glitrende udsigter over Gardasøen under os.

  Dagen slutter i Malcesine, inden vi atter kører retur til hotellet.

  Dagens vandretur: 3 timer


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Lago di Molveno i Trentino

  Dagen bringer os nordpå til den fortryllende sø Lago di Molveno. Søen ligger klemt inde mellem Dolomitterne, og på trods af sin beskedne størrelse er den en af de dybeste søer i området.

  Dagens vandretur byder både på smukke landskaber og historiske vingesus, bl.a. i form af ruinerne af de fæstninger, som blev bygget for at afskrække Napoleons tropper i slutningen af 1700-tallet. På vores tur rundt om søen passerer vi små vandfald, går ad bakkede stisystemer og nyder den skønne atmosfære, inden vi passerer broen Ponte di Bior, som bringer os tilbage til, hvor vi startede.

  På vejen hjem til Gardasøen gør vi stop på en lokal vingård og får en smagsprøve på nogle af områdets traditionelle vine.

  Dagens vandretur: 3,5 timer


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Sirmiones lange landtange set fra luften

  I dag skal vi udforske byerne i området, så efter morgenmaden sætter vi os i bussen og kører sydpå til Sirmione, som er smukt beliggende på en tre kilometer lang landtange med udsigt over Gardasøen. Yderst på landtangen kan man se ruinerne af en stor romersk villa, som nu er bevokset med flere hundrede år gamle oliventræer, og byens ubestridt største seværdighed er Scaligero-slottet fra 1200-tallet, hvor det siges, at Dante har boet. Der bliver tid til at udforske byen på egen hånd, inden vi kører videre til verdensberømte Verona.

  Verona er en blændende smuk og velhavende by beliggende ved floden Adige, som bugter sig igennem byen. Byen kaldes også for “Kærlighedens by” på grund af den smukke fortælling om Romeo og Julie, som udspillede sig her. Verona er desuden en af de vigtigste byer i regionen, når det gælder kunst, historie og kultur.

  Vi indleder besøget i Verona med tid til frokost på egen hånd, inden vi mødes til en guidet rundtur i byen, hvor vi bl.a. besøger det romerske amfiteater og den gamle bydel.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Udsigt over Limone sul Garda

  Denne dag står i citronernes tegn, når vi besøger Limone sul Garda. “Limone” er italiensk for “citron”, og byens navn stammer fra 1300-tallet, da man begyndte at dyrke citroner ved Gardasøen.

  Byen har en fantastisk beliggenhed ved foden af en stejl klippeskråning. Vi ankommer med båd, og går på opdagelse i de smalle gyder, nyder havnepromenaden og panoramaudsigten over Gardasøen, der i århundreder har betaget de besøgende.

  Vi besøger naturligvis også en citronplantage, inden vi atter vender næsen mod hotellet.

  Dagens vandretur: 2,5 timer


  Inkluderede måltider

  Morgenmad og aftensmad
 • Den turkisblå bjergsø Lago di Tenno

  Rejsens sidste vandretur begynder i Passo del Ballino. Herfra går vi ad små stier til den turkisblå bjergsø Lago di Tenno, hvor vi holder en velfortjent pause i søens hvide sand omgivet af smuk natur.

  Herefter følger vi de ældgamle spor i landskabet, som fører os på en rejse tilbage i tiden til byen Canale – en by fuld af middelalderlig charme med smalle gyder, stenhuse i flere etager og gamle gader med buegange og skæve trapper. Byen ligger i 600 meters højde og har en fantastisk udsigt over dalen. Vi nyder den rolige stemning i gaderne, som opleves helt anderledes end i de pulserende byer ved Gardasøen. Vi får en let, lokal frokost og ser slottet Tenno, inden vi kører med bussen tilbage til vores hotel.

  Dagens vandretur: 3,5 timer


  Inkluderede måltider

  Morgenmad, let frokost og aftensmad
 • Promenade langs Gardasøen

  Efter en oplevelsesrig uge er det blevet tid at rejse hjem til Danmark igen.


  Inkluderede måltider

  Morgenmad

Afgange

Dato Varighed Rejseleder Pris pr. person Afrejselufthavn
23. september
2023

8 dage

12995 kr.

Billund

Se rejseplan
06. oktober
2023

8 dage

12995 kr.

København

Se rejseplan
17. oktober
2023

8 dage

12995 kr.

Billund

Se rejseplan

Afgange

23. september 2023
8 dage


12995kr.
Billund

06. oktober 2023
8 dage


12995kr.
København

17. oktober 2023
8 dage


12995kr.
Billund

Prisinformation

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på centralt 3-stjernet hotel
 • 7 x morgenmad, 1 x let frokost og 7 x aftensmad
 • Vinsmagning
 • Kabelbane til Monte Baldo
 • Besøg på citronplantage
 • 5 spændende vandreture i området omkring Gardasøen
 • Udflugt til Sirmione og Verona
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 1.795
 • Forsikringer
 • Administrationsgebyr kr. 125

Lignende rejser

Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Norditaliens smukke søer

  • Der er fly fra både Billund og København
  • Du bor på det populære Hotel Cristina med en fantastisk beliggenhed og udsigt over Gardasøen
  • Du oplever nogle af Italiens absolut smukkeste søer, Gardasøen og Iseosøen

8-dages rundrejse

8495 kr.

Næste afgang

27. aug

Se rejsen
Glæd dig til en vandreferie i Irland med Risskov Rejser
Se kort

Rundrejser med dansk rejseleder

Vandreferie i Irland

  • Du kan flyve fra både Billund og København
  • Du kommer på hele 6 forskellige vandreruter i smuk natur
  • Der er inkluderet halvpension og forskellige entréer, og du får det hele til en meget skarp pris

   

8-dages rundrejse

9995 kr.

Næste afgang

12. jun

Se rejsen

Når rejsen går til Italien