Ring til os 70 22 66 00

Oplev forskellige sider af Thailand

Oplev forskellige sider af Thailand

Det gyldne Thailand

  16 eller 20 dages rejse fra 19.995 kr.

Oplev det bedste af Smilets Land på denne rundrejse i Thailand, der viser den historiske såvel som den moderne del af landet. Vi starter rejsen med 5 dage i den nordlige del af landet, hvor vi møder bjergstammer og etniske minoriteter i de mest fantastiske landskaber. Vi oplever spiritualiteten ved hundredårige templer og deltager i thaiernes morgenritualer, når vi i Chiang Mai er med til at give offergaver til munkene, der tidligt om morgenen går gennem byens gader. Det er også her, vi besøger det fascinerende område “Den Gyldne Trekant” – grænselandet mellem Burma, Laos og Thailand – hvor vi også får et kig ind over grænsen til Burma.

I Bangkok mødes gammelt og nyt i et fascinerende sammensurium af orangeklædte munke, travle forretningsfolk, hypermoderne højhuse, overdådige templer, flydende markeder og dampende gadekøkkener – alt sammen smukt oplyst af både neonlys og rispapirlamper, når mørket sænker sig. Længere vestpå venter den frodige jungle, som vi oplever fra både vand- og landsiden, og vi besøger bl.a. den legendariske bro ved floden Kwai, og kører en naturskøn og – ikke mindst – tankevækkende tur med “Dødens Jernbane”.

Thailand er verdensberømt for sine skønne strande, og vi slutter eventyret af med en dejlig badeferie ved ferieparadiset Hua Hin, hvor nogle afslappende dage venter på et 4-stjernet resort.

Glæd dig fordi

 • du oplever meget forskellige sider af Thailand, som du ellers ikke ville få at se selv
 • du møder bjergstammer og etniske minoriteter i Den Gyldne Trekant
 • du oplever junglen på en sejltur med bambus-tømmerflåde
 • der er besøg i Det Hvide Tempel og Det Blå Tempel i Chiang Rai
 • der venter en tur med ”Dødens Jernbane” ved floden Kwai
 • du ser det farverige, flydende marked Damnoen Saduak
 • der er sejltur på Chao Phraya-floden i Bangkok og middag ved floden
 • der er valgt hoteller med naturskøn beliggenhed
 • der er er inkluderet 4 dages badeferie på dejligt 4-stjernet resort ved Hua Hin
 • den danske rejseleder og vores dansktalende lokalguide Mr. Kim har tilsammen et unikt og indgående kendskab til Thailand
Antal dage
16 eller 20 dages rejse
Pris
Fra 19.995 kr.
Afrejse fra
Aalborg, Aarhus, Billund, København

Danmarks bedste rundrejse til Thailand fordi

Du bor på særligt udvalgte hoteller og får et flot og afbalanceret program, hvor vi kommer tæt på den thailanske kultur

Vi flyver med Thai Airways direkte fra København til Bangkok

Den danske rejseleder assisteres af den dansktalende lokalguide Mr. Kim, som gennem de sidste 20 år har imponeret alle gæster med sin store viden og gode humør

Danmarks bedste rundrejse til Thailand fordi

Mød din rejseleder og lokalguide

Morten Djørup - Koh Chang - Risskov Rejser
Oplev Thailand med rejseleder Morten Djørby

Morten har arbejdet som rejseleder i Thailand i over 16 år og glæder sig hver gang, han skal på en ny tur med gæsterne. Han fortæller: ”Jeg elsker at møde nye mennesker, og elsker at fortælle og vise Thailand frem. Min største glæde er, hvis jeg kan give gæsterne en uforglemmelig ferie, hvor gæsterne føler, at de har fået en indsigt i landet udover det sædvanlige. Jeg sætter en ære i at rejse på ’den thailandske måde’ – et stille og roligt tempo, så sjælen også kan følge med.”


Læs mere om Morten Djørby

Oplev Thailand med lokalguide Mr. Kim

Dansktalende Mr. Kim er født i Bangkok, og han blev tidligt grebet af at rejse, kom som rygsæksrejsende til Europa og endte i Danmark. Her blev han så glad for at være, at han fik job som teknisk tegner og blev hængende i fem år. Et dansk rejsebureau overtalte ham til at skifte spor, og Mr. Kim tog tilbage til Thailand og fik den formelle uddannelse som rejseleder. Siden 1983 har rigtig mange danskere fået uforglemmelige Thailandoplevelser i hans selskab.


Læs mere om Mr. Kim

Mr. Kim - Lokalguide - Risskov Rejser
Henrik Dahl - Rejseleder - Risskov Rejser
Oplev Thailand med Henrik Dahl

Henrik har været rejseleder siden 2001 og han glæder sig hver gang over at være med til at give sine rejsende en masse gode rejseminder. Henrik elsker at formidle sin store viden, og så ser han det som en af sine vigtigste opgaver at sørge for alt det praktiske undervejs på rejsen, så de rejsende får mere tid til at suge de mange indtryk til sig.


Læs mere om Henrik Dahl

Dagsprogram

 • Dag 1 Afrejse fra Danmark
 • Dag 2 Ankomst til Bangkok og videre til Chiang Mai, hvor der venter tuktuk-tur, markedsbesøg og velkomstmiddag

  Vi ankommer til Bangkok, hvorfra der flyves videre til Chiang Mai i det nordlige Thailand, der på grund af sin isolerede beliggenhed har bevaret sit lokale særpræg. Vi kører til hotellet, der er vores base de næste to nætter.

  Chiang Mai er Thailands næststørste by, men har trods det en provinsiel charme, som ikke mindst skyldes de mange bjergstammer, der kommer til byen. Vi skal lære byen lidt bedre at kende, når vi køres rundt i tuktuk, hvor der også bliver tid til at se den gamle bymur og stoppe ved det lokale madmarked og blomstermarked. Om aftenen samles vi til en velkomstmiddag på en hyggelig lokal restaurant med udsigt over floden.

  Inkluderede måltider: Aftensmad.

  Her bor du dag 2 & 3

  Mövenpick Suriwongsee Hotel

  Dette 4-stjernede, nyrenoverede hotel ligger i hjertet af Chiang Mai blot få minutters gang fra shoppingmulig...

 • Dag 3 Morgenritual med munkene, Doi Suthep-templet, Chiang Mai-sletten og kunsthåndværk-landsbyer

  De morgenfriske får i dag et helt særligt indblik i landet. I Thailand er buddhismen en stor del af både thaiernes hverdag og hele gadebilledet. Når munke i kobberfarvede klæder ved morgengry myldrer ud gennem tempelportene, bliver det helt tydeligt.

  Mange thaier har som fast morgenritual at donere mad og andre gaver til buddhistmunkene, for de buddhistiske thaier tror på reinkarnation, og at de kan samle karma eller “merit” ved at give offergaver og på den måde gøre deres for at få et bedre næste liv.

  Du kan selv opleve at være en del af dette ældgamle ritual, når vi tidligt om morgenen tager til det lokale marked, hvor munkene i lange rækker vandrer igennem og med jævne mellemrum gør holdt for at modtage offergaver fra byens indbyggere, der overleverer gaverne med et respektfuldt buk eller knæl. Bagefter går turen tilbage til hotellet, hvor der er morgenmad.

  Der er flere hundrede templer i Chiang Mai og omegn, og formiddagen byder på et besøg til et af de helligste, Doi Suthep-templet. Templet er cirka 600 år gammelt, og da nogle af Buddhas relikvier er opbevaret her, er templet et mål for mange pilgrimme, som gladeligt går de 300 trappetrin op til templet.

  Doi Suthep har en imponerende beliggenhed på toppen af det 1.000 m høje bjerg, hvorfra der er en storslået udsigt over Chiang Mai-sletten. 95 % af Thailands 65 mio. indbyggere er buddhister, og her i de skønne omgivelser giver rejselederen en interessant introduktion til religionen. I weekenderne besøger mange lokale thaier templet, så vi skifter vores bus ud med et par minivans for ikke at fylde for meget i landskabet.

  Hele området omkring Chiang Mai er kendt for sit kæmpe udbud af brugskunst og kunsthåndværk – f.eks. træskærerarbejder, tekstiler, keramik og sølvvarer. Vi tager til en af de små landsbyer i området og får indblik i, hvordan de forskellige ting forarbejdes. Der er bl.a. besøg på en paraplyfabrik og en silkefabrik, hvor vi ser hele processen fra silkeorm til færdigt produkt.

  Tilbage i Chiang Mai kan du opleve byen på egen hånd og f.eks. udforske det farverige liv i arkaderne omkring hovedgaden. Vi bor tæt på det populære natmarked, så du kan også bruge aftenen på at gå på opdagelse blandt de mange boder.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

 • Dag 4 En dag i naturens tegn med besøg på orkidéfarm, morgenbadning med elefanter og sejltur på tømmerflåde

  Vi starter dagen tidligt med et besøg på en orkidéfarm, hvor vi kan nærstudere og beundre Thailands nationalblomst – og der er mange af dem til at fryde øjet. Herefter kører vi hen til et elefantreservat, hvor unge elefanter bor på en slags “elefantbørnehjem”, hvor de bliver passet godt i smukke omgiveser. Vi får mulighed for at deltage i elefanternes morgenbadning og fodring og lærer mere om mahoutterne, elefantpasserne, og deres arbejde.

  Derefter venter der en skøn sejltur ned ad floden gennem junglen. Det foregår på en bambus-tømmerflåde og er alle tiders måde at opleve naturen på. Dagen slutter i byen Thaton, hvor vi bor de næste to nætter på et dejligt resort med en fredfyldt beliggenhed ved Maekok-floden.

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

  Her bor du dag 4 & 5

  Maekok River Village Resort

  Resortet ligger idyllisk på bredden af Maekok-floden med en fantastisk udsigt over dalen og de skovklædte bj...

 • Dag 5 Sejltur på Mae Kok-floden, besøg hos Padong-folket i bjergene, appelsinplantage og udsigt til Burma

  I dag venter flere store naturoplevelser, når vi først skal på en sejltur på Mae Kok-floden og dernæst kører op i bjergene, hvor vi besøger nogle af områdets bjergstammer. I denne del af Thailand bor der ca. en halv mio. bjergstammefolk, som har anden etnisk oprindelse end thailandsk med egne traditioner, sprog og religion, og de klæder sig festligt og farverigt selv på hverdage.

  Deres forfædre var hovedsagelig omvandrende nomadestammer fra Tibet og Kina. Bjergstammerne levede tidligere mest af opiumsudvinding, men på markerne bliver der i dag dyrket frugt, grøntsager, kaffe og te. Vi besøger bl.a. Padong-folket, der også bliver kaldt Karensfolket. Det karakteristiske for denne stamme er kvinderne, som er de såkaldte ”Long Neck Women” – eller ”kvinderne med de lange halse”. For at komme dertil kører vi gennem bjergområdet i åbne biler med plads til 8-10 personer.

  Efter frokost venter en eftermiddag fyldt med smukke udsigter, når vi bl.a. sætter kursen mod et udsigtspunkt, hvorfra vi har den mest fantastiske udsigt over Fang-dalen og nabolandet Burma. Vi besøger også en appelsinplantage denne dag.

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

 • Dag 6 Grænsebyen Mae Sai, Den Gyldne Trekant, skøn sejltur på Mekong-floden og videre til Chiang Rai

  Efter morgenmaden kører vi forbi grønne rismarker og tobaksmarker, når vi sætter kursen mod Mae Sai, som er Thailands nordligst beliggende by ved grænsen til Burma. Her kan vi observere den livlige grænsehandel, og ved den berømte Gyldne Trekant, hvor Thailand, Burma og Laos mødes, tager vi på en sejltur på den mægtige Mekong-flod, inden vi går i land og besøger et lille opiumsmuseum med spændende fortællinger om områdets “opium-baroner”, dyrkning af opiumvalmuer og smugling i Den Gyldne Trekant op gennem tiden.

  Ved frokosttid skal vi opleve det landlige liv, når vi kører med traktor ud mellem rismarkerne til vores restaurant, hvor vi nyder en frokost. Herefter skifter vi traktorerne ud med bus og kører til Chiang Rai, hvor vi tjekker ind på hotellet. Her er aftenen fri til egne eventyr, og det er oplagt at besøge byens berømte natmarked, som er fyldt med et væld af madboder og ligger tæt på hotellet.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

  Her bor du dag 6

  Wiang Inn Hotel

  Wiang Inn Hotel er med en beliggenhed midt i Chiang Rai centralt placeret, og der er herfra kun 5 minutters gang fra det berømte natmarked. Hotell...

 • Dag 7 Det Hvide og Det Blå Tempel i Chiang Rai, med fly til hovedstaden Bangkok og aftensejltur på Chao Phraya-floden

  Efter morgenmaden tjekker vi ud fra hotellet, og inden vi kører til lufthavnen, besøger vi byens mest berømte seværdighed, Det Hvide Tempel, Wat Rong Khun, samt det nyopførte og meget smukke blå tempel, Wat Rong Seur Ten.

  Midt på dagen flyver vi fra Chiang Rai til Bangkok og er nu i en helt anden verden. Moderne højhuse, gyldne templer, smukke pagoder, orangeklædte munke, duftende gadekøkkener og ikke mindst 10 mio. indbyggere gør storbyen til en farverig oplevelse.

  Vi bor lige ned til floden, hvor et skib tager os med på en smuk sejltur i solnedgangen. Efter sejlturen er det tid til en lækker thai-buffet på hotellets terrasse ved floden.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og aftensmad.

  Her bor du dag 7 & 8

  Ramada Plaza Bangkok Menam Riverside Hotel

  På dette 5-stjernet hotel bliver du behandlet som en stjerne med verdensklasse service. Hotellet ligger lige ved Chao Pharya-floden og flere af ho...

 • Dag 8 Byrundtur i Bangkok med Chinatown, blomstermarkedet, templer og Den Liggende Buddha

  Vi skal på sightseeing i den kæmpemæssige by og bl.a. besøge en af verdens største Chinatown’er uden for Kina, der ligger i den ældste del af Bangkok. Gemt væk bag Chinatown og Little India finder vi blomstermarkedet Pak Klong Talad, hvor vi kan fornøje øjne og næse med et væld af farvestrålende og duftende eksotiske blomster, inden vi skal se det imponerende Den Gyldne Buddhas Tempel, Wat Traimit, med den 5,5 tons tunge Buddha-figur.

  Den Gyldne Buddha har en forhistorie med den gamle danske koncern Det Østasiatiske Kompagni – ØK – da det ved et rent tilfælde blev opdaget, at den tunge buddha var lavet af guld. Buddhaen var nemlig oprindeligt dækket af stuk, og det var først ved en flytning fra et af ØK’s varelagre, at det blev opdaget, hvor unik buddhaen var, da stukken slog revner og fremviste sit gyldne indre.

  Byrundturen går også til templet Wat Pho, hvor Den Liggende Buddha på 46 m slænger sig. Tempelkomplekset er det ældste og største i Bangkok og indeholder mere end 1.000 Buddha-afbildninger. Flere af dem er bragt hertil fra andre templer efter ordre af Kong Rama d. 1., og templet blev udbygget af hans barnebarn fra år 1832. Det endte med at tage hele 16 år – men grunden til den langvarige renovation er ikke svært at forestille sig, når man ser alle de sindrige detaljer i det enorme kompleks.

  Om eftermiddagen og aftenen er der tid til at gå opdagelse på egen hånd. Byen er på én og samme tid hypermoderne og traditionel, og du kan derfor både shoppe i moderne “megamalls” og på små markeder. Også når det gælder de kulinariske oplevelser er spændvidden bred, og du kan fornøje smagsløgene på alt fra eksklusive og eksperimenterende restauranter til små, velbesøgte gadekøkkener.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

 • Dag 9 Flydende morgenmarked, kokosnøddeplantage, broen over floden Kwai og eventyr i regnskoven

  Tidligt om morgenen tager vi til det flydende marked i Damnuen Saduak, der er et af de sidste originale af sin slags i Thailand. Fra nær og fjern kommer kvinderne i deres små både for at afsætte deres varer. Det er et farverigt syn – så hav endelig kameraet parat. Sidste del af strækningen til markedet bliver om bord på en “long tail boat”. Inden ankomst til det flydende marked bliver der også tid til et besøg hos en lokal familie, der driver en mindre virksomhed med kokosnødder som omdrejningspunkt. Her ser og hører vi om, hvor mange forskellige ting, man kan bruge kokosnødder til, lige fra kokossukker, olie, sæbe og fiber til fremstilling af eksempelvis måtter.

  Vi fortsætter rejsen forbi ris- og sukkerrørsmarker til Kanchanaburi, der ligger ved floden Kwai og som nok er mest kendt for netop den berømte bro ved floden Kwai og ”Dødens Jernbane”, som den japanske besættelsesmagt beordrede bygget. Vi hører meget mere, når vi besøger Jeath-museet, der giver et tankevækkende indblik i det barske liv, man bød tvangsarbejderne og krigsfangerne, der byggede broen og jernbanen.

  Museet ligger meget naturskønt, og vi spiser frokost på en house raft (flydende tømmerflåde-hus), der bliver trukket af en traditionel long-tail boat til den berømte bro over floden Kwai. Her besøger vi mindesmærket og krigskirkegården, inden vi kører videre mod vores hotel nær grænsen til Burma.

  Hotellet, som vi skal bo på i to nætter, ligger med en pragtfuld udsigt over junglen, og aftensmaden serveres på hotellets terrasse akkompagneret af regnskovens mange lyde. For at komme til hotellet sejles der det sidste stykke med long-tail boat.

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

  Her bor du dag 9 & 10

  River Kwai Resotel

  Det charmerende River Kwai Resotel ligger i tropiske omgivelser ved bredden af Kwai-floden. Stedet er indrettet i “junglestil”, og dett...

 • Dag 10 Livet i og omkring regnskoven, flodsejlads og en tur med “Dødens Jernbane”

  Dagen begynder med en helt særlig sejltur op ad floden Kwai om bord på endnu en house raft. Det er en meget naturskøn flodsejlads, hvor det er muligt at lade alle sanser opleve regnskoven og ellers bare læne sig tilbage og nyde freden og stilheden.

  Bag hotellet ligger en lille Mon-landsby. Her går vi en tur og får et indblik i de lokales hverdag, når vi smager lokale frugter og krydderier og besøger en lille børnehave (obs: lukket på helligdage).

  Derefter går turen til togstationen ved Nam Tok, hvor der spises frokost, inden turen med ”Dødens Jernbane” fører os gennem det smukke landskab, som har været vidne til så tragisk og voldsom en historie. Jernbanen blev bygget af tvangsarbejdere og krigsfanger under 2. verdenskrig, og over 100.000 mistede livet under arbejdet. Det officielle navn var Thailand-Burma Jernbane, og den fulde strækning udgør 415 km mellem Nong Pladuk Junction i Thailand og Thanbyuzayat i Burma.

  Dagen slutter med en dejlig afskedsmiddag, hvor vi siger farvel til rejselederen, som ikke følger med til Hua Hin.

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og afskedsmiddag.

 • Dag 11 Til Hua Hin, hvor badeferien starter

  Fra regnskoven kører vi til badebyen Hua Hin. Glæd dig til en dejligt afslappende badeferie på det luksuriøse resort, Amari Hua Hin i Hua Hin, der også er den thailandske kongefamilies foretrukne ferieby. Resortet ligger blot 400 m fra stranden og byder på et stort, lækkert poolområde og et Beach Club-område med restaurant, bar og endnu en pool.

  Lokalguiden Mr. Kim følger med til badebyen Hua Hin, hvor der bliver tid til at se byens vartegn – den smukke gamle togstation fra 1926. Om aftenen kan de der har lyst følge med lokalguiden til natmarkedet i Hua Hin. Udflugten kan med fordel også bruges til at få nogle tips og idéer til, hvad man kan opleve i Hua Hin-området de næste par dage, som er på egen hånd.

  Inkluderede måltider: Morgenmad

  Her bor du dag 11, 12, 13 & 14

  Amari Hua Hin

  Amari Hua Hin er den perfekte base til badeferien beliggende blot 400 m fra stranden. Her er du i gåafstand t...

 • Dag 12-14 Dejlig badeferie i Hua Hin

  Der ligger nogle skønne dage forude til at nyde solen, poolområdet, stranden og den hyggelige by.

  Det er nemt at komme rundt i området i tuk-tuk og skabe oplevelser på egen hånd. Du kan f.eks. køre forbi kongefamiliens palads Klai Kangwon mellem Hua Hin og Cha Am, og langs kysten ligger de små fiskerbyer og venter på at blive udforsket. Det er også værd at fordybe sig nærmere i Hua Hins tilbud og seværdigheder, f.eks. den smukke banegård eller fiskerihavnen, hvor du finder en masse restauranter, der serverer alt godt fra havet, helt friskfanget!

  Inkluderede måltider: 3 x morgenmad.

 • Dag 15 Badeferie i Hua Hin og hjemrejse fra Thailand

  I dag er badeferiens sidste dag, og hen på eftermiddagen vil der være transfer fra hotellet til Bangkok lufthavn, hvorfra turen går hjem til Danmark.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

 • Dag 16 Ankomst til Danmark
 • Dag 15-19 Tilkøb: Dejlig badeferie i Hua Hin

  Det er muligt at tilkøbe ekstra dage på resortet i Hua Hin, så der bliver ekstra god mulighed for at komme helt ned i gear og fordøje alle de mange oplevelser. Bemærk: ankomst i Danmark på dag 20.

   

  Tilkøbsmuligheder

  Tilkøb: 5 dages badeferie i Hua Hin på Hotel Amari

  Forlæng rejsen med 4 ekstra overnatninger på 4-stjernede Hotel Amari i Hua Hin. Opholdet er inkl. deluxe dobbeltværelse med pooludsigt, morgenmad, privat transfer fra lufthavnen til hotellet t/r samt ændring af flybillet. Prisen er med forbehold for plads.

  3.295 kr. pr. person

  Tilkøb: 5 dages badeferie i Hua Hin på Hotel Amari (enkeltværelse)

  Forlæng rejsen med 4 ekstra overnatninger på 4-stjernede Hotel Amari i Hua Hin. Opholdet er inkl. deluxe enkeltværelse med pooludsigt, morgenmad, privat transfer fra lufthavnen til hotellet t/r samt ændring af flybillet. Prisen er med forbehold for plads.

  4.995 kr. pr. person

Hent det samlede rejseprogram her

Det siger gæsterne

Priser & afgange

Prisen inkluderer

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på gode 3- og 4-stjernede hoteller
 • 9 x morgenmad, 6 x frokost og 6 x aftensmad
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • Besøg i Doi Suthep-templet og oplevelser i lokalområdet omkring Chiang Mai
 • Besøg i elefantreservat og sejltur med bambustømmerflåde gennem junglen
 • Udflugt til de nordthailandske bjergstammer
 • Heldagsudflugt i Den Gyldne Trekant
 • Det Hvide og Det Blå Tempel i Chiang Rai
 • Sightseeing i Bangkok med Den Liggende Buddha og sejltur på Chao Phraya-floden
 • Flere sejlture på floden Kwai gennem regnskoven
 • Besøg på Jeath-museet og togtur med "Dødens Jernbane"
 • 4 dages badeferie på det 4-stjernede Hotel Amari Hua Hin med pool view
 • Lokalguide og dansktalende lokalguide fra dag 2-11
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg 5.595 kr.
 • Ved afrejse fra Aalborg, Billund eller Aarhus lufthavn. Tillæg 1.250 kr.
 • Administrationsgebyr 125 kr.
Dato Varighed Rejseleder Afrejselufthavn Pris pr. person Bestilling
 • 29 januar 2021 16 dage Henrik Dahl Billund
  København
  Aalborg
  Aarhus
  19.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Billund - København 29/01-2021   kl. 10:40 29/01-2021   kl. 11:30
   København - Bangkok 29/01-2021   kl. 13:50 30/01-2021   kl. 06:20
   Bangkok - Chiang Mai 30/01-2021   kl. 07:50 30/01-2021   kl. 09:10
   Chiang Rai - Bangkok 04/02-2021   kl. 13:35 04/02-2021   kl. 14:55
   Bangkok - København 13/02-2021   kl. 00:50 13/02-2021   kl. 06:35
   København - Billund 13/02-2021   kl. 11:30 13/02-2021   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Bangkok 29/01-2021   kl. 13:50 30/01-2021   kl. 06:20
   Bangkok - Chiang Mai 30/01-2021   kl. 07:50 30/01-2021   kl. 09:10
   Chiang Rai - Bangkok 04/02-2021   kl. 15:05 04/02-2021   kl. 16:35
   Bangkok - København 13/02-2021   kl. 00:50 13/02-2021   kl. 06:35
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - København 29/01-2021   kl. 10:30 29/01-2021   kl. 11:10
   København - Bangkok 29/01-2021   kl. 13:50 30/01-2021   kl. 06:20
   Bangkok - Chiang Mai 30/01-2021   kl. 07:50 30/01-2021   kl. 09:10
   Chiang Rai - Bangkok 04/02-2021   kl. 13:35 04/02-2021   kl. 14:55
   Bangkok - København 13/02-2021   kl. 00:50 13/02-2021   kl. 06:35
   København - Aalborg 13/02-2021   kl. 09:15 13/02-2021   kl. 10:00
   Se flytider
  • Afrejse fra Aarhus

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aarhus - København 29/01-2021   kl. 10:55 29/01-2021   kl. 11:35
   København - Bangkok 29/01-2021   kl. 13:50 30/01-2021   kl. 06:20
   Bangkok - Chiang Mai 30/01-2021   kl. 07:50 30/01-2021   kl. 09:10
   Chiang Rai - Bangkok 04/02-2021   kl. 13:35 04/02-2021   kl. 14:55
   Bangkok - København 13/02-2021   kl. 00:50 13/02-2021   kl. 06:35
   København - Aarhus 13/02-2021   kl. 09:50 13/02-2021   kl. 10:30
   Se flytider
 • 23 februar 2021 16 dage Henrik Dahl Billund
  København
  Aalborg
  Aarhus
  19.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Billund - København 23/02-2021   kl. 10:40 23/02-2021   kl. 11:30
   København - Bangkok 23/02-2021   kl. 13:50 24/02-2021   kl. 06:20
   Bangkok - Chiang Mai 24/02-2021   kl. 07:50 24/02-2021   kl. 09:10
   Chiang Rai - Bangkok 01/03-2021   kl. 13:35 01/03-2021   kl. 14:55
   Bangkok - København 10/03-2021   kl. 00:50 10/03-2021   kl. 06:35
   København - Billund 10/03-2021   kl. 11:30 10/03-2021   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Bangkok 23/02-2021   kl. 13:50 24/02-2021   kl. 06:20
   Bangkok - Chiang Mai 24/02-2021   kl. 07:50 24/02-2021   kl. 09:10
   Chiang Rai - Bangkok 01/03-2021   kl. 15:05 01/03-2021   kl. 16:35
   Bangkok - København 10/03-2021   kl. 00:50 10/03-2021   kl. 06:35
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - København 23/02-2021   kl. 10:30 23/02-2021   kl. 11:10
   København - Bangkok 23/02-2021   kl. 13:50 24/02-2021   kl. 06:20
   Bangkok - Chiang Mai 24/02-2021   kl. 07:50 24/02-2021   kl. 09:10
   Chiang Rai - Bangkok 01/03-2021   kl. 13:35 01/03-2021   kl. 14:55
   Bangkok - København 10/03-2021   kl. 00:50 10/03-2021   kl. 06:35
   København - Aalborg 10/03-2021   kl. 09:15 10/03-2021   kl. 10:00
   Se flytider
  • Afrejse fra Aarhus

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aarhus - København 23/02-2021   kl. 10:55 23/02-2021   kl. 11:35
   København - Bangkok 23/02-2021   kl. 13:50 24/02-2021   kl. 06:20
   Bangkok - Chiang Mai 24/02-2021   kl. 07:50 24/02-2021   kl. 09:10
   Chiang Rai - Bangkok 01/03-2021   kl. 13:35 01/03-2021   kl. 14:55
   Bangkok - København 10/03-2021   kl. 00:50 10/03-2021   kl. 06:35
   København - Aarhus 10/03-2021   kl. 09:50 10/03-2021   kl. 10:30
   Se flytider
 • 25 marts 2021 16 dage Henrik Dahl Billund
  København
  Aalborg
  Aarhus
  20.495 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Billund - København 25/03-2021   kl. 10:40 25/03-2021   kl. 11:30
   København - Bangkok 25/03-2021   kl. 13:50 26/03-2021   kl. 06:20
   Bangkok - Chiang Mai 26/03-2021   kl. 07:50 26/03-2021   kl. 09:10
   Chiang Rai - Bangkok 31/03-2021   kl. 13:35 31/03-2021   kl. 14:55
   Bangkok - København 09/04-2021   kl. 00:50 09/04-2021   kl. 06:35
   København - Billund 09/04-2021   kl. 11:30 09/04-2021   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Bangkok 25/03-2021   kl. 13:50 26/03-2021   kl. 06:20
   Bangkok - Chiang Mai 26/03-2021   kl. 07:50 26/03-2021   kl. 09:10
   Chiang Rai - Bangkok 31/03-2021   kl. 15:05 31/03-2021   kl. 16:35
   Bangkok - København 09/04-2021   kl. 00:50 09/04-2021   kl. 06:35
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - København 25/03-2021   kl. 10:30 25/03-2021   kl. 11:10
   København - Bangkok 25/03-2021   kl. 13:50 26/03-2021   kl. 06:20
   Bangkok - Chiang Mai 26/03-2021   kl. 07:50 26/03-2021   kl. 09:10
   Chiang Rai - Bangkok 31/03-2021   kl. 13:35 31/03-2021   kl. 14:55
   Bangkok - København 09/04-2021   kl. 00:50 09/04-2021   kl. 06:35
   København - Aalborg 09/04-2021   kl. 09:15 09/04-2021   kl. 10:00
   Se flytider
  • Afrejse fra Aarhus

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aarhus - København 25/03-2021   kl. 10:55 25/03-2021   kl. 11:35
   København - Bangkok 25/03-2021   kl. 13:50 26/03-2021   kl. 06:20
   Bangkok - Chiang Mai 26/03-2021   kl. 07:50 26/03-2021   kl. 09:10
   Chiang Rai - Bangkok 31/03-2021   kl. 13:35 31/03-2021   kl. 14:55
   Bangkok - København 09/04-2021   kl. 00:50 09/04-2021   kl. 06:35
   København - Aarhus 09/04-2021   kl. 09:50 09/04-2021   kl. 10:30
   Se flytider

Rundrejser med dansk rejseleder er vores speciale

Rundrejser med dansk rejseleder er vores speciale, og vi har med succes arrangeret rundrejser i 25 år, så vi ved, hvad de bedste rundrejser skal indeholde.
Det er din rejse – og vores passion at arrangere den, og derfor skal du vælge en Risskov-rundrejse:

 • Vi krydrer de største seværdigheder med overraskende, lokale oplevelser
 • Vi er kendt for indholdsrige rundrejser med meget inkluderet
 • Vores gode jyske købmandsskab sikrer dig høj kvalitet til en attraktiv pris
 • Vores erfarne og passionerede rejseledere brænder for at dele ud af deres store viden
 • Vi er fleksible og forlænger gerne rejsen på egen hånd
 • Vi leverer en tryg, veltilrettelagt og uforglemmelig rejseoplevelse
 • Vi har et stort udvalg af rundrejser til hele verden

Læs mere om rundrejser med dansk rejseleder her

Alt det praktiske

 • Praktisk information ved bestilling af rejse

  På hjemmesiden er den praktiske information begrænset til det, der er nødvendigt og relevant for at træffe beslutning om en rejse og om rejsemålet.

  Når din rejse er bestilt, vil du sammen med din ordrebekræftelse og efterfølgende rejsedokumenter modtage ekstra information, gode råd samt vejledning, der forholder sig specifikt til din rejse.

  Læs mere i vores generelle rundrejsebestemmelser her.

 • Inden du rejser til Thailand

  Pas og visum

  Dit pas skal være gyldigt mindst seks måneder efter hjemrejse. Opbevar altid passet et sikkert sted på rejsen. Det anbefales desuden, at du altid har en kopi af dit pas med dig – enten i papirform eller på telefonen.

  Der kræves ikke visum til Thailand ved rejser under 30 dage. Ved indrejse i Thailand får danske statsborgere et indrejsestempel, og ophold i landet er tilladt fra stemplets dato og 30 dage frem.

  Om bord på flyet skal du udfylde en formular med personoplysninger. Den ene halvdel af formularen afleveres i paskontrollen, og den anden halvdel skal du selv opbevare sammen med dit pas indtil hjemrejsen. Ved udrejse afleveres også denne del i paskontrollen.

  Toldregler

  De aktuelle regler for, hvad du må bringe med hjem fra udlandet, kan du læse om på www.borger.dk’s hjemmeside her.

  Vær opmærksom på, at væsker (drikkevarer, parfume, toiletartikler o.l.) kan blive konfiskeret ved flyskift, endda selv om de er blevet plomberet ved indkøb i foregående lufthavne. Derfor anbefaler vi, at du venter med toldfrie indkøb til den sidste lufthavn inden ankomstlufthavnen.

  Rejseforsikring

  På enhver udlandsrejse har du behov for en god rejseforsikring, som dækker i forbindelse med akut opstået sygdom mv. Risskov Rejser samarbejder med Europæiske ERV, som er specialiseret i rejseforsikringer og tilbyder produkter med dækninger, som hører til markedets bedste. Kontakt vores rejsekonsulenter – de kan rådgive dig, så du får en forsikring, der passer til dit behov.

  Vaccinationer og medicin

  Kontakt egen læge eller Danske Lægers Vaccinations Service på www.sikkerrejse.dk for at få rådgivning om, hvilke vaccinationer, der er påkrævet eller anbefales i forbindelse med din rejse. Som grundregel bør du sikre dig, at du har en gyldig vaccination mod difteri, stivkrampe og hepatitis A.

  Det er en god idé at informere rejselederen om specielle sygdomme – en information, som naturligvis bliver behandlet fortroligt. Tager du livsvigtig medicin, anbefaler vi, at du medbringer en beskrivelse af indholdet på engelsk. Kan fås hos egen læge eller på apoteket. Husk at pakke medicinen i håndbagagen.

  Krav til fysisk formåen

  Som udgangspunkt skal alle rejsende være selvhjulpne. Vores rejser er generelt ikke egnet for gangbesværede, da mange seværdigheder opleves til fods og kræver, at du er i stand til at gå min. 5 km dagligt.

  Valuta og kreditkort

  Den lokale valuta hedder thailandske baht (THB). Vi anbefaler, at man veksler til THB hjemmefra eller hæver i automat (såkaldt ATM) ved ankomst i Thailand.
  Visa og Mastercard kan bruges på adskillige hoteller, restauranter, i butikker og i større supermarkeder.
  Selv om kriminalitet med kreditkort er begrænset, er det en god idé at holde øje med sit kort. Det er en god idé at medbringe mere end ét kreditkort. På den måde er du sikret, hvis der skulle opstå problemer med det ene kort. Husk de nødvendige informationer, hvis du får brug for at spærre dit kreditkort.

 • Lokale forhold

  Tidsforskel

  Thailand er seks timer foran dansk normaltid og fem timer foran sommertid.

  Transport

  Busserne i Thailand har ikke helt samme standard som i Europa, men vi har naturligvis valgt den bedste kategori med aircondition. Bemærk, at der er begrænset plads til håndbagage på busrejsen. Håndbagagen skal kunne stå under sædet eller være på hattehylden.
  På vores rundrejser bliver bussen på enkelte udflugter skiftet ud med mindre biler for, at vi kan komme uden for byerne og op i bjergområderne, hvor det ikke er muligt for en bus at køre.

  Drikkepenge

  Det er almindeligt at give drikkepenge i Thailand. Lønningerne er generelt meget lave, så for mange, der arbejder i servicebranchen, er det en del af lønnen, og derfor er det vigtigt, at man er opmærksom på denne skik. På restauranter lægger man typisk 10-15 % oven i regningen.

  På rundrejsen i Thailand vil der være tale om drikkepenge til buschauffører, lokalguider og hotelpiccoloer. Det beløber sig ca. 150 THB pr. dag pr. rejsedeltager. Rejselederen vil i starten af rundrejsen lave en indsamling, som skal være i thailandske baht (THB). Nærmere information vil blive tilsendt herom sammen med afrejsedokumenterne, men det er naturligvis helt op til den enkelte, hvor meget man ønsker at give. Af denne grund har vi ikke inkluderet drikkepenge i rejsens pris.

  Hoteller

  Vi har som hovedregel valgt 3- og 4-stjernede hoteller på vores rundrejser, men da udenlandske hoteller ikke tildeles stjerner efter dansk standard, kan der være hoteller, hvor man vil opleve en anelse lavere standard. Vi gør opmærksom på, at der i sjældne tilfælde kan forekomme hotelændringer undervejs på rejsen. Eventuelle ændringer vil tilstræbes at være af tilsvarende standard.

  Sikkerhed

  Det er generelt meget sikkert at opholde sig i Thailand, men almindelig forsigtighed anbefales naturligvis – især i storbyerne. Opbevar penge, pas og kreditkort tæt på kroppen, og vær ekstra opmærksom i større menneskemængder, og når du handler. Opbevar penge, pas og kreditkort tæt på kroppen eller allerhelst i en sikkerhedsboks på hotellet, og vær ekstra opmærksom, når du handler eller hæver penge.

  Elektricitet

  Thailand bruger 220 volt, men stikkontakterne er ofte anderledes end i Danmark, så det anbefales at medbringe en adapter.

  Mobiltelefon og Wi-Fi

  Det er sædvanligvis dyrt at bruge en dansk mobiltelefon uden for Europa. Internettelefoni er den billigste løsning, og der er adgang til gratis Wi-Fi på de fleste hoteller. Hvis der skal ringes til udlandet fra Thailand, tastes der først +1 og derefter landekoden på det land, der skal ringes til. Landekode til Danmark ved opkald fra udlandet er +45 før telefonnummeret. Hvis der skal ringes til Thailand fra Danmark, er landekoden +66.

  Mad og drikke

  Thaierne elsker mad. Faktisk får man let det indtryk, at de spiser næsten hele tiden. Det betyder også, at man sjældent er langt fra mad i Thailand. Og hvilken mad! Som mange andre steder i Østen er maden i Thailand en oplevelse ud over det sædvanlige. Her findes alt fra gode, billige boder og gadekøkkener til meget fine restauranter, hvor service og kvalitet absolut er på højde med niveauet i Europa. Ved gadekøkkenerne skal man dog være opmærksom på hygiejnen, som kan variere. Thailandsk mad er ofte meget stærkt – stærkere end den thaimad, der findes uden for Thailand. Thaierne spiser ikke så meget kød, og som regel består et måltid af mange grøntsager med ris og måske en smule kød. De fleste steder i Thailand er det muligt at finde restauranter, der serverer internationale retter. Thailand er fyldt med friske, lækre frugter, og det er muligt at få skønne friskpressede juicer rigtig mange steder. Stærkt vanedannende! Øl kan man få på de fleste restauranter, caféer, barer og i supermarkeder. Man kan få de kendte internationale øl, men prøv gerne lokale mærker som Chang og Singha.

  Drik ikke postevand fra hanen og vær også opmærksom på, om isterningerne i din drink kommer fra postevand. Køb i stedet vand på flaske.

  Rygning

  Rygning i bussen er ikke tilladt. Ligeledes vil der på de fleste restauranter, hoteller, strande og offentlige områder være rygeforbud. Rejselederen vil naturligvis informere om de aktuelle rygeregler ved ankomst.

  Vær opmærksom på, at der er forbud mod E-cigaretter i Thailand. Undlad derfor at medbringe E-cigaretter, E-væske og vandpiber. Disse elementer vil blive konfiskeret ved ankomst, og man risikerer at få en bøde eller fængselsstraf, hvis man findes skyldig.

 • Gode råd

  Bagage

  Vi anbefaler altid, at værdigenstande såsom kamera, smykker og penge samt livsnødvendig medicin medbringes i håndbagagen. Ved evt. bagageforsinkelse er det en fordel at have de vigtigste ting ved hånden. Det er derfor en god idé at pakke f.eks. medicin, kontaktlinsevæske, tandbørste og et ekstra sæt tøj i håndbagagen. Rejser I to sammen, kan det være en fordel at fordele bagagen 50/50.

  En del flyselskaber tillader ikke, at man medbringer batterier eller batteridrevne enheder i den indleverede bagage. Disse skal i stedet medbringes i håndbagagen. Det gælder eksempelvis bærbare computere, tablets, power banks etc.

  Møde med en anden kultur

  Thaierne er utroligt venlige og gæstfrie, og turister bliver mødt med smil og venlighed. Det ligger ikke til thaierne at rette på andre, og de tolererer næsten alt. For at få den bedst mulige oplevelse i Thailand er der dog nogle retningslinjer, man bør følge. Thaierne giver ikke hånd, når de hilser på hinanden, men i stedet samler de håndfladerne som i bøn og bukker let. Denne hilsen er dog ikke passende i alle situationer, så betragt det som erstatning for et håndtryk.

  Thaierne sætter ikke pris på høje stemmer og store armbevægelser, og man skal desuden være diskret med offentlige kærtegn og stirren. Mad serveres ofte på gulvet, og man skal være forsigtig med ikke at træde hen over maden. Fødder betragtes som urene, og fodsålerne bør aldrig pege mod andre mennesker eller helligdomme. Ved besøg i pagoder og templer skal man derfor huske at tage skoene af, og det er vigtigt at udvise respekt for thaiernes helligdomme med korrekt påklædning og opførsel. Skuldre og knæ skal være tildækkede. Rejselederen vil være behjælpelig med råd om, hvordan man bedst begår sig i den thailandske kultur.

  Jo længere ud på landet man kommer, jo lavere bliver standarden. De såkaldte pedaltoiletter er udbredte, og toiletpapir er ikke almindeligt, så tag selv noget med i tasken sammen med håndspritten. Vi anbefaler, på alle vores rejser, at man medbringer håndsprit, da hygiejnen og bakterierne kan være anderledes end i Danmark.

  Idéer til indkøb

  I Thailand er smukke tekstiler, elektronik, træskærerarbejder og andre kunsthåndværk klassiske souvenirs. Der findes mange udendørs markeder, som har åbent på forskellige tider af døgnet – bogstaveligt talt findes der natmarkeder – og ligeledes store shoppingcentre i flere etager, hvor små boder er kilet ind mellem hinanden. Husk at prutte om prisen, hvis du vil gøre en god handel.

 • Fakta

  • Statsform: Konstitutionelt monarki.
  • Hovedstad: Bangkok med 5,7 mio. indbyggere (metropolområde 15,6 mio.).
  • Befolkning: 68,6 mio.
  • Religion: Buddhister 95 %, med små mindretal af muslimer og kristne.
  • Sprog: Det officielle sprog er thai, og desuden tales en række lokale sprog og dialekter.
  • Areal: 513.120 km2 (Danmark 43.094 km2).
  • Klima: Tropisk klima med regntid i løbet af sommeren. Meget varmt og fugtigt året rundt. Regntiden begynder normalt i starten af maj, hvor den fugtige sydvestmonsun slår igennem. Kraftige regn- og tordenbyger passerer, med sol ind imellem. Fugtigheden er derimod høj, og varmen bliver trykkende. Mest regnfuldt i september-oktober. Derefter slutter regntiden hurtigt, og i slutningen af året og frem til marts er der mest tørt pga. den tørre nordøstmonsun. Det vil sige, at der er mest solrigt om vinteren og foråret.

Trustpilot