Ring til os 70 22 66 00

Du kommer steder ingen andre turister kommer!

Du kommer steder ingen andre turister kommer!

Vietnam fra nord til syd

  16 eller 20 dages rejse fra 18.995 kr.

Udforsk Sydøstasiens største skatkammer på vores mest populære rundrejse i Vietnam fra nord til syd. Rejsen koncentrerer sig om tre forskellige områder fra Hanoi i nord til Ho Chi Minh City i syd, og på rejsen ser vi sider af Vietnam, som måske vil være forsvundet om få år.

Ud over at indeholde alle de største kultur- og naturoplevelser er der på denne rejse lagt ekstra vægt på at lære vietnameserne at kende. Overalt bliver vi mødt af en ubetinget gæstfrihed, når vi besøger landsbyer til lands og til vands, bydes indenfor i private hjem, besøger små familievirksomheder og cykler ad små stier på landet.

Vietnam er også en stor oplevelse for smagsløgene! Vi bliver klogere på den vietnamesiske madkultur, når vi smager os vej ned gennem de forskellige regionale køkkener på lokale spisesteder, eksklusive restauranter, markeder og i private hjem – og på kokkeskole får du nye kulinariske færdigheder klar til brug i køkkenet derhjemme. Denne rundrejse i Vietnam fra nord til syd er ikke så mærkeligt vores bestseller – der venter nogle virkelig eventyrlige vietnamesiske oplevelser.

Glæd dig fordi

 • du oplever sider af Vietnam, som turister sjældent ser
 • gæstfrie vietnamesiske familier byder os indenfor i deres hjem 
 • der venter et minikrydstogt med overnatning i den naturskønne UNESCO-fredede Ha Long-bugt
 • du ser de berømte Cu Chi-tunneler, der blev brugt af Viet Cong
 • du har udsigt til Det Sydkinesiske Hav fra værelset på badeferien i Phan Thiet
 • badeferien i Phan Thiet også byder på lokale oplevelser med rejselederen
 • du bor på særligt udvalgte hoteller med en unik beliggenhed
 • du spiser på omhyggeligt valgte spisesteder, der byder på alt fra 5-retters menuer til lokale egnsretter 
 • det er muligt at forlænge rejsen med en badeferie i Vietnam

Vidste du, at komforten og underholdningen på flyrejsen er i top, da vi benytter Emirates, et af verdens bedste flyselskaber, på rejsen?

Antal dage
16 eller 20 dages rejse
Pris
Fra 18.995 kr.
Afrejse fra
Billund, København, Aalborg og Aarhus

Danmarks bedste rundrejse til Vietnam fordi

Rejsen er en bestseller gennem mere end 15 år, og vi har ubestridt Danmarks bedste rejseledere, der med deres lokale kontakter sikrer dig uforglemmelige oplevelser

Usædvanligt mange måltider er inkluderet, og de nøje udvalgte madoplevelser er med til at fortælle den vietnamesiske historie

Vi sejler de steder i Ha Long-bugten, hvor andre ikke kommer

Danmarks bedste rundrejse til Vietnam fordi

Kom med til et gratis inspirationsmøde

Hør to af vores rejseledere Torben Folkmann og Brian Hansen fortælle om rundrejsen til Vietnam

Mød din rejseleder

Rejseleder Torben Folkmann og Hung
Oplev mindre kendte sider af Vietnam med Torben

Ingen kender Vietnam som vores rejseleder Torben Folkmann. Torbens passion for Vietnam åbner døre, og du bliver inviteret indenfor hos private familier.

 


Læs mere om Torben Folkmann

Oplev Vietnam indefra med Brian

Rejseleder Brian Hansen er Asien-ekspert, og Vietnam er et af de lande, som Brian har et særdeles indgående kendskab til. Sammen med Brian vil du opleve sider af Vietnam, som turister sjældent ser.


Læs mere om Brian Hansen

Få oplevelser der ikke findes i guidebøgerne med Uffe

Rejseleder Uffe Kullen Elbæk har arbejdet i Vietnam gennem 20 år, og han har derfor en dybdegående indsigt i landets historie, kultur og befolkning. Med Uffe som rejseleder får du oplevelser, som ikke kan findes i guidebøgerne.


Læs mere om Uffe Elbæk

Oplev Vietnams historie i et moderne perspektiv

Fra nord til syd i Vietnam vil rejseleder Christian Rosenberg dele ud af sin store lokalindsigt i landet, og han vil tage dig med på en spændende rejse igennem Vietnams historie helt op til vietnamesernes nutid.


Læs mere om Christian Rosenberg

Dagsprogram

 • Dag 1 Afrejse fra Danmark
 • Dag 2 Ankomst til Hanoi, cyclo-tur i Hanois gamle bydel og velkomstmiddag

  Vi ankommer om eftermiddagen til en af Vietnams mest charmerende og historierige byer, Hanoi, der under den tidligere franske kolonimagt var hovedby i landet. 

  Vi starter vores møde med Hanoi med at udforske den gamle bydel, som ligger tæt på den store sø, Hoan Kiem. Helt fra gammel tid har bydelen været omtalt som byen med de 36 gader, selv om antallet i dag er mange gange større. Gaderne har sjovt nok navn efter de erhverv, der samlede sig i dem. Vi oplever området om bord på de berømte vietnamesiske “cycloer”. Cyclo-turen varer cirka 45 min. og er en god måde at få et indtryk af kvarteret på.

  Velkomstmiddagen nyder vi på en god restaurant i gåafstand til hotellet.

  Inkluderede måltider: Aftensmad.

  Her bor du dag 2 & 3

  Golden Lotus

  Hotellet er centralt beliggende i den gamle bydel tæt på Hoan Kiem-søen og i gåafstand til de hyggelige gamle gader og shoppingmuligheder. Der ...

 • Dag 3 Udflugt til håndværkslandsbyen Phuc Am og historisk byrundtur i Hanoi

  Vi starter dagen med lokale oplevelser i landsbyen Phuc Am i udkanten af Hanoi. Phuc Am er en af de få tilbageværende landsbyer, hvor små familiedrevne virksomheder stadigvæk fremstiller traditionelle, farverige votivfigurer, der bruges til at brænde som takkegaver til guderne. Det er uklart, hvornår traditionen med at fremstille og brænde votivfigurer i papir startede, men den går flere hundrede år tilbage i tiden og stammer muligvis fra tiden med feudalstyre i Kina. Figurerne kan have utallige former og de brændes i forbindelse med højtidsdage, både i familien og det vietnamesiske samfund.

  Vi besøger også et af byens historiske templer, ser det lokale farverige marked og den sjældne brønd kaldet Perlebrønden Gieng Ngoc med de 12 dyr fra den vietnamesiske zodiac. Men først og fremmest bruger vi tiden på en tur rundt i byen, oplever lokalbefolkningen og besøger en af de ca 50 familiedrevne små virksomheder, hvor vi ser og hører om fremstillingen af de smukke figurer. Det er et unikt og fascinerende indblik i en af Vietnams fine gamle håndværkstraditioner, der har været ved at forsvinde, men altså stadig praktiseres i landsbyen, som i øvrigt stort set ikke er opdaget eller påvirket af turismen.

  Frokosten nyder vi på restaurant KOTO (Know One – Teach One), hvis koncept går ud på at give gadebørn og unge en chance for at få en uddannelse/et arbejde i restaurationsbranchen. Herefter besøger vi det skønne Litteraturtempel, der er bygget til ære for den kinesiske filosof Kungfutse. En velbevaret perle. Templet var Vietnams første universitet for sønner af landets elite. I dag bruges det ikke aktivt længere som uddannelsessted, men man kan stadig møde unge studerende, der kommer hertil før eller efter deres eksamen, da det siges at bringe held at klappe en af stedets skildpadder på hovedet. Vi ser også helligdommen Én-søjle-pagoden, der har form som en lotusblomst, der stiger op af Sorgens Hav, og som har stor symbolsk betydning for vietnameserne, da den er bygget til ære for den barmhjertige gudinde. 

  Vi slutter eftermiddagen af med at besøge Hoa Lo Fængselsmuseet, kendt som “Hanoi Hilton”, hvor tilfangetagne amerikanske soldater sad indespærret under Vietnamkrigen, heriblandt den tidligere præsidentkandidat, senator John McCain.

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

 • Dag 4 Minikrydstogt i den UNESCO-fredede Ha Long-bugt og overnatning på luksuriøst skib

  I de næste to dage er det tid til at opleve den UNESCO-fredede Ha Long-bugt. Bugten, som rent faktisk er et ø-hav bestående af flere bugte, er ubestridt et af Vietnams mest fascinerende og smukke naturscenerier. Rejseguiden Lonely Planet omtaler bugten som en af verdens ti smukkeste sejladser, og i 2011 kom den naturligvis på listen over verdens syv nye naturvidundere. Området er blændende smukt med tæt på 2.000 frodigt bevoksede kalkstensformationer, der rejser sig op over det smaragdgrønne vand i de mest fantastiske formationer. I et helt specielt døgn skal vi bo om bord på et lille, 4-stjernet luksuriøst skib, som er indrettet med alle moderne faciliteter.

  Det 4-stjernede krydstogt i Ha Long-bugten er naturligvis valgt på grund af skibets kvalitet og programmets flotte indhold, men også fordi køreturen til havnen kun er på to timer. Vi kører fra Hanoi midt på formiddagen og køreturen bringer os gennem klassisk smukt nordvietnamesisk landskab med landbrugsområder, natur, rismarker og større og mindre byer, hvor vi fra bussen kan opleve det lokale liv.

  Efter vi er kommet om bord introduceres vi til livet på skibet, imens vi nyder en velkomstdrink. Vi indkvarteres i smukke værelser med egen privat balkon.

  Kaptajnen sætter kursen mod de største seværdigheder, især ad en anden rute end den gængse, til nogle af de mest oprindelige områder, så vi får fornøjelsen af at nyde de fantastiske omgivelser mellem de grønklædte kalkstensbjerge i egne af Ha Long-bugten, hvor næsten ingen andre kommer. Efter en dejlig frokost om bord sejler vi til Lan Ha-bugten, der er kendt for sine uberørte og paradisiske strande, der er at finde på de cirka 400 små øer, som udgør området. Vi tager med på en sejltur i mindre, lokale robåde kaldet “sampans”. Selve sejladsen tager en fra lokalbefolkningen sig af, medens vi læner os tilbage og oplever det magiske landskab fra noget nær vandoverfladen.

  Tilbage på båden bliver det muligt at tage en dukkert fra skibets agterdæk, nyde solnedgangen, slappe lidt af eller deltage i et madlavningskursus sammen med skibets kok. Inden vi sætter os til bords i skibets restaurant, hvor der serveres en udsøgt menu, er der happy hour på skibets soldæk. Er du til flere oplevelser, kan du prøve at fiske efter blæksprutter, og ellers kan du stille og roligt nyde en drink på øverste dæk under nattehimlen.

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

  Hotellet er skiftet ud med et krydstogt

  Krydstogt i Ha Long-bugten

  Det luksuriøse skib fra Peony Cruises er udformet med inspiration fra de traditionelle junker, og er flot og moderne indrettet med alt, hvad man h...

 • Dag 5 De sidste oplevelser nydes i Ha Long-bugten, tid i Hanoi med bl.a. Ho Chi Minhs Mausoleum og nattog til Hué

  Vi nyder solopgangen i det enestående landskab, og kan deltage i tai chi på dækket og spise let morgenmad. Vi ankrer op ved en af områdets små flydende fiskerlandsbyer og skibets tenderbåd bringer os ind til den lille havn Gia Luan. Her venter små busser på os for at bringe os ind i centrum af bugtens største ø Cat Ba. Vi kører igennem bjergrigt landskab ind i øens største dal, hvor vi skal på opdagelse i den uspolerede grotte Trung Trang, opkaldt efter at den er på øens midte, men lokale legender siger nu også den er opkaldt efter en dronning! Tilbage på skibet påbegynder så småt sejladsen tilbage til fastlandet, imens vi spiser en dejlig brunch, der sætter et hyggeligt punktum for minikrydstogtet.

  Tilbage i Hanoi hører vi fortællingen om landsfaderen Ho Chi Minh, ser Ba Dinh-pladsen med Ho Chi Minhs Mausoleum og ser huset, hvor han boede samt præsidentpaladset. Ho Chi Minh var i sin tid ikke interesseret i at bo i præsidentpaladset, så han slog sig ned i paladsets smukke have i et beskedent, traditionelt pælehus, som står præcis, som han efterlod det. Der bliver også tid til at smage den lokale øl på vietnamesisk manér i en Bia Hoi, der er et traditionelt udskænkningssted.

  Vi spiser aftensmad i byen, inden vi fortsætter med nattoget sydpå til området, hvor Vietnam er smallest – til den gamle kongeby Hué, som ligger for foden af bjergkæden ”De Lange Bjerge”. På den stemningsfyldte togtur oplever vi, hvordan natten sænker sig over Vietnam. Der er overnatning i pæne 4-personers kupéer.

  Inkluderede måltider: Morgenmad, brunch og aftensmad.

 • Dag 6 Hué, sejltur på Duftenes Flod, Thien Mu-pagoden, pagodefrokost og kokkeskole

  En ny dag gryer i Vietnam, og mens vi rejser de sidste kilometer til Hué, kan vi på fascinerende vis betragte, hvordan hverdagen udenfor tager sin begyndelse. Landsbyer vågner, børn tager i skole, der arbejdes i markerne, og på lokale markeder er der fyldt op med friske varer. Hué er en af Vietnams største historiske og kulturelle seværdigheder og var landets sidste kongeby.

  Efter dejlig morgenmad på hotellet tager vi på en sejltur i dragebåd mellem de grønne bakkedrag på Duftenes Flod. Turen går også til den ottekantede og syv etager høje Thien Mu-pagode, et smukt arkitektonisk mesterværk i fredelige omgivelser. Dernæst besøger vi det fascinerende store gravmæle for Khai Dinh, den 12. af 13. konger i Ngyuen Dynastiet 1802-1945

  Vi spiser frokost i fredfyldte omgivelser i udkanten af byen, når vi besøger en pagode, hvor det udelukkende er forbeholdt kvinder at bo. Nonnerne tilbereder lette smagsprøver til os af den buddhistiske mad, de selv spiser på pagoden, og efterfølgende får vi mulighed for at tale med pigerne og får en meget personlig indsigt i deres buddhistiske levevis, når vi hører om livet og deres hverdag i pagoden.

  I Hué bor vi på det historiske Hotel Saigon Morin. Hotellet er bygget af en fransk forretningsmand i 1901, og var det første hotel i det centrale Vietnam.

  Om aftenen kører vi ud til en familie, som er fra en gren af kongefamilien. De har renoveret og opført huse i blændende smuk klassisk Hue-arkitektur med bl.a. enestående træskærerarbejder. Ejeren fortæller om familien og husene, inden vi bliver indviet i det lokale køkken og i tilberedningen af lokale specialiteter, som vi naturligvis indtager som lækker aftensmad.

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

  Her bor du dag 6

  Saigon Morin Hotel

  Det dejlige 4-stjernede hotel ligger centralt i byen med udsigt til floden og Trang Tien-broen. Der er både udendørs og indendørs restaurant og ...

 • Dag 7 Kongebyen og til Hoi An ad en naturskøn rute

  Inden vi siger farvel til Hué, skal vi naturligvis opleve byens ultimative attraktion: Kongebyen, som var residensbolig for skiftende konger fra 1802-1945. Kongebyen er beliggende ud til Duftenes Flod, og den er ikke alene fortællingen og vidnesbyrdet om kongehuset og kongefamilien, men også om den berømte Tet-offensiv i 1968. Bag fæstningsværk og voldgrave har kongefamilien opført paladser, templer, teater og haveanlæg med søer. Vi ser de mest markante bygninger og områder og får forståelse for, hvad den berømte offensiv gjorde ved det royale bygningsværk.

  Herefter sætter vi kursen mod den gamle silke- og handelsby Hoi An via Hai Van-passet, der fungerede som kommandopost for de sydvietnamesiske styrker. Det er en flot tur med udsigt til Det Kinesiske Hav, og som går gennem afvekslende landskaber med rismarker. Undervejs passerer vi byen Da Nang, hvor amerikanerne landsatte deres tropper, da de gik i land i Vietnam. Her gør vi ophold for at spise en lokal frokost ved stranden.

  Vi er fremme ved hotellet om eftermiddagen, der ligger flot ned til floden.

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

  Her bor du dag 7 & 8

  Vinh Hung Resort

  Det 4-stjernede hotel ligger ned til floden og i 5 minutters gåafstand fra den gamle by. Der er en dejlig have, spa-afdeling og fitness-facilitete...

 • Dag 8 Cykeltur i smukke, landlige omgivelser og byrundtur i Hoi Ans gamle bydel

  I dag cykler vi ud og oplever det landlige liv. Vi passerer rismarker og andre afgrøder, floder og søer, vandbøfler og gør flere fotostop undervejs. I landsbyen Tra Que kommer vi tæt på det lokale liv, når vi ser, hvordan de dyrker krydderurter, salater og grøntsager uden brug af sprøjtemidler og gødning. Den frugtbare jord i området har betydet, at man de sidste mange hundrede år har kunnet dyrke grøntsager og krydderurter af høj kvalitet.

  Yndefuld, hyggelig, charmerende, pittoresk – superlativerne er mange, når man skal beskrive den gamle handelsby Hoi An, som er smukt beliggende ved Thu Bon-floden. Byen havde sin absolutte storhedstid, da store sejlskibe transporterede varer ud og ind af Vietnam, og den har da også både en japansk overdækket bro, kinesiske fælleshuse og flere gamle handelshuse, som vidner om tiden som stor og berømt havneby. Vi  udforsker den gamle bydel til fods og ser bl.a. Den Japanske Bro, fælleshuset Phuc Kien og det mest kendte gamle handelshus, Tan Ky.

  Hoi An er på UNESCOs verdensarvsliste på grund af den gamle bydel, hvor fredede huse af kinesisk, fransk og vietnamesisk oprindelse ligger side om side og tæller adskillige arkitektoniske perler. Det er rigtig hyggeligt at gå aftentur i den charmerende bydel med de farverige lanterne og stemningsfulde restauranter, og man lærer hurtigt bydelen at kende.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

 • Dag 9 Sejltur til fiskerlandsby, Marmorbjergene og fly til Ho Chi Minh City

  Vi starter dagen med en sejltur på Hoi Ans mytologiske udgangspunkt, floden Thu Bon. På den smukke tur op til flodmundingen får vi mulighed for at opleve livet på floden på nærmeste hold. Vi sejler forbi skibe, der fungerer som “bybusser” tætpakket med mennesker og motorcykler, traditionelle fiskenet er spændt ud over flodens vandspejl, og på flodbredden arbejdes der i markerne.

  Vi lægger til ved en lille fiskerlandsby, hvor traditionelle træbåde er ankret op efter nattens fiskeri, går en tur langs med bådene og landsbyen, oplever det lokale liv på nærmeste hold og besøger bl.a. et traditionelt træskibsværft.

  Tilbage i Hoi An går vi en tur gennem det imponerende fødevaremarked med alskens specialiteter, hvor der også er god mulighed for at få specielle køkkenredskaber med hjem.

  Efter en lækker frokost ved floden sætter vi kurs mod lufthavnen i Da Nang, hvor flyet til Ho Chi Minh City venter. Undervejs ser vi Marmorbjergene med et utal af templer og pagoder og ikke mindst grotten, hvorfra vietnameserne under krigen skød amerikanske fly ned.

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

  Her bor du dag 9, 10 & 11

  Hotel Gran Saigon

  Glæd dig til dette 5-stjernet hotel i hjertet af Saigon. Hotellet blev i 1930 bygget i klassisk koloni-stil og en stor renovering i 1997 gør, at ...

 • Dag 10 Cu Chi-tunnelerne, sightseeing i Ho Chi Minh City og vanddukketeater

  Vi kører tidligt til Cu Chi som ligger ca. 1,5 time uden for Ho Chi Minh City og passerer bl.a. gummiplantager undervejs. Vi ser nærmere på Cu Chi-tunnelerne – et kæmpemæssigt netværk af underjordiske tunneler skabt af Viet Cong-guerillaen under Vietnamkrigen. Herfra angreb de amerikanerne, som havde base i det samme område, men over jorden. Levn fra dengang viser, hvordan de stridende parter boede næsten side om side eller rettere sagt over og under hinanden, og vi ser med hvilke våben, de bekæmpede hinanden. Hvis man har lyst, er der også mulighed for selv at komme ned i gangene og opleve, hvor trange de er. 

  Tilbage i Ho Chi Minh City, som indtil Vietnams samling i 1975 hed Saigon, og stadig i folkemunde kaldes det, skal vi opleve nogle af de største seværdigheder, bl.a. Genforeningspaladset og Museet for Krigsforbrydelser. Vi besøger også nogle af de smukke vidnesbyrd på den franske kolonihistorie i landet. Vi ser bl.a. den smukke domkirke Notre Dame, som spiller en stor rolle for de mange katolikker, der bor i den sydlige del af Vietnam. Lige over for kirken ligger det elegante Hovedpostkontor, tegnet af Gustave Eiffel. Lægger man nakken tilbage og skuer op, fortæller de flotte loftsmalerier historien om byens udvikling.

  Dagen slutter med, at vi overværer en klassisk forestilling med farverigt vanddukketeater.

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

 • Dag 11 Sejltur og cykeltur i Mekong-deltaet ved Cai Be

  Vi siger farvel til storbyen og kører sydpå, dybt ned til Vietnams største spisekammer: det frodige Mekong-delta. Turen til Cai Be giver et fornemt indblik i floddeltaets frodighed. Overalt ser vi rismarker, kokospalmer, bananplantager og utallige marker med grøntsager. Undervejs besøger vi en lille lokal chokoladeproducent, hvor vi ser processen fra frisk cacaofrugt til færdig chokolade. Vi smager naturligvis lækkerierne og der er muligheder for at købe chokoladen, cacaopulver og vietnamesisk “nutella”.

  Efter ankomst til Cai Be sejler vi til en mindre “hjemmevirksomhed”, hvor hele familien er beskæftiget. Her koges kokosmælk ind til lækre karameller, og ris forvandles til riskager. De laver egne popcorn og knasende sprødt rispapir med kokosmælk, og der produceres også risbrændevin – vi bydes naturligvis på smagsprøver af alle delikatesserne. Risbrændevin findes i forskellige smagsvarianter, og der findes nogle, der har trukket på forskellige typer af slanger.

  Omgivet af en utrolig frodighed cykler vi fra Cai Be ad mindre stier og veje ud for at møde lokalbefolkningen og opleve hverdagslivet på nærmeste hold på og ved de mange floder og kanaler.

  Vi afslutter dagen på flotteste Mekong-vis med en sejltur langs Cai Bes flydende marked, hvor de tungt lastede både ligger fyldt med frugt og grønt fra floddeltaet. Bådene er både hjem og arbejdsplads for familierne ombord. Vi oplever livet på båden, når der vaskes tøj, laves mad eller leges med børn. Sejlturen bringer os til en klassisk villa i Indokina-stil omgivet af en dejlig have, hvor vi får serveret en lækker frokost i de smukkeste omgivelser.

  Vi er tilbage ved hotellet sidst på eftermiddagen, hvor du har resten af dagen på egen hånd. Da vi bor meget centralt, er det oplagt at lægge vejen forbi Operahuset, hvor du kan være heldig, at der en operaforestilling. Derefter er der rig mulighed for at finde et dejligt sted at spise, da byen er fuld af delikate muligheder – og mange af dem findes i tæt gåafstand til hotellet. Rejselederen er behjælpelig med gode forslag.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

 • Dag 12 Ho Chi Minh City bag facaden og videre til solrige Phan Thiet

  Good Morning Vietnam! De morgenfriske får muligheden for at tage med på en stemningsfuld morgentur i parken, hvor vi oplever vietnameserne starte dagen med morgengymnastik, tai chi og “kyllingbold”. Vi vågner med en kop lokal kaffe og en klassisk vietnamesisk baguette. Dernæst besøger vi et buddhistisk børnehjem, hvor den daglige leder fortæller om børnenes hverdag, og vi møder også nogle af de små poder, der er glade for besøg. Vietnam er kendt for sit enestående traditionelle håndværk, der består af fremstilling af lakvarer – fra små skåle til store malerier. På et fabriksbesøg får vi indsigt i teknikken og den møjsommelige produktionsproces, som kræver mange lag lak. Sidst, men ikke mindst, udforsker vi et af storbyens fine gamle kvarterer, hvor “vi bliver væk” i de mange smalle gyder kaldet “hem”. Her får vi et sandt sansebombardement af farver, dufte og lyde på et af de atmosfærefyldte lokale markeder  – en ubestridt sjælden oplevelse, som kun få andre end den stedkendte lokalbefolkning finder frem til.

  Vi tager afsked med Ho Chi Minh City og nyder en dejlig frokost. Der køres gennem et varieret og smukt landskab til den berømte fiskerby Phan Thiet ved Det Kinesiske Hav. Turen tager ca. 4 timer.

  Det behagelige solrige klima, sandstrandene og klitterne har gjort området ved Phan Thiet til et af Vietnams populæreste badesteder, og de næste dage går med lokale oplevelser og afslappende badeferie. Vi bor på et dejligt resort, der er et sandt tropisk paradis beliggende ud til Det Sydkinesiske Hav. Resortet har bl.a. en dejlig pool, der er mulighed for flere forskellige spil, der tilbydes jævnligt aktiviteter, og du kan forkæle dig selv med massage- og skønhedsbehandlinger, der kan købes i hotellets spaafdeling.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

  Her bor du dag 12, 13 & 14

  Amaryllis Resort & Spa

  Det 4-stjernede Amaryllis Resort & Spa er smukt beliggende på stranden ud til Det Østkinesiske Hav med palmer, så langt øjet rækker. Du ka...

  • Bemærk

   Vær opmærksom på, at vi på afgangene  07/02, 10/02, 19/02 og 23/02 ikke tilbyder ophold på Amaryllis Resort & Spa. I stedet kan du nyde badeferien på det 4-stjernede Aroma Beach Resort & Spa Phan Thiet.

 • Dag 13-14 Tid til lokale oplevelser og afslappende badeferie

  Efter en lang rejse med rigtig mange oplevelser og sanseindtryk er det nu blevet tid til at sætte tempoet ned og få alle oplevelserne til at falde på plads. Det er derfor tid til nogle afslappende dage i badeferiens tegn, da Phan Thiet er det sted i Vietnam, der har flest solskinstimer, og derfor det helt rigtige sted at nyde livet på stranden.

  Er du ikke til daseferie begge dage, kan du tage med rejselederen på flere oplevelser i lokalsamfundet. For de morgenfriske vil der på dag 14 være mulighed for at gøre som vietnameserne: Stå tidligt op og tag på en morgentur ind til havnen og den store fiskeauktion, hvor den store fiskeflåde afleverer nattens fangster tidligt på morgenen. Her venter der endnu et sansebombardement i et sandt leben af mennesker, kendte og ukendte fisk, handlende fra nær og fjern. Både losser fisk, is knuses og meget, meget mere – en ret så intens og forunderlig måde at starte dagen på. Denne udflugt er ikke inkl. i rejsens pris. Turen foregår i taxa, og der skal betales et mindre beløb til denne afhængigt af deltagerantallet.

  Når alle er tilbage på hotellet og har fået morgenmad, kører vi i bus langs den store fiskerihavn i Phan Thiet, som er fyldt til bristepunktet med farverige traditionelle træskibe, og videre ind i byens myldrende centrum. Her går vi på opdagelse i byens traditionelle markedsområde, hvor de to flotte markedshaller med utallige sidegader er et tætpakket sansebombardement af lyde og farver med et mylder af mennesker, levende høns og fisk, farverige eksotiske frugter og grøntsager, kendte og ukendte kolonialvarer samt en hel etage kun med sko, t-shirts etc. Et lokalt vietnamesisk marked, når det er allerbedst! Vi slutter formiddagens oplevelser af på en af havnens restauranter med udsigt til de farverige både. Her er det der mulighed for at få sig en forfriskning.

  Inkluderede måltider: 2 x morgenmad.

 • Dag 15 De sidste oplevelser i Ho Chi Minh City og massage inden hjemrejse

  Vi kører til Ho Chi Minh City ved middagstid. Her sluttes rejsen af med en skøn massage og middag, inden vi sætter kursen mod Danmark.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

  NB! Såfremt du vælger at forlænge din rejse, vil du på afrejsedagen på forlængelsen blive hentet af en engelsktalende chauffør, som vil køre dig til Ho Chi Minh City, hvor du ligeledes slutter din rejse med en skøn massage og middag, inden du bliver kørt til lufthavnen for at sætte kurs mod Danmark.

 • Dag 16 Ankomst til Danmark
 • Dag 15-19 Tilkøb: Dejlig badeferie i Vietnam

  Det er muligt at tilkøbe ekstra dage på et dejligt resort i Vietnam. For mange er det en god måde at afrunde rejsen på og på afslappende vis fordøje alle de spændende oplevelser fra de foregående dage. Bemærk: ankomst i Danmark på dag 20.

  Tilkøbsmuligheder

  Tilkøb: 5 dages badeferie i Phan Thiet – Amaryllis Resort & Spa

  Forlæng rejsen med 4 ekstra overnatninger på det 4-stjernede Amaryllis Resort & Spa i Phan Thiet. Amaryllis Resort & Spa er smukt beliggende på stranden ud til Det Østkinesiske Hav med kokospalmer, så langt øjet rækker. Der er ca. 10 min. kørsel ind til den lille strandby Phan Thiet. Opholdet er i dobbelt superior værelse med udsigt til haven, morgenmad, privat transfer til og fra lufthavnen samt ændring af flybillet. NB! Visum er påkrævet. Prisen er med forbehold for plads.

  2.895 kr. pr. person

  5 dages badeferie i Phan Thiet - Amaryllis Resort & Spa – enkeltværelse

  Forlæng rejsen med 4 ekstra overnatninger på det 4-stjernede Amaryllis Resort & Spa i Phan Thiet. Amaryllis Resort & Spa er smukt beliggende på stranden ud til Det Østkinesiske Hav med kokospalmer, så langt øjet rækker. Der er ca. 10 min. kørsel ind til den lille strandby Phan Thiet. Opholdet er i enkelt superior værelse med udsigt til haven, morgenmad, privat transfer til og fra lufthavnen samt ændring af flybillet. NB! Visum er påkrævet. Prisen er med forbehold for plads.

  4.895 kr. pr. person

  Tilkøb: 5 dages badeferie i Phan Thiet - Aroma Beach Resort & Spa

  Forlæng rejsen med 4 ekstra overnatninger på det 4-stjernede Aroma Beach Resort & Spa Phan Thiet beliggende lige ned til stranden med privat strandområde. Ud over sin dejlige beliggenhed tilbyder hotellet poolområde, motionslokale, billard og gratis Wi-Fi. I restauranten kan appetitten stilles med vestlige og vietnametiske retter, og i poolbaren og skybaren kan du nyde en kold drink eller en let servering. Værelserne er indrettet med fladskærms-tv, minibar samt privat badeværelse med badekar og hårtørrer. Opholdet er i dobbelt værelse i Aroma Village med udsigt til haven inkl. morgenmad, med privat transfer til og fra lufthavnen samt ændring af flybillet. NB! Visum er påkrævet. Prisen er med forbehold for plads. OBS: Vi benytter dette hotel på vores afgange den: 23/10, 31/10, 08/11, 23/11

  2.895 kr. pr. person

  Tilkøb: 5 dages badeferie i Phan Thiet - enkeltværelse – Aroma Beach Resort & Spa

  Forlæng rejsen med 4 ekstra overnatninger på det 4-stjernede Aroma Beach Resort & Spa Phan Thiet beliggende lige ned til stranden med privat strandområde. Ud over sin dejlige beliggenhed tilbyder hotellet poolområde, motionslokale, billard og gratis Wi-Fi. I restauranten kan appetitten stilles med vestlige og vietnametiske retter, og i poolbaren og skybaren kan du nyde en kold drink eller en let servering. Værelserne er indrettet med fladskærms-tv, minibar samt privat badeværelse med badekar og hårtørrer. Opholdet er i dobbelt værelse i Aroma Village med udsigt til haven inkl. morgenmad, med privat transfer til og fra lufthavnen samt ændring af flybillet. NB! Visum er påkrævet. Prisen er med forbehold for plads. OBS: Vi benytter dette hotel på vores afgange den: 23/10, 31/10, 08/11, 23/11

  4.895 kr. pr. person

  Tilkøb: 5 dages badeferie i Nha Trang

  Forlæng rejsen med 4 ekstra overnatninger på 4-stjernede Citadines bayfront hotel i Nha Trang, der er en smukt beliggende, moderne strandby med et varieret restaurationsmiljø. Opholdet er inkl. dobbeltværelse med havudsigt og balkon, morgenmad, privat transfer til og fra lufthavnen, fly Saigon – Nha Trang t/r og ændring af flybillet. NB! Visum er påkrævet. Prisen er med forbehold for plads. OBS! Vær opmærksom på, at vi grundet regntid ikke anbefaler badeferie i Nha Trang i perioden mellem oktober og december. Til gengæld er januar til september en god periode at forlænge med lidt ekstra strandtid.

  4.395 kr. pr. person

  Tilkøb: 5 dages badeferie i Nha Trang – enkeltværelse

  Forlæng rejsen med 4 ekstra overnatninger på 4-stjernede Citadines bayfront hotel i Nha Trang, der er en smukt beliggende, moderne strandby med et varieret restaurationsmiljø. Opholdet er inkl. enkeltværelse med havudsigt og balkon, morgenmad, privat transfer til og fra lufthavnen, fly Saigon – Nha Trang t/r og ændring af flybillet. NB! Visum er påkrævet. Prisen er med forbehold for plads. OBS! Vær opmærksom på, at vi grundet regntid ikke anbefaler badeferie i Nha Trang i perioden mellem oktober og december. Til gengæld er januar til september en god periode at forlænge med lidt ekstra strandtid.

  6.295 kr. pr. person

  • Bemærk

   Vær opmærksom på, at vi på afgangene 07/02, 10/02, 19/02 og 23/02 ikke tilbyder ophold på Amaryllis Resort & Spa. I stedet kan du nyde badeferien på det 4-stjernede Aroma Beach Resort & Spa Phan Thiet.

Hent det samlede rejseprogram her

Anmeldelser fra tidligere rejsende

Priser & afgange

Prisen inkluderer

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på nøje udvalgte 3- og 4-stjernede hoteller med central beliggenhed, bl.a. det berømte historiske kolonihotel Morin i Hué
 • 3 dages badeferie med på det 4-stjernede Amaryllis Resort & Spa i Phan Thiet
 • Minikrydstogt i den mindre berørte del af Ha Long- og Bai Tu Long-bugten med overnatning på luksuriøst vietnamesisk træskib i dobbeltkahyt med bad/toilet
 • Indenrigsfly fra Da Nang til Ho Chi Minh City og nattog fra Hanoi til Hué i 4-personers kupé
 • 13 x morgenmad, 1 x brunch, 9 x frokost og 9 x aftensmad
 • 2 flasker mineralvand pr. dag
 • Al transport og udflugter jf. program – inkl. entreer til en værdi af kr. 1.000
 • Landsbybesøg og indblik i små familievirksomheder
 • Sejltur i Mekong-deltaet til de flydende markeder i Cai Be
 • Spændende byrundture i Hanoi, Hoi An, Hué og Ho Chi Minh City
 • Besøg til Cu Chi-tunnelerne
 • Cykeltur på landet og hyggelige sejlture på eks. Duftenes flod og Thu Bon-floden
 • Vi lærer at tilberede lokale vietnamesiske specialiteter hos lokal familie i deres smukke hus i klassisk Hué-stil
 • Vi medbringer audio guide på hele turen, så du altid kan høre, hvad der bliver fortalt
 • Dygtig og engageret engelsktalende lokalguide
 • Passioneret og erfaren dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 4.395
 • Tilslutning fra Aalborg, Billund eller Aarhus lufthavn kr. 1.250
 • Administrationsgebyr kr. 125
Dato Varighed Rejseleder Afrejselufthavn Pris pr. person Bestilling
 • 17 januar 2020 16 dage Torben Folkmann København
  Aalborg
  Aarhus
  20.495 kr. Udsolgt Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra København

   Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   København - Dubai 17/01-2020   kl. 14:20 17/01-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 18/01-2020   kl. 03:30 18/01-2020   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 31/01-2020   kl. 23:55 01/02-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 01/02-2020   kl. 08:20 01/02-2020   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - København 17/01-2020   kl. 10:30 17/01-2020   kl. 11:15
   København - Dubai 17/01-2020   kl. 14:20 18/01-2020   kl. 12:30
   Dubai - Hanoi 18/01-2020   kl. 03:30 18/01-2020   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 31/01-2020   kl. 23:55 31/01-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 01/02-2020   kl. 08:20 01/02-2020   kl. 12:20
   København - Aalborg 01/02-2020   kl. 14:35 01/02-2020   kl. 15:30
   Se flytider
  • Afrejse fra Aarhus

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aarhus - København 17/01-2020   kl. 10:55 17/01-2020   kl. 11:35
   København - Dubai 17/01-2020   kl. 14:20 17/01-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 18/01-2020   kl. 03:40 18/01-2020   kl. 12:40
   Ho Chi Minh City - Dubai 31/01-2020   kl. 23:55 01/02-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 01/02-2020   kl. 08:20 01/02-2020   kl. 12:20
   København - Aarhus 01/02-2020   kl. 14:20 01/02-2020   kl. 15:20
   Se flytider
  • Bemærk

   Vær opmærksom på, at vi på denne afgang ikke tilbyder ophold på Amaryllis Resort & Spa. I stedet kan du nyde badeferien på det 4-stjernede Aroma Beach Resort & Spa Phan Thiet.

 • 23 januar 2020 16 dage Brian Hansen København
  Aalborg
  20.495 kr. Udsolgt Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra København

   Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   København - Dubai 23/01-2020   kl. 14:20 23/01-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 24/01-2020   kl. 03:30 24/01-2020   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 06/02-2020   kl. 23:55 07/02-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 07/02-2020   kl. 08:20 07/02-2020   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - København 23/01-2020   kl. 10:30 23/01-2020   kl. 11:15
   København - Dubai 23/01-2020   kl. 14:20 23/01-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 24/01-2020   kl. 03:30 24/01-2020   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 06/02-2020   kl. 23:55 07/02-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 07/02-2020   kl. 08:20 07/02-2020   kl. 12:20
   København - Aalborg 07/02-2020   kl. 14:35 07/02-2020   kl. 15:30
   Se flytider
 • 30 januar 2020 16 dage Morten Djørby København
  Aalborg
  20.495 kr. Udsolgt Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra København

   Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   København - Dubai 30/01-2020   kl. 14:20 30/01-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 31/01-2020   kl. 03:40 31/01-2020   kl. 12:40
   Ho Chi Minh City - Dubai 13/02-2020   kl. 23:55 14/02-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 14/02-2020   kl. 08:20 14/02-2020   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - København 30/01-2020   kl. 10:30 30/01-2020   kl. 11:15
   København - Dubai 30/01-2020   kl. 14:20 30/01-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 31/01-2020   kl. 03:30 31/01-2020   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 13/02-2020   kl. 23:55 14/02-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 14/02-2020   kl. 08:20 14/02-2020   kl. 12:20
   København - Aalborg 14/02-2020   kl. 14:35 14/02-2020   kl. 15:30
   Se flytider
 • 05 februar 2020 16 dage Torben Folkmann København
  Aalborg
  20.995 kr. Udsolgt Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra København

   Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   København - Dubai 05/02-2020   kl. 14:20 05/02-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 06/02-2020   kl. 03:40 06/02-2020   kl. 12:40
   Ho Chi Minh City - Dubai 19/02-2020   kl. 23:55 20/02-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 20/02-2020   kl. 08:20 20/02-2020   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - København 05/02-2020   kl. 10:30 05/02-2020   kl. 11:15
   København - Dubai 05/02-2020   kl. 14:20 05/02-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 06/02-2020   kl. 03:30 06/02-2020   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 19/02-2020   kl. 23:55 20/02-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 20/02-2020   kl. 08:20 20/02-2020   kl. 12:20
   København - Aalborg 20/02-2020   kl. 14:35 20/02-2020   kl. 15:20
   Se flytider
 • 07 februar 2020 16 dage Brian Hansen København
  Aalborg
  20.995 kr. Udsolgt Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra København

   Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   København - Dubai 07/02-2020   kl. 14:20 07/02-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 08/02-2020   kl. 03:30 08/02-2020   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 21/02-2020   kl. 23:55 22/02-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 22/02-2020   kl. 08:20 22/02-2020   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - København 07/02-2020   kl. 10:30 07/02-2020   kl. 11:10
   København - Dubai 07/02-2020   kl. 14:20 07/02-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 08/02-2020   kl. 03:30 08/02-2020   kl. 09:35
   Ho Chi Minh City - Dubai 21/02-2020   kl. 23:55 22/02-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 22/02-2020   kl. 08:20 22/02-2020   kl. 12:20
   København - Aalborg 22/02-2020   kl. 14:35 22/02-2020   kl. 15:20
   Se flytider
  • Bemærk

   Vær opmærksom på, at vi på denne afgang ikke tilbyder ophold på Amaryllis Resort & Spa. I stedet kan du nyde badeferien på det 4-stjernede Aroma Beach Resort & Spa Phan Thiet.

 • 10 februar 2020 16 dage Uffe Elbæk Billund
  København
  Aalborg
  20.995 kr. Udsolgt Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Billund - København 10/02-2020   kl. 10:40 10/02-2020   kl. 11:30
   København - Dubai 10/02-2020   kl. 14:20 10/02-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 11/02-2020   kl. 03:30 11/02-2020   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 24/02-2020   kl. 23:55 25/02-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 25/02-2020   kl. 08:20 25/02-2020   kl. 12:20
   København - Billund 25/02-2020   kl. 17:35 25/02-2020   kl. 18:25
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   København - Dubai 10/02-2020   kl. 14:20 10/02-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 11/02-2020   kl. 03:30 11/02-2020   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 24/02-2020   kl. 23:55 25/02-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 25/02-2020   kl. 08:20 25/02-2020   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - København 10/02-2020   kl. 10:30 10/02-2020   kl. 11:15
   København - Dubai 10/02-2020   kl. 14:20 10/02-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 11/02-2020   kl. 03:30 11/02-2020   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 24/02-2020   kl. 23:55 25/02-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 25/02-2020   kl. 08:20 25/02-2020   kl. 12:20
   København - Aalborg 25/02-2020   kl. 14:35 25/02-2020   kl. 15:20
   Se flytider
  • Bemærk

   Vær opmærksom på, at vi på denne afgang ikke tilbyder ophold på Amaryllis Resort & Spa. I stedet kan du nyde badeferien på det 4-stjernede Aroma Beach Resort & Spa Phan Thiet.

 • 19 februar 2020 16 dage Torben Folkmann Billund
  København
  Aalborg
  19.995 kr. Udsolgt Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Billund - København 19/02-2020   kl. 10:40 19/02-2020   kl. 11:30
   København - Dubai 19/02-2020   kl. 14:20 19/02-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 20/02-2020   kl. 03:30 20/02-2020   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 04/03-2020   kl. 23:55 05/03-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 05/03-2020   kl. 08:20 05/03-2020   kl. 12:20
   København - Billund 05/03-2020   kl. 17:35 05/03-2020   kl. 18:25
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   København - Dubai 19/02-2020   kl. 14:20 19/02-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 20/02-2020   kl. 03:30 20/02-2020   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 04/03-2020   kl. 23:55 05/03-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 05/03-2020   kl. 08:20 05/03-2020   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - København 19/02-2020   kl. 10:30 19/02-2020   kl. 11:10
   København - Dubai 19/02-2020   kl. 14:20 19/02-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 20/02-2020   kl. 03:30 20/02-2020   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 04/03-2020   kl. 23:55 05/03-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 05/03-2020   kl. 08:20 05/03-2020   kl. 12:20
   København - Aalborg 05/03-2020   kl. 14:35 05/03-2020   kl. 15:20
   Se flytider
 • 23 februar 2020 16 dage Christian Rosenberg København
  Aalborg
  19.745 kr. Bestil
  2 pladser tilbage
  Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra København

   Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   København - Dubai 23/02-2020   kl. 14:20 23/02-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 24/02-2020   kl. 03:30 24/02-2020   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 08/03-2020   kl. 23:55 09/03-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 09/03-2020   kl. 08:20 09/03-2020   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Bestil 2 pladser tilbage
   Flytider
   Aalborg - København 23/02-2020   kl. 10:30 23/02-2020   kl. 11:10
   København - Dubai 23/02-2020   kl. 14:20 23/02-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 24/02-2020   kl. 03:30 24/02-2020   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 08/03-2020   kl. 23:55 09/03-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 09/03-2020   kl. 08:20 09/03-2020   kl. 12:20
   København - Aalborg 09/03-2020   kl. 14:35 09/03-2020   kl. 15:20
   Se flytider
  • Bemærk

   Vær opmærksom på, at vi på denne afgang ikke tilbyder ophold på Amaryllis Resort & Spa. I stedet kan du nyde badeferien på det 4-stjernede Aroma Beach Resort & Spa Phan Thiet.

 • 26 februar 2020 16 dage Brian Hansen København
  Aalborg
  19.495 kr. Udsolgt Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra København

   Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   København - Dubai 26/02-2020   kl. 14:20 26/02-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 27/02-2020   kl. 03:30 27/02-2020   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 11/03-2020   kl. 23:55 12/03-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 12/03-2020   kl. 08:20 12/03-2020   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - København 26/02-2020   kl. 10:30 26/02-2020   kl. 11:10
   København - Dubai 26/02-2020   kl. 14:20 26/02-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 27/02-2020   kl. 03:30 27/02-2020   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 11/03-2020   kl. 23:55 12/03-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 12/03-2020   kl. 08:20 12/03-2020   kl. 12:20
   København - Aalborg 12/03-2020   kl. 09:05 12/03-2020   kl. 09:55
   Se flytider
 • 07 marts 2020 16 dage Torben Folkmann København
  Aalborg
  19.495 kr. Udsolgt Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra København

   Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   København - Dubai 07/03-2020   kl. 14:20 07/03-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 08/03-2020   kl. 03:30 08/03-2020   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 21/03-2020   kl. 23:55 22/03-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 22/03-2020   kl. 08:20 22/03-2020   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - København 07/03-2020   kl. 10:15 07/03-2020   kl. 11:00
   København - Dubai 07/03-2020   kl. 14:25 07/03-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 08/03-2020   kl. 03:30 08/03-2020   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 21/03-2020   kl. 23:55 22/03-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 22/03-2020   kl. 08:20 22/03-2020   kl. 12:20
   København - Aalborg 22/03-2020   kl. 14:35 22/03-2020   kl. 15:20
   Se flytider
 • 21 marts 2020 16 dage Torben Folkmann København
  Aalborg
  18.995 kr. Udsolgt Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra København

   Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   København - Dubai 21/03-2020   kl. 14:20 21/03-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 22/03-2020   kl. 03:30 22/03-2020   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 04/04-2020   kl. 23:55 05/04-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 05/04-2020   kl. 08:20 05/04-2020   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - København 21/03-2020   kl. 10:15 21/03-2020   kl. 11:00
   København - Dubai 21/03-2020   kl. 14:20 21/03-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 22/03-2020   kl. 03:40 22/03-2020   kl. 12:40
   Ho Chi Minh City - Dubai 04/04-2020   kl. 23:55 05/04-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 05/04-2020   kl. 08:20 05/04-2020   kl. 13:15
   København - Aalborg 05/04-2020   kl. 15:25 05/04-2020   kl. 16:10
   Se flytider
  • Bemærk

   Vær opmærksom på, at vi på denne afgang ikke tilbyder ophold på Amaryllis Resort & Spa. I stedet kan du nyde badeferien i deluxe room på det 4-stjernede Aroma Beach Resort & Spa Phan Thiet.

 • 01 april 2020 16 dage Bjarne Fristed Billund
  København
  Aalborg
  19.295 kr. Udsolgt Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Billund - København 01/04-2020   kl. 10:40 01/04-2020   kl. 11:30
   København - Dubai 01/04-2020   kl. 15:35 01/04-2020   kl. 23:55
   Dubai - Hanoi 02/04-2020   kl. 03:30 02/04-2020   kl. 13:15
   Ho Chi Minh City - Dubai 15/04-2020   kl. 23:55 16/04-2020   kl. 04:15
   Dubai - København 16/04-2020   kl. 08:20 16/04-2020   kl. 13:15
   København - Billund 16/04-2020   kl. 17:40 16/04-2020   kl. 18:30
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   København - Dubai 01/04-2020   kl. 15:35 01/04-2020   kl. 23:55
   Dubai - Hanoi 02/04-2020   kl. 03:30 02/04-2020   kl. 13:15
   Ho Chi Minh City - Dubai 15/04-2020   kl. 23:55 16/04-2020   kl. 04:15
   Dubai - København 16/04-2020   kl. 08:20 16/04-2020   kl. 13:15
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - København 01/04-2020   kl. 10:30 01/04-2020   kl. 11:10
   København - Dubai 01/04-2020   kl. 15:35 01/04-2020   kl. 23:55
   Dubai - Hanoi 02/04-2020   kl. 03:30 02/04-2020   kl. 13:15
   Ho Chi Minh City - Dubai 15/04-2020   kl. 23:55 16/04-2020   kl. 04:15
   Dubai - København 16/04-2020   kl. 08:20 16/04-2020   kl. 13:15
   København - Aalborg 16/04-2020   kl. 14:35 16/04-2020   kl. 15:20
   Se flytider
 • 05 april 2020 16 dage Uffe Elbæk Billund
  København
  Aalborg
  19.795 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Billund - København 05/04-2020   kl. 10:40 05/04-2020   kl. 11:30
   København - Dubai 05/04-2020   kl. 15:35 05/04-2020   kl. 23:55
   Dubai - Hanoi 06/04-2020   kl. 03:30 06/04-2020   kl. 13:15
   Ho Chi Minh City - Dubai 19/04-2020   kl. 23:55 20/04-2020   kl. 04:15
   Dubai - København 20/04-2020   kl. 08:20 20/04-2020   kl. 13:15
   København - Billund 20/04-2020   kl. 17:40 20/04-2020   kl. 18:30
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Dubai 05/04-2020   kl. 15:35 05/04-2020   kl. 23:55
   Dubai - Hanoi 06/04-2020   kl. 03:30 06/04-2020   kl. 13:15
   Ho Chi Minh City - Dubai 19/04-2020   kl. 23:55 20/04-2020   kl. 04:15
   Dubai - København 20/04-2020   kl. 08:20 20/04-2020   kl. 13:15
   Se flytider
  • Afrejse fra Dubai

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Dubai - Hanoi 05/04-2020   kl. 03:30 05/04-2020   kl. 13:15
   Aalborg - København 05/04-2020   kl. 10:30 05/04-2020   kl. 11:10
   København - Dubai 05/04-2020   kl. 15:35 05/04-2020   kl. 23:55
   Ho Chi Minh City - Dubai 19/04-2020   kl. 23:55 20/04-2020   kl. 04:15
   Dubai - København 20/04-2020   kl. 08:20 20/04-2020   kl. 13:15
   København - Aalborg 20/04-2020   kl. 14:35 20/04-2020   kl. 15:20
   Se flytider
 • 07 april 2020 16 dage Torben Folkmann Billund
  København
  Aalborg
  19.295 kr. Udsolgt Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Billund - København 07/04-2020   kl. 06:20 07/04-2020   kl. 07:10
   København - Dubai 07/04-2020   kl. 15:35 07/04-2020   kl. 23:55
   Dubai - Hanoi 08/04-2020   kl. 03:30 08/04-2020   kl. 13:15
   Ho Chi Minh City - Dubai 21/04-2020   kl. 23:55 22/04-2020   kl. 04:15
   Dubai - København 22/04-2020   kl. 08:20 22/04-2020   kl. 13:15
   København - Billund 22/04-2020   kl. 14:45 22/04-2020   kl. 15:35
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   København - Dubai 07/04-2020   kl. 15:35 07/04-2020   kl. 23:55
   Dubai - Hanoi 08/04-2020   kl. 03:30 08/04-2020   kl. 13:15
   Ho Chi Minh City - Dubai 21/04-2020   kl. 23:55 22/04-2020   kl. 04:15
   Dubai - København 22/04-2020   kl. 08:20 22/04-2020   kl. 13:15
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - København 07/04-2020   kl. 10:25 07/04-2020   kl. 11:10
   København - Dubai 07/04-2020   kl. 15:35 07/04-2020   kl. 23:55
   Dubai - Hanoi 08/04-2020   kl. 03:30 08/04-2020   kl. 13:15
   Ho Chi Minh City - Dubai 21/04-2020   kl. 23:55 22/04-2020   kl. 04:15
   Dubai - København 22/04-2020   kl. 08:20 22/04-2020   kl. 13:15
   København - Aalborg 22/04-2020   kl. 14:50 22/04-2020   kl. 15:35
   Se flytider
 • 23 oktober 2020 16 dage Torben Folkmann København
  Aalborg
  18.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Dubai 23/10-2020   kl. 15:35 23/10-2020   kl. 23:55
   Dubai - Hanoi 24/10-2020   kl. 03:30 24/10-2020   kl. 13:15
   Ho Chi Minh City - Dubai 06/11-2020   kl. 23:55 07/11-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 07/11-2020   kl. 08:20 07/11-2020   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Bestil Få pladser
   Flytider
   Aalborg - København 23/10-2020   kl. 10:25 23/10-2020   kl. 11:10
   København - Dubai 23/10-2020   kl. 14:20 23/10-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 24/10-2020   kl. 03:30 24/10-2020   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 06/11-2020   kl. 23:55 07/11-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 07/11-2020   kl. 08:20 07/11-2020   kl. 12:20
   København - Aalborg 07/11-2020   kl. 14:35 07/11-2020   kl. 15:30
   Se flytider
 • 31 oktober 2020 16 dage Uffe Elbæk København
  Aalborg
  18.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Dubai 31/10-2020   kl. 14:20 31/10-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 01/11-2020   kl. 03:40 01/11-2020   kl. 12:40
   Ho Chi Minh City - Dubai 14/11-2020   kl. 23:55 15/11-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 15/11-2020   kl. 08:20 15/11-2020   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Bestil Få pladser
   Flytider
   Aalborg - København 31/10-2020   kl. 10:15 31/10-2020   kl. 11:00
   København - Dubai 31/10-2020   kl. 14:20 31/10-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 01/11-2020   kl. 03:30 01/11-2020   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 14/11-2020   kl. 23:55 15/11-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 15/11-2020   kl. 08:20 15/11-2020   kl. 12:20
   København - Aalborg 15/11-2020   kl. 14:35 15/11-2020   kl. 15:20
   Se flytider
 • 08 november 2020 16 dage Torben Folkmann København
  Aalborg
  18.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Dubai 08/11-2020   kl. 14:20 08/11-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 09/11-2020   kl. 03:40 09/11-2020   kl. 12:40
   Ho Chi Minh City - Dubai 22/11-2020   kl. 23:55 23/11-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 23/11-2020   kl. 08:20 23/11-2020   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Bestil Få pladser
   Flytider
   Aalborg - København 08/11-2020   kl. 10:30 08/11-2020   kl. 11:15
   København - Dubai 08/11-2020   kl. 14:20 08/11-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 09/11-2020   kl. 03:30 09/11-2020   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 22/11-2020   kl. 23:55 23/11-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 23/11-2020   kl. 08:20 23/11-2020   kl. 12:20
   København - Aalborg 23/11-2020   kl. 14:35 23/11-2020   kl. 15:20
   Se flytider
 • 23 november 2020 16 dage Torben Folkmann København
  Aalborg
  18.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Dubai 23/11-2020   kl. 14:20 23/11-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 24/11-2020   kl. 03:40 24/11-2020   kl. 12:40
   Ho Chi Minh City - Dubai 07/12-2020   kl. 23:55 08/12-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 08/12-2020   kl. 08:20 08/12-2020   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - København 23/11-2020   kl. 10:15 23/11-2020   kl. 11:00
   København - Dubai 23/11-2020   kl. 14:20 23/11-2020   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 24/11-2020   kl. 03:30 24/11-2020   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 07/12-2020   kl. 23:55 08/12-2020   kl. 04:25
   Dubai - København 08/12-2020   kl. 08:20 08/12-2020   kl. 12:20
   København - Aalborg 08/12-2020   kl. 14:40 08/12-2020   kl. 15:25
   Se flytider
 • 03 januar 2021 16 dage Torben Folkmann København
  Aalborg
  19.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Dubai 03/01-2021   kl. 14:20 03/01-2021   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 04/01-2021   kl. 03:30 04/01-2021   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 17/01-2021   kl. 23:55 18/01-2021   kl. 04:25
   Dubai - København 18/01-2021   kl. 08:20 18/01-2021   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - København 03/01-2021   kl. 10:30 03/01-2021   kl. 11:10
   København - Dubai 03/01-2021   kl. 14:20 03/01-2021   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 04/01-2021   kl. 03:30 04/01-2021   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 17/01-2021   kl. 23:55 18/01-2021   kl. 04:25
   Dubai - København 18/01-2021   kl. 08:20 18/01-2021   kl. 12:20
   København - Aalborg 18/01-2021   kl. 14:35 18/01-2021   kl. 15:20
   Se flytider
 • 18 januar 2021 16 dage Torben Folkmann København
  Aalborg
  20.495 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Dubai 18/01-2021   kl. 14:20 18/01-2021   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 19/01-2021   kl. 03:30 19/01-2021   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 01/02-2021   kl. 23:55 02/02-2021   kl. 04:25
   Dubai - København 02/02-2021   kl. 08:20 02/02-2021   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - København 18/01-2021   kl. 10:30 18/01-2021   kl. 11:10
   København - Dubai 18/01-2021   kl. 14:20 18/01-2021   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 19/01-2021   kl. 03:30 19/01-2021   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 01/02-2021   kl. 23:55 02/02-2021   kl. 04:25
   Dubai - København 02/02-2021   kl. 08:20 02/02-2021   kl. 12:20
   København - Aalborg 02/02-2021   kl. 14:35 02/02-2021   kl. 15:20
   Se flytider
 • 22 januar 2021 16 dage Brian Hansen København
  Aalborg
  20.495 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Dubai 22/01-2021   kl. 14:20 22/01-2021   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 23/01-2021   kl. 03:30 23/01-2021   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 05/02-2021   kl. 23:55 06/02-2021   kl. 04:25
   Dubai - København 06/02-2021   kl. 08:20 06/02-2021   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - København 22/01-2021   kl. 10:30 22/01-2021   kl. 11:10
   København - Dubai 22/01-2021   kl. 14:20 22/01-2021   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 23/01-2021   kl. 03:30 23/01-2021   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 05/02-2021   kl. 23:55 06/02-2021   kl. 04:25
   Dubai - København 06/02-2021   kl. 08:20 06/02-2021   kl. 12:20
   København - Aalborg 06/02-2021   kl. 14:35 06/02-2021   kl. 15:20
   Se flytider
 • 27 januar 2021 16 dage Henrik Bjørn København
  Aalborg
  20.495 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Dubai 27/01-2021   kl. 14:20 27/01-2021   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 28/01-2021   kl. 03:30 28/01-2021   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 10/02-2021   kl. 23:55 11/02-2021   kl. 04:25
   Dubai - København 11/02-2021   kl. 08:20 11/02-2021   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - København 27/01-2021   kl. 10:30 27/01-2021   kl. 11:10
   København - Dubai 27/01-2021   kl. 14:20 27/01-2021   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 28/01-2021   kl. 03:30 28/01-2021   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 10/02-2021   kl. 23:55 11/02-2021   kl. 04:25
   Dubai - København 11/02-2021   kl. 08:20 11/02-2021   kl. 12:20
   København - Aalborg 11/02-2021   kl. 14:35 11/02-2021   kl. 15:20
   Se flytider
 • 03 februar 2021 16 dage Torben Folkmann København
  Aalborg
  20.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Dubai 03/02-2021   kl. 14:20 03/02-2021   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 04/02-2021   kl. 03:30 04/02-2021   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 17/02-2021   kl. 23:55 18/02-2021   kl. 04:25
   Dubai - København 18/02-2021   kl. 08:20 18/02-2021   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - København 03/02-2021   kl. 10:30 03/02-2021   kl. 11:10
   København - Dubai 03/02-2021   kl. 14:20 03/02-2021   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 04/02-2021   kl. 03:30 04/02-2021   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 17/02-2021   kl. 23:55 18/02-2021   kl. 04:25
   Dubai - København 18/02-2021   kl. 08:20 18/02-2021   kl. 12:20
   København - Aalborg 18/02-2021   kl. 14:35 18/02-2021   kl. 15:20
   Se flytider
 • 06 februar 2021 16 dage Brian Hansen København
  Aalborg
  20.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Dubai 06/02-2021   kl. 14:20 06/02-2021   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 07/02-2021   kl. 03:30 07/02-2021   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 20/02-2021   kl. 23:55 21/02-2021   kl. 04:25
   Dubai - København 21/02-2021   kl. 08:20 21/02-2021   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - København 06/02-2021   kl. 10:30 06/02-2021   kl. 11:10
   København - Dubai 06/02-2021   kl. 14:20 06/02-2021   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 07/02-2021   kl. 03:30 07/02-2021   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 20/02-2021   kl. 23:55 21/02-2021   kl. 04:25
   Dubai - København 21/02-2021   kl. 08:20 21/02-2021   kl. 12:20
   København - Aalborg 21/02-2021   kl. 14:35 21/02-2021   kl. 15:20
   Se flytider
 • 11 februar 2021 16 dage Christian Rosenberg København
  Aalborg
  20.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Dubai 11/02-2021   kl. 14:20 11/02-2021   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 12/02-2021   kl. 03:30 12/02-2021   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 25/02-2021   kl. 23:55 26/02-2021   kl. 04:25
   Dubai - København 26/02-2021   kl. 08:20 26/02-2021   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - København 11/02-2021   kl. 10:30 11/02-2021   kl. 11:10
   København - Dubai 11/02-2021   kl. 14:20 11/02-2021   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 12/02-2021   kl. 03:30 12/02-2021   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 25/02-2021   kl. 23:55 26/02-2021   kl. 04:25
   Dubai - København 26/02-2021   kl. 08:20 26/02-2021   kl. 12:20
   København - Aalborg 26/02-2021   kl. 14:35 26/02-2021   kl. 15:20
   Se flytider
 • 18 februar 2021 16 dage Uffe Elbæk København
  Aalborg
  20.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Dubai 18/02-2021   kl. 14:20 18/02-2021   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 19/02-2021   kl. 03:30 19/02-2021   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 04/03-2021   kl. 23:55 05/03-2021   kl. 04:25
   Dubai - København 05/03-2021   kl. 08:20 05/03-2021   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - København 18/02-2021   kl. 10:30 18/02-2021   kl. 11:10
   København - Dubai 18/02-2021   kl. 14:20 18/02-2021   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 19/02-2021   kl. 03:30 19/02-2021   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 04/03-2021   kl. 23:55 05/03-2021   kl. 04:25
   Dubai - København 05/03-2021   kl. 08:20 05/03-2021   kl. 12:20
   København - Aalborg 05/03-2021   kl. 14:35 05/03-2021   kl. 15:20
   Se flytider
 • 23 februar 2021 16 dage Brian Hansen København
  Aalborg
  20.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Dubai 23/02-2021   kl. 14:20 23/02-2021   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 24/02-2021   kl. 03:30 24/02-2021   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 09/03-2021   kl. 23:55 10/03-2021   kl. 04:25
   Dubai - København 10/03-2021   kl. 08:20 10/03-2021   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - København 23/02-2021   kl. 10:30 23/02-2021   kl. 11:10
   København - Dubai 23/02-2021   kl. 14:20 23/02-2021   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 24/02-2021   kl. 03:30 24/02-2021   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 09/03-2021   kl. 23:55 10/03-2021   kl. 04:25
   Dubai - København 10/03-2021   kl. 08:20 10/03-2021   kl. 12:20
   København - Aalborg 10/03-2021   kl. 14:35 10/03-2021   kl. 15:20
   Se flytider
 • 27 februar 2021 16 dage Christian Rosenberg København
  Aalborg
  19.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Dubai 27/02-2021   kl. 14:20 27/02-2021   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 28/02-2021   kl. 03:30 28/02-2021   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 13/03-2021   kl. 23:55 14/03-2021   kl. 04:25
   Dubai - København 14/03-2021   kl. 08:20 14/03-2021   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - København 27/02-2021   kl. 10:30 27/02-2021   kl. 11:10
   København - Dubai 27/02-2021   kl. 14:20 27/02-2021   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 28/02-2021   kl. 03:30 28/02-2021   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 13/03-2021   kl. 23:55 14/03-2021   kl. 04:25
   Dubai - København 14/03-2021   kl. 08:20 14/03-2021   kl. 12:20
   København - Aalborg 14/03-2021   kl. 14:35 14/03-2021   kl. 15:20
   Se flytider
 • 07 marts 2021 16 dage Torben Folkmann København
  Aalborg
  19.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Dubai 07/03-2021   kl. 14:20 07/03-2021   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 08/03-2021   kl. 03:30 08/03-2021   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 21/03-2021   kl. 23:55 22/03-2021   kl. 04:25
   Dubai - København 22/03-2021   kl. 08:20 22/03-2021   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - København 07/03-2021   kl. 10:30 07/03-2021   kl. 11:10
   København - Dubai 07/03-2021   kl. 14:20 07/03-2021   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 08/03-2021   kl. 03:30 08/03-2021   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 21/03-2021   kl. 23:55 22/03-2021   kl. 04:25
   Dubai - København 22/03-2021   kl. 08:20 22/03-2021   kl. 12:20
   København - Aalborg 22/03-2021   kl. 14:35 22/03-2021   kl. 15:20
   Se flytider
 • 19 marts 2021 16 dage Uffe Elbæk København
  Aalborg
  19.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Dubai 19/03-2021   kl. 14:20 19/03-2021   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 20/03-2021   kl. 03:30 20/03-2021   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 02/04-2021   kl. 23:55 03/04-2021   kl. 04:25
   Dubai - København 03/04-2021   kl. 08:20 03/04-2021   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - København 19/03-2021   kl. 10:30 19/03-2021   kl. 11:10
   København - Dubai 19/03-2021   kl. 14:20 19/03-2021   kl. 23:45
   Dubai - Hanoi 20/03-2021   kl. 03:30 20/03-2021   kl. 12:30
   Ho Chi Minh City - Dubai 02/04-2021   kl. 23:55 03/04-2021   kl. 04:25
   Dubai - København 03/04-2021   kl. 08:20 03/04-2021   kl. 12:20