Ring til os Åbent nu 70 22 66 00
Ayers Rock, Australien - Risskov Rejser

En perfekt kombination af Australien og New Zealand

En perfekt kombination af Australien og New Zealand

Det bedste Down Under

23 dage fra 58.995 kr.

På denne rundrejse til New Zealand og Australien har vi samlet det allerbedste Down Under. Resultatet er en enestående rejse spækket med de største highlights, som er sammensat sådan, at du får meget varierede oplevelser i både New Zealand og Australien. I New Zealand kommer du til både Nordøen og Sydøen, som naturmæssigt er meget forskellige. I Australien får du mange af de oplevelser, de fleste drømmer om, når rejsen går til Australien for første gang.

Vi har desuden krydret vores rundrejse til New Zealand og Australien med unikke oplevelser. Ved Ayers Rock/Uluru i den røde ørken får du en aften serveret middag under stjernerne, og en anden aften oplever du den spektakulære og midlertidige lysinstallation “Field of Light”.

Sejlturen i Fiordland National Park er inkl. overnatning om bord, fordi det er en uforglemmelig oplevelse at vågne op til en ny dag i de naturskønne omgivelser. De hoteller og resorts, vi bor på, er udvalgt ud fra vores egne rejser og er i en klasse for sig. Vi har desuden lagt vægt på at inkludere mest muligt og også mange måltider – så du skal ikke gøre andet end at koncentrere dig om at opleve og nyde den imponerende natur.

Glæd dig fordi

 • du ser de mest kendte steder og får håndplukkede oplevelser
 • der er udelukkende valgt gode hoteller med superb beliggenhed
 • du kommer tæt på aboriginal- og maorikulturen
 • du oplever stjernehimlen i outback’en, mens du nyder en eksklusiv middag
 • du ser installationen “Field of Light” ved Ayers Rock/Uluru
 • du kommer på et luksuskrydstogt på Milford Sound med overnatning
 • der er inkluderet vinsmagning i vindistriktet Hunter Valley
 • du kommer på rundvisning i Sydney Opera House
 • du bor på et eksklusivt resort næsten i strandkanten i det tropiske Australien
 • der er inkluderet en sejltur med luksuskatamaran til Great Barrier Reef
Antal dage
23 dages rundrejse
Pris
Fra 58.995 kr.
Afrejse fra
København, Billund, Aalborg, Aarhus

Danmarks bedste rundrejse til Australien & New Zealand fordi

Danmarks eneste rundrejse der kombinerer de største oplevelser i både Australien og New Zealand

Du oplever den enestående Field of Lights-lysinstallation, når mørket sænker sig over Ayers Rock/Uluru

Vi er de eneste i Danmark, der inkluderer et minikrydstogt i Milford Sound med overnatning

Danmarks bedste rundrejse til Australien & New Zealand fordi

Hør en af vores rejseledere, Simon Kirk, fortælle om de mange oplevelser på turen her:

Mød din rejseleder til Down Under

Simon Kirk - Risskov Rejser
Stor interesse for fremmede kulturer

Simon Kirk er rejseleder på rundrejsen Down Under. Simon har altid været interesseret i fremmede kulturer og de forskellige forhold, som mennesker lever under. Med Simon som rejseleder får du indblik i de lokales hverdag uden for turistområderne.


Læs mere om Simon Kirk

Har boet i Australien i 10 år

Kjeld Livoni er rejseleder på rundrejsen Det bedste Down Under. Du kan glæde dig til at opleve de to lande i selskab med en berejst og vidende mand, der elsker at formidle og give indblik i de særlige forhold og karakteristika, der gør sig gældende i Australien & New Zealand. Kjeld har bl.a. selv boet i Australien i mere end 10 år.


Læs mere om Kjeld Livoni

Kjeld Livoni - Rejseleder - Risskov Rejser
Anne bor i New Zealand

En motorcykeltur Australien rundt i 1996 kulminerede i, at Anne Kvist Kjær og hendes mand flyttede Down Under og endte i New Zealand i 2000. Bogen om deres tur, ”Australiens hjerte er rødt”, udkom i 1998. Anne og hendes mand har boet mange steder i verden, men nu kalder de New Zealand deres hjem.


Læs mere om Anne Kjær

Dagsprogram

 • Dag 1 Afrejse fra Danmark til Singapore

  Vi flyver fra København til Singapore.

 • Dag 2 Ankomst til Singapore og sightseeing

  I Singapore får du en appetitvækker på Østen, og vi starter oplevelserne med en sightseeingtur og får et indtryk af den farverige storby. Turen går bl.a. til Merlion Park med den flotte udsigt til Marina Bay, og vi besøger Thian Hock Keng Templet, der er et af de ældste i Singapore. Turen går også til Den Botaniske Have, som er en farverig overdådighed med mere end 60.000 orkideer, og til Little India, hvor du får en oplevelse for alle sanser.

  Her bor du dag 2

  Furama Riverfront Hotel

  Furama Riverfront Hotel ligger blot 30 minutters kørsel fra lufthavnen og perfekt ved bredden af Singapore River i nærheden af både farverige ...

 • Dag 3 Ankomst til Auckland – sejlenes by

  Efter tidlig morgenmad kører vi til lufthavnen og flyver til Auckland, hvor vi lander ved midnatstid.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

  Her bor du dag 3 & 4

  Sky City Hotel

  Dette 5-stjernede hotel ligger i hjertet af Aucklands forretningsområde CBD lige ved siden af det ikoniske 328 m høje Sky Tower. Hotellet har flo...

 • Dag 4 Oplevelser i Auckland

  Auckland, der er New Zealands største by og bliver kaldt “City of Sails”, da Hauraki bugten, hvor Auckland ligger, næsten altid er besat med hvide sejl. Auckland er nemlig den by i verden, hvor flest indbyggere har deres egen sejlbåd. Fra hotellet, hvor vi skal bo, er der ikke langt til havnefronten, der har undergået en stor forandring i de senere år, så det er oplagt at nyde formiddagen i de dejlige omgivelser. Her på havnefronten ligger New Zealand Maritime Museum, der understreger, at New Zealand er en søfartsnation. New Zealand har flere gange vundet America ́s Cup, men museet fortæller naturligvis om alle aspekter af newzealandsk søfart før og nu. Du bor også tæt ved Queen Street, der er Aucklands hovedstrøg, og det er jo også en mulighed, hvis du vil lære byen lidt at kende på egen hånd.

  Først på eftermiddagen kan du glæde dig til en dejlig sejltur i Auckland Harbour og til at opleve den flotte skyline. Om aftenen mødes vi til velkomstmiddag i The City Complex. Aucklands vartegn er det 328 m høje udsigtstårn Sky Tower, som ligger i forbindelse med Sky City Complex, og det er også her, vi skal spise middag på The Orbit Restaurant og betages af udsigten over Hauraki-bugten. Der er mulighed for at tage elevatoren højere op til den flotte panoramaudsigt over hele Auckland, Hauraki-bugten og de udslukte vulkaner, der knejser i bugten, og hvoraf Rangitoto Island er den mest markante.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og aftensmad.

 • Dag 5 Sightseeing i Auckland

  Auckland er bygget på omkring 60 udslukte vulkaner, men der er kun tre, der er synlige i landskabet i dag. Mest kendt er One Tree Hill med det ensomme træ, som dog ikke længere eksisterer. De to øvrige er Mount Albert og Mount Eden. Sidstnævnte er inkluderet på formiddagens sightseeingtur, og fra den 196 m høje udslukte vulkan kan man ikke bare se hele Auckland og omegn, men også ned i det 50 meter dybe krater. Sightseeingturen går også til bydelen Parnell, der er Aucklands ældste med hyggelige gader med victorianske huse, og til Auckland Domain, der er Aucklands grønne åndehul, og hvor Auckland Museum ligger.

  Efter frokost tager vi afsked med Auckland og kører til Rotorua, der ligger i et område med stor termisk aktivitet.

  Inkluderede måltider: Morgenmad

  Her bor du dag 5 & 6

  Novotel Rotorua Lakeside

  Hotellet har en de bedste placeringer i Rotorua – næsten ved bredden af Lake Rotorua. Du kan gå til stort set alt i byen  –  f.eks....

 • Dag 6 Oplevelser i Rotorua

  Den termiske aktivitet er meget synlig i Rotorua, og det er lidt overraskende at se kogende mudderhuller og varme kilder i vejkanten og se dampen stige op fra sprækker i fortovet i byen. Formiddagen er afsat til sightseeing og til et besøg i Rainbow Springs, der giver indblik i newzealandsk flora og fauna, og i et hus, hvor der er kunstig nat, kan man se den newzealandske nationalfugl kiwien. Det specielle ved kiwien er bl.a., at den som den eneste fugl har to næsebor for enden af et 18 cm langt næb, og på den måde kan den snuse sig frem til insekter og orm. Der bliver også tid til at opleve Rotorua på egen hånd, og en ide kunne være at forkæle dig selv med en spabehandling i Polynesian Spa.

  Rotorua var en af maoriernes første bosættelser i New Zealand. En femtedel af indbyggerne i byen er maorier, og derfor kommer aftenen til at stå i maori-kulturens tegn. Vi mødes sidst på eftermiddagen og tager til Te Puia i Whakarewarewa-dalen i udkanten af Rotorua, og som både er et termisk område og et interessant center om maori-kulturen. Du bliver budt velkommen “the maori way” og oplever ceremonien, der udspiller sig, når to grupper møder hinanden for første gang. De karakteristiske danse og sange, der tager udgangspunkt i maori-legender er også en del af programmet. Du får serveret en hangi – et traditionelt maori-måltid tilberedt i jordovn. Der er også mulighed for at se Pohuto-gejseren, der går i udbrud flere gange om dagen og sender 20 meter varm damp op i luften.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og aftensmad.

 • Dag 7 Til hovedstaden Wellington

  Denne dag går turen sydpå til New Zealands hovedstad, Welllington. Undervejs stopper vi og ser Huka Falls, som er opstået her, hvor Waikato River presses gennem en 15 – 20 m smal kløft. Det er ikke noget stort vandfald, men det overrasker med sin flotte turkise farve og den imponerende vandmængde, der med stor kraft kommer gennem den smalle kløft. Vi kommer også til Lake Taupo, der er New Zealands største sø, og som er opstået ved et vulkanudbrud. Udbruddet var så voldsomt, at der er blevet fundet aske fra udbruddet i både Kina og på Hawaii. Vi har frokost med fra hotellet i Rotorua og finder en naturskøn plet at nyde den. Vi sætter kurs mod Wellington, der har været New Zealands hovedstad siden 1865. At valget faldt netop på Wellington, skyldtes den strategiske placering midt i landet. I Wellington skal vi på en kort sightseeing og kommer bl.a. forbi det newzealandske Parlament med den bikubeagtige bygning, der bliver kaldt The Beehive, og gør stop og nyder den flotte udsigt fra toppen af Mount Victoria. Vi slutter dagen med et besøg i nationalmuseet Te Papa Tongarewa, der ikke er et museum i traditionel forstand. Avanceret computerteknologi og alle tænkelige audio-visuelle virkemidler er taget i anvendelse for at fortælle New Zealands historie fra mange forskellige vinkler.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og picnic-frokost.

  Her bor du dag 7

  Gran Mercure Wellington

  Dette 5-stjernede hotel ligger i centrum af Wellington.  Med udsigt over det cubanske kvarter ligger hotellet tæt på byens mange restauranter, b...

 • Dag 8 Videre til Sydøen og sejltur på Lake Wakatipu

  Vi flyver til Queenstown på Sydøen. Queenstown ligger ved Lake Wakatipu og er omgivet af bjergkæden The Remarkables. Byen har status som New Zealands førende actionby, men selv om man ikke er til river rafting og jetboating, er byen et dejligt bekendtskab. Naturen er noget af det flotteste, man kan forestille sig med skovområder, spejlblanke søer, brusende floder og majestætiske bjerge. Selv om Queenstown er en turistmagnet, kan det bestemt ikke ses i naturen.  Om eftermiddagen skal vi på sejltur på Lake Wakatipu med det historiske dampskib “TSS Earnslaw”, der blev bygget i 1912, og som er et af New Zealands historiske ikoner. Den næste halvanden time skal vi nyde de spektakulære udsigter til Cecil og Walter Peaks, se de imponerende og gigantiske dampmotorer arbejde i maskinrummet og kigge på historiske fotos fra skibets historie som fragtbåd, der skulle betjene de mest øde egne, alt imens en pianist sørger for en dejlig hyggelig stemning om bord.   

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

  Her bor du dag 8

  Copthorne Resort Lakefront

  Hotellet ligger centralt i Queenstown og kun 5 min. gang fra henholdsvis centrum og Lake Wakatipu. Hotellet er kendt for sin venlige atmosfære og ...

 • Dag 9 Krydstogt i nationalparken Fiordland

  Fiordland National Park dækker et område på størrelse med Jylland og er uden tvivl det mest spektakulære naturområde i New Zealand. Der falder 8.000 mm regn om året, og bjergsiderne er en farvesymfoni i grønt. En sand frodighed med mos, bregner og gigantiske træer dækker bjergene, og den store regnmængde giver kraft til vandfaldene, der vælter ud over bjergsiderne. Dybe fjorde skærer sig ind i det bjergrige område, og det er da også fjordene, der gør det muligt at opleve nationalparken. Dette natursceneri skal du opleve på sejlturen på den 22 km lange Milford Sound, og da der overnattes om bord, venter der en unik oplevelse. Midt på eftermiddagen går vi om bord på “Milford Mariner” og begynder sejlturen mellem de lodrette klippesider, der fortsætter mere end 1.200 m under havoverfladen. Mitre Peak (1.962 m) og vandfaldene Bowen og Stirling er blot et par af højdepunkterne på sejlturen, og du kan være heldig at se sæler, pingviner og delfiner. Der kastes anker ved Harrison Cove, og det er i disse omgivelser, middagen bliver serveret, og hvor der overnattes.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og aftensmad.

  Skib

  Milford Mariner

  Skibet Milford Mariner er bygget til at cruise i fjordene. Skibet har sovepladser til 60 personer, et stort opholdsdeck, spiseområde, bar og obser...

 • Dag 10 Fra Milford Sound til Queenstown

  Vågn op til en ny dag midt i naturen og glæd dig til at nyde morgenmaden i de eventyrlige omgivelser. Først på formiddagen er “Milford Mariner” tilbage ved udgangspunktet, og vi sætter kurs mod Queenstown. Nyd den flotte køretur gennem et ualmindeligt spektakulært landskab og vi gør selvfølgelig flere stop undervejs – går en tur ved det dramatiske vandfald ved The Chasm, smager på det reneste kildevand i Monkey Creek og ser Earl Mountains reflekteret i de krystalklare Mirror Lakes. Bungy jumping er en newzealandsk opfindelse, og det første spring blev taget fra Kawarau Suspension Bridge. Her stopper vi og ser vovehalsene tage springet 43 m ned til den brusende flod, før vi kører til hotellet i Queenstown, hvor vi er fremme midt på eftermiddagen.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

  Her bor du dag 10 & 11

  Copthorne Resort Lakefront

  Hotellet ligger centralt i Queenstown og kun 5 min. gang fra henholdsvis centrum og Lake Wakatipu. Hotellet er kendt for sin venlige atmosfære og ...

 • Dag 11 Nyd dagen og naturen i Queenstown eller tag på cykeltur

  Dagen er til afslapning og til egne oplevelser i og omkring Queenstown. Der ligger adskillige vingårde i nærheden af Queenstown, hvis du er interesseret i vin, og vil du vandre, er der mange afmærkede ruter. Har du lyst til en aktiv eftermiddag, så tag med rejselederen på cykeltur – se tilkøbsmulighed nedenfor. 

  Om aftenen tager vi med svævebanen 450 m op til Bobs Peak og nyder panoramaudsigten fra  restauranten, mens vi nyder en god middag.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og aftensmad.

  Tilkøbsmuligheder

  På cykeltur i vinlandet

  Tag med på en spændende eftermiddagstur på cykel i vinområdet langs Gibbston River Trail. Vi bliver kørt med bus til Kawarau Bungy Bridge, hvor vi får cykler, hjelme og kort udleveret samt information om de 8 vingårde, som vi passerer langs ruten gennem vindalen. Du kan vælge mellem en alm. mountainbike cykel eller en el-cykel. Ruten er på 9 km i et let tilgængeligt terræn, og der er god tid til at besøge de forskellige vingårde og evt. smage på de dejlige vine. Cykelturen slutter ved Gibbston Tavern, hvorfra vi kører med bus tilbage til Queenstown. Rejselederen følger med på turen, der varer fra kl. 13.00-17.00, og turen skal bestilles hjemmefra.Kr. 375 pr. person (alm. mountainbike cykel) Kr. 595 pr. person (el-cykel)

  375 kr. pr. person

 • Dag 12 Besøg i guldgraverbyen Arrowtown og videre til Australien

  Vi forlader Queenstown og kører til den lille by Arrowtown, som kan fortælle historie fra guldfeberens dage. Der blev fundet guld i området i 1861, og selv om man forsøgte at holde det hemmeligt, havde 1.500 lykkeriddere slået sig ned her et år senere, og byen begyndte at tage form. I dag kan man se mindst 50 autentiske bygninger fra guldgravertiden samt de ydmyge boliger, hvor de kinesiske minearbejdere boede indtil 1928. 

  Hen på eftermiddagen flyver vi til Sydney, og allerede under indflyvningen til Australiens største by kan du være heldig at se Operahuset i fugleperspektiv. Vi skal bo fire nætter på et dejligt 5-stjernet hotel med en rigtig god beliggenhed i nærheden af det historiske kvarter, The Rocks, som er det område, hvor de første straffefanger gik i land i 1788, og hvor de indledende kapitler til Australiens moderne historie blev skrevet. Man kan stadig fornemme stemningen fra dengang, selv om der nu er gallerier, butikker og cafeer i de gamle bygninger. Fra hotellet er der heller ikke langt til Operahuset og den berømte havnefront, og vi skal nyde en dejlig velkomstmiddag i området.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og aftensmad.

  Her bor du dag 12-15

  Radisson Blu Plaza Hotel Sydney

  Hotellet har til huse i en historisk bygning, men alt indenfor er top-moderne, indbydende og luksuriøst. Hotellet er beliggende centralt på O’C...

 • Dag 13 Sightseeing i Sydney med rundvisning i Operahuset

  Denne dag får du et et godt indtryk af Sydney og oplever mange forskellige sider af den fascinerende storby. Du kommer bl.a. til den berømte Bondi Beach og gennem de ekslusive forstæder Watsons Bay, Rose Bay og Double Bay. Du oplever også den charmerende bydel Paddington med de smukt restaurerede huse og får en kinesisk oplevelse i Chinatown. Fra udsigtspunktet Mrs. Maquarie’s Chair kan du nyde den flotte udsigt til Operahuset. Ét er at se Operahuset udefra – noget helt andet er at opleve det arkitektoniske mesterværk på en rundvisning, og den oplevelse, har vi naturligvis sørget for, at du får. Den 60 m høje Opera-bygning ligger i ensom majestæt på Bennelong Point, og ingen forudså, at Operahuset ville blive Australiens største turistattraktion.

  Nyd resten af dagen på egen hånd og rejselederen hjælper gerne med tips og ideer. Museum of Contemporary Art er et besøg værd. Museet ligger ved West Circular Quay mellem færgeterminalen og området The Rocks. Museum of Contemporary Art har åbent hver dag, og der er gratis adgang. Ud over den faste samling er der altid adskillige spændende særudstillinger, der giver et fint indtryk af, hvad der rører sig på kunstscenen ”down under”. Inkluderede måltider: Morgenmad. .

  Vælg en ekstra oplevelse: Forestilling i Operahuset Om aftenen er der mulighed for at overvære en forestilling eller en koncert i Operahuset, og som vi anbefaler at reservere hjemmefra. Kontakt os for program og pris.

 • Dag 14 Til vinområdet Hunter Valley

  En dag med både natur- og vinoplevelser i Hunter Valley ca. 160 km nord for Sydney. På turen til Hunter Valley stopper vi ved Australian Reptile Park, hvor vi ser nogle af de dyr, som kun findes i Australien. Du kan f.eks. hilse på koalaer og wombatter. Hunter Valley er Australiens ældste vinområde og er et af de australske vindistrikter, som er kendt her i Danmark. Der er omkring 150 vingårde i Hunter Valley, hvor der især satses på druerne shiraz, sémillon og cabernet sauvignon, og vi besøger vingården Tyrrell’s Estate, hvor vi både bliver vist rundt på vingården og smager på deres vine. Frokosten bliver serveret på Hunter Resort, og da resortet også er en kendt vinproducent i Hunter Valley, er der også inkluderet vinsmagning. Om eftermiddagen bliver der tid til at nyde den lille by Hunter Valley Gardens på egen hånd og måske smage flere vine hos Garden Cellars.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost

 • Dag 15 På egen hånd i Sydney eller naturoplevelser i Blue Mountains

  Denne dag er afsat til oplevelser på egen hånd. Vil du shoppe, er Queen Victoria Building på George Street et godt sted at begynde. Den victorianske bygning har butikker i fire etager. Det er jo ikke noget særsyn i en storby, men det er bygningen derimod. Den er opført som markedsbygning i 1898, og der er virkelig kælet for de arkitektoniske detaljer. Darling Harbour er et tidligere havneområde, der er transformeret til et underholdningsmekka, og her ligger der også et stort shoppingcenter. Sydney Aquarium, Imax Theatre, National Maritime Museum og Sydney Wildlife World ligger også i området. Om aftenen mødes vi til middag i Darling Harbour, og der er reserveret bord til os på Cyren Bar Grill Seafood.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og aftensmad.

  Tilkøbsmuligheder

  Heldagstur til Blue Mountains National Park

  Nationalparken ligger et par timers kørsel fra Sydney og er World Heritage Area, bl.a. på grund af de 91 forskellige eukalyptusarter, der kun findes her. Naturen i nationalparken er helt fantastisk med skovklædte bjerge, vandfald og dybe kløfter. I løbet af dagen ser du flotte udsigtspunkter, den meget kendte klippeformation, The Three Sisters, og kan komme en tur med verdens stejleste jernbane 400 m ned ad den næsten lodrette bjergside. Frokosten bliver serveret på en restaurant i den lille by Leura og er inkluderet i prisen. På vejen tilbage til Sydney stoppes der ved Featherdale Wildlife Park med mulighed for at se mange af de dyrearter, der kun findes i Australien. Rejselederen følger med på turen, der varer fra kl. 8 til ca. kl. 17.30.

  1.200 kr. pr. person

 • Dag 16 Til en helt anden verden i den røde ørken

  Vi tager afsked med Sydney og flyver til den lille by, Ayers Rock, i den røde ørken, og det er starten på uforglemmelige outback-oplevelser. Hotellet, hvor vi skal bo de næste to nætter, er en del af Ayers Rock Resort med små kunstgallerier og Town Square med et lille supermarked, butikker og cafeer. At se solen gå ned ved Ayers Rock/Uluru er en uforglemmelig oplevelse, som du får denne dag, der afsluttes med en ”Sound of Silence Dinner”. Med udsigt til Ayers Rock/Uluru er der dækket op med hvide duge og levende lys, og du ser solen gå ned over monolitten og det farvemættede landskab. Stemningen bliver slået an med didgeridoo-spil, velkomstdrink og kanapeér, og en tre retters menu med af australske specialiteter som baramundi, kænguru, emu og krokodille i følgeskab med diverse australske vine. Når mørket har sænket sig, tager en astronom dig med på en rejse over stjernehimlen – og du får en stjernestund, som kun fås her i den røde ørken.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og aftensmad.

  Her bor du dag 16 & 17

  Desert Gardens Hotel

  Her får du et førsteklasses ophold. Rigtig gode veludstyrede værelser med udsigt til enten pool-området eller de store vidder. Her findes bar o...

 • Dag 17 Til Mount Olga/Kata Tjuta

  Efter morgenmaden kører vi til Mount Olga/Kata Tjuta, som oprindelig var en stor klippe, men millioner af års erosion har skabt de 36 runde, mindre klipper adskilt af dybe kløfter. Kata Tjuta betyder “mange hoveder”, og de kugleformede klipper har stor spirituel betydning for Anangufolket, som er de retsmæssige ejere af området. Vi vandrer gennem Walpa Gorge og får den australske outback ind under huden. Der bliver tid til at slappe af på hotellet inden aftensmaden og den næste oplevelse, som er en af de unikke, og som også involverer Ayers Rock/Uluru. I disse år kan man i området ved Ayers Rock/Uluru se den britiske kunstner Bruno Munros midlertidige lysinstallation “Field of Light”, der består af mere end 50.000 lysende lamper på stilke. Bruno Munro blev inspireret til installationen, da han i 1992 rejste gennem det centrale Australien til Ayers Rock/Uluru og oplevede en samhørighed med landskabet via energien, varmen og lyset. Lysinstallationen er et symbol på en sovende frø, der vækkes til live i skumringen. Når mørket har sænket sig, går vi en tur gennem installationen, der får mere og mere magt i mørket, og oplever samspillet med naturen på nærmeste hold.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og aftensmad.

 • Dag 18 Oplevelser ved Ayers Rock/Uluru og til det tropiske nord

  Nyd solopgangen ved Ayers Rock/Uluru – en perfekt begyndelse på dagen for de morgenfriske. Oplevelserne fortsætter med en interessant køretur omkring monolitten suppleret med små vandreture til  hulemalerierne og aboriginernes hellige steder. Midt på dagen forlader vi den røde ørken og flyver til nye eventyr i det tropiske nord. Vi lander i Cairns i den tropiske del af Queensland og kører lidt længere nordpå. På rejsens sidste dage skal du nemlig bo eventyrligt på Kewarra Beach Resort, der ligger ned til en privat strand og med regnskoven i ryggen. De smagfuldt indrettede bungalows er omgivet af et tropisk haveanlæg med palmer, swimmingpools og laguner og minder mest om en botanisk have, og du kan sidde uforstyrret på verandaen og iagttage de farvestrålende papegøjer.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

  Her bor du dag 18-21

  Kewarra Beach Resort & Spa

  Kewarra Beach Resort ligger ned til en privat strand og med regnskoven i ryggen kun 20 min. kørsel nord for Cairns. Det dejlige resort er perfekt ...

 • Dag 19 Gennem den tropiske regnskov

  Turen går til den lille by Kuranda i regnskoven, hvor der er tid til at gå på opdagelse, inden turen går tilbage til kysten med Skyrail Cableway – en 7,5 km svævebane, der bevæger sig hen over regnskovens dag. Undervejs er der to stop, hvor du får mulighed for at komme “ned” og gå en tur i regnskoven. Turen går tilbage til Kewarra Beach Resort. Resten af dagen er på egen hånd, og der er tid til at nyde livet på den private strand eller ved pool’en eller til at gå på opdagelse i området.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og aftensmad.

 • Dag 20 Heldagstur til Great Barrier Reef

  Verdens største naturlige ”bygningsværk”, The Great Barrier Reef, strækker sig mere end 2.000 km langs Australiens østkyst, og her nord for Cairns ligger koralrevet forholdsvis tæt ved kysten. Denne dag kommer du på en dejlig sejltur til revet. Den foregår med en 30 m luksus-katamaran med sejl, og efter kun en times sejllads er du fremme ved Low Isles og en skøn lille koralø med sandstrand og et fantastisk fugleliv. I løbet af dagen kan man dykke og snorkle, opleve koralrevet fra en båd med glasbund og komme på ”beach walk” i selskab med en marinebiolog. Er du nybegynder med hensyn til at snorkle, får du en grundig instruktion. I løbet af dagen bliver der serveret en lækker frokostbuffet. Inkluderede måltider:

  Morgenmad, frokost og aftensmad.

 • Dag 21 Nyd livet på det skønne resort

  Dagen er på egen hånd til at slappe af og nyde de eksklusive omgivelser på resortet. Vil du opleve lidt mere byliv, så tag den lokale bus ind til Cairns. Cairns City Place er underholdende, selv om man ikke er på jagt efter noget, og i shopping centrene The Pier og Cairns Central finder du både lokale og internationale varer. Vil du se kunst, så kig forbi Cairns Regional Gallery, som har udstillinger med både lokal aboriginal kunst samt nationale og internationale udstillinger.

  En dejlig 3-retters afskedsmiddag på resortet afslutter den uforglemmelige rejse.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og aftensmad.

 • Dag 22 Afrejse fra Cairns sidst på dagen

  Der er tid til afslapning, en gå- eller svømmetur inden vi midt på eftermiddagen kører til lufthavnen i Cairns og flyver via Singapore til Danmark.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

 • Dag 23 Ankomst til Danmark
Hent det samlede rejseprogram her

Det siger gæsterne

Priser & afgange

Prisen inkluderer

 • Flyrejse med Singapore Airlines inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i Singapore inkl. transport fra lufthavn til hotel t/r og halvdags sightseeing
 • Overnatning i dobbeltværelse på gode og centralt beliggende 4- og 5-stjernede hoteller og 1 overnatning på luksuskrydstogtskib
 • 20 x morgenmad, 3 x frokost og 11 x aftensmad
 • Al transport inkl. entréer jf. program
 • Sejltur i Auckland Harbour
 • Maori-festaften med middag, sang og musik
 • Besøg på Nationalmuseet Te Papa Tongarewa
 • Sejltur på Lake Wakatipu med ”TSS Earnslaw”
 • Krydstogt i Fiordland National Park med overnatning i dobbeltkahyt med bad/toilet
 • Rundvisning i Sydney Opera House
 • Heldagsudflugt til Hunter Valley med vinsmagning
 • Solnedgang over Ayers Rock/Uluru inkl. mousserende vin og kanapeer
 • Eksklusiv ”Sound of Silence Dinner” ved Ayers Rock/Uluru med australske specialiteter og vine
 • Adgang til lysinstallationen "Field of Light" ved Ayers Rock/Uluru
 • Vandretur ved The Olgas/Kata Tjuta
 • Udflugt til Kuranda i regnskoven
 • Heldagssejltur til The Great Barrier Reef
 • Visum til Australien
 • Dansk rejseleder

Tillæg

 • Enkeltværelsestillæg kr. 14.995
 • Visum til New Zealand: Indrejsetilladelse og besøgsgebyr, samlet NZD 47 (NZeTA-ansøgning udfyldes og betales direkte på internettet inden afrejse)
 • Ved afrejse fra Aalborg eller Billund lufthavn. Tillæg kr. 1.250
 • Administrationsgebyr kr. 125
Dato Varighed Rejseleder Afrejselufthavn Pris pr. person Bestilling
 • 08 november 2019 23 dage Simon Kirk Billund
  København
  Aalborg
  Aarhus
  58.995 kr. Bestil
  2 pladser tilbage
  Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Billund - København 08/11-2019   kl. 00:00 08/11-2019   kl. 00:00
   København - Singapore 08/11-2019   kl. 12:30 09/11-2019   kl. 07:30
   Singapore - Auckland 10/11-2019   kl. 08:45 10/11-2019   kl. 23:35
   Wellington - Queenstown 15/11-2019   kl. 09:10 15/11-2019   kl. 10:30
   Queenstown - Sydney 19/11-2019   kl. 15:25 19/11-2019   kl. 16:45
   Sydney - Ayers Rock 23/11-2019   kl. 09:55 23/11-2019   kl. 12:00
   Ayers Rock - Sydney 25/11-2019   kl. 12:35 25/11-2019   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 25/11-2019   kl. 19:15 25/11-2019   kl. 21:20
   Cairns - Singapore 29/11-2019   kl. 18:15 29/11-2019   kl. 23:05
   Singapore - København 29/11-2019   kl. 23:55 30/11-2019   kl. 06:00
   København - Billund 30/11-2019   kl. 00:00 30/11-2019   kl. 00:00
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Bestil Få pladser
   Flytider
   København - Singapore 08/11-2019   kl. 12:30 09/11-2019   kl. 07:30
   Singapore - Auckland 10/11-2019   kl. 08:45 10/11-2019   kl. 23:35
   Wellington - Queenstown 15/11-2019   kl. 09:10 15/11-2019   kl. 10:30
   Queenstown - Sydney 19/11-2019   kl. 16:20 19/11-2019   kl. 17:40
   Sydney - Ayers Rock 23/11-2019   kl. 09:55 23/11-2019   kl. 12:00
   Ayers Rock - Sydney 25/11-2019   kl. 12:35 25/11-2019   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 25/11-2019   kl. 19:15 25/11-2019   kl. 21:20
   Cairns - Singapore 29/11-2019   kl. 18:15 29/11-2019   kl. 23:05
   Singapore - København 29/11-2019   kl. 23:55 30/11-2019   kl. 06:00
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Aalborg - København 08/11-2019   kl. 10:30 08/11-2019   kl. 11:15
   København - Singapore 08/11-2019   kl. 12:30 09/11-2019   kl. 07:30
   Singapore - Auckland 10/11-2019   kl. 08:45 10/11-2019   kl. 23:35
   Wellington - Queenstown 15/11-2019   kl. 09:10 15/11-2019   kl. 10:30
   Queenstown - Sydney 19/11-2019   kl. 15:25 19/11-2019   kl. 16:45
   Sydney - Ayers Rock 23/11-2019   kl. 09:55 23/11-2019   kl. 12:00
   Ayers Rock - Sydney 25/11-2019   kl. 12:35 25/11-2019   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 25/11-2019   kl. 19:15 25/11-2019   kl. 21:20
   Cairns - Singapore 29/11-2019   kl. 18:15 29/11-2019   kl. 23:05
   Singapore - København 29/11-2019   kl. 23:55 30/11-2019   kl. 06:00
   København - Aalborg 30/11-2019   kl. 11:50 30/11-2019   kl. 12:45
   Se flytider
  • Afrejse fra Aarhus

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Aarhus - København 08/11-2019   kl. 00:00 08/11-2019   kl. 00:00
   København - Singapore 08/11-2019   kl. 12:30 09/11-2019   kl. 07:30
   Singapore - Auckland 10/11-2019   kl. 08:45 10/11-2019   kl. 23:35
   Wellington - Queenstown 15/11-2019   kl. 09:10 15/11-2019   kl. 10:30
   Queenstown - Sydney 19/11-2019   kl. 15:25 19/11-2019   kl. 16:45
   Sydney - Ayers Rock 23/11-2019   kl. 09:55 23/11-2019   kl. 12:00
   Ayers Rock - Sydney 25/11-2019   kl. 12:35 25/11-2019   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 25/11-2019   kl. 19:15 25/11-2019   kl. 21:20
   Cairns - Singapore 29/11-2019   kl. 18:15 29/11-2019   kl. 23:05
   Singapore - København 29/11-2019   kl. 23:55 30/11-2019   kl. 06:00
   København - Aarhus 30/11-2019   kl. 00:00 30/11-2019   kl. 00:00
   Se flytider
  • Bemærk

   Bemærk, at der på denne afgang er byttet om i dagsprogrammet på dag 9-11 i forhold til det beskrevne ovenfor. Programmet på denne afgang er som følger:
   Dag 9: Nyd dagen og naturen i Queenstown eller tag på cykeltur.
   Dag 10: Krydstogt i nationalparken Fiordland.
   Dag 11: Fra Milford Sound til Queenstown.

   Hent programmet for denne afgang her

 • 10 januar 2020 23 dage Simon Kirk Billund
  København
  Aalborg
  Aarhus
  59.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Billund - København 10/01-2020   kl. 00:00 10/01-2020   kl. 00:00
   København - Singapore 10/01-2020   kl. 12:30 11/01-2020   kl. 07:30
   Singapore - Auckland 12/01-2020   kl. 08:45 12/01-2020   kl. 23:35
   Wellington - Queenstown 17/01-2020   kl. 09:10 17/01-2020   kl. 10:30
   Queenstown - Sydney 21/01-2020   kl. 15:25 21/01-2020   kl. 16:45
   Sydney - Ayers Rock 25/01-2020   kl. 09:55 25/01-2020   kl. 12:00
   Ayers Rock - Sydney 27/01-2020   kl. 12:35 27/01-2020   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 27/01-2020   kl. 19:15 27/01-2020   kl. 21:20
   Cairns - Singapore 31/01-2020   kl. 18:15 31/01-2020   kl. 23:05
   Singapore - København 31/01-2020   kl. 23:55 01/02-2020   kl. 06:00
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Singapore 10/01-2020   kl. 12:30 11/01-2020   kl. 07:30
   Singapore - Auckland 12/01-2020   kl. 08:45 12/01-2020   kl. 23:35
   Wellington - Queenstown 17/01-2020   kl. 09:10 17/01-2020   kl. 10:30
   Queenstown - Sydney 21/01-2020   kl. 15:25 21/01-2020   kl. 16:45
   Sydney - Ayers Rock 25/01-2020   kl. 09:55 25/01-2020   kl. 12:00
   Ayers Rock - Sydney 27/01-2020   kl. 12:35 27/01-2020   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 27/01-2020   kl. 19:15 27/01-2020   kl. 21:20
   Cairns - Singapore 31/01-2020   kl. 18:15 31/01-2020   kl. 23:05
   Singapore - København 31/01-2020   kl. 23:55 01/02-2020   kl. 06:00
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Aalborg - København 10/01-2020   kl. 10:30 10/01-2020   kl. 11:15
   København - Singapore 10/01-2020   kl. 12:30 11/01-2020   kl. 07:30
   Singapore - Auckland 12/01-2020   kl. 08:45 12/01-2020   kl. 23:35
   Wellington - Queenstown 17/01-2020   kl. 09:10 17/01-2020   kl. 10:30
   Queenstown - Sydney 21/01-2020   kl. 15:25 21/01-2020   kl. 16:45
   Sydney - Ayers Rock 25/01-2020   kl. 09:55 25/01-2020   kl. 12:00
   Ayers Rock - Sydney 27/01-2020   kl. 12:35 27/01-2020   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 27/01-2020   kl. 19:15 27/01-2020   kl. 21:20
   Cairns - Singapore 31/01-2020   kl. 18:15 31/01-2020   kl. 23:05
   Singapore - København 31/01-2020   kl. 23:55 01/02-2020   kl. 06:00
   København - Aalborg 01/02-2020   kl. 09:00 01/02-2020   kl. 09:55
   Se flytider
  • Afrejse fra Aarhus

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Aarhus - København 10/01-2020   kl. 00:00 10/01-2020   kl. 00:00
   København - Singapore 10/01-2020   kl. 12:30 11/01-2020   kl. 07:30
   Singapore - Auckland 12/01-2020   kl. 08:45 12/01-2020   kl. 23:35
   Wellington - Queenstown 17/01-2020   kl. 09:10 17/01-2020   kl. 10:30
   Queenstown - Sydney 21/01-2020   kl. 15:25 21/01-2020   kl. 16:45
   Sydney - Ayers Rock 25/01-2020   kl. 09:55 25/01-2020   kl. 12:00
   Ayers Rock - Sydney 27/01-2020   kl. 12:35 27/01-2020   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 27/01-2020   kl. 19:15 27/01-2020   kl. 21:20
   Cairns - Singapore 31/01-2020   kl. 18:15 31/01-2020   kl. 23:05
   Singapore - København 31/01-2020   kl. 23:55 01/02-2020   kl. 06:00
   København - Aarhus 01/02-2020   kl. 00:00 01/02-2020   kl. 00:00
   Se flytider
 • 24 januar 2020 23 dage Kjeld Livoni Billund
  København
  Aalborg
  Aarhus
  59.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Billund - København 24/01-2020   kl. 00:00 24/01-2020   kl. 00:00
   København - Singapore 24/01-2020   kl. 12:30 25/01-2020   kl. 07:30
   Singapore - Auckland 26/01-2020   kl. 08:45 26/01-2020   kl. 23:35
   Wellington - Queenstown 31/01-2020   kl. 09:10 31/01-2020   kl. 10:30
   Queenstown - Sydney 04/02-2020   kl. 15:25 04/02-2020   kl. 16:45
   Sydney - Ayers Rock 08/02-2020   kl. 09:55 08/02-2020   kl. 12:00
   Ayers Rock - Sydney 10/02-2020   kl. 12:35 10/02-2020   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 10/02-2020   kl. 19:15 10/02-2020   kl. 21:20
   Cairns - Singapore 14/02-2020   kl. 18:15 14/02-2020   kl. 23:05
   Singapore - København 14/02-2020   kl. 23:55 15/02-2020   kl. 06:00
   København - Billund 15/02-2020   kl. 00:00 15/02-2020   kl. 00:00
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Singapore 24/01-2020   kl. 12:30 25/01-2020   kl. 07:30
   Singapore - Auckland 26/01-2020   kl. 08:45 26/01-2020   kl. 23:35
   Wellington - Queenstown 31/01-2020   kl. 09:10 31/01-2020   kl. 10:30
   Queenstown - Sydney 04/02-2020   kl. 15:25 04/02-2020   kl. 16:45
   Sydney - Ayers Rock 08/02-2020   kl. 09:55 08/02-2020   kl. 12:00
   Ayers Rock - Sydney 10/02-2020   kl. 12:35 10/02-2020   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 10/02-2020   kl. 19:15 10/02-2020   kl. 21:20
   Cairns - Singapore 14/02-2020   kl. 18:15 14/02-2020   kl. 23:05
   Singapore - København 14/02-2020   kl. 23:55 15/02-2020   kl. 06:00
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Aalborg - København 24/01-2020   kl. 08:25 24/01-2020   kl. 09:15
   København - Singapore 24/01-2020   kl. 12:30 25/01-2020   kl. 07:30
   Singapore - Auckland 26/01-2020   kl. 08:45 26/01-2020   kl. 23:35
   Wellington - Queenstown 31/01-2020   kl. 09:10 31/01-2020   kl. 10:30
   Queenstown - Sydney 04/02-2020   kl. 15:25 04/02-2020   kl. 16:45
   Sydney - Ayers Rock 08/02-2020   kl. 09:55 08/02-2020   kl. 12:00
   Ayers Rock - Sydney 10/02-2020   kl. 12:35 10/02-2020   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 10/02-2020   kl. 19:15 10/02-2020   kl. 21:20
   Cairns - Singapore 14/02-2020   kl. 18:15 14/02-2020   kl. 23:05
   Singapore - København 14/02-2020   kl. 23:55 15/02-2020   kl. 06:00
   København - Aalborg 15/02-2020   kl. 09:00 15/02-2020   kl. 09:45
   Se flytider
  • Afrejse fra Aarhus

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Aarhus - København 24/01-2020   kl. 00:00 24/01-2020   kl. 00:00
   København - Singapore 24/01-2020   kl. 12:30 25/01-2020   kl. 07:30
   Singapore - Auckland 26/01-2020   kl. 08:45 26/01-2020   kl. 23:35
   Wellington - Queenstown 31/01-2020   kl. 09:10 31/01-2020   kl. 10:30
   Queenstown - Sydney 04/02-2020   kl. 15:25 04/02-2020   kl. 16:45
   Sydney - Ayers Rock 08/02-2020   kl. 09:55 08/02-2020   kl. 12:00
   Ayers Rock - Sydney 10/02-2020   kl. 12:35 10/02-2020   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 10/02-2020   kl. 19:15 10/02-2020   kl. 21:20
   Cairns - Singapore 14/02-2020   kl. 18:15 14/02-2020   kl. 23:05
   Singapore - København 14/02-2020   kl. 23:55 15/02-2020   kl. 06:00
   København - Aarhus 15/02-2020   kl. 00:00 15/02-2020   kl. 00:00
   Se flytider
 • 21 februar 2020 23 dage Simon Kirk Billund
  København
  Aalborg
  Aarhus
  59.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Billund - København 21/02-2020   kl. 00:00 21/02-2020   kl. 00:00
   København - Singapore 21/02-2020   kl. 12:30 22/02-2020   kl. 07:30
   Singapore - Auckland 23/02-2020   kl. 08:45 23/02-2020   kl. 23:35
   Wellington - Queenstown 28/02-2020   kl. 09:10 28/02-2020   kl. 10:30
   Queenstown - Sydney 03/03-2020   kl. 15:25 03/03-2020   kl. 16:45
   Sydney - Ayers Rock 07/03-2020   kl. 09:55 07/03-2020   kl. 12:00
   Ayers Rock - Sydney 09/03-2020   kl. 12:35 09/03-2020   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 09/03-2020   kl. 19:15 09/03-2020   kl. 21:20
   Cairns - Singapore 13/03-2020   kl. 18:15 13/03-2020   kl. 23:05
   Singapore - København 13/03-2020   kl. 23:55 14/03-2020   kl. 06:00
   København - Billund 14/03-2020   kl. 00:00 14/03-2020   kl. 00:00
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Singapore 21/02-2020   kl. 12:30 22/02-2020   kl. 07:30
   Singapore - Auckland 23/02-2020   kl. 08:45 23/02-2020   kl. 23:35
   Wellington - Queenstown 28/02-2020   kl. 09:10 28/02-2020   kl. 10:30
   Queenstown - Sydney 03/03-2020   kl. 15:25 03/03-2020   kl. 16:45
   Sydney - Ayers Rock 07/03-2020   kl. 09:55 07/03-2020   kl. 12:00
   Ayers Rock - Sydney 09/03-2020   kl. 12:35 09/03-2020   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 09/03-2020   kl. 19:15 09/03-2020   kl. 21:20
   Cairns - Singapore 13/03-2020   kl. 18:15 13/03-2020   kl. 23:05
   Singapore - København 13/03-2020   kl. 23:55 14/03-2020   kl. 06:00
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Aalborg - København 21/02-2020   kl. 00:00 21/02-2020   kl. 00:00
   København - Singapore 21/02-2020   kl. 12:30 22/02-2020   kl. 07:30
   Singapore - Auckland 23/02-2020   kl. 08:45 23/02-2020   kl. 23:35
   Wellington - Queenstown 28/02-2020   kl. 09:10 28/02-2020   kl. 10:30
   Queenstown - Sydney 03/03-2020   kl. 15:25 03/03-2020   kl. 16:45
   Sydney - Ayers Rock 07/03-2020   kl. 09:55 07/03-2020   kl. 12:00
   Ayers Rock - Sydney 09/03-2020   kl. 12:35 09/03-2020   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 09/03-2020   kl. 19:15 09/03-2020   kl. 21:20
   Cairns - Singapore 13/03-2020   kl. 18:15 13/03-2020   kl. 23:05
   Singapore - København 13/03-2020   kl. 23:55 14/03-2020   kl. 06:00
   København - Aalborg 14/03-2020   kl. 00:00 14/03-2020   kl. 00:00
   Se flytider
  • Afrejse fra Aarhus

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Aarhus - København 21/02-2020   kl. 00:00 21/02-2020   kl. 00:00
   København - Singapore 21/02-2020   kl. 12:30 22/02-2020   kl. 07:30
   Singapore - Auckland 23/02-2020   kl. 08:45 23/02-2020   kl. 23:35
   Wellington - Queenstown 28/02-2020   kl. 09:10 28/02-2020   kl. 10:30
   Queenstown - Sydney 03/03-2020   kl. 15:25 03/03-2020   kl. 16:45
   Sydney - Ayers Rock 07/03-2020   kl. 09:55 07/03-2020   kl. 12:00
   Ayers Rock - Sydney 09/03-2020   kl. 12:35 09/03-2020   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 09/03-2020   kl. 19:15 09/03-2020   kl. 21:20
   Cairns - Singapore 13/03-2020   kl. 18:15 13/03-2020   kl. 23:05
   Singapore - København 13/03-2020   kl. 23:55 14/03-2020   kl. 06:00
   København - Aarhus 14/03-2020   kl. 00:00 14/03-2020   kl. 00:00
   Se flytider
  • Bemærk

   Bemærk, at der på denne afgang er byttet om i dagsprogrammet på dag 9-11 i forhold til det beskrevne ovenfor. Programmet på denne afgang er som følger:
   Dag 9: Nyd dagen og naturen i Queenstown eller tag på cykeltur.
   Dag 10: Krydstogt i nationalparken Fiordland.
   Dag 11: Fra Milford Sound til Queenstown.

   Hent programmet for denne afgang her

    

Rundrejser med dansk rejseleder er vores speciale

Rundrejser med dansk rejseleder er vores speciale, og vi har med succes arrangeret rundrejser i 25 år, så vi ved, hvad de bedste rundrejser skal indeholde.
Det er din rejse – og vores passion at arrangere den, og derfor skal du vælge en Risskov-rundrejse:

 • Vi krydrer de største seværdigheder med overraskende, lokale oplevelser
 • Vi er kendt for indholdsrige rundrejser med meget inkluderet
 • Vores gode jyske købmandsskab sikrer dig høj kvalitet til en attraktiv pris
 • Vores erfarne og passionerede rejseledere brænder for at dele ud af deres store viden
 • Vi er fleksible og forlænger gerne rejsen på egen hånd
 • Vi leverer en tryg, veltilrettelagt og uforglemmelig rejseoplevelse
 • Vi har et stort udvalg af rundrejser til hele verden

Læs mere om rundrejser med dansk rejseleder her

Alt det praktiske

 • Praktisk information ved bestilling af rejse

  På hjemmesiden er den praktiske information begrænset til det, der er nødvendigt og relevant for at træffe beslutning om en rejse og om rejsemålet.

  Når din rejse er bestilt, vil du sammen med din ordrebekræftelse og efterfølgende rejsedokumenter modtage ekstra information, gode råd samt vejledning, der forholder sig specifikt til din rejse.

  Læs mere i vores generelle rundrejsebestemmelser her.

 • Inden du rejser til Australien og New Zealand

  Pas og visum

  Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder efter hjemrejse. Opbevar altid passet et sikkert sted på rejsen. Det anbefales desuden, at du altid har en kopi af dit pas med dig – enten i papirform eller på telefonen.

  Der kræves visum til Australien for danske statsborgere. Når du bestiller en rundrejse til Australien med Risskov Rejser, sørger vi for at søge om visum for dig – det er inkluderet i prisen. For, at vi kan søge om visum på dine vegne, skal vi bruge en kopi af dit pas, dit fulde navn, køn og fødselsdato. Desuden skal vi vide, hvorvidt du har haft andre navne, og hvorvidt du tidligere har været straffet..

  Ved ud- og hjemrejse til New Zealand inden den 1. oktober 2019 skal danske statsborgere ikke have visum, hvis der er tale om en turistmæssig rejse, der varer mindre end tre måneder. Ikke-danske statsborgere skal selv undersøge gældende pas- og visumregler.

  Ved indrejse i New Zealand fra 1. oktober 2019 og frem kræves ETA-godkendelse. ETA-ansøgningen skal udfyldes online og koster omkring 45 newzealandske dollars pr. person.
  Lav din ETA-ansøgning her 

  Toldregler

  De aktuelle regler for, hvad du må bringe med hjem fra udlandet, kan du læse om på www.borger.dk’s hjemmeside her.

  Vær opmærksom på, at væsker (drikkevarer, parfume, toiletartikler og lignende) kan blive konfiskeret ved flyskift, endda selv om de er blevet plomberet ved indkøb i foregående lufthavne. Derfor anbefaler vi, at du venter med toldfrie indkøb til den sidste lufthavn inden ankomstlufthavnen.

  Rejseforsikring

  På enhver udlandsrejse har du behov for en god rejseforsikring, som dækker i forbindelse med akut opstået sygdom mv. Risskov Rejser samarbejder med Europæiske ERV, som er specialiseret i rejseforsikringer og tilbyder produkter med dækninger, som hører til markedets bedste. Kontakt vores rejsekonsulenter – de kan rådgive dig, så du får en forsikring, der passer til dit behov.

  Vaccinationer og medicin

  Kontakt egen læge eller Danske Lægers Vaccinations Service på www.sikkerrejse.dk for at få rådgivning om, hvilke vaccinationer, der er påkrævet eller anbefales i forbindelse med din rejse. Som grundregel bør du sikre dig, at du har en gyldig vaccination mod difteri, stivkrampe og hepatitis A.

  Det er en god idé at informere rejselederen om specielle sygdomme – en information, som naturligvis bliver behandlet fortroligt. Tager du livsvigtig medicin, anbefaler vi, at du medbringer en beskrivelse af indholdet på engelsk. Kan fås hos egen læge eller på apoteket. Husk at pakke medicinen i håndbagagen.

  Krav til fysisk formåen

  Som udgangspunkt skal alle rejsende være selvhjulpne. Vores rejser er generelt ikke egnet for gangbesværede, da mange seværdigheder opleves til fods og kræver, at du er i stand til at gå min. 5 km dagligt.

  Valuta og kreditkort

  Møntfoden i Australien er australske dollars (AUD). Man behøver ikke at veksle til australske dollars inden afrejsen, da alle de kendte betalings- og kreditkort kan anvendes i Australien. Der kan ved ankomsten hæves kontanter i hæveautomater (ATM) som findes overalt, også i lufthavnene. Da der betales et gebyr pr. hævning, er det bedst at undgå for mange små hævninger. I butikker kan der kun hæves det beløb, som varen koster, så undervejs på rejsen er det en god idé altid at have kontanter med til mindre indkøb. Det kan anbefales at medbringe mere end ét kreditkort. På den måde er du på den sikre side, hvis der skulle opstå problemer med det ene kort. Husk de nødvendige informationer, hvis du får brug for at spærre kreditkortet.

  Møntfoden hedder newzealandske dollars (NZD). Man behøver ikke at veksle til newzealandske dollars hjemmefra, da alle de kendte betalings- og kreditkort kan anvendes i New Zealand. Der kan ved ankomsten hæves kontanter i hæveautomaterne (ATM), som findes overalt, også i lufthavnene. Da der betales et gebyr pr. hævning, er det bedst at undgå for mange små hævninger. I butikkerne kan der kun hæves det beløb, som varen koster. Undervejs er det en god idé altid at have kontanter med til mindre indkøb og til drikkepenge. Det er en god idé at medbringe mere end ét kreditkort. På den måde er du på den sikre side, hvis der skulle opstå problemer med det ene kort. Husk de nødvendige informationer, hvis du får brug for at spærre dit kreditkort.

 • Lokale forhold

  Tidsforskel

  Australien strækker sig over et enormt areal og er inddelt i flere tidszoner i forhold til dansk normaltid:

  Eastern Time Zone (Queensland, New South Wales, Victoria og Tasmanien): 10 timer foran Danmark.

  Central Time Zone (Northern Territory og South Australia): 9,5 timer foran Danmark.

  Western Time Zone (Western Australia): 7 timer foran Danmark.

  Der er kun én tidszone i New Zealand. I princippet er New Zealand 11 timer foran dansk tid, men da New Zealand har sommertid fra oktober til marts, er forskellen 12 timer. I deres vinter mellem april og september er forskellen til gengæld 10 timer på grund af den danske sommertid.

  Transport

  Vi lægger vægt på, at busserne har en god standard, og de har naturligvis aircondition. Bemærk, at der er begrænset plads til håndbagage på busrejsen. Håndbagagen skal kunne stå under sædet, da hattehylden er forbeholdt overtøj og anden beklædning.

  Drikkepenge

  Det er ikke kutyme, at man skal give drikkepenge i Australien og New Zealand, men i servicebranchen er det velset, at god service påskønnes med et lille beløb. På rundrejsen vil der være tale om at give buschauffører, lokalguider mv. drikkepenge, og rejselederen vil derfor indsamle et mindre beløb fra deltagerne til uddeling. Det er naturligvis helt op til den enkelte, hvor meget man ønsker at give, og af denne grund har vi ikke inkluderet drikkepenge i rejsens pris.

  Hoteller

  Vi har som hovedregel valgt 3- og 4-stjernede hoteller på vores rundrejser, men da udenlandske hoteller ikke tildeles stjerner efter dansk standard, kan der være hoteller, hvor man vil opleve en anelse lavere standard. Vi gør opmærksom på, at der i sjældne tilfælde kan forekomme hotelændringer undervejs på rejsen. Eventuelle ændringer vil tilstræbes at være af tilsvarende standard.

  Sikkerhed

  Australien og New Zealand er to af de lande i verden med mindst kriminalitet. Trods det skal man udvise forsigtighed med hensyn til penge og værdigenstande og f.eks. undlade at medbringe værdifulde smykker. Opbevar penge, pas og kreditkort tæt på kroppen, og vær ekstra opmærksom, når du handler.

  Elektricitet

  Husk opladeren til f.eks. kamera og mobiltelefon. Vær opmærksom på, at stikkene i Australien og New Zealand er anderledes end danske stik, og det er nødvendigt med en adapter. Denne kan købes i el-forretninger, hos isenkræmmere og i lufthavnen.

  Mobiltelefon og Wi-Fi

  Det er sædvanligvis dyrt at bruge en dansk mobiltelefon uden for Europa. Internettelefoni er den billigste løsning, og der er adgang til gratis Wi-Fi på de fleste hoteller. Landekode til Danmark ved opkald fra udlandet er +45 før telefonnummeret.

  Mad og drikke

  Den australske madkultur henter inspiration fra Østen, Afrika, Europa og Stillehavsøerne. Det, der kendetegner det australske køkken, er bl.a. de mange friske råvarer – friske fisk og skaldyr fra både tropiske, subtropiske og tempererede have, fristende tropiske frugter, en overflod af grøntsager og store bøffer, der kan fylde en hel tallerken. Og så er der naturligvis specialiteter som krokodille, kamel, kænguru og emu – mere australsk kan det ikke blive. Australien er en nation af øldrikkere, og Fosters, Swan Lager, Victoria Bitter (forkortes VB) og Xxxx (udtales four x) er eksempler på kendte ølmærker. Australien er i dag et af verdens førende vinlande, og der har været dyrket vin på kontinentet, siden de første europæiske nybyggere og straffefanger gik i land i 1788. Selv om de australske druesorter er indført fra Europa, giver de mange solskinstimer, andre jordbundsforhold og fremstillingsmetoder ofte vinen en anden karakter.

  Det newzealandske køkken forener det bedste fra Asien, Europa og Stillehavsøerne. Udbuddet af friske kvalitetsråvarer er stort, og fisk, skaldyr og kød fra lam og kvæg er ofte på menukortet. Nationalretten er lammekølle med mintsauce, og marengsdesserten pavlova med kiwifrugter er også en typisk newzealandsk ret. De newzealandske vine har i løbet af få år taget verden med storm, og den newzealandske sauvignon blanc har især vundet mange internationale priser. Vinområderne ligger primært i de tørre, solrige regioner på østkysten, men også omkring Auckland, Nelson og Queenstown dyrkes der vin. Newzealænderne er også gode til at brygge øl. De mest populære ølmærker er Steinlager og Kiwi Lager, men der findes også mange mindre bryggerier, der laver udmærket øl.

  Man kan sagtens drikke vandet direkte fra hanen i Australien. Vær dog opmærksom på, at postevandet i de større byer tilsættes klor og derfor smager anderledes end i Danmark. Her kan det være en god idé at drikke mineralvand fra flaske.

  Drikkevand fra hanen i New Zealand er lige så godt som i Danmark og kan drikkes uden betænkelighed.

  Rygning

  Rygning i bussen er ikke tilladt. Ligeledes vil der på de fleste restauranter, hoteller, strande og offentlige områder være rygeforbud. Rejselederen vil naturligvis informere om de aktuelle rygeregler ved ankomst.

 • Gode råd

  Bagage

  Vi anbefaler altid, at værdigenstande såsom kamera, smykker og penge samt livsnødvendig medicin medbringes i håndbagagen. Ved evt. bagageforsinkelse er det en fordel at have de vigtigste ting ved hånden. Det er derfor en god idé at pakke f.eks. medicin, kontaktlinsevæske, tandbørste og et ekstra sæt tøj i håndbagagen. Rejser I to sammen, kan det være en fordel at fordele bagagen 50/50.

  En del flyselskaber tillader ikke, at man medbringer batterier eller batteridrevne enheder i den indleverede bagage. Disse skal i stedet medbringes i håndbagagen. Det gælder eksempelvis bærbare computere, tablets, power banks etc.

  Der kan være meget svingende temperaturer i løbet af rejsen, da vi både opholder os ved kysten og i bjergene. Medbring derfor tøj til alle vejrforhold. Man kan om sommeren forvente temperaturer på ned til 10-12 °C om morgenen, og senere på dagen op mod 25-28 °C. På sejlturene har man brug for en varm jakke. Skulle der blive behov for myggespray, kan det med fordel købes lokalt, og det gælder også solcreme med høj faktor.

  Idéer til indkøb

  På shopping i New Zealand er newzealandsk jade nok et af de mest klassiske køb. Den grønne sten forarbejdes til alverdens pyntegenstande og betragtes som værende hellig. Træfigurer og merinouldtøj er også newzealandske klassikere, og hvis du vil have en lille ting med hjem fra New Zealand til de yngste, så er en Buzzy Bee et kulturelt ikon i landet. Den lille farverige træ-bi med roterende vinger og dinglende antenner har eksisteret i New Zealand siden 1930’erne.

 • Fakta

  New Zealand

  • Statsform: Konstitutionelt monarki.
  • Hovedstad: Wellington med 412.500 indbyggere.
  • Befolkning: 4,5 mio. indbyggere. 80 % er af europæisk afstamning, 15 % er maorier, 5 % er polynesiere og asiater.
  • Religion: Kristne 44 %, hinduer 2 %, buddhister 1 %, maori-kristne 1 %, muslimer 1 %.
  • Sprog: Engelsk og maori.
  • Areal: 268.838 km² (Danmark 43.094 km2).
  • Klima: New Zealands beliggenhed på den sydlige halvdel af jordkloden betyder, at det er sommer i New Zealand, når vi har vinter i Danmark og omvendt. Landet strækker sig over flere klimabælter – fra subtropisk i nord til næsten subarktisk i syd. Det karakteristiske ved det newzealandske vejr er, at det veksler meget inden for små afstande. På Sydøens vestkyst falder der næsten syv meter regn om året, hvorimod der på den østlige side af Southern Alps kun falder 30 cm regn om året. Det gennemsnitlige antal solskinstimer er på 2.400 og er derfor langt højere end Danmarks 1.700.

   

  Australien

  • Statsform: Konstitutionelt monarki.
  • Befolkning: 23,5 mio. indbyggere.
  • Hovedstad: Canberra, der ligger i sit eget territorium – Australian Capital Territory.
  • Religion: Protestanter 23 %, katolikker 23 %, andre kristne 4 %, muslimer 3 %, buddhister 2 %, ortodokse 2 %, hindu 2 %.
  • Sprog: Det officielle sprog er engelsk.
  • Areal: 7.741.220 km² (Danmark 43.094 km2).
  • Klima: Australien dækker flere klimazoner – fra tropisk i nord til tempereret i syd. Da Australien er et enormt land, er der store regionale forskelle, og samme dag kan det sne på Tasmanien og være 40 grader i Kimberley-området i Western Australia.

Trustpilot