Ring til os Åbent nu 70 22 66 00
Ayers Rock/Uluru, Australien

Unik rejse med The Ghan-togtur og alle de største highlights

Unik rejse med The Ghan-togtur og alle de største highlights

Fantastiske Australien

22 dage fra 49.995 kr.

Intet mindre end en fantastisk rundrejse i Australien spækket med store oplevelser. Tænk på Great Barrier Reef, der er verdens største naturlige “bygningsværk”. Eller monolitten Ayers Rock/Uluru, der knejser i den røde ørken. For slet ikke at tale om de vindblæste klippeformationer på Kangaroo Island, hvor du ud over kænguruer også møder koalaer, emuer, sæler og søløver. Læg hertil en af verdens ældste kulturer og et unikt plante- og dyreliv, som har fulgt sit eget udviklingsspor. Australien er et kontinent af kontraster, og vi har sammensat rundrejsen på 22 dage, så du oplever flere forskellige områder og får et nuanceret billede af det kæmpemæssige land.

Oplevelserne spænder bredt – fra 20.000 år gamle hulemalerier og en af verdens ældste kulturer til hippe storbyer med de sidste nye trends, men også naturmæssigt kommer du stort set hele spektret rundt. Den røde ørken fascinerer med særprægede klipper og kløfter, og her får du den australske outback helt under huden. I denne del af Australien får du også et godt indtryk af de næsten uvirkeligt store afstande i det døgns tid, som togturen med det legendariske The Ghan fra Adelaide til Alice Springs tager. I den røde ørken venter storslåede og usædvanlige oplevelser med solnedgang ved Ayers Rock/Uluru, middag under stjernehimlen og den midlertidige imponerende lysinstallation ”Field of Light”.

Storbyoplevelser i en af verdens smukkest beliggende storbyer – Sydney med det berømte Operahus er selvfølgelig et ”must” på turen. Grønt så langt øjet rækker – den oplevelse får du i det tropiske nord, hvor Australiens mest uberørte regnskovsområder ligger.

Glæd dig fordi

 • du får en masse unikke oplevelser, som kun findes i Australien
 • du kommer tæt på dyrelivet på Kangaroo Island
 • du oplever den røde ørkens highlights 
 • du oplever stjernehimlen i outback’en, mens du nyder en dejlig middag 
 • du får eksklusiv adgang til installationen “Field of Light” ved Ayers Rock/Uluru
 • du får en uforglemmelig oplevelse om bord på det legendariske tog The Ghan
 • vinsmagning i vindistriktet McLaren Vale 
 • du kommer på rundvisning i Sydney Opera House
 • der er inkluderet en heldagssejltur til Great Barrier Reef
 • alt er stort set inkluderet i prisen, og det gælder også udflugter og måltider

Antal dage
22 dages rundrejse
Pris
Fra 49.995 kr.
Afrejse fra
København, Billund, Aalborg, Aarhus
Dansk rejseleder
Kjeld Livoni
Klavs Bach

Danmarks bedste rundrejse til Australien fordi

Det er Danmarks eneste rundrejse med overnatning på det legendariske tog The Ghan

Du får overnatning og sightseeing i spændende Singapore på udrejsen til Australien

Det er Danmarks eneste rundrejse med både to overnatninger på Kangaroo Island og den eksklusive “Field of Light”-oplevelse

Danmarks bedste rundrejse til Australien fordi

Hør rejseleder Kjeld Livoni fortælle om rundrejsen her

Mød din rejseleder til Australien

Kjeld Livoni - Rejseleder - Risskov Rejser
Kjeld er en rigtig Australien-kender

Kjeld har arbejdet i store dele af verden, herunder Australien hvor han har boet i mere end 10 år. Kjelds rejselyst er umættelig, og også som privatperson har han rejst rundt i mange lande. Hans indsigt i og interesse for samfundsforhold og fremmede kulturer kommer hans mange gæster til gavn, idet han glædeligt deler ud af sin viden.


Læs mere om Kjeld Livoni

Klavs har boet i Australien

Klavs Bach er en ægte Australien-kender. Han har gennem flere omgange boet i Australien og er fascineret af den specielle kultur, som findes Down Under.  Han glæder sig til at kunne vise Australiens mange facetter frem for dig, når turen går Down Under.

 


Læs mere om Klavs Bach

Klavs Bech - Rejseleder - Risskov Rejser

Dagsprogram

 • Dag 1 Afrejse fra Danmark

  Ved middagstid går vi ombord på flyet til Singapore

 • Dag 2 Sightseeing i Singapore – en appetitvækker på Østen

  Der er langt til Australien, og derfor har vi indlagt et stop undervejs i Singapore. Her kommer du til at bo på det dejlige 4-stjernede Furama Riverfront Hotel, der ligger centralt og ved Singapore River. Da vi lander tidligt om morgenen og først kan checke ind på hotellet over middag, er der om formiddagen en sightseeingtur, hvor du ser de vigtigste seværdigheder i Singapore. Turen går bl.a. til Merlion Park med en flotte udsigt til Marina Bay, og vi besøger Thian Hock Keng Templet, der er et af de ældste i Singapore. Turen går også til Den Botaniske Have, hvor National Orchid Garden er en eksotisk overdådighed med mere end 60.000 orkideer. Sightseeingturen afsluttes med et stop i en helt anden verden – og det bliver i Little India, der er en farverig oplevelse for alle sanser.

  Her bor du dag 2

  Furama Riverfront Hotel

  Furama Riverfront Hotel ligger blot 30 minutters kørsel fra lufthavnen og perfekt ved bredden af Singapore River i nærheden af både farverige ...

 • Dag 3 Afslapning i Singapore og videre til Australien

  Du kan vælge at slappe på hotellet eller måske shoppe lidt på Orchard Road. Vil du gerne se mere af Singapore, vil rejselederen selvfølgelig være behjælpelig med information og gode råd. Sidst på eftermiddagen køres der til lufthavnen, og turen går videre til Melbourne

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

 • Dag 4 Byrundtur i Melbourne

  Ankomst til Melbourne, der er den største by i delstaten Victoria og den næststørste i Australien. Samtidig er det Australiens mest multikulturelle by med bl.a. mange græske og italienske indvandrere. På byrundturen passerer vi Chinatown og Parliament House og stopper ved Fitzroy Gardens, hvor vi ser Captain Cook’s Cottage. Hytten blev oprindeligt bygget i 1755 i Yorkshire i England af forældrene til den berømte britiske opdagelsesrejsende James Cook, og i 1934 blev hytten flyttet til Melbourne. Vi besøger også Queen Victoria Market, som betegnes som Melbournes hjerte og sjæl og er det største åbne marked i den sydlige hemisfære og staten Victorias største turistattraktion. Melbourne er også kendt for sine store internationale sportsbegivenheder, og undervejs på byrundturen ser vi nogle af de store sportsanlæg. Tilbage i centrum stoppes der ved Botanic Gardens. Mindesmærket ”Shrine of Remembrance” ligger i forbindelse med den botaniske have og er et imponerende monument rejst til minde over de mænd og kvinder fra delstaten Victoria, som er faldet i krige, Australien har vært involveret i. Du kan evt. blive i området og gå via Southgate tilbage til hotellet.

  Clarion Suites Gateway Melbourne - Risskov Rejser
  Clarion Suites Gateway

  Clarion Suites Gateway ligger i hjertet af Melbourne, tæt ved Yarra River og med Southgate Promenade på den anden side af floden, hvor lokale mø...

 • Dag 5 Byvandring i Melbourne og oplevelser på egen hånd

  Er du ikke er interesseret i at være på egen hånd hele dagen, kan du tage med rejselederen på byvandring om formiddagen. Du kommer bl.a. til Federation Square med den usædvanlige bygning, der huser The National Gallery of Victoria. Museumskompleksets arkitektur er meget futuristisk og en stor kontrast til Flinders Street Station, som i hundrede år har ligget på den anden side af gaden. The National Gallery of Victoria har en af de bedste samlinger af australsk kunst og er absolut et besøg værd – måske en ide til om eftermiddagen, som er fri til at opleve byen på egen hånd. Sporvognene i den indre by er gratis, så hop ombord og kør ud til the Docklands, som er Melbournes nye havnefront med marina, flotte butikker og gode restauranter. Har du lyst til at se byen fra oven, så tag op på Skydeck 88 i Eureka Tower, der ligger tæt ved vores hotel, og er den sydlige halvkugles højest beliggende udsigtsdæk.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

  Tilkøbsmuligheder

  Pingvinparade på Phillip Island

  Bliv vidne til den spektakulære pingvinparade, når Viktoria’s største koloni af små pingviner vandrer hen over stranden. Du besøger Point Grant, hvor du har udsigt ud over øens smukke sydkyst og de fantastiske Seal Rocks, som er hjemsted for Australiens største flok af sæler. Herefter går turen til Summer Beach, hvor hundredevis af små pingviner vralter hen over sandet efter solnedgang. Du vil opleve dette pudsige fænomen fra en ”Penguin Plus” platform, hvilket giver det mest fantastiske syn.

  795 kr. pr. person

  * Udflugten inkluderer en engelsktalende lokalguide og starter kl. 14:30 og slutter ved midnat. Prisen inkluderer transport i følge programmet og entré til Pingvinparaden med opgraderede pladser.

 • Dag 6 Great Ocean Road med The Twelve Apostles og Loch Ard Gorge

  De næste dage koncentrerer sig om kysten mellem Melbourne og Adelaide. Great Ocean Road er Australiens flotteste kystvej, og den begynder i Torquay, går til den gamle hvalfangerby Warrnambool og er 250 km lang med de flotteste scenerier. Inden vejen blev åbnet i 1932 var de små byer på Victorias sydkyst meget isolerede og under visse vejrforhold helt afsondrede. Vi spiser frokost i den lille by Apollo Bay og stopper bl.a. også i Port Campbell National Park og ser de eroderede klippeformationer The Twelve Apostles, Loch Ard Gorge og London Bridge.

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

  Her bor du dag 6

  Deep Blue Hotel & Hot Springs

  Deep Blue Hotel & Hot Springs Resort ligger i fredfyldte omgivelser i Warrnambool og i gå-afstand til havet. Hotellet har alt, hv...

 • Dag 7 Tower Hill Wildlife Reserve, Mount Gambier og Coonawarra

  Fra Warrnambool går turen langs kysten til Tower Hill Wildlife Reserve, som ligger i et 30.000 år gammelt udslukt vulkanområde med en spektakulær 11 km krater kant. Reservatet blev erklæret staten Victorias første nationalpark i 1862, og er i dag et blomstrende naturreservat med en helt unik vegetation samt et rigt fugle- og dyreliv. Vi passerer den sidste by på Victorias berømte Shipwreck Coast – den charmerende fiskerby Port Fairy med sine brede gader og huse fra det 19. århundrede og fortsætter til Mount Gambier. Her skal vi se Blue Lake, som er et udslukt vulkankrater fyldt med dybt turkisblåt vand i perioden fra december til marts, og i perioden fra april til november ændres farven til koldere stålblå farve. Umpherston Sinkhole, som er også er kendt som den sunkne have, er et enestående syn både oppe fra kanten og på turen ned i ”hullet” langs terrasserne bag de hængende vin. Turen går videre til Penola, som ligger i vindistriktet Coonawarra, der er kendt for at være et af de bedste i Australien. Her har været dyrket vin siden 1880’erne, og med det middelhavsagtige klima og den kølige påvirkning fra Southern Ocean bliver druerne modnet til perfektion. Især har områdets Cabernet Sauvignon har høstet mange priser. Vi spiser middag på Chardonnay Lodge, som ligger lige i hjertet af Coonawarra omgivet af vinmarker. 

  Inkluderede måltider: Morgenmad og aftensmad.

  Her bor du dag 7

  Alexander Cameron Suites

  Alexander Cameron Suites ligger i centrum af den hyggelige, historiske by Penola med ca. 1.500 indbyggere, og lige nord for bye...

 • Dag 8 Se fossiler i Naracoorte Caves. Med færge til Kangaroo Island

  Vi kører til Naracoorte, hvor vi skal se de flotte kalkstenshuler med fossiler af for længst uddøde dyrearter som pungløve og wombatter på størrelse med flodheste. Hen på eftermiddagen skal vi med færgen fra Cape Jervis til Kangaroo Island, og det siger næsten sig selv, hvad der venter på den tyndtbefolkede ø i bugten ud for Adelaide. Ud over kænguruer kan du også være heldig at møde koalaer, emuer, sæler og søløver. Naturen på Kangaroo Island er helt enestående med masser af bush, eventyrlige sandstrande og særprægede klippeformationer, som vinden har formet til rene kunstværker.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og aftensmad.

  Her bor du dag 8 & 9

  Aurora Ozone Hotel

  Hotellet ligger i Kingscote, som er den største by (ca. 2.000 indbyggere) på Kangaroo Island, og som er den by, hvor færgen fra fastlandet sej...

 • Dag 9 Remarkable Rocks i Flinders Chase National Park og Seal Bay på sydkysten

  Glæd dig til en hel dag spækket med naturoplevelser – først i nationalparken Flinders Chase med klippeformationerne Remarkable Rocks, som både på afstand og tæt på er en fascinerende oplevelse. Admiral’s Arch er også et naturskabt mesterværk, og på klipperne neden for udsigtsplatformen soler pelssælerne sig. Koalaen er normalt meget sky, men her på Kangaroo Island kan man være heldig at se den sidde i trækronerne i gang med at fortære sin livret: eukalyptusblade. Efter frokost tager vi derfor på koala-spotting i eukalyptus-skoven i Hanson Bay Sanctuary. Turen rundt på øen går også til Seal Bay på sydkysten, som er ynglested for de australske søløver. De surfer på bølgerne, daser på stranden og kan iagttages på få meters afstand. På stierne, der fører ned til stranden, kan man være heldig at se wallabier og echidnaer.

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

 • Dag 10 Vinsmagning i McLaren Vale, badebyen Glenelg og Adelaide

  Vi sejler tilbage til fastlandet og ved frokosttid når frem til Wirra Wirra Winery i vindistriktet McLaren Vale, hvor der venter os en speciel oplevelse krydret med liflig vin og en let frokost på græsplænen. Turen til Adelaide går via badebyen Glenelg, hvor de første indvandrere gik i land i 1836. I Adelaide får vi et indtryk af byen, hvor gaderne er som lagt efter en lineal. Vi skal bo på North Terrace, som er byens gamle kulturboulevard med monumenter og bygninger, der fortæller interessant historie.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og let frokost.

  Her bor du dag 10

  Mercure Grosvenor Adelaide

  Et historisk hotel fra 1918, der ligger centralt på Adelaides “kulturelle boulevard”, som er The North Terrace med de imponerende bygninger fr...

 • Dag 11 Togtur med The Ghan fra Adelaide til Alice Springs

  Vi starter dagen med en kort byrundtur, før vi kører til stationen og går om bord på det legendariske tog The Ghan. Navnet The Ghan stammer fra den tid, hvor kameler – eller rettere sagt dromedarer indført fra Afghanistan – var det eneste transportmiddel til og fra den røde ørken. Det er dromedardriverne, ”afghans”, der har givet togstrækningen dens navn, for mens de sidste skinner til Alice Springs blev lagt, måtte passagererne nemlig stadig tilbagelægge et stykke på kamelryg. Det tager et døgns tid at køre strækningen gennem Australiens mest tørre og øde landskab. Der er reserveret plads i kategorien ”Gold Service”, som er den ultimative togoplevelse, når det gælder komfort og service. I Queen Adelaide restauranten serveres fortræffelige måltider med vine. Alle måltider og drikkevarer (vin, øl og spiritus) er inkluderet.

  Overnatning: Om bord på The Ghan.

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

 • Dag 12 Byrundtur i Alice Springs inkl. Flying Doctor Service og School of the Air

  På turen nordpå fra Adelaide stopper toget tidlig morgen ved den lille by Marla, og du oplever en uforglemmelig solopgang i den australske outback. Ankomst til Alice Springs midt på dagen, og umiddelbart herefter tager vi på sightseeing. Vi skal besøge the Royal Flying Doctor Service og School of the Air, som sørger for, at børn på de isolerede kvægstationer bliver undervist. Panoramaudsigten over byen får vi fra toppen af Anzac Hill, der er byens mest besøgte sted og hjemsted for mindestenen for de faldne australske soldater fra 1. verdenskrig.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

  Aurora Alice Springs - Risskov Rejser
  Aurora Alice Springs

  Hotellet med den mest centrale beliggenhed i Alice Springs lige ved gågaden Todd Mall. Hotellet har en dejlig gårdhave med pool og spa. Her er va...

 • Dag 13 Oplevelser i den røde ørken – Kata Tjuta/The Olgas & ”A Night at Field of Light”

  De næste par dage får du den australske outback helt ind under huden. Vores chauffør har en stor viden om især den røde ørken, og vil sørge for god underholdning og spændende oplevelser på rigtig ”aussie-maner”. Undervejs på den 400 km lange køretur til Uluru-Kata Tjuta National Park har vi et frokoststop ved Curtin Springs Station, og først på eftermiddagen når vi frem til Mount Olga/Kata Tjuta, som er 36 runde småbjerge adskilt af dybe kløfter. Det var oprindelig en stor klippe, men millioner af års erosion har skabt de runde småbjerge. Kata Tjuta betyder ”mange hoveder”, og de kugleformede klipper har stor spirituel betydning for Anangufolket, og det vil den lokale guide bl.a. fortælle om på en af de mange vandreruter – eks. Valley of the Winds, der snor sig mellem klipperne. 

  At se solen gå ned ved Ayers Rock/Uluru er et uforglemmeligt syn, for samtidig med at solen bevæger sig mod horisonten, skifter monolitten hele tiden farve, – alt i mens vi nyder lækre kanapeer og køligt mousserende vin. Derefter venter endnu en unik og uforglemmelig oplevelse. I disse år har området ved Ayers Rock/Uluru fået selskab af den britiske kunstner Bruno Munros lysinstallation “Field of Light”. Installationen består af mere end 50.000 lysende lamper på stilke, og når solen forsvinder under horisonten, og mørket sænker sig over den australske outback, skaber de tusindevis af pærer en ubeskrivelig stemning. Mens mørket sænker sig og lysene tændes, sætter vi os til bords for at nyde en 3 retters menu inspireret af den australske outback og ledsaget af australske vine. Når stjernerne viser sig på himlen, tager en astronom med dig med på en rejse over stjernehimlen – og du får en stjernestund, som kun fås her i den røde ørken. Aftenen slutter med en gåtur gennem lysinstallationen, hvor vi oplever, hvordan de tusindvis af farvede lyskilder spiller sammen med outback’en. Bruno Munros inspiration går tilbage til 1992, hvor han rejste gennem det centrale Australien til Ayers Rock/Uluru og følte sig forbundet til energien, varmen og lyset. Lysinstallationen er et symbol på et sovende frø, der vækkes til live i skumringen. 
   
  Inkluderede måltider: Morgenmad og aftensmad.

  Her bor du dag 13

  Outback Pioneer Hotel

  På Outback Pioneer hotel vil du opleve en venlig og afslappet atmosfære. Hotellet har alle moderne bekvemmeligheder med udendørs swimmingpool me...

 • Dag 14 Solopgang ved Ayers Rock og aboriginernes hellige steder

  Dagen begynder tidligt, da du også skal nå at opleve en solopgang ved Ayers Rock/Uluru. Bagefter venter en interessant tur rundt om monolitten til hulemalerier og aboriginernes hellige steder. Der bliver også tid til et besøg på Uluru-Kata-Tjuta Cultural Center, som giver en fin introduktion til den aboriginale kultur i området, før vi kører til Ayers Rock lufthavn og flyver til Sydney. Sidst på eftermiddagen lander vi i Sydney, og du kan nyde aftenen på egen hånd. En ide kunne være at gå gennem Hyde Park til havnefronten og nyde stemningen og udsigten til Operahuset.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

  Her bor du dag 14-17

  Rydges Sydney Central

  Dette dejlige hotel er centralt beliggende i Sydney og har alle moderne faciliteter, samt indendørs swimmingpool. Rydges Sydney Central ligger ved...

 • Dag 15 Byrundtur, sejltur med frokost og rundvisning i Operahuset

  Denne dag får du et godt indtryk af Sydney og oplever mange forskellige sider af den fascinerende storby. Du kommer bl.a. til den berømte Bondi Beach og gennem de ekslusive forstæder Watsons Bay, Rose Bay og Double Bay. Du oplever også den charmerende bydel Paddington med de smukt restaurerede huse og får en kinesisk oplevelse i Chinatown. Fra udsigtspunktet Mrs. Maquarie’s Chair kan du nyde den flotte udsigt til Operahuset. Næste spektakulære oplevelse er en 2-timers sejltur, som tager os med rundt i Sydneys havneområde, mens vi nyder en dejlig frokost. Du ser Operahuset og Harbour Bridge fra søsiden, den flotte skyline og får et godt indtryk af den smukke storby. 

  Ét er at se Operahuset udefra – noget helt andet er at opleve det arkitektoniske mesterværk indefra, og den oplevelse, har vi naturligvis sørget for, at du får. Den 60 m høje Opera-bygning ligger i ensom majestæt på Bennelong Point, og ingen forudså, at Operahuset ville blive Australiens største turistattraktion. Vi skal opleve det berømte Operahus indefra på en times rundvisning, hvor du hører historien om det arkitektoniske mirakel og bl.a. kommer bag scenen. 

  Vælg en ekstra oplevelse: Forestilling i Operahuset.
  Om aftenen er der mulighed for at overvære en forestilling eller en koncert i Operahuset, og som vi anbefaler at reservere hjemmefra. Kontakt os for program og pris.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

 • Dag 16 Naturoplevelser i Blue Mountains

  Nationalparken ligger et par timers kørsel fra Sydney og er World Heritage Area, bl.a. på grund af de 91 forskellige eukalyptusarter, der kun findes her. Naturen i nationalparken er helt fantastisk med skovklædte bjerge, vandfald og dybe kløfter. I løbet af dagen ser du flotte udsigtspunkter, den meget kendte klippeformation, The Three Sisters, og kan komme en tur med verdens stejleste jernbane 400 m ned ad den næsten lodrette bjergside. Frokosten bliver serveret på Lookout Restaurant ved Echo Point. På vejen tilbage til Sydney stopper vi ved Featherdale Wildlife Park med mulighed for at se mange af de dyrearter, der kun findes i Australien.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost

 • Dag 17 Oplevelser på egen hånd i Sydney

  Denne dag er afsat til oplevelser på egen hånd. Vil du shoppe, er Queen Victoria Building på George Street et godt sted at begynde. Den victorianske bygning har butikker i fire etager. Det er jo ikke noget særsyn i en storby, men det er bygningen derimod. Den er opført som markedsbygning i 1898, og der er virkelig kælet for de arkitektoniske detaljer. Darling Harbour er et tidligere havneområde, der er transformeret til et underholdningsmekka, og her ligger der også et stort shoppingcenter. Sydney Aquarium, Imax Theatre, National Maritime Museum og Sydney Wildlife World ligger også i området.

  En ide kunne være at udforske Sydneys ældste bydel, The Rocks, der ligger mellem Circular Quay og Harbour Bridge. Her gik de første europæiske kolonister og straffefanger i land i 1788 og gik straks i gang med at bygge. The Rocks emmer af historisk atmosfære, selv om der nu er gallerier, butikker og cafeer i mange af de gamle bygninger. Museum of Contemporary Art kunne også være en ide. Museet ligger ved West Circular Quay mellem færgeterminalen og området The Rocks. Museum of Contemporary Art har åbent hver dag, og der er gratis adgang. Ud over den faste samling er der altid adskillige spændende særudstillinger, der giver et fint indtryk af, hvad der rører sig på kunstscenen ”down under”.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

 • Dag 18 Fra Sydney til Cairns og tid på egen hånd

  Om morgenen forlader vi Sydney og flyver til Cairns. Eftermiddagen og aftenen her i den tropiske del af Australien er på egen hånd, og rejselederen hjælper gerne med gode råd og tips. Der er især to ting, der virker som en magnet i Cairns – og det den forholdsvis lette adgang til Great Barrier Reef og regnskoven nord for Cairns. Derfor er Cairns en by, man må dele med mange andre turister. Har du lyst til at slappe af og nyde solen, er Bay Village Tropical Retreat det perfekte sted. Resortet ligger i dejlige grønne tropiske omgivelser med en indbydende pool. Vil du opleve Cairns er der kun fem minutters gang til The Esplanade, hvor du kan gå langs vandet og nyde det livlige folke- og fugleliv. Havnefronten, som for nogle år siden blev renoveret til ukendelighed, er stedet, hvor tingene sker og med et stort udvalg af restauranter.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

  Her bor du dag 18-21

  Bay Village Tropical Retreat

  Resortet ligger i hjertet af Cairns, kun 5 min. gang til The Esplanade og 15 min. til centrum. Dejlige grønne, tropiske omgivelser med pool, og he...

 • Dag 19 Afslapning i de tropiske omgivelser eller vælg mellem to regnskovsoplevelser

  Dagen er til fri disposition. Du kan gå til centrum på 15 minutter, og på toppen af The Reef Hotel Casino kan du besøge Cairns Zoom & Wildlife Dome og hilse på koalaer og en 4 m lang saltvandskrokodille. Hvis du er interesseret i at shoppe, findes der flere markeder i Cairns. Der er f.eks. det populære aftenmarked, der har åbent hver dag fra kl. 17 – 22.30. Cairns City Place har åbent mandag til fredag og er underholdende, selv om man ikke er på jagt efter noget, og i shopping centrene The Pier og Cairns Central finder du både lokale og internationale varer. Vil du se kunst, så kig forbi Cairns Regional Gallery, som har udstillinger med både lokal aboriginal kunst samt nationale og internationale udstillinger.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

  Tilkøbsmuligheder

  Daintree & Cape Tribulation

  En dag med regnskovsoplevelser på denne eksklusive tur i luksusbus med max. 28 gæster. Du får ægte regnskovsoplevelser på køreturen gennem nogle af de ældste regnskove i verden. Sejlturen på Daintree River er en spændende regnskovsoplevelse med mulighed for at spotte saltvandskrokodiller og farvestrålende fugle, og du får fornemmelsen af virkelig at være på afstand af civilisationen. I Cape Tribulation stopper vi ved Alexandre Lookout med et spektakulært udsyn over Daintree Rivers flodmunding, Snapper Island og ud mod koralhavet. Vi nyder en dejlig frokost og gåtur på den berømte Cape Tribulation Beach. Før vi bevæger os ind i Mossman Gorge får vi en introduktion til området af de aboriginale ejere af området og på gåturen lærer du meget mere om de fascinerende hemmeligheder i en af verdens ældste regnskove. Turen er med engelsktalende lokalguide, varer fra kl. 7 til kl. 17.30, og prisen inkluderer al transport, kaffe/te formiddag og eftermiddag, frokost og Daintree River Cruise.  

  1.125 kr. pr. person

  Over og gennem regnskoven

  Verdens smukkeste togtur er måske den gennem regnskoven til Kuranda. Jernbanen blev åbnet i 1891 og snor sig gennem de regnskovsklædte bjerge via et utal af broer og tunneler. Den enestående tur med veterantoget til Kuranda er en af oplevelserne på denne tur. I Kuranda har du tid til at kigge på de mange butikker og Heritage Markets, før turen går videre med bus til Rainforestation Nature Park. Her oplever du en danseforestilling med Pamagirri Aboriginal Dancers, kommer på en tur gennem regnskoven med et specielt amfibiekøretøj, kommer på Dreamtime Walk og får indsigt i aboriginal kultur. Der serveres en lækker barbeque frokost og aktiviteterne sluttes af med et besøg i Koala & Wildlife Park med bl.a. koalaer og krokodiller. Turen tilbage til kysten forgår med Skyrail Cableway – en 7,5 km svævebane, der bevæger sig langsomt hen over regnskovens tag. Der er stop undervejs, hvor man kan stå af og komme ”ned” i regnskoven. Turen varer fra kl. 7.30 til kl. 18, og prisen inkluderer al transport, entreer og frokost. Rejselederen følger med på turen.

  1.395 kr. pr. person

 • Dag 20 Heldagstur til koralrevet med mulighed for at dykke og snorkle

  Verdens største naturlige ”bygningsværk”, The Great Barrier Reef, strækker sig mere end 2.000 km langs Australiens østkyst, og her ved Cairns ligger koralrevet forholdsvis tæt ved kysten. Denne dag kommer du på en dejlig sejltur til revet. Vi sejler med en luksus-katamaran med sejl, og efter kun to timer er du fremme ved Michaelmas Cay, som er en skøn lille sandø med et fantastisk fugleliv. I løbet af dagen kan man dykke og snorkle, opleve koralrevet fra en båd med glasbund og gå på ”beach walk”. Er du nybegynder med hensyn til at snorkle, får du en grundig instruktion. I løbet af dagen bliver der serveret en lækker frokostbuffet og på hjemturen slapper vi af med et glas vin og forfriskninger. Om aftenen nyder vi en dejlig 3-retters afskedsmiddag på den prisbelønnede og skønt beliggende restaurant Red Ochre i Cairns.

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

 • Dag 21 Afslapning i tropiske omgivelser og hjemrejse

  Sidste dag i Cairns er på egen hånd til f.eks. en spadseretur, de sidste indkøb eller slap af ved Cairns Lagoon fyldt med saltvand fra Trinity Inlet, som man også kan nyde udsigten til. En lang og dejlig rejse er ved at være slut. Vi kører til lufthavnen midt på eftermiddagen, vinker farvel til Australien og flyver hjem.

  Inkluderede måltider: Morgenmad

 • Dag 22 Ankomst til Danmark
Hent det samlede rejseprogram her

Anmeldelser fra tidligere rejsende

Priser & afgange

Prisen inkluderer

 • Flyrejse med Singapore Airlines inkl. skatter og afgifter - se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning på gode, centraltbeliggende 3- og 4-stjernede hoteller samt 1 overnatning i tog
 • 18 x morgenmad, 8 x frokost, 7 x aftensmad
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • En halv dags sightseeing i Singapore
 • Sightseeing i Melbourne og oplevelser langs Great Ocean Road
 • Ophold og eventyr på Kangaroo Island
 • Vinsmagning i vindistriktet McLaren Vale
 • Togtur med "The Ghan" fra Adelaide til Alice Springs inkl. overnatning i dobbeltkupé i kategorien Gold Service, alle måltider og drikkevarer
 • Sightseeing i Alice Springs
 • ”A Night at Field of Light” ved Ayers Rock/Uluru inklusiv kanapeer, 3 retters middag og diverse vine
 • Sightseeing og sejltur i Sydney Harbour
 • Rundvisning i Sydney Opera House
 • Heldagstur til Blue Mountains National Park
 • Heldagssejltur til Great Barrier Reef
 • Visum til Australien
 • Dansk rejseleder

Tillæg

 • Enkeltværelsestillæg kr. 9.995
 • Ved afrejse fra Aalborg, Billund eller Aarhus lufthavn. Tillæg kr. 1.250
 • Administrationsgebyr kr. 125
Dato Varighed Rejseleder Afrejselufthavn Pris pr. person Bestilling
 • 05 november 2020 22 dage Klavs Bach Billund
  København
  Aalborg
  Aarhus
  49.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Billund - København 05/11-2020   kl. 06:20 05/11-2020   kl. 07:10
   København - Singapore 05/11-2020   kl. 12:30 06/11-2020   kl. 07:30
   Singapore - Melbourne 07/11-2020   kl. 21:50 08/11-2020   kl. 08:15
   Ayers Rock - Sydney 18/11-2020   kl. 12:35 18/11-2020   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 22/11-2020   kl. 08:50 22/11-2020   kl. 10:55
   Cairns - Singapore 25/11-2020   kl. 18:10 25/11-2020   kl. 23:05
   Singapore - København 25/11-2020   kl. 23:55 26/11-2020   kl. 06:00
   København - Billund 26/11-2020   kl. 11:30 26/11-2020   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Singapore 05/11-2020   kl. 12:30 06/11-2020   kl. 07:30
   Singapore Changi - Melbourne 07/11-2020   kl. 21:50 08/11-2020   kl. 08:15
   Ayers Rock - Sydney 18/11-2020   kl. 12:35 18/11-2020   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 22/11-2020   kl. 08:50 22/11-2020   kl. 10:55
   Cairns - Singapore 25/11-2020   kl. 18:10 25/11-2020   kl. 23:05
   Singapore - København 25/11-2020   kl. 23:55 26/11-2020   kl. 06:00
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Aalborg - København 05/11-2020   kl. 08:15 05/11-2020   kl. 09:00
   København - Singapore 05/11-2020   kl. 12:30 06/11-2020   kl. 07:30
   Singapore - Melbourne 07/11-2020   kl. 21:50 08/11-2020   kl. 08:15
   Ayers Rock - Sydney 18/11-2020   kl. 12:35 18/11-2020   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 22/11-2020   kl. 08:50 22/11-2020   kl. 10:55
   Cairns - Singapore 25/11-2020   kl. 18:10 25/11-2020   kl. 23:05
   Singapore - København 25/11-2020   kl. 23:55 26/11-2020   kl. 06:00
   København - Aalborg 26/11-2020   kl. 09:10 26/11-2020   kl. 09:55
   Se flytider
  • Afrejse fra Aarhus

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Aarhus - København 05/11-2020   kl. 08:35 05/11-2020   kl. 09:15
   København - Singapore 05/11-2020   kl. 12:30 06/11-2020   kl. 07:30
   Singapore - Melbourne 07/11-2020   kl. 21:50 08/11-2020   kl. 08:15
   Ayers Rock - Sydney 18/11-2020   kl. 12:35 18/11-2020   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 22/11-2020   kl. 08:50 22/11-2020   kl. 10:55
   Cairns - Singapore 25/11-2020   kl. 18:10 25/11-2020   kl. 23:05
   Singapore - København 25/11-2020   kl. 23:55 26/11-2020   kl. 06:00
   København - Aarhus 26/11-2020   kl. 07:30 26/11-2020   kl. 08:10
   Se flytider
 • 28 januar 2021 22 dage Kjeld Livoni Billund
  København
  Aalborg
  Aarhus
  49.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Billund - København 28/01-2021   kl. 06:20 28/01-2021   kl. 07:10
   København - Singapore 28/01-2021   kl. 12:20 29/01-2021   kl. 06:20
   Singapore - Melbourne 30/01-2021   kl. 22:00 31/01-2021   kl. 08:25
   Ayers Rock - Sydney 10/02-2021   kl. 13:50 10/02-2021   kl. 17:20
   Sydney - Cairns 14/02-2021   kl. 08:50 14/02-2021   kl. 12:05
   Cairns - Singapore 17/02-2021   kl. 18:15 17/02-2021   kl. 23:00
   Singapore - København 17/02-2021   kl. 23:50 18/02-2021   kl. 06:25
   København - Billund 18/02-2021   kl. 11:30 18/02-2021   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Singapore 28/01-2021   kl. 12:20 29/01-2021   kl. 06:20
   Singapore Changi - Melbourne 30/01-2021   kl. 22:00 31/01-2021   kl. 08:25
   Ayers Rock - Sydney 10/02-2021   kl. 13:50 10/02-2021   kl. 17:20
   Sydney - Cairns 14/02-2021   kl. 08:50 14/02-2021   kl. 12:05
   Cairns - Singapore 17/02-2021   kl. 18:15 17/02-2021   kl. 23:00
   Singapore - København 17/02-2021   kl. 23:50 18/02-2021   kl. 06:25
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Aalborg - København 28/01-2021   kl. 08:15 28/01-2021   kl. 09:00
   København - Singapore 28/01-2021   kl. 12:20 29/01-2021   kl. 06:20
   Singapore - Melbourne 30/01-2021   kl. 22:00 31/01-2021   kl. 08:25
   Ayers Rock - Sydney 10/02-2021   kl. 13:50 10/02-2021   kl. 17:20
   Sydney - Cairns 14/02-2021   kl. 08:50 14/02-2021   kl. 12:05
   Cairns - Singapore 17/02-2021   kl. 18:15 17/02-2021   kl. 23:00
   Singapore - København 17/02-2021   kl. 23:50 18/02-2021   kl. 06:25
   København - Aalborg 18/02-2021   kl. 09:10 18/02-2021   kl. 09:55
   Se flytider
  • Afrejse fra Aarhus

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Aarhus - København 28/01-2021   kl. 08:35 28/01-2021   kl. 09:15
   København - Singapore 28/01-2021   kl. 12:20 29/01-2021   kl. 06:20
   Singapore - Melbourne 30/01-2021   kl. 22:00 31/01-2021   kl. 08:25
   Ayers Rock - Sydney 10/02-2021   kl. 13:50 10/02-2021   kl. 17:20
   Sydney - Cairns 14/02-2021   kl. 08:50 14/02-2021   kl. 12:05
   Cairns - Singapore 17/02-2021   kl. 18:15 17/02-2021   kl. 23:00
   Singapore - København 17/02-2021   kl. 23:50 18/02-2021   kl. 06:25
   København - Aarhus 18/02-2021   kl. 07:30 18/02-2021   kl. 08:10
   Se flytider
 • 11 februar 2021 22 dage Klavs Bach Billund
  København
  Aalborg
  Aarhus
  49.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Billund - København 11/02-2021   kl. 06:20 11/02-2021   kl. 07:10
   København - Singapore 11/02-2021   kl. 12:20 12/02-2021   kl. 06:20
   Singapore - Melbourne 13/02-2021   kl. 22:00 14/02-2021   kl. 08:25
   Ayers Rock - Sydney 24/02-2021   kl. 13:50 24/02-2021   kl. 17:20
   Sydney - Cairns 28/02-2021   kl. 08:50 28/02-2021   kl. 12:05
   Cairns - Singapore 03/03-2021   kl. 18:15 03/03-2021   kl. 23:00
   Singapore - København 03/03-2021   kl. 23:50 04/03-2021   kl. 06:25
   København - Billund 04/03-2021   kl. 11:30 04/03-2021   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Singapore 11/02-2021   kl. 12:20 12/02-2021   kl. 06:20
   Singapore Changi - Melbourne 13/02-2021   kl. 22:00 14/02-2021   kl. 08:25
   Ayers Rock - Sydney 24/02-2021   kl. 13:50 24/02-2021   kl. 17:20
   Sydney - Cairns 28/02-2021   kl. 08:50 28/02-2021   kl. 12:05
   Cairns - Singapore 03/03-2021   kl. 18:15 03/03-2021   kl. 23:00
   Singapore - København 03/03-2021   kl. 23:50 04/03-2021   kl. 06:25
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Aalborg - København 11/02-2021   kl. 08:15 11/02-2021   kl. 09:00
   København - Singapore 11/02-2021   kl. 12:20 12/02-2021   kl. 06:20
   Singapore - Melbourne 13/02-2021   kl. 22:00 14/02-2021   kl. 08:25
   Ayers Rock - Sydney 24/02-2021   kl. 13:50 24/02-2021   kl. 17:20
   Sydney - Cairns 28/02-2021   kl. 08:50 28/02-2021   kl. 12:05
   Cairns - Singapore 03/03-2021   kl. 18:15 03/03-2021   kl. 23:00
   Singapore - København 03/03-2021   kl. 23:50 04/03-2021   kl. 06:25
   København - Aalborg 04/03-2021   kl. 09:10 04/03-2021   kl. 09:55
   Se flytider
  • Afrejse fra Aarhus

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Aarhus - København 11/02-2021   kl. 08:35 11/02-2021   kl. 09:15
   København - Singapore 11/02-2021   kl. 12:20 12/02-2021   kl. 06:20
   Singapore - Melbourne 13/02-2021   kl. 22:00 14/02-2021   kl. 08:25
   Ayers Rock - Sydney 24/02-2021   kl. 13:50 24/02-2021   kl. 17:20
   Sydney - Cairns 28/02-2021   kl. 08:50 28/02-2021   kl. 12:05
   Cairns - Singapore 03/03-2021   kl. 18:15 03/03-2021   kl. 23:00
   Singapore - København 03/03-2021   kl. 23:50 04/03-2021   kl. 06:25
   København - Aarhus 04/03-2021   kl. 07:30 04/03-2021   kl. 08:10
   Se flytider
 • 04 marts 2021 22 dage Kjeld Livoni Billund
  København
  Aalborg
  Aarhus
  49.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Billund - København 04/03-2021   kl. 06:20 04/03-2021   kl. 07:10
   København - Singapore 04/03-2021   kl. 12:20 05/03-2021   kl. 06:20
   Singapore - Melbourne 06/03-2021   kl. 22:00 07/03-2021   kl. 08:25
   Ayers Rock - Sydney 17/03-2021   kl. 13:50 17/03-2021   kl. 17:20
   Sydney - Cairns 21/03-2021   kl. 08:50 21/03-2021   kl. 12:05
   Cairns - Singapore 24/03-2021   kl. 18:15 24/03-2021   kl. 23:00
   Singapore - København 24/03-2021   kl. 23:50 25/03-2021   kl. 06:25
   København - Billund 25/03-2021   kl. 11:30 25/03-2021   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Singapore 04/03-2021   kl. 12:20 05/03-2021   kl. 06:20
   Singapore Changi - Melbourne 06/03-2021   kl. 22:00 07/03-2021   kl. 08:25
   Ayers Rock - Sydney 17/03-2021   kl. 13:50 17/03-2021   kl. 17:20
   Sydney - Cairns 21/03-2021   kl. 08:50 21/03-2021   kl. 12:05
   Cairns - Singapore 24/03-2021   kl. 18:15 24/03-2021   kl. 23:00
   Singapore - København 24/03-2021   kl. 23:50 25/03-2021   kl. 06:25
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Aalborg - København 04/03-2021   kl. 08:35 04/03-2021   kl. 09:15
   København - Singapore 04/03-2021   kl. 12:20 05/03-2021   kl. 06:20
   Singapore - Melbourne 06/03-2021   kl. 22:00 07/03-2021   kl. 08:25
   Ayers Rock - Sydney 17/03-2021   kl. 13:50 17/03-2021   kl. 17:20
   Sydney - Cairns 21/03-2021   kl. 08:50 21/03-2021   kl. 12:05
   Cairns - Singapore 24/03-2021   kl. 18:15 24/03-2021   kl. 23:00
   Singapore - København 24/03-2021   kl. 23:50 25/03-2021   kl. 06:25
   København - Aalborg 25/03-2021   kl. 09:10 25/03-2021   kl. 09:55
   Se flytider
  • Afrejse fra Aarhus

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Aarhus - København 04/03-2021   kl. 08:35 04/03-2021   kl. 09:15
   København - Singapore 04/03-2021   kl. 12:20 05/03-2021   kl. 06:20
   Singapore - Melbourne 06/03-2021   kl. 22:00 07/03-2021   kl. 08:25
   Ayers Rock - Sydney 17/03-2021   kl. 13:50 17/03-2021   kl. 17:20
   Sydney - Cairns 21/03-2021   kl. 08:50 21/03-2021   kl. 12:05
   Cairns - Singapore 24/03-2021   kl. 18:15 24/03-2021   kl. 23:00
   Singapore - København 24/03-2021   kl. 23:50 25/03-2021   kl. 06:25
   København - Aarhus 25/03-2021   kl. 07:30 25/03-2021   kl. 08:10
   Se flytider
 • 04 november 2021 22 dage Billund
  København
  Aalborg
  Aarhus
  49.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Billund - København 04/11-2021   kl. 06:20 04/11-2021   kl. 07:10
   København - Singapore 04/11-2021   kl. 12:30 05/11-2021   kl. 07:30
   Singapore - Melbourne 06/11-2021   kl. 21:50 07/11-2021   kl. 08:15
   Ayers Rock - Sydney 17/11-2021   kl. 12:35 17/11-2021   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 21/11-2021   kl. 08:50 21/11-2021   kl. 10:55
   Cairns - Singapore 24/11-2021   kl. 18:10 24/11-2021   kl. 23:05
   Singapore - København 24/11-2021   kl. 23:55 25/11-2021   kl. 06:00
   København - Billund 25/11-2021   kl. 11:30 25/11-2021   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Singapore 04/11-2021   kl. 12:30 05/11-2021   kl. 07:30
   Singapore Changi - Melbourne 06/11-2021   kl. 21:50 07/11-2021   kl. 08:15
   Ayers Rock - Sydney 17/11-2021   kl. 12:35 17/11-2021   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 21/11-2021   kl. 08:50 21/11-2021   kl. 10:55
   Cairns - Singapore 24/11-2021   kl. 18:10 24/11-2021   kl. 23:05
   Singapore - København 24/11-2021   kl. 23:55 25/11-2021   kl. 06:00
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Aalborg - København 04/11-2021   kl. 08:15 04/11-2021   kl. 09:00
   København - Singapore 04/11-2021   kl. 12:30 05/11-2021   kl. 07:30
   Singapore - Melbourne 06/11-2021   kl. 21:50 07/11-2021   kl. 08:15
   Ayers Rock - Sydney 17/11-2021   kl. 12:35 17/11-2021   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 21/11-2021   kl. 08:50 21/11-2021   kl. 10:55
   Cairns - Singapore 24/11-2021   kl. 18:10 24/11-2021   kl. 23:05
   Singapore - København 24/11-2021   kl. 23:55 25/11-2021   kl. 06:00
   København - Aalborg 25/11-2021   kl. 09:10 25/11-2021   kl. 09:55
   Se flytider
  • Afrejse fra Aarhus

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Aarhus - København 04/11-2021   kl. 08:35 04/11-2021   kl. 09:15
   København - Singapore 04/11-2021   kl. 12:30 05/11-2021   kl. 07:30
   Singapore - Melbourne 06/11-2021   kl. 21:50 07/11-2021   kl. 08:15
   Ayers Rock - Sydney 17/11-2021   kl. 12:35 17/11-2021   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 21/11-2021   kl. 08:50 21/11-2021   kl. 10:55
   Cairns - Singapore 24/11-2021   kl. 18:10 24/11-2021   kl. 23:05
   Singapore - København 24/11-2021   kl. 23:55 25/11-2021   kl. 06:00
   København - Aarhus 25/11-2021   kl. 07:30 25/11-2021   kl. 08:10
   Se flytider
 • 27 januar 2022 22 dage Billund
  København
  Aalborg
  Aarhus
  49.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Billund - København 27/01-2022   kl. 06:20 27/01-2022   kl. 07:10
   København - Singapore 27/01-2022   kl. 12:30 28/01-2022   kl. 07:30
   Singapore - Melbourne 29/01-2022   kl. 21:50 30/01-2022   kl. 08:15
   Ayers Rock - Sydney 09/02-2022   kl. 12:35 09/02-2022   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 13/02-2022   kl. 08:50 13/02-2022   kl. 10:55
   Cairns - Singapore 16/02-2022   kl. 18:10 16/02-2022   kl. 23:05
   Singapore - København 16/02-2022   kl. 23:55 17/02-2022   kl. 06:00
   København - Billund 17/02-2022   kl. 11:30 17/02-2022   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Singapore 27/01-2022   kl. 12:30 28/01-2022   kl. 07:30
   Singapore Changi - Melbourne 29/01-2022   kl. 21:50 30/01-2022   kl. 08:15
   Ayers Rock - Sydney 09/02-2022   kl. 12:35 09/02-2022   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 13/02-2022   kl. 08:50 13/02-2022   kl. 10:55
   Cairns - Singapore 16/02-2022   kl. 18:10 16/02-2022   kl. 23:05
   Singapore - København 16/02-2022   kl. 23:55 17/02-2022   kl. 06:00
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Aalborg - København 27/01-2022   kl. 08:15 27/01-2022   kl. 09:00
   København - Singapore 27/01-2022   kl. 12:30 28/01-2022   kl. 07:30
   Singapore - Melbourne 29/01-2022   kl. 21:50 30/01-2022   kl. 08:15
   Ayers Rock - Sydney 09/02-2022   kl. 12:35 09/02-2022   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 13/02-2022   kl. 08:50 13/02-2022   kl. 10:55
   Cairns - Singapore 16/02-2022   kl. 18:10 16/02-2022   kl. 23:05
   Singapore - København 16/02-2022   kl. 23:55 17/02-2022   kl. 06:00
   København - Aalborg 17/02-2022   kl. 09:10 17/02-2022   kl. 09:55
   Se flytider
  • Afrejse fra Aarhus

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Aarhus - København 27/01-2022   kl. 08:35 27/01-2022   kl. 09:15
   København - Singapore 27/01-2022   kl. 12:30 28/01-2022   kl. 07:30
   Singapore - Melbourne 29/01-2022   kl. 21:50 30/01-2022   kl. 08:15
   Ayers Rock - Sydney 09/02-2022   kl. 12:35 09/02-2022   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 13/02-2022   kl. 08:50 13/02-2022   kl. 10:55
   Cairns - Singapore 16/02-2022   kl. 18:10 16/02-2022   kl. 23:05
   Singapore - København 16/02-2022   kl. 23:55 17/02-2022   kl. 06:00
   København - Aarhus 17/02-2022   kl. 07:30 17/02-2022   kl. 08:10
   Se flytider
 • 10 februar 2022 22 dage Billund
  København
  Aalborg
  Aarhus
  49.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Billund - København 10/02-2022   kl. 06:20 10/02-2022   kl. 07:10
   København - Singapore 10/02-2022   kl. 12:30 11/02-2022   kl. 07:30
   Singapore - Melbourne 12/02-2022   kl. 21:50 13/02-2022   kl. 08:15
   Ayers Rock - Sydney 23/02-2022   kl. 12:35 23/02-2022   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 27/02-2022   kl. 08:50 27/02-2022   kl. 10:55
   Cairns - Singapore 02/03-2022   kl. 18:10 02/03-2022   kl. 23:05
   Singapore - København 02/03-2022   kl. 23:55 03/03-2022   kl. 06:00
   København - Billund 03/03-2022   kl. 11:30 03/03-2022   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Singapore 10/02-2022   kl. 12:30 11/02-2022   kl. 07:30
   Singapore Changi - Melbourne 12/02-2022   kl. 21:50 13/02-2022   kl. 08:15
   Ayers Rock - Sydney 23/02-2022   kl. 12:35 23/02-2022   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 27/02-2022   kl. 08:50 27/02-2022   kl. 10:55
   Cairns - Singapore 02/03-2022   kl. 18:10 02/03-2022   kl. 23:05
   Singapore - København 02/03-2022   kl. 23:55 03/03-2022   kl. 06:00
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Aalborg - København 10/02-2022   kl. 08:15 10/02-2022   kl. 09:00
   København - Singapore 10/02-2022   kl. 12:30 11/02-2022   kl. 07:30
   Singapore - Melbourne 12/02-2022   kl. 21:50 13/02-2022   kl. 08:15
   Ayers Rock - Sydney 23/02-2022   kl. 12:35 23/02-2022   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 27/02-2022   kl. 08:50 27/02-2022   kl. 10:55
   Cairns - Singapore 02/03-2022   kl. 18:10 02/03-2022   kl. 23:05
   Singapore - København 02/03-2022   kl. 23:55 03/03-2022   kl. 06:00
   København - Aalborg 03/03-2022   kl. 09:10 03/03-2022   kl. 09:55
   Se flytider
  • Afrejse fra Aarhus

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Aarhus - København 10/02-2022   kl. 08:35 10/02-2022   kl. 09:15
   København - Singapore 10/02-2022   kl. 12:30 11/02-2022   kl. 07:30
   Singapore - Melbourne 12/02-2022   kl. 21:50 13/02-2022   kl. 08:15
   Ayers Rock - Sydney 23/02-2022   kl. 12:35 23/02-2022   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 27/02-2022   kl. 08:50 27/02-2022   kl. 10:55
   Cairns - Singapore 02/03-2022   kl. 18:10 02/03-2022   kl. 23:05
   Singapore - København 02/03-2022   kl. 23:55 03/03-2022   kl. 06:00
   København - Aarhus 03/03-2022   kl. 07:30 03/03-2022   kl. 08:10
   Se flytider
 • 03 marts 2022 22 dage Billund
  København
  Aalborg
  Aarhus
  49.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Billund - København 03/03-2022   kl. 06:20 03/03-2022   kl. 07:10
   København - Singapore 03/03-2022   kl. 12:30 04/03-2022   kl. 07:30
   Singapore - Melbourne 05/03-2022   kl. 21:50 06/03-2022   kl. 08:15
   Ayers Rock - Sydney 16/03-2022   kl. 12:35 16/03-2022   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 20/03-2022   kl. 08:50 20/03-2022   kl. 10:55
   Cairns - Singapore 23/03-2022   kl. 18:10 23/03-2022   kl. 23:05
   Singapore - København 23/03-2022   kl. 23:55 24/03-2022   kl. 06:00
   København - Billund 24/03-2022   kl. 11:30 24/03-2022   kl. 12:20
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Singapore 03/03-2022   kl. 12:30 04/03-2022   kl. 07:30
   Singapore Changi - Melbourne 05/03-2022   kl. 21:50 06/03-2022   kl. 08:15
   Ayers Rock - Sydney 16/03-2022   kl. 12:35 16/03-2022   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 20/03-2022   kl. 08:50 20/03-2022   kl. 10:55
   Cairns - Singapore 23/03-2022   kl. 18:10 23/03-2022   kl. 23:05
   Singapore - København 23/03-2022   kl. 23:55 24/03-2022   kl. 06:00
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Aalborg - København 03/03-2022   kl. 08:15 03/03-2022   kl. 09:00
   København - Singapore 03/03-2022   kl. 12:30 04/03-2022   kl. 07:30
   Singapore - Melbourne 05/03-2022   kl. 21:50 06/03-2022   kl. 08:15
   Ayers Rock - Sydney 16/03-2022   kl. 12:35 16/03-2022   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 20/03-2022   kl. 08:50 20/03-2022   kl. 10:55
   Cairns - Singapore 23/03-2022   kl. 18:10 23/03-2022   kl. 23:05
   Singapore - København 23/03-2022   kl. 23:55 24/03-2022   kl. 06:00
   København - Aalborg 24/03-2022   kl. 09:10 24/03-2022   kl. 09:55
   Se flytider
  • Afrejse fra Aarhus

   + 1.250 kr. per person Bestil
   Flytider
   Aarhus - København 03/03-2022   kl. 08:35 03/03-2022   kl. 09:15
   København - Singapore 03/03-2022   kl. 12:30 04/03-2022   kl. 07:30
   Singapore - Melbourne 05/03-2022   kl. 21:50 06/03-2022   kl. 08:15
   Ayers Rock - Sydney 16/03-2022   kl. 12:35 16/03-2022   kl. 17:10
   Sydney - Cairns 20/03-2022   kl. 08:50 20/03-2022   kl. 10:55
   Cairns - Singapore 23/03-2022   kl. 18:10 23/03-2022   kl. 23:05
   Singapore - København 23/03-2022   kl. 23:55 24/03-2022   kl. 06:00
   København - Aarhus 24/03-2022   kl. 07:30 24/03-2022   kl. 08:10
   Se flytider

Rundrejser med dansk rejseleder er vores speciale

Rundrejser med dansk rejseleder er vores speciale, og vi har med succes arrangeret rundrejser i 25 år, så vi ved, hvad de bedste rundrejser skal indeholde.
Det er din rejse – og vores passion at arrangere den, og derfor skal du vælge en Risskov-rundrejse:

 • Vi krydrer de største seværdigheder med overraskende, lokale oplevelser
 • Vi er kendt for indholdsrige rundrejser med meget inkluderet
 • Vores gode jyske købmandsskab sikrer dig høj kvalitet til en attraktiv pris
 • Vores erfarne og passionerede rejseledere brænder for at dele ud af deres store viden
 • Vi er fleksible og forlænger gerne rejsen på egen hånd
 • Vi leverer en tryg, veltilrettelagt og uforglemmelig rejseoplevelse
 • Vi har et stort udvalg af rundrejser til hele verden

Læs mere om rundrejser med dansk rejseleder her

Alt det praktiske

 • Praktisk information ved bestilling af rejse

  På hjemmesiden er den praktiske information begrænset til det, der er nødvendigt og relevant for at træffe beslutning om en rejse og om rejsemålet.

  Når din rejse er bestilt, vil du sammen med din ordrebekræftelse og efterfølgende rejsedokumenter modtage ekstra information, gode råd samt vejledning, der forholder sig specifikt til din rejse.

  Læs mere i vores generelle rundrejsebestemmelser her.

 • Inden du rejser

  Pas og visum

  Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder efter hjemrejse. Opbevar altid passet et sikkert sted på rejsen. Det anbefales desuden, at du altid har en kopi af dit pas med dig – enten i papirform eller på telefonen.

  Der kræves visum til Australien for danske statsborgere. Når du bestiller en rundrejse til Australien med Risskov Rejser, sørger vi for at søge om visum for dig – det er inkluderet i prisen. For, at vi kan søge om visum på dine vegne, skal du registrere dine pasoplysninger på vores hjemmeside. Desuden skal vi vide, hvorvidt du har haft andre navne, og hvorvidt du tidligere har været straffet.

  Toldregler

  De aktuelle regler for, hvad du må bringe med hjem fra udlandet, kan du læse om på www.borger.dk’s hjemmeside her.

  Vær opmærksom på, at væsker (drikkevarer, parfume, toiletartikler og lignende) kan blive konfiskeret ved flyskift, endda selv om de er blevet plomberet ved indkøb i foregående lufthavne. Derfor anbefaler vi, at du venter med toldfrie indkøb til den sidste lufthavn inden ankomstlufthavnen.

  Rejseforsikring

  På enhver udlandsrejse har du behov for en god rejseforsikring, som dækker i forbindelse med akut opstået sygdom mv. Risskov Rejser samarbejder med Europæiske ERV, som er specialiseret i rejseforsikringer og tilbyder produkter med dækninger, som hører til markedets bedste. Kontakt vores rejsekonsulenter – de kan rådgive dig, så du får en forsikring, der passer til dit behov.

  Vaccinationer og medicin

  Kontakt egen læge eller Danske Lægers Vaccinations Service på www.sikkerrejse.dk for at få rådgivning om, hvilke vaccinationer, der er påkrævet eller anbefales i forbindelse med din rejse. Som grundregel bør du sikre dig, at du har en gyldig vaccination mod difteri, stivkrampe og hepatitis A.

  Det er en god idé at informere rejselederen om specielle sygdomme – en information, som naturligvis bliver behandlet fortroligt. Tager du livsvigtig medicin, anbefaler vi, at du medbringer en beskrivelse af indholdet på engelsk. Kan fås hos egen læge eller på apoteket. Husk at pakke medicinen i håndbagagen.

  Krav til fysisk formåen

  Som udgangspunkt skal alle rejsende være selvhjulpne. Vores rejser er generelt ikke egnet for gangbesværede, da mange seværdigheder opleves til fods og kræver, at du er i stand til at gå min. 5 km dagligt.

  Valuta og kreditkort

  Møntfoden i Australien er australske dollars (AUD). Man behøver ikke at veksle til australske dollars inden afrejsen, da alle de kendte betalings- og kreditkort kan anvendes i Australien. Der kan ved ankomsten hæves kontanter i hæveautomater (ATM) som findes overalt, også i lufthavnene. Da der betales et gebyr pr. hævning, er det bedst at undgå for mange små hævninger. I butikker kan der kun hæves det beløb, som varen koster, så undervejs på rejsen er det en god idé altid at have kontanter med til mindre indkøb. Det kan anbefales at medbringe mere end ét kreditkort. På den måde er du på den sikre side, hvis der skulle opstå problemer med det ene kort. Husk de nødvendige informationer, hvis du får brug for at spærre kreditkortet.

 • Lokale forhold

  Tidsforskel

  Australien strækker sig over et enormt areal og er inddelt i flere tidszoner i forhold til dansk normaltid:

  Eastern Time Zone (Queensland, New South Wales, Victoria og Tasmanien): 10 timer foran Danmark.

  Central Time Zone (Northern Territory og South Australia): 9,5 timer foran Danmark.

  Western Time Zone (Western Australia): 7 timer foran Danmark.

  Transport

  Vi lægger vægt på, at busserne har en god standard, og de har naturligvis aircondition. Bemærk, at der er begrænset plads til håndbagage på busrejsen. Håndbagagen skal kunne stå under sædet, da hattehylden er forbeholdt overtøj og lignende.

  Drikkepenge

  Det er ikke kutyme, at man skal give drikkepenge i Australien, men i servicebranchen er det velset, at god service påskønnes med et lille beløb. På rundrejsen vil der være tale om at give buschauffører, lokalguider mv. drikkepenge, og rejselederen vil derfor indsamle et mindre beløb fra deltagerne til uddeling. Det er naturligvis helt op til den enkelte, hvor meget man ønsker at give, og af denne grund har vi ikke inkluderet drikkepenge i rejsens pris.

  Hoteller

  Vi har som hovedregel valgt 3- og 4-stjernede hoteller på vores rundrejser, men da udenlandske hoteller ikke tildeles stjerner efter dansk standard, kan der være hoteller, hvor man vil opleve en anelse lavere standard. Vi gør opmærksom på, at der i sjældne tilfælde kan forekomme hotelændringer undervejs på rejsen. Eventuelle ændringer vil tilstræbes at være af tilsvarende standard.

  Sikkerhed

  Selv om kriminaliteten er meget lav i Australien, skal man udvise forsigtighed med hensyn til penge og værdigenstande og f.eks. undlade at medbringe værdifulde smykker. Opbevar penge, pas og kreditkort tæt på kroppen og vær ekstra opmærksom, når du handler.

  Elektricitet

  Husk opladeren til f.eks. kamera og mobiltelefon. Australien har 240/250 volt vekselstrøm og trebenede stik. Da stikkene er anderledes, er det nødvendigt med en adapter, som kan købes i elforretninger, hos isenkræmmere og i lufthavnen.

  Mobiltelefon og Wi-Fi

  Det er sædvanligvis dyrt at bruge en dansk mobiltelefon uden for Europa. Internettelefoni er den billigste løsning, og der er adgang til gratis Wi-Fi på de fleste hoteller. Landekode til Danmark ved opkald fra udlandet er +45 før telefonnummeret.

  Mad og drikke

  Den australske madkultur henter inspiration fra Østen, Afrika, Europa og Stillehavsøerne. Det, der kendetegner det australske køkken, er bl.a. de mange friske råvarer – friske fisk og skaldyr fra både tropiske, subtropiske og tempererede have, fristende tropiske frugter, en overflod af grøntsager og store bøffer, der kan fylde en hel tallerken. Og så er der naturligvis specialiteter som krokodille, kamel, kænguru og emu – mere australsk kan det ikke blive. Australien er en nation af øldrikkere, og Fosters, Swan Lager, Victoria Bitter (forkortes VB) og Xxxx (udtales four x) er eksempler på kendte ølmærker. Australien er i dag et af verdens førende vinlande, og der har været dyrket vin på kontinentet, siden de første europæiske nybyggere og straffefanger gik i land i 1788. Selv om de australske druesorter er indført fra Europa, giver de mange solskinstimer, andre jordbundsforhold og fremstillingsmetoder ofte vinen en anden karakter.

  Man kan sagtens drikke vandet direkte fra hanen. Vær dog opmærksom på, at postevandet i de større byer tilsættes klor og derfor smager anderledes end i Danmark. Her kan det være en god idé at drikke mineralvand fra flaske.

  Rygning

  Rygning i bussen er ikke tilladt. Ligeledes vil der på de fleste restauranter, hoteller, strande og offentlige områder være rygeforbud. Rejselederen vil naturligvis informere om de aktuelle rygeregler ved ankomst.

 • Gode råd

  Bagage

  Vi anbefaler altid, at værdigenstande såsom kamera, smykker og penge samt livsnødvendig medicin medbringes i håndbagagen. Ved evt. bagageforsinkelse er det en fordel at have de vigtigste ting ved hånden. Det er derfor en god idé at pakke f.eks. medicin, kontaktlinsevæske, tandbørste og et ekstra sæt tøj i håndbagagen. Rejser I to sammen, kan det være en fordel at fordele bagagen 50/50.

  En del flyselskaber tillader ikke, at man medbringer batterier eller batteridrevne enheder i den indleverede bagage. Disse skal i stedet medbringes i håndbagagen. Det gælder eksempelvis bærbare computere, tablets, power banks etc.

  Møde med en anden kultur

  Solens stråler er meget stærke i Australien, så det er vigtigt at tage sine forholdsregler. Solcreme med høj faktor kan med fordel købes i Australien.

 • Fakta

  • Statsform: Konstitutionelt monarki.
  • Befolkning: 23,5 mio. indbyggere.
  • Hovedstad: Canberra, der ligger i sit eget territorium – Australian Capital Territory.
  • Religion: Protestanter 23 %, katolikker 23 %, andre kristne 4 %, muslimer 3 %, buddhister 2 %, ortodokse 2 %, hindu 2 %.
  • Sprog: Det officielle sprog er engelsk.
  • Areal: 7.741.220 km² (Danmark 43.094 km2).
  • Klima: Australien dækker flere klimazoner – fra tropisk i nord til tempereret i syd. Da Australien er et enormt land, er der store regionale forskelle, og samme dag kan det sne på Tasmanien og være 40 grader i Kimberley-området i Western Australia.

Trustpilot