Ring til os Åbent nu 70 22 66 00
The White House i Washington D.C.

Se Niagara Falls fra den smukkeste side på en afstikker til Canada

Se Niagara Falls fra den smukkeste side på en afstikker til Canada

Det bedste af USA's østkyst

11 dage fra 18.495 kr.

Tag med en dansk rejseleder på en spændende rundrejse i det østlige USA. Rejsen koncentrerer sig om de to vidt forskellige storbyer New York og Washington D.C. Den ene er med sine 8,3 mio. indbyggere den største by i USA. Den anden er landets hovedstad. I New York strækker skyskraberne sig mod himlen. I Washington D.C. må ingen bygninger i centrum være højere end US Capitol. Her i magtens centrum ser du mange af de kendte bygninger og monumenter, f.eks. Det Hvide Hus, Arlington-kirkegården, US Capitol og den første præsident George Washingtons ejendom, Mount Vernon.

På vores rundrejse i det østlige USA har vi sørget for, at du også kommer til at opleve andre sider af USA, og det er bl.a. på turen gennem Pennsylvania, hvor du stifter bekendtskab med amish-folket, der af religiøse grunde tager afstand fra moderne bekvemmeligheder som elektricitet. Rejselederen kender området indgående og tager os med hen til sin gode amish-ven, der vil fortælle om sin gård og familiens levevis. På den historiske slagmark ved Gettysburg bliver Den Amerikanske Borgerkrig nærværende, og du kan også glæde dig til en afstikker til Canadas største by, Toronto, og Niagara Falls, der uden tvivl er rejsens største naturoplevelse.

Glæd dig fordi

 • du ser de største highlights i New York og kommer bag facaden i selskab med en ægte newyorker
 • der venter en spændende byrundtur blandt Washingtons mange monumenter
 • der er god tid til shopping og oplevelser på egen hånd i New York og Washington
 • du får en unik indsigt i amish-folkets levevis på en gård kun kendt af rejselederen
 • du ser Niagara Falls fra den smukkeste side på en afstikker til Canada
 • der venter besøg i US Capitol og Mount Vernon, George Washingtons smukke plantageejendom
 • du får et rørende indblik i Den Amerikanske Borgerkrig ved Gettysburg
 • rejselederens dansk-amerikanske baggrund gør rejsen ekstra interessant
Antal dage
11 dages rundrejse
Pris
Fra 18.495 kr.
Afrejse fra
Aalborg, Billund, København
Dansk rejseleder
Remo Arvid Madsen

Danmarks bedste rundrejse til det østlige USA fordi

Rejseleder Remo Madsen er dansk-amerikaner og bor i dag i New York. Særdeles erfaren rejseleder, der kender det østlige USA og Canada som få.

Rejselederens lokale kontakter gør, at vi får en unik indsigt i amish-folkets levevis

Rejsens program er et af de mest omfangsrige i det østlige USA!

Danmarks bedste rundrejse til det østlige USA fordi

Hør en af vores USA-rejseledere, Remo Madsen, fortælle om rundrejsen her:

Mød din rejseleder

Remo i New York - Risskov Rejser
Remo viser dig de største highlights i det østlige USA

Remo har danske rødder, da hans forældre emigrerede til USA i 1947. Remo taler naturligvis dansk, og indtil han kom i skole, talte han i øvrigt kun dansk. Remo har boet i Montreal og kender det østlige Canada rigtig godt, specielt Toronto og Niagara Falls. Nu er han bosat i New York sammen med sin kone, som også har dansk baggrund, og her bor også deres fire børn. Remo har en lang karriere som rejseleder bag sig, og i de senere år har han specialiseret sig i New York, Washington D.C. og den amerikanske østkyst.


Læs mere om Remo Arvid Madsen

Dagsprogram

 • Dag 1 Ankomst til New York

  Afrejse fra Danmark og ankomst til New York. I lufthavnen bliver du modtager af rejseleder Remo Madsen. Remo er bosat i New York og har danske rødder, da hans forældre emigrerede til USA i 1947, og Remo taler naturligvis dansk. Her den første aften kan du få en appetitvækker på de næste dages eventyr i New York, hvor bare det at gå på gaden er en oplevelse, der pirrer alle sanser.

  Her bor du dag 1, 2 & 3

  Fairfield Inn Penn Station

  Hotellet ligger meget centralt på 33rd Street og tæt ved Madison Square Garden, Empire State Building og få blokke fra stormagasinet Macy´s., h...

 • Dag 2 Byrundtur i New York med bl.a. Central Park, Times Square og 9/11 Memorial. Tid på egen hånd eller oplev New Yorks mindre kendte sider på en byvandring

  Denne dag starter med en fire timers sightseeingtur, hvor du ser mange af de kendte seværdigheder i New York – Central Park, Times Square og Empire State Building – og undervejs er der mulighed for at nyde udsigten til Frihedsgudinden. Naturligvis kommer du også til at opleve 9/11 Memorial.  Mindeparken ligger, hvor World Trade Center lå og blev åbnet på 10-årsdagen for terrorangrebet. I mindeparken er der to Memorial Pools med navne på de personer, der mistede livet – og besøget kan ikke undgå at blive en tankevækkende oplevelse.

  Resten af dagen er fri til egne oplevelser, hvis man har mest lyst til det, men det er også muligt at tage med ud på en byvandring med Remo om eftermiddagen. Her viser han sit New York frem og de mindre kendte sider af metropolen, og fortæller undervejs om amerikanerne generelt og newyorkerne især.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

 • Dag 3 Dagen fri til egne eventyr i New York

  Udover at være rejseleder er Remo også præst, så han er i dag (søndag) af gode grunde undskyldt, da han skal forestå gudstjenesten i sin lokale kirke. Du har derfor dagen fri til at opleve byen på egen hånd, og hvad du ikke nåede i går, kan du evt. nå i dag. Måske du vil udforske nogle af de berømte kvarterer i byen, såsom Chinatown, Little Italy eller måske du vil gå over den smukke Brooklyn Bridge til den hippe bydel Brooklyn.

  Er du til shopping, kan du få noget af verdens bedste (og dyreste) på 5th Avenue, der ligger på Upper East Side. Det er også her på Upper East Side, du finder Museum Mile, der bl.a. tæller de internationalt anerkendte museer Guggenheim og MoMA. På den modsatte side på Upper West Side ligger det verdensberømte naturhistoriske museum, hvis du har lyst til at gå på opdagelse blandt dinosaurskeletter og livagtige dioramaer.

  Det er også oplagt at tage ud på en sejltur og opleve Manhattan fra vandsiden, hvor du både får set alle de ikoniske bygninger, sejler under Brooklyn Bridge og kommer helt tæt på Frihedsgudinden. Du kan købe billetter igennem Circle-Line Sightseeing, der sejler fra 42nd Street og 12th Avenue. Der afgår sejlture flere gange om dagen (priser fra ca. 35 USD – du kan også bestille online hjemmefra, så du er sikret en billet).

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

 • Dag 4 Videre til Niagara Falls på den canadiske side

  Vi tager afsked med storbyen New York og kommer på en flot køretur igennem New York State. Specielt om efteråret er de store løvskove en farverig oplevelse. Efter at have krydset den canadiske grænse ankommer vi til Niagara Falls. Der overnattes to nætter ved vandfaldet, der er et af verdens største og faktisk består af tre vandfald – Horseshoe Falls, Bridal Veil Falls og American Falls. Glæd dig til at opleve vandfaldene om aftenen, når de ligger badet i lys. Fra det 236 m høje udsigtstårn Skylon Tower er der en fantastisk udsigt, og hvis du har lyst, kan du nyde en dejlig middag i den roterende restaurant sammen med udsigten (kan tilkøbes direkte ved Remo, 57 USD).

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

  Her bor du dag 4 & 5

  Ramada Niagara Falls Fallsview

  Hotellet ligger midt i Niagara tæt på restauranter og butikker med blot 15 min. gang til de smukke vandfald. Udover en indendørs pool og fitness...

 • Dag 5 Byrundtur i Toronto og oplevelser ved Niagara Falls

  Efter morgenmaden går turen mod Toronto. Vi kører gennem et spændende landskab, først præget af vinmarker, dernæst langs Ontario-søen inden Torontos forstæder overtager. Millionbyen siges at være verdens mest multikulturelle by. Især de asiatiske befolkningsgrupper er markante i gadebilledet, da mange asiatiske arbejdere kom til Canada for at opbygge jernbanenettet i 1880’erne og siden slog sig ned i Toronto.

  På byrundturen får du et indtryk af, hvad Toronto har at byde på, og der er naturligvis tid til, at du kan komme en tur op i udsigtstårnet, CN Tower, der indtil 2007 var den højeste fritstående bygning i verden. Nu må CN Tower nøjes med en andenplads, men det gør ikke udsigten mindre spektakulær.

  Eftermiddagen byder på oplevelser ved Niagara Falls, der er smukkest set fra den canadiske side. På afgange i foråret kommer du på turen ”Journey Behind the Falls” bag vandfaldene, og sommer og efterår kommer du med på en sejltur med ”Hornblower” og kommer så tæt på vandfaldet, at du helt konkret kan mærke naturens kræfter.

  Vi kører tilbage til hotellet, hvor du har resten af dagen fri til egne oplevelser.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

 • Dag 6 Møde med amish-folket, besøg på gård og videre til Lancaster i Pennsylvania

  Vi siger farvel til Canada og Niagara Falls og kører videre til staten Pennsylvania, hvor det er muligt at stifte bekendtskab med amish-folket, som af religiøse grunde tager afstand fra moderne bekvemmeligheder som elektricitet, biler og telefoner. De lever en tilværelse isoleret fra det øvrige samfund, og eftersom en typisk amish-familie tæller 6-8 børn, er det en af de hurtigst voksende befolkningsgrupper i USA.

  I området omkring byen Lancaster er der flere amish-landsbyer og stor sandsynlighed for, at vi på landevejen møder de karakteristiske sorte hestetrukne køretøjer med kaleche. Der kommer mange rejsende til området, men vi følger en mere ubetrådt sti, da Remo kender området indgående. Vi besøger bl.a. en ægte amish-gård, hvor vi får indblik i amish-folkets levevis og håndværk. Remo viser rundt på gården, og vi får chancen for at snakke med og stille spørgsmål til familien på gården, hvis ikke de har for travlt ude på markerne.

  Efter besøget fortsætter vi ind i hjertet af ”Amish-country”, til vi er fremme ved hotellet i Lancaster.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

  Her bor du dag 6

  The Hotel Lancaster

  The Hotel Lancaster ligger centralt i Lancaster tæt på byens rådhus, det lokale marked og et væld af gode spisemuligheder, hvilket er perfekt, ...

 • Dag 7 Slaget ved Gettysburg og magtens centrum, Washington D.C.

  I dag fortsætter vi videre til den amerikanske hovedstad med de mange monumenter, der dels hylder en række af landets tidligere præsidenter og dels de soldater, der er faldet i krige, som USA har været involveret i.  Undervejs besøger vi det historiske mindesmærke ved Gettysburg, hvor det store slag stod under Den Amerikanske Borgerkrig 1.-3. juli 1863. Det var et af de mest blodige slag med ca. 50.000 døde, sårede og savnede, og slaget blev et afgørende vendepunkt for borgerkrigen, da Nordstatshæren under general George G. Meade besejrede Sydstatstropperne ledet af general Robert E. Lee. Det var også her, at præsident Abraham Lincoln senere holdt sin berømte Gettysburgtale, der mindedes de faldne soldater.

  Vores besøg inkluderer adgang til besøgscenteret og til museet, hvor man finder 11 spændende udstillinger. Man kan ligeledes se landets største oliemaleri ”Gettysburg Cyclorama” – maleriet der forestiller Picketts angreb på tredjedagen af det store slag ved Gettysburg. Det er malet af den franske kunstner Paul Philippoteaux, og det er på imponerende vis med til at levendegøre slaget, når man står foran det panoramiske billede, der med sin cylindriske form sikrer et 360˚ udsyn. Der bliver også tid til at udforske selve slagmarken, hvor man finder mange monumenter over de faldne soldater fra begge hære.

  Fremme i Washington kan du slutte dagens oplevelser af med en byrundtur på ca. to timer og opleve de imponerende monumenter, når de ligger badet i lys.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

  Her bor du dag 7, 8 & 9

  Courtyard Washington Capitol Hill/Navy Yard

  Hotellet i Washington ligger i Navy Yard-nabolaget, hvorfra der ikke er langt ned til bredden af Anacostia-floden, hvor man kan gå en dejlig tur. ...

 • Dag 8 Mount Vernon og byrundtur i Washington D.C. med besøg i US Capitol

  Vi starter dagen med at besøge plantageejendommen Mount Vernon, der tilhørte USA’s første præsident George Washington. Huset var oprindeligt et lille halvanden-etages gårdhus ejet af Washingtons far – men efter, at Washington overtog huset, sørgede han for over de næste 45 år at få udbygget og restaureret huset til den prægtige ejendom, den er i dag, med 21 værelser i hovedbygningen, de omkringliggende kolonistilshuse og de smukke haver, som man frit kan vandre rundt i.

  Der bliver tid til at spise frokost på egen hånd i caféen ved Mount Vernon, hvorefter dagens program fortsætter med en spændende sightseeing i magtens centrum, hvor du ser mange af de bygninger og monumenter, som du sikkert allerede kender fra fjernsynets nyhedsudsendelser – præsidentens bolig og arbejdsplads, Det Hvide Hus og Washington-monumentet. Du kommer også til Arlington-kirkegården, hvor mange betydningsfulde personer ligger begravet, bl.a. de tre Kennedy-brødre. Her står også flere hundredetusinde kridhvide gravsten over faldne amerikanske soldater.

  Byrundturen slutter med besøg i kongresbygningen US Capitol, der fungerer både som sæde for den amerikanske kongres, den er et imponerende stykke arkitektur og kan også fremvise en flot kunstsamling. NB – vi tager forbehold for US Capitols sikkerhedsregler, der med dags varsel kan gøre, at et evt. besøg må aflyses.

  Resten af eftermiddagen er fri til egne eventyr i Washington D.C. Mange seværdigheder ligger mellem Capitol Hill og Potomac River og kan nemt nås til fods.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

 • Dag 9 Tid til at udforske Washington D.C.

  Vi siger farvel til Remo, og de næste to dage i den amerikanske hovedstad er på egen hånd. I Washington D.C. ligger nogle af USA’s mest prestigefyldte museer, og der er gratis adgang til de mange, der hører under The Smithsonian Institution. Især Museum of Natural History, Air- and Space Museum og The Newseum er populære. Og de, der er interesserede i agentfilm, historier og myter om spionage og opfindsomme gadgets, bør besøge The Spy Museum.

  Skal tiden bruges på selvforkælelse er der en del spa- og neglesaloner i byen, og er det maven, der skal sørges godt for, finder du et væld af forskellige restauranter, der byder på alt fra gourmet til klassisk amerikansk BBQ. Måske du er heldig at støde på en af byens mange politikere ved disken eller ved nabobordet!

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

 • Dag 10 Tid i Washington D.C. og hjemrejse

  Måske bliver der tid til lidt mere shopping og sightseeing, inden der er afrejse fra Washington D.C. De charmerende bydele Georgetown og Adams Morgan byder på hyggelige caféer, designbutikker og en eksklusiv stemning. Der er arrangeret samlet transport fra hotellet til lufthavnen.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

 • Dag 11 Ankomst til Danmark
Hent det samlede rejseprogram her

Anmeldelser fra tidligere rejsende

Priser & afgange

Prisen inkluderer

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter - se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning på gode 3-stjernede hoteller
 • 9 x morgenmad
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • De største highlights i New York og Washington D.C. på spændende byrundture
 • Sejltur med "Hornblower" eller udflugten "Journey Behind the Falls" ved Niagara Falls
 • Byrundtur i den multikulturelle by Toronto
 • Besøg hos amish-folket på en ægte amish-gård, der giver indsigt i deres levevis
 • Udflugt til Gettysburg med spændende indblik i Den Amerikanske Borgerkrig
 • Besøg ved Mount Vernon, George Washingtons plantageejendom
 • Besøg i kongresbygningen US Capitol
 • Dansk rejseleder (dog undtagen dag 3, 9 og 10)

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 6.695
 • Drikkepenge til chauffør, beregn ca. 3-5 $ pr. dag pr. person
 • ESTA: USD 14 (bestilles og betales direkte på nettet inden afrejse)
 • Administrationsgebyr kr. 125
Dato Varighed Rejseleder Afrejselufthavn Pris pr. person Bestilling
 • 17 april 2020 11 dage Remo Arvid Madsen Billund 18.495 kr. Kontakt os Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Billund - Amsterdam 17/04-2020   kl. 10:05 17/04-2020   kl. 11:15
   Amsterdam - New York - JFK 17/04-2020   kl. 13:25 17/04-2020   kl. 15:40
   Washington Dulles - Amsterdam 26/04-2020   kl. 17:40 27/04-2020   kl. 07:15
   Amsterdam - Billund 27/04-2020   kl. 10:15 27/04-2020   kl. 11:20
   Se flytider
 • 01 maj 2020 11 dage Remo Arvid Madsen Billund
  København
  Aalborg
  18.495 kr. Kontakt os Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Billund - Amsterdam 01/05-2020   kl. 11:50 01/05-2020   kl. 13:05
   Amsterdam - New York - JFK 01/05-2020   kl. 14:30 01/05-2020   kl. 16:30
   Washington Dulles - Amsterdam 10/05-2020   kl. 17:40 11/05-2020   kl. 07:15
   Amsterdam - Billund 11/05-2020   kl. 10:15 11/05-2020   kl. 11:20
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   København - Amsterdam 01/05-2020   kl. 09:25 01/05-2020   kl. 10:50
   Amsterdam - New York - JFK 01/05-2020   kl. 14:30 01/05-2020   kl. 16:30
   Washington Dulles - Amsterdam 10/05-2020   kl. 17:40 11/05-2020   kl. 07:15
   Amsterdam - København 11/05-2020   kl. 09:45 11/05-2020   kl. 11:05
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - Amsterdam 01/05-2020   kl. 10:10 01/05-2020   kl. 11:30
   Amsterdam - New York - JFK 01/05-2020   kl. 14:30 01/05-2020   kl. 16:30
   Washington Dulles - Amsterdam 10/05-2020   kl. 17:40 11/05-2020   kl. 07:15
   Amsterdam - Aalborg 11/05-2020   kl. 08:25 11/05-2020   kl. 09:40
   Se flytider
 • 15 maj 2020 11 dage Remo Arvid Madsen Billund
  København
  Aalborg
  18.995 kr. Bestil
  Få pladser
  Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   Bestil 2 pladser tilbage
   Flytider
   Billund - Amsterdam 15/05-2020   kl. 11:50 15/05-2020   kl. 13:05
   Amsterdam - New York - JFK 15/05-2020   kl. 14:30 15/05-2020   kl. 16:30
   Washington Dulles - Amsterdam 24/05-2020   kl. 17:40 25/05-2020   kl. 07:15
   Amsterdam - Billund 25/05-2020   kl. 08:25 25/05-2020   kl. 09:30
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Bestil 2 pladser tilbage
   Flytider
   København - Amsterdam 15/05-2020   kl. 11:50 15/05-2020   kl. 13:15
   Amsterdam - New York - JFK 15/05-2020   kl. 14:30 15/05-2020   kl. 16:30
   Washington Dulles - Amsterdam 24/05-2020   kl. 17:40 25/05-2020   kl. 07:15
   Amsterdam - København 25/05-2020   kl. 09:45 25/05-2020   kl. 11:05
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - Amsterdam 15/05-2020   kl. 10:10 15/05-2020   kl. 11:30
   Amsterdam - New York - JFK 15/05-2020   kl. 14:30 15/05-2020   kl. 16:30
   Washington Dulles - Amsterdam 24/05-2020   kl. 17:40 25/05-2020   kl. 07:15
   Amsterdam - Aalborg 25/05-2020   kl. 08:25 25/05-2020   kl. 09:40
   Se flytider
 • 29 maj 2020 11 dage Remo Arvid Madsen Billund
  København
  Aalborg
  18.995 kr. Bestil
  Få pladser
  Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Billund - Amsterdam 29/05-2020   kl. 10:05 29/05-2020   kl. 11:15
   Amsterdam - New York - JFK 29/05-2020   kl. 14:30 29/05-2020   kl. 16:30
   Washington Dulles - Amsterdam 07/06-2020   kl. 17:40 08/06-2020   kl. 07:15
   Amsterdam - Billund 08/06-2020   kl. 08:25 08/06-2020   kl. 09:30
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   København - Amsterdam 29/05-2020   kl. 09:25 29/05-2020   kl. 10:50
   Amsterdam - New York - JFK 29/05-2020   kl. 14:30 29/05-2020   kl. 16:30
   Washington Dulles - Amsterdam 07/06-2020   kl. 17:40 08/06-2020   kl. 07:15
   Amsterdam - København 08/06-2020   kl. 09:45 08/06-2020   kl. 11:05
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   Bestil 2 pladser tilbage
   Flytider
   Aalborg - Amsterdam 29/05-2020   kl. 10:20 29/05-2020   kl. 11:40
   Amsterdam - New York - JFK 29/05-2020   kl. 14:30 29/05-2020   kl. 16:30
   Washington Dulles - Amsterdam 07/06-2020   kl. 17:40 08/06-2020   kl. 07:15
   Amsterdam - Aalborg 08/06-2020   kl. 08:35 08/06-2020   kl. 09:50
   Se flytider
 • 03 juli 2020 11 dage Remo Arvid Madsen Billund
  København
  20.495 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   Bestil Få pladser
   Flytider
   Billund - Frankfurt 03/07-2020   kl. 06:25 03/07-2020   kl. 07:50
   Frankfurt - New York - JFK 03/07-2020   kl. 11:00 03/07-2020   kl. 13:35
   Washington Dulles - Frankfurt 12/07-2020   kl. 18:10 13/07-2020   kl. 08:10
   Frankfurt - Billund 13/07-2020   kl. 12:20 13/07-2020   kl. 13:35
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Bestil Få pladser
   Flytider
   København - Frankfurt 03/07-2020   kl. 06:40 03/07-2020   kl. 08:10
   Frankfurt - New York - JFK 03/07-2020   kl. 11:00 03/07-2020   kl. 13:35
   Washington Dulles - Frankfurt 12/07-2020   kl. 18:10 13/07-2020   kl. 08:10
   Frankfurt - København 13/07-2020   kl. 10:15 13/07-2020   kl. 11:35
   Se flytider
 • 17 juli 2020 11 dage Remo Arvid Madsen Billund
  København
  Aalborg
  20.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   Bestil Få pladser
   Flytider
   Billund - Amsterdam 17/07-2020   kl. 10:05 17/07-2020   kl. 11:15
   Amsterdam - New York 17/07-2020   kl. 14:30 17/07-2020   kl. 16:30
   Washington Dulles - Amsterdam 26/07-2020   kl. 17:40 27/07-2020   kl. 07:15
   Amsterdam - Billund 27/07-2020   kl. 08:25 27/07-2020   kl. 09:30
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Amsterdam 17/07-2020   kl. 09:25 17/07-2020   kl. 10:50
   Amsterdam - New York 17/07-2020   kl. 14:30 17/07-2020   kl. 16:30
   Washington Dulles - Amsterdam 26/07-2020   kl. 17:40 27/07-2020   kl. 07:15
   Amsterdam - København 27/07-2020   kl. 09:25 27/07-2020   kl. 10:45
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - Amsterdam 17/07-2020   kl. 10:10 17/07-2020   kl. 11:30
   Amsterdam - New York - JFK 17/07-2020   kl. 14:30 17/07-2020   kl. 16:30
   Washington Dulles - Amsterdam 26/07-2020   kl. 17:40 27/07-2020   kl. 07:15
   Amsterdam - Aalborg 27/07-2020   kl. 08:25 27/07-2020   kl. 09:40
   Se flytider
 • 21 august 2020 11 dage Remo Arvid Madsen Billund
  København
  18.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   Flytider
   Billund - Amsterdam 21/08-2020   kl. 10:05 21/08-2020   kl. 11:15
   Amsterdam - New York - JFK 21/08-2020   kl. 13:20 21/08-2020   kl. 15:35
   Washington Dulles - Amsterdam 30/08-2020   kl. 17:40 31/08-2020   kl. 07:15
   Amsterdam - Billund 31/08-2020   kl. 08:25 31/08-2020   kl. 09:30
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Amsterdam 21/08-2020   kl. 09:25 21/08-2020   kl. 10:50
   Amsterdam - New York - JFK 21/08-2020   kl. 13:20 21/08-2020   kl. 15:35
   Washington Dulles - Amsterdam 30/08-2020   kl. 17:40 31/08-2020   kl. 07:15
   Amsterdam - København 31/08-2020   kl. 09:45 31/08-2020   kl. 11:05
   Se flytider
 • 04 september 2020 11 dage Remo Arvid Madsen Billund
  København
  18.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   Flytider
   Billund - Amsterdam 04/09-2020   kl. 11:50 04/09-2020   kl. 13:05
   Amsterdam - New York - JFK 04/09-2020   kl. 14:30 04/09-2020   kl. 16:30
   Washington Dulles - Amsterdam 13/09-2020   kl. 17:40 14/09-2020   kl. 07:15
   Amsterdam - Billund 14/09-2020   kl. 08:25 14/09-2020   kl. 09:30
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Amsterdam 04/09-2020   kl. 11:50 04/09-2020   kl. 13:15
   Amsterdam - New York - JFK 04/09-2020   kl. 14:30 04/09-2020   kl. 16:30
   Washington Dulles - Amsterdam 13/09-2020   kl. 17:40 14/09-2020   kl. 07:15
   Amsterdam - København 14/09-2020   kl. 09:45 14/09-2020   kl. 11:05
   Se flytider
 • 18 september 2020 11 dage Remo Arvid Madsen Billund
  København
  18.995 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   Bestil Få pladser
   Flytider
   Billund - Amsterdam 18/09-2020   kl. 10:05 18/09-2020   kl. 11:15
   Amsterdam - New York 18/09-2020   kl. 14:30 18/09-2020   kl. 16:30
   Washington Dulles - Amsterdam 27/09-2020   kl. 17:40 28/09-2020   kl. 07:15
   Amsterdam - Billund 28/09-2020   kl. 08:25 28/09-2020   kl. 09:30
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - New York - JFK 18/09-2020   kl. 13:30 18/09-2020   kl. 16:35
   Washington Dulles - Amsterdam 27/09-2020   kl. 17:40 28/09-2020   kl. 07:15
   Amsterdam - København 28/09-2020   kl. 12:35 28/09-2020   kl. 13:55
   Se flytider
 • 02 oktober 2020 11 dage Remo Arvid Madsen Billund
  København
  18.495 kr. Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   Flytider
   Billund - Amsterdam 02/10-2020   kl. 11:50 02/10-2020   kl. 13:05
   Amsterdam - New York 02/10-2020   kl. 14:30 02/10-2020   kl. 16:30
   Washington Dulles - Amsterdam 11/10-2020   kl. 17:40 12/10-2020   kl. 07:15
   Amsterdam - Billund 12/10-2020   kl. 10:15 12/10-2020   kl. 11:20
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Bestil 2 pladser tilbage
   Flytider
   København - Amsterdam 02/10-2020   kl. 09:25 02/10-2020   kl. 10:50
   Amsterdam - New York 02/10-2020   kl. 14:30 02/10-2020   kl. 16:30
   Washington Dulles - Amsterdam 11/10-2020   kl. 17:40 12/10-2020   kl. 07:15
   Amsterdam - København 12/10-2020   kl. 09:45 12/10-2020   kl. 11:05
   Se flytider

Rundrejser med dansk rejseleder er vores speciale

Rundrejser med dansk rejseleder er vores speciale, og vi har med succes arrangeret rundrejser i 25 år, så vi ved, hvad de bedste rundrejser skal indeholde.
Det er din rejse – og vores passion at arrangere den, og derfor skal du vælge en Risskov-rundrejse:

 • Vi krydrer de største seværdigheder med overraskende, lokale oplevelser
 • Vi er kendt for indholdsrige rundrejser med meget inkluderet
 • Vores gode jyske købmandsskab sikrer dig høj kvalitet til en attraktiv pris
 • Vores erfarne og passionerede rejseledere brænder for at dele ud af deres store viden
 • Vi er fleksible og forlænger gerne rejsen på egen hånd
 • Vi leverer en tryg, veltilrettelagt og uforglemmelig rejseoplevelse
 • Vi har et stort udvalg af rundrejser til hele verden

Læs mere om rundrejser med dansk rejseleder her

Alt det praktiske

 • Praktisk information ved bestilling af rejse

  På hjemmesiden er den praktiske information begrænset til det, der er nødvendigt og relevant for at træffe beslutning om en rejse og om rejsemålet.

  Når din rejse er bestilt, vil du sammen med din ordrebekræftelse og efterfølgende rejsedokumenter modtage ekstra information, gode råd samt vejledning, der forholder sig specifikt til din rejse.

  Læs mere i vores generelle rundrejsebestemmelser her.

 • Inden du rejser til USA

  Pas og visum

  Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder efter hjemrejse. Opbevar altid passet et sikkert sted på rejsen. Det anbefales desuden, at du altid har en kopi af dit pas med dig – enten i papirform eller på telefonen.

  Grundet skærpede indrejseregler skal dit pas være et biometrisk pas, der indeholder en chip. Siden august 2006 er passene, der udstedes i Danmark, automatisk biometriske pas. Er dit pas udstedt før august 2006, og ønsker du ikke at forny passet, skal du ansøge om visum til USA. Se en vejledning til ansøgning om visum til USA på den amerikanske ambassades hjemmeside her.

  Danske statsborgere skal ikke have visum til USA, når opholdet er på under 90 dage, og passet er udstedt efter august 2006.

  Rejsende til USA skal dog søge om indrejsetilladelse via indrejseprogram ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Denne indrejsetilladelse skal udfyldes senest 72 timer før afrejse og koster et gebyr på 14 amerikanske dollars. Find indrejsetilladelsesformularen her. Der findes bureauer, som via deres hjemmeside tilbyder ESTA-registrering mod et ekstra gebyr. For at undgå dette, bør du udelukkende benytte ESTAs officielle hjemmeside.

  Bemærk, at en godkendt indrejseformular ikke garanterer indrejse i USA. Den tjener udelukkende som godkendelse for flyrejsen. Den endelige indrejsegodkendelse gives af immigrationsmyndighederne ved ankomsten i USA. En godkendt ESTA-formular er gyldig ved indrejse til USA i to år, men hvis du får nyt pas, eller der sker ændringer i dine indrapporterede oplysninger, skal du ansøge på ny.
  Grundet indskærpede indrejseregler skal man ansøge om visum, hvis man efter 1. marts 2011 har besøgt Iran, Irak, Sudan og Syrien. Har man dobbelt statsborgerskab i Danmark og et af de fire lande, skal man også ansøge om visum.

  Bemærk venligst, at der gælder særskilte regler for indrejse med børn under 18 år, hvis de rejser med kun én forælder eller tredjepart som bedsteforælder, lærer osv. I sådanne tilfælde skal der gives en skriftlig tilladelse af den forælder, der ikke rejser med, og i tilfælde af rejse med tredjepart skal begge forældre underskrive tilladelsen. Der findes ikke en bestemt formular, men sørg for, at erklæringen er på engelsk og udformet med denne ordlyd:

  “I acknowledge that my wife/husband/etc. is traveling out of the country with my son/daughter/group. He/She/They has/have my permission to do so.”

  Denne erklæring skal underskrives af en notar i byretten og derefter legaliseres af Udenrigsministeriet. Dette koster 300 kr. i byretten og 185 kr. i Udenrigsministeriet (forbehold for prisændringer).

  Ud over ESTA-tilladelsen og forældreerklæringen er det vigtigt at medbringe barnets gyldige pas efter ovenstående regler samt en dåbsattest eller navneattest på engelsk. Kontakt www.borgerservice.dk eller det nærmeste kirkekontor for at få en engelsk version af attesten.

  Bemærk også, at hvis begge forældre rejser med børn under 18 år, der ikke deler forældrenes efternavne, er det vigtigt, at man husker at medbringe barnets/børnenes dåbsattest/navneattest på engelsk.

  Vi tager forbehold for ændringer – sørg derfor altid for at undersøge de gældende regler på den amerikanske ambassades hjemmeside her.

  For yderligere information se www.um.dk’s hjemmeside her.

  Toldregler

  De aktuelle regler for, hvad du må bringe med hjem fra udlandet, kan du læse om på www.borger.dk’s hjemmeside her.

  Vær opmærksom på, at væsker (drikkevarer, parfume, toiletartikler og lignende) kan blive konfiskeret ved flyskift, endda selv om de er blevet plomberet ved indkøb i foregående lufthavne. Derfor anbefaler vi, at du venter med toldfrie indkøb til den sidste lufthavn inden ankomstlufthavnen.

  Rejseforsikring

  På enhver udlandsrejse har du behov for en god rejseforsikring, som dækker i forbindelse med akut opstået sygdom mv. Risskov Rejser samarbejder med Europæiske ERV, som er specialiseret i rejseforsikringer og tilbyder produkter med dækninger, som hører til markedets bedste. Kontakt vores rejsekonsulenter – de kan rådgive dig, så du får en forsikring, der passer til dit behov.

  Vaccinationer og medicin

  Kontakt egen læge eller Danske Lægers Vaccinations Service på www.sikkerrejse.dk for at få rådgivning om, hvilke vaccinationer, der er påkrævet eller anbefales i forbindelse med din rejse. Som grundregel bør du sikre dig, at du har en gyldig vaccination mod difteri, stivkrampe og hepatitis A.

  Det er en god idé at informere rejselederen om specielle sygdomme – en information, som naturligvis bliver behandlet fortroligt. Tager du livsvigtig medicin, anbefaler vi, at du medbringer en beskrivelse af indholdet på engelsk. Kan fås hos egen læge eller på apoteket. Husk at pakke medicinen i håndbagagen.

  Krav til fysisk formåen

  Som udgangspunkt skal alle rejsende være selvhjulpne. Vores rejser er generelt ikke egnet for gangbesværede, da mange seværdigheder opleves til fods og kræver, at du er i stand til at gå min. 5 km dagligt.

  Valuta og kreditkort

  Valutaen er amerikanske dollars (USD), og det anbefales altid at have kontanter på sig på rejser til USA, bl.a. til drikkepenge. Vær opmærksom på, at de amerikanske sedler alle er grønne, og at de ligner hinanden til forveksling. Det er en fordel at medbringe nogle 1- og 5-dollarsedler hjemmefra, så man har drikkepenge klar fra starten af. Det er muligt at benytte internationale kreditkort stort set overalt, og der er hæveautomater på næsten ethvert gadehjørne, i shoppingcentre og i mange supermarkeder. Ved betaling med kreditkort kan man kun hæve det beløb, som svarer til det, varen koster. Vær opmærksom på, at der kan være en begrænsning på, hvor meget der må hæves på kreditkortet – dette afhænger dog af den enkelte bank og det enkelte kreditkort. Få evt. yderligere information i din bank. Det er en god idé at medbringe mere end ét kreditkort. På den måde er du på den sikre side, hvis der skulle opstå problemer med det ene kort. Husk de nødvendige telefonnumre, hvis du får brug for at lukke dit kreditkort.

  I USA er priserne næsten altid angivet uden lokal moms/salgsskat (sales tax). Beløbet varierer fra stat til stat, men du skal regne med, at der lægges 5-15 % til det beløb, der står på prisskiltet eller menukortet.

 • Lokale forhold

  Tidsforskel

  USA har mange tidszoner. Eksempelvis er østkyststaterne fem-seks timer bagud i forhold til dansk tid og vestkyststaterne otte-ni timer bagud i forhold til dansk tid.

  Transport

  Vi lægger vægt på, at busserne har en god standard, og de har naturligvis aircondition. Bemærk, at der er begrænset plads til håndbagage på busrejsen. Håndbagagen skal kunne stå under sædet, da hattehylden er forbeholdt overtøj og anden beklædning.

  Drikkepenge

  Det er almindeligt at give drikkepenge i USA. Lønningerne i servicebranchen er generelt meget lave, så for mange af dem, der arbejder i servicebranchen, er det en del af lønnen. Derfor er det vigtigt, at man er opmærksom på denne amerikanske skik. På restauranter lægger man typisk 15-25 % oven i regningen (inden salgsskatten lægges til). Denne procent varierer fra stat til stat. På fastfoodrestauranter med selvbetjening forventes der ikke drikkepenge. Taxachauffører forventer drikkepenge, og 15-20 % oven i prisen er passende. Piccoloer (1 dollar pr. kuffert) og stuepiger på hotellerne sætter også pris på drikkepenge (1 dollar pr. nat pr. rejsedeltager). På rundrejsen vil der være tale om drikkepenge til buschauffører (3-4 dollars pr. dag pr. rejsedeltager), lokalguider(4-6 dollars pr. dag pr. rejsedeltager) og hotelpersonale. Rejselederen vil informere om et passende beløb, som indsamles i begyndelsen af rejsen, men det er naturligvis helt op til den enkelte, hvor meget man ønsker at give. Af denne grund har vi ikke inkluderet drikkepenge i rejsens pris.

  Hoteller

  Vi har som hovedregel valgt 3- og 4-stjernede hoteller på vores rundrejser, men da udenlandske hoteller ikke tildeles stjerner efter dansk standard, kan der være hoteller, hvor man vil opleve en anelse lavere standard. Vi gør opmærksom på, at der i sjældne tilfælde kan forekomme hotelændringer undervejs på rejsen. Eventuelle ændringer vil tilstræbes at være af tilsvarende standard.

  Sikkerhed

  Det er generelt meget sikkert at være turist i USA, men almindelig påpasselighed anbefales naturligvis. Pas på ejendele i lufthavne og i større menneskemængder, og hav gerne vigtige dokumenter og kontanter tæt på kroppen.

  Elektricitet

  Husk opladeren til f.eks. kamera og mobiltelefon m.v. Vær opmærksom på, at amerikanske stik er anderledes end europæiske. Da stikkene er ”flade”, er det nødvendigt med en adapter. Det er bedst at købe adapteren inden afrejsen, og den kan købes i el-forretninger, hos isenkræmmere og i lufthavnen. I USA er spændingen på 110/120 volt, men i langt de fleste tilfælde kan man godt bruge elektriske apparater fra Europa, f.eks. opladere. Vær dog forberedt på, at opladning tager længere tid.

  Mobiltelefon og Wi-Fi

  Det er sædvanligvis dyrt at bruge en dansk mobiltelefon uden for Europa. Internettelefoni er den billigste løsning, og der er adgang til gratis Wi-Fi på de fleste hoteller. Landekode til Danmark ved opkald fra udlandet er +45 før telefonnummeret.

  Mad og drikke

  Morgenmaden på de fleste hoteller er det, man kalder ”continental breakfast”, som typisk består af kaffe/te, juice og brød med smør og marmelade.

  Den amerikanske madkultur afspejler alle de etniske grupper, der udgør USA, og f.eks. er pizza, lasagne, chili con carne, tortillas og chop suey efterhånden blevet amerikanske ”nationalretter”. Når det gælder drikkevarer, så er det primært Coca-Cola og Pepsi, man forbinder med USA. Men der produceres også glimrende vine i USA, og klimaet i Californien gør det muligt at dyrke mange forskellige druesorter. Man spiser godt – og meget – i USA. Portionerne er store, og mange amerikanere deler ofte en hovedret og får den serveret på to tallerkener (ofte for 5-8 dollars ekstra). Der findes utallige spisesteder, fastfoodrestauranter og caféer, og det vil oftest være muligt at spise en udmærket frokost for 60-80 kroner, og et aftensmåltid med et glas vin kan mange steder fås for ca. 175-200 kroner.

  Husk, at der oven i de nævnte priser på menukortet lægges lokal skat og drikkepenge. Skatten vil altid fremgå af regningen, og drikkepenge skal du selv lægge oven i beløbet. Det sker ofte, at restauranten selv tilføjer drikkepengene til regningen. I så fald vil dette fremgå tydeligt.

  Overalt i USA kan man drikke vand fra hanen, dog kan vandet i storbyerne have en metallisk smag. Vand på flaske kan købes overalt. Husk i øvrigt at drikke rigeligt med vand for at forhindre dehydrering.

  Rygning

  Rygning i bussen er ikke tilladt. Ligeledes vil der på de fleste restauranter, hoteller, strande og offentlige områder være rygeforbud. Rejselederen vil naturligvis informere om de aktuelle rygeregler ved ankomst.

 • Gode råd

  Bagage

  Vi anbefaler altid, at værdigenstande såsom kamera, smykker og penge samt livsnødvendig medicin medbringes i håndbagagen. Ved evt. bagageforsinkelse er det en fordel at have de vigtigste ting ved hånden. Det er derfor en god idé at pakke f.eks. medicin, kontaktlinsevæske, tandbørste og et ekstra sæt tøj i håndbagagen. Rejser I to sammen, kan det være en fordel at fordele bagagen 50/50.

  Der er meget svingende temperaturer i løbet af rejsen til USA, medbring derfor tøj til alle vejrforhold. Selv om man rejser om sommeren, og man ikke forventer regn, kan der f.eks. komme monsunregn fra Den Mexicanske Golf, særligt i juli. I det østlige USA kan det være køligt, så det er en god idé at medbringe lange bukser, vindjakke, trøje og gode sko. I det vestlige USA er shorts og løstsiddende tøj derimod sagen, dog kan der være køligt i San Francisco, med til tider kraftig blæst. Amerikanerne klæder sig afslappet. Det er en fordel at købe solcreme og myggespray i USA, da det er udviklet til forholdene.

  En del flyselskaber tillader ikke, at man medbringer batterier eller batteridrevne enheder i den indleverede bagage. Disse skal i stedet medbringes i håndbagagen. Det gælder eksempelvis bærbare computere, tablets, power banks etc.

  Møde med en anden kultur

  Amerikanerne bruger ikke metersystemet, men i stedet miles, feet, gallons og pounds. Tøj- og skostørrelser er også anderledes end i Danmark. Temperaturen måles i Fahrenheit, og man omregner til Celsius ved at trække 32 fra Fahrenheit-tallet, dividere med 9 og gange med 5. Døgnet tælles i to gange 12 timer (AM-tider er før kl. 12 middag og PM-tider er efter kl. 12 middag).

  Idéer til indkøb

  USA er en shoppers paradis. Fordi landet er så stort, er listen over typiske souvenirs nærmest uendelig; i New York er det ”I love NY”-kopper, -t-shirts, -kasketter, -pins, -kuglepenne osv., i Texas er det cowboy-hatte, -skjorter, -bælter osv., i New Orleans er det Mardi Gras-perlekæder og cajun-krydderier osv. Typen af spændende køb afhænger altså fuldstændig af, hvilken by, stat eller område, du befinder dig i i USA. Uanset hvor i USA du er, er dagligvarebutikker – både de helt små og enorme ”marts” – dog altid et besøg værd, hvis du vil have ”eksotiske” fødevarer med hjem i kufferten. USA er landet af smagsvarianter, så her findes dit hjemlige yndlingsslik sikkert i alverdens mere eller mindre dragende smagskombinationer.

 • Fakta

  • Statsform: Føderal republik.
  • Hovedstad: Washington D.C.
  • Befolkning: 329,3 mio. indbyggere.
  • Religion: Protestanter 47 %, katolikker 21 %, jøder 2 %, mormoner 2 %.
  • Sprog: USA har intet officielt statssprog, men engelsk 78 %, spansk 13 % og kinesisk 1 % er de mest talte.
  • Areal: 9.833.517 km² (Danmark 43.094 km²).
  • Klima: På grund af landets størrelse og geografi findes stort set alle slags klima og vejr inden for USA’s grænser.

Trustpilot