Ring til os Åbent nu 70 22 66 00
The White House i Washington D.C.

Oplev Niagara Falls på en afstikker til Canada

Det bedste af USA's østkyst

  11 dage fra kr. 17.995

Om rejsen

Tag med en dansk rejseleder på en spændende rundrejse i det østlige USA. Rejsen koncentrerer sig om de to vidt forskellige storbyer New York og Washington D.C. Den ene er med sine 8,3 mio. indbyggere den største by i USA. Den anden er landets hovedstad. I New York strækker skyskraberne sig mod himlen. I Washington D.C. må ingen bygninger i centrum være højere end US Capitol. Her i magtens centrum ser du mange af de kendte bygninger og monumenter, f.eks. Det Hvide Hus, Arlington-kirkegården, US Capitol og den første præsident George Washingtons ejendom, Mount Vernon.

På vores rundrejse i det østlige USA har vi sørget for, at du også kommer til at opleve andre sider af USA, og det er bl.a. på turen gennem Pennsylvania, hvor du stifter bekendtskab med amish-folket, der af religiøse grunde tager afstand fra moderne bekvemmeligheder som elektricitet. Rejselederen kender området indgående og tager os med hen til sin gode amish-ven, der vil fortælle om sin gård og familiens levevis. På den historiske slagmark ved Gettysburg bliver Den Amerikanske Borgerkrig nærværende, og du kan også glæde dig til en afstikker til Canadas største by, Toronto, og Niagara Falls, der uden tvivl er rejsens største naturoplevelse.

Glæd dig fordi

 • du ser de største highlights i New York og kommer bag facaden i selskab med en ægte newyorker
 • der venter en spændende byrundtur blandt Washingtons mange monumenter
 • der er god tid til shopping og oplevelser på egen hånd i New York og Washington
 • du får en unik indsigt i amish-folkets levevis på en gård kun kendt af rejselederen
 • du ser Niagara Falls fra den smukkeste side på en afstikker til Canada
 • der venter besøg i US Capitol og Mount Vernon, George Washingtons smukke plantageejendom
 • du får et rørende indblik i Den Amerikanske Borgerkrig ved Gettysburg
 • rejselederens dansk-amerikanske baggrund gør rejsen ekstra interessant
Antal dage
11 dages rundrejse
Pris
Fra kr. 17.995
Afrejse fra
Aalborg, Billund, København
Dansk rejseleder
Remo Arvid Madsen

Danmarks bedste rundrejse til det østlige USA fordi

Rejseleder Remo Madsen er dansk-amerikaner og bor i dag i New York. Særdeles erfaren rejseleder, der kender det østlige USA og Canada som få.

Rejselederens lokale kontakter gør, at vi får en unik indsigt i amish-folkets levevis

Rejsens program er et af de mest omfangsrige i det østlige USA!

Danmarks bedste rundrejse til det østlige USA fordi

Hør en af vores USA-rejseledere, Remo Madsen, fortælle om rundrejsen her:

Mød din rejseleder

Remo i New York - Risskov Rejser
Remo viser dig de største highlights i det østlige USA

Remo har danske rødder, da hans forældre emigrerede til USA i 1947. Remo taler naturligvis dansk, og indtil han kom i skole, talte han i øvrigt kun dansk. Remo har boet i Montreal og kender det østlige Canada rigtig godt, specielt Toronto og Niagara Falls. Nu er han bosat i New York sammen med sin kone, som også har dansk baggrund, og her bor også deres fire børn. Remo har en lang karriere som rejseleder bag sig, og i de senere år har han specialiseret sig i New York, Washington D.C. og den amerikanske østkyst.


Læs mere om Remo Arvid Madsen

Remo i New York - Risskov Rejser
Remo viser dig de største highlights i det østlige USA

Remo har danske rødder, da hans forældre emigrerede til USA i 1947. Remo taler naturligvis dansk, og indtil han kom i skole, talte han i øvrigt kun dansk. Remo har boet i Montreal og kender det østlige Canada rigtig godt, specielt Toronto og Niagara Falls. Nu er han bosat i New York sammen med sin kone, som også har dansk baggrund, og her bor også deres fire børn. Remo har en lang karriere som rejseleder bag sig, og i de senere år har han specialiseret sig i New York, Washington D.C. og den amerikanske østkyst.


Læs mere om Remo Arvid Madsen

Dagsprogram

 • Dag 1 Ankomst til New York

  Afrejse fra Danmark og ankomst til New York. I lufthavnen bliver du modtager af rejseleder Remo Madsen. Remo er bosat i New York og har danske rødder, da hans forældre emigrerede til USA i 1947, og Remo taler naturligvis dansk. Her den første aften kan du få en appetitvækker på de næste dages eventyr i New York, hvor bare det at gå på gaden er en oplevelse, der pirrer alle sanser.

  Her bor du dag 1, 2 & 3

  Fairfield Inn Penn Station

  Hotellet ligger meget centralt på 33rd Street og tæt ved Madison Square Garden, Empire State Building og få blokke fra stormagasinet Macy´s., h...

 • Dag 2 Byrundtur i New York med bl.a. Central Park, Times Square og 9/11 Memorial. Tid på egen hånd eller udforsk New Yorks mindre kendte sider

  Denne dag starter med en fire timers sightseeingtur, hvor du ser mange af de kendte seværdigheder i New York – Central Park, Times Square og Empire State Building – og undervejs er der mulighed for at nyde udsigten til Frihedsgudinden. Naturligvis kommer du også til at opleve 9/11 Memorial.  Mindeparken ligger, hvor World Trade Center lå og blev åbnet på 10-årsdagen for terrorangrebet. I mindeparken er der to Memorial Pools med navne på de personer, der mistede livet – og besøget kan ikke undgå at blive en tankevækkende oplevelse.

  Resten af dagen er fri til egne oplevelser, hvis man har mest lyst til det, men det er også muligt at tage med ud på en byvandring med Remo om eftermiddagen. Her viser han sit New York frem og de mindre kendte sider af metropolen, og fortæller undervejs om amerikanerne generelt og newyorkerne især.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

 • Dag 3 Dagen fri til egne eventyr i New York

  Udover at være rejseleder er Remo også præst, så han er i dag (søndag) af gode grunde undskyldt, da han skal forestå gudstjenesten i sin lokale kirke. Du har derfor dagen fri til at opleve byen på egen hånd, og hvad du ikke nåede i går, kan du evt. nå i dag. Måske du vil udforske nogle af de berømte kvarterer i byen, såsom Chinatown, Little Italy eller måske du vil gå over den smukke Brooklyn Bridge til den hippe bydel Brooklyn.

  Er du til shopping, kan du få noget af verdens bedste (og dyreste) på 5th Avenue, der ligger på Upper East Side. Det er også her på Upper East Side, du finder Museum Mile, der bl.a. tæller de internationalt anerkendte museer Guggenheim og MoMA. På den modsatte side på Upper West Side ligger det verdensberømte naturhistoriske museum, hvis du har lyst til at gå på opdagelse blandt dinosaurskeletter og livagtige dioramaer.

  Det er også oplagt at tage ud på en sejltur og opleve Manhattan fra vandsiden, hvor du både får set alle de ikoniske bygninger, sejler under Brooklyn Bridge og kommer helt tæt på Frihedsgudinden. Du kan købe billetter igennem Circle-Line Sightseeing, der sejler fra 42nd Street og 12th Avenue. Der afgår sejlture flere gange om dagen (priser fra ca. 35 USD – du kan også bestille online hjemmefra, så du er sikret en billet).

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

 • Dag 4 Videre til Niagara Falls på den canadiske side

  Vi tager afsked med storbyen New York og kommer på en flot køretur igennem New York State. Specielt om efteråret er de store løvskove en farverig oplevelse. Efter at have krydset den canadiske grænse ankommer vi til Niagara Falls. Der overnattes to nætter ved vandfaldet, der er et af verdens største og faktisk består af tre vandfald – Horseshoe Falls, Bridal Veil Falls og American Falls. Glæd dig til at opleve vandfaldene om aftenen, når de ligger badet i lys. Fra det 236 m høje udsigtstårn Skylon Tower er der en fantastisk udsigt, og hvis du har lyst, kan du nyde en dejlig middag i den roterende restaurant sammen med udsigten (kan tilkøbes direkte ved Remo, 57 USD).

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

  Her bor du dag 4 & 5

  Ramada Niagara Falls Fallsview

  Hotellet ligger midt i Niagara tæt på restauranter og butikker med blot 15 min. gang til de smukke vandfald. Udover en indendørs pool og fitness...

 • Dag 5 Byrundtur i Toronto og oplevelser ved Niagara Falls

  Efter morgenmaden går turen mod Toronto. Vi kører gennem et spændende landskab, først præget af vinmarker, dernæst langs Ontario-søen inden Torontos forstæder overtager. Millionbyen siges at være verdens mest multikulturelle by. Især de asiatiske befolkningsgrupper er markante i gadebilledet, da mange asiatiske arbejdere kom til Canada for at opbygge jernbanenettet i 1880’erne og siden slog sig ned i Toronto.

  På byrundturen får du et indtryk af, hvad Toronto har at byde på, og der er naturligvis tid til, at du kan komme en tur op i udsigtstårnet, CN Tower, der indtil 2007 var den højeste fritstående bygning i verden. Nu må CN Tower nøjes med en andenplads, men det gør ikke udsigten mindre spektakulær.

  Eftermiddagen byder på oplevelser ved Niagara Falls, der er smukkest set fra den canadiske side. På afgange i foråret kommer du på turen ”Journey Behind the Falls” bag vandfaldene, og sommer og efterår kommer du med på en sejltur med ”Hornblower” og kommer så tæt på vandfaldet, at du helt konkret kan mærke naturens kræfter.

  Vi kører tilbage til hotellet, hvor du har resten af dagen fri til egne oplevelser.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

 • Dag 6 Møde med amish-folket, besøg på gård og videre til Lancaster i Pennsylvania

  Vi siger farvel til Canada og Niagara Falls og kører videre til staten Pennsylvania, hvor det er muligt at stifte bekendtskab med amish-folket, som af religiøse grunde tager afstand fra moderne bekvemmeligheder som elektricitet, biler og telefoner. De lever en tilværelse isoleret fra det øvrige samfund, og eftersom en typisk amish-familie tæller 6-8 børn, er det en af de hurtigst voksende befolkningsgrupper i USA.

  I området omkring byen Lancaster er der flere amish-landsbyer og stor sandsynlighed for, at vi på landevejen møder de karakteristiske sorte hestetrukne køretøjer med kaleche. Der kommer mange rejsende til området, men vi følger en mere ubetrådt sti, da Remo kender området indgående. Vi besøger bl.a. en ægte amish-gård, hvor vi får indblik i amish-folkets levevis og håndværk. Remo viser rundt på gården, og vi får chancen for at snakke med og stille spørgsmål til familien på gården, hvis ikke de har for travlt ude på markerne.

  Efter besøget fortsætter vi ind i hjertet af ”Amish-country”, til vi er fremme ved hotellet i Lancaster.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

  Her bor du dag 6

  The Hotel Lancaster

  The Hotel Lancaster ligger centralt i Lancaster tæt på byens rådhus, det lokale marked og et væld af gode spisemuligheder, hvilket er perfekt, ...

 • Dag 7 Slaget ved Gettysburg og magtens centrum, Washington D.C.

  I dag fortsætter vi videre til den amerikanske hovedstad med de mange monumenter, der dels hylder en række af landets tidligere præsidenter og dels de soldater, der er faldet i krige, som USA har været involveret i.  Undervejs besøger vi det historiske mindesmærke ved Gettysburg, hvor det store slag stod under Den Amerikanske Borgerkrig 1.-3. juli 1863. Det var et af de mest blodige slag med ca. 50.000 døde, sårede og savnede, og slaget blev et afgørende vendepunkt for borgerkrigen, da Nordstatshæren under general George G. Meade besejrede Sydstatstropperne ledet af general Robert E. Lee. Det var også her, at præsident Abraham Lincoln senere holdt sin berømte Gettysburgtale, der mindedes de faldne soldater.

  Vores besøg inkluderer adgang til besøgscenteret og til museet, hvor man finder 11 spændende udstillinger. Man kan ligeledes se landets største oliemaleri ”Gettysburg Cyclorama” – maleriet der forestiller Picketts angreb på tredjedagen af det store slag ved Gettysburg. Det er malet af den franske kunstner Paul Philippoteaux, og det er på imponerende vis med til at levendegøre slaget, når man står foran det panoramiske billede, der med sin cylindriske form sikrer et 360˚ udsyn. Der bliver også tid til at udforske selve slagmarken, hvor man finder mange monumenter over de faldne soldater fra begge hære.

  Fremme i Washington kan du slutte dagens oplevelser af med en byrundtur på ca. to timer og opleve de imponerende monumenter, når de ligger badet i lys (kan tilkøbes direkte ved Remo, ca. 30 USD).

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

  Her bor du dag 7, 8 & 9

  Courtyard Washington Capitol Hill/Navy Yard

  Hotellet i Washington ligger i Navy Yard-nabolaget, hvorfra der ikke er langt ned til bredden af Anacostia-floden, hvor man kan gå en dejlig tur. ...

 • Dag 8 Mount Vernon og byrundtur i Washington D.C. med besøg i US Capitol

  Vi starter dagen med at besøge plantageejendommen Mount Vernon, der tilhørte USA’s første præsident George Washington. Huset var oprindeligt et lille halvanden-etages gårdhus ejet af Washingtons far – men efter, at Washington overtog huset, sørgede han for over de næste 45 år at få udbygget og restaureret huset til den prægtige ejendom, den er i dag, med 21 værelser i hovedbygningen, de omkringliggende kolonistilshuse og de smukke haver, som man frit kan vandre rundt i.

  Der bliver tid til at spise frokost på egen hånd i caféen ved Mount Vernon, hvorefter dagens program fortsætter med en spændende sightseeing i magtens centrum, hvor du ser mange af de bygninger og monumenter, som du sikkert allerede kender fra fjernsynets nyhedsudsendelser – præsidentens bolig og arbejdsplads, Det Hvide Hus og Washington-monumentet. Du kommer også til Arlington-kirkegården, hvor mange betydningsfulde personer ligger begravet, bl.a. de tre Kennedy-brødre. Her står også flere hundredetusinde kridhvide gravsten over faldne amerikanske soldater.

  Byrundturen slutter med besøg i kongresbygningen US Capitol, der fungerer både som sæde for den amerikanske kongres, den er et imponerende stykke arkitektur og kan også fremvise en flot kunstsamling. NB – vi tager forbehold for US Capitols sikkerhedsregler, der med dags varsel kan gøre, at et evt. besøg må aflyses.

  Resten af eftermiddagen er fri til egne eventyr i Washington D.C. Mange seværdigheder ligger mellem Capitol Hill og Potomac River og kan nemt nås til fods.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

 • Dag 9 Tid til at udforske Washington D.C.

  Vi siger farvel til Remo, og de næste to dage i den amerikanske hovedstad er på egen hånd. I Washington D.C. ligger nogle af USA’s mest prestigefyldte museer, og der er gratis adgang til de mange, der hører under The Smithsonian Institution. Især Museum of Natural History, Air- and Space Museum og The Newseum er populære. Og de, der er interesserede i agentfilm, historier og myter om spionage og opfindsomme gadgets, bør besøge The Spy Museum.

  Skal tiden bruges på selvforkælelse er der en del spa- og neglesaloner i byen, og er det maven, der skal sørges godt for, finder du et væld af forskellige restauranter, der byder på alt fra gourmet til klassisk amerikansk BBQ. Måske du er heldig at støde på en af byens mange politikere ved disken eller ved nabobordet!

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

 • Dag 10 Tid i Washington D.C. og hjemrejse

  Måske bliver der tid til lidt mere shopping og sightseeing, inden der er afrejse fra Washington D.C. De charmerende bydele Georgetown og Adams Morgan byder på hyggelige caféer, designbutikker og en eksklusiv stemning. Der er arrangeret samlet transport fra hotellet til lufthavnen.

  Inkluderede måltider: Morgenmad.

 • Dag 11 Ankomst til Danmark
Hent det samlede rejseprogram her

Det siger gæsterne

Priser & afgange

Prisen inkluderer

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter - se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning på gode 3-stjernede hoteller
 • 9 x morgenmad
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • De største highlights i New York og Washington D.C. på spændende byrundture
 • Sejltur med "Hornblower" eller udflugten "Journey Behind the Falls" ved Niagara Falls
 • Byrundtur i den multikulturelle by Toronto
 • Besøg hos amish-folket på en ægte amish-gård, der giver indsigt i deres levevis
 • Udflugt til Gettysburg med spændende indblik i Den Amerikanske Borgerkrig
 • Besøg ved Mount Vernon, George Washingtons plantageejendom
 • Besøg i kongresbygningen US Capitol
 • Dansk rejseleder (dog undtagen dag 3, 9 og 10)

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 6.695
 • Drikkepenge til chauffør, beregn ca. 3-5 $ pr. dag pr. person
 • Administrationsgebyr kr. 125
Dato Varighed Rejseleder Afrejselufthavn Pris pr. person Bestilling
 • 26 april 2019 11 dage Remo Arvid Madsen Billund
  København
  Aalborg
  Kr. 17.995 Udsolgt Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Billund - Amsterdam 26/04-2019   kl. 11:45 26/04-2019   kl. 13:00
   Amsterdam - New York - JFK 26/04-2019   kl. 14:30 26/04-2019   kl. 16:30
   Washington Dulles - Amsterdam 05/05-2019   kl. 17:40 06/05-2019   kl. 07:15
   Amsterdam - Billund 06/05-2019   kl. 08:25 06/05-2019   kl. 09:30
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   København - Amsterdam 26/04-2019   kl. 11:50 26/04-2019   kl. 13:15
   Amsterdam - New York - JFK 26/04-2019   kl. 14:30 26/04-2019   kl. 16:30
   Washington Dulles - Amsterdam 05/05-2019   kl. 17:40 06/05-2018   kl. 07:15
   Amsterdam - København 06/05-2019   kl. 09:45 06/05-2019   kl. 11:05
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - Amsterdam 26/04-2019   kl. 10:10 26/04-2019   kl. 11:30
   Amsterdam - New York - JFK 26/04-2019   kl. 14:30 26/04-2019   kl. 16:30
   Washington Dulles - Amsterdam 05/05-2019   kl. 17:40 06/05-2019   kl. 07:15
   Amsterdam - Aalborg 06/05-2019   kl. 08:25 06/05-2019   kl. 09:40
   Se flytider
 • 10 maj 2019 11 dage Remo Arvid Madsen Billund
  København
  Aalborg
  Kr. 17.995 Udsolgt Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Billund - Amsterdam 10/05-2019   kl. 11:45 10/05-2019   kl. 13:00
   Amsterdam - New York - JFK 10/05-2019   kl. 14:30 10/05-2019   kl. 16:30
   Washington Dulles - Amsterdam 19/05-2019   kl. 17:40 20/05-2019   kl. 07:15
   Amsterdam - Billund 20/05-2019   kl. 08:25 20/05-2019   kl. 09:30
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   København - Amsterdam 10/05-2019   kl. 11:50 10/05-2019   kl. 13:15
   Amsterdam - New York - JFK 10/05-2019   kl. 14:30 10/05-2019   kl. 16:30
   Washington Dulles - Amsterdam 19/05-2019   kl. 17:40 20/05-2019   kl. 07:15
   Amsterdam - København 20/05-2019   kl. 09:45 20/05-2019   kl. 11:05
   Se flytider
  • Afrejse fra Aalborg

   Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Aalborg - Amsterdam 10/05-2019   kl. 10:10 10/05-2019   kl. 11:35
   Amsterdam - New York - JFK 10/05-2019   kl. 14:30 10/05-2019   kl. 16:30
   Washington Dulles - Amsterdam 19/05-2019   kl. 17:40 20/05-2019   kl. 07:15
   Amsterdam - Aalborg 20/05-2019   kl. 08:25 20/05-2019   kl. 09:40
   Se flytider
 • 05 juli 2019 11 dage Remo Arvid Madsen København
  Hamburg
  Kr. 19.495 Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra København

   Bestil 2 pladser tilbage
   Flytider
   København - Reykjavik Kef 05/07-2019   kl. 14:40 05/07-2019   kl. 15:50
   Reykjavik Kef - New York - JFK 05/07-2019   kl. 17:00 05/07-2019   kl. 19:00
   Washington Dulles - Reykjavik Kef 14/07-2019   kl. 20:30 15/07-2019   kl. 06:20
   Reykjavik Kef - København 15/07-2019   kl. 07:45 15/07-2019   kl. 12:55
   Se flytider
  • Afrejse fra Hamburg

   Flytider
   Hamburg - Reykjavik Kef 05/07-2019   kl. 14:05 05/07-2019   kl. 15:15
   Reykjavik Kef - New York - JFK 05/07-2019   kl. 17:00 05/07-2019   kl. 19:00
   Washington Dulles - Reykjavik Kef 14/07-2019   kl. 20:30 15/07-2019   kl. 06:20
   Reykjavik Kef - Hamburg 15/07-2019   kl. 07:50 15/07-2019   kl. 13:05
   Se flytider
 • 19 juli 2019 11 dage Remo Arvid Madsen København Kr. 19.495 Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Reykjavik Kef 19/07-2019   kl. 14:40 19/07-2019   kl. 15:50
   Reykjavik Kef - New York - JFK 19/07-2019   kl. 17:00 19/07-2019   kl. 19:00
   Washington Dulles - Reykjavik Kef 28/07-2019   kl. 20:30 29/07-2019   kl. 06:20
   Reykjavik Kef - København 29/07-2019   kl. 07:45 29/07-2019   kl. 12:55
   Se flytider
 • 23 august 2019 11 dage Remo Arvid Madsen Billund
  København
  Kr. 17.995 Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   Flytider
   Billund - Frankfurt 23/08-2019   kl. 06:20 23/08-2019   kl. 07:45
   Frankfurt - New York 23/08-2019   kl. 11:00 23/08-2019   kl. 13:40
   Washington Dulles - Frankfurt 01/09-2019   kl. 18:15 02/09-2019   kl. 08:10
   Frankfurt - Billund 02/09-2019   kl. 12:25 02/09-2019   kl. 13:40
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Frankfurt 23/08-2019   kl. 06:45 23/08-2019   kl. 08:15
   Frankfurt - New York 23/08-2019   kl. 11:00 23/08-2019   kl. 13:40
   Washington Dulles - Frankfurt 01/09-2019   kl. 18:15 02/09-2019   kl. 08:10
   Frankfurt - København 02/09-2019   kl. 10:10 02/09-2019   kl. 11:20
   Se flytider
 • 06 september 2019 11 dage Remo Arvid Madsen Billund
  København
  Kr. 17.995 Kontakt os Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   Billund - Amsterdam 06/09-2019   kl. 11:45 06/09-2019   kl. 13:00
   Amsterdam - New York 06/09-2019   kl. 14:30 06/09-2019   kl. 16:30
   Washington Dulles - Amsterdam 15/09-2019   kl. 17:40 16/09-2019   kl. 07:15
   Amsterdam - Billund 16/09-2019   kl. 08:20 16/09-2019   kl. 09:25
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Kontakt os på 70 22 66 00
   Flytider
   København - Amsterdam 06/09-2019   kl. 11:50 06/09-2019   kl. 13:20
   Amsterdam - New York 06/09-2019   kl. 14:30 06/09-2019   kl. 16:30
   Washington Dulles - Amsterdam 15/09-2019   kl. 17:40 16/09-2019   kl. 07:15
   Amsterdam - København 16/09-2019   kl. 08:25 16/09-2019   kl. 09:30
   Se flytider
 • 20 september 2019 11 dage Remo Arvid Madsen Billund
  København
  Kr. 17.995 Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   Flytider
   Billund - Amsterdam 20/09-2019   kl. 11:50 20/09-2019   kl. 13:05
   Amsterdam - New York - JFK 20/09-2019   kl. 14:30 20/09-2019   kl. 16:30
   Washington Dulles - Amsterdam 29/09-2019   kl. 17:40 30/09-2019   kl. 07:15
   Amsterdam - Billund 30/09-2019   kl. 08:25 30/09-2019   kl. 09:30
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Amsterdam 20/09-2019   kl. 11:50 20/09-2019   kl. 13:15
   Amsterdam - New York - JFK 20/09-2019   kl. 14:30 20/09-2019   kl. 16:30
   Washington Dulles - Amsterdam 29/09-2019   kl. 17:40 30/09-2019   kl. 07:15
   Amsterdam - København 30/09-2019   kl. 09:45 30/09-2019   kl. 11:05
   Se flytider
 • 04 oktober 2019 11 dage Remo Arvid Madsen Billund
  København
  Kr. 18.495 Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   Flytider
   Billund - Amsterdam 04/10-2019   kl. 10:10 04/10-2019   kl. 11:20
   Amsterdam - New York - JFK 04/10-2019   kl. 13:25 04/10-2019   kl. 15:40
   Washington Dulles - Amsterdam 13/10-2019   kl. 17:40 14/10-2019   kl. 07:15
   Amsterdam - Billund 14/10-2019   kl. 08:20 14/10-2019   kl. 09:25
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Amsterdam 04/10-2019   kl. 09:30 04/10-2019   kl. 10:55
   Amsterdam - New York - JFK 04/10-2019   kl. 13:25 04/10-2019   kl. 15:40
   Washington Dulles - Amsterdam 13/10-2019   kl. 17:40 14/10-2019   kl. 07:15
   Amsterdam - København 14/10-2019   kl. 09:45 14/10-2019   kl. 11:05
   Se flytider
 • 18 oktober 2019 11 dage Remo Arvid Madsen Billund
  København
  Kr. 18.995 Bestil Se flytider Skjul flytider
  • Afrejse fra Billund

   Flytider
   Billund - Frankfurt 18/10-2019   kl. 06:20 18/10-2019   kl. 07:45
   Frankfurt - New York - JFK 18/10-2019   kl. 11:00 18/10-2019   kl. 13:40
   Washington Dulles - Frankfurt 27/10-2019   kl. 19:20 28/10-2019   kl. 08:05
   Frankfurt - Billund 28/10-2019   kl. 12:10 28/10-2019   kl. 13:30
   Se flytider
  • Afrejse fra København

   Flytider
   København - Frankfurt 18/10-2019   kl. 06:45 18/10-2019   kl. 08:15
   Frankfurt - New York - JFK 18/10-2019   kl. 11:00 18/10-2019   kl. 13:40
   Washington Dulles - Frankfurt 27/10-2019   kl. 19:20 28/10-2019   kl. 08:05
   Frankfurt - København 28/10-2019   kl. 10:45 28/10-2019   kl. 12:10
   Se flytider

Rundrejser med dansk rejseleder er vores speciale

Rundrejser med dansk rejseleder er vores speciale, og vi har med succes arrangeret rundrejser i 25 år, så vi ved, hvad de bedste rundrejser skal indeholde.
Det er din rejse – og vores passion at arrangere den, og derfor skal du vælge en Risskov-rundrejse:

 • Vi krydrer de største seværdigheder med overraskende, lokale oplevelser
 • Vi er kendt for indholdsrige rundrejser med meget inkluderet
 • Vores gode jyske købmandsskab sikrer dig høj kvalitet til en attraktiv pris
 • Vores erfarne og passionerede rejseledere brænder for at dele ud af deres store viden
 • Vi er fleksible og forlænger gerne rejsen på egen hånd
 • Vi leverer en tryg, veltilrettelagt og uforglemmelig rejseoplevelse
 • Vi har et stort udvalg af rundrejser til hele verden

Læs mere om rundrejser med dansk rejseleder her

Alt det praktiske

 • Inden du rejser til USA

  Hvordan er reglerne for pas & visum til USA?

  Danske statsborgere skal ikke have visum til USA, når opholdet er på under 90 dage. Grundet skærpede indrejseregler der gælder fra 31/3 2016, skal dit pas være et biometrisk pas, der indeholder en chip. Siden august 2006 er passene der udstedes i Danmark automatisk biometriske pas. Bemærk venligst – har du et ældre pas udstedt før august 2006, som du ikke ønsker at forny, skal du ansøge om visum til USA – se en vejledning på den amerikanske ambassades hjemmeside: https://dk.usembassy.gov/embassy/

  Husk, at passet skal være gyldigt indtil hjemkomsten. Tjek at navnet i dit pas stemmer overens med navnet på din flybillet, og tjek de øvrige rejsedokumenter inden afrejse. Kopi af pas indsendes til Risskov Rejser.

  ESTA – indrejsetilladelse til USA

  Rejsende til USA skal søge om indrejsetilladelse via indrejseprogram ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Formularen findes på http://esta.cbp.dhs.gov. Den skal udfyldes senest 72 timer før afrejse!

  Efter indtastning af personoplysningerne følger en godkendelse med et ansøgningsnummer, som skal medbringes på rejsen. Er svaret PENDING, foretages en automatisk rutineundersøgelse, og svaret vil følge inden for 72 timer. Gives der afslag, skal man henvende sig til den amerikanske ambassade, se denmark.usembassy.gov

  Bemærk, at en godkendt indrejseformular ikke garanterer indrejse i USA. Den tjener udelukkende som godkendelse for flyrejsen. Den endelige indrejsegodkendelse gives fortsat af immigrationsmyndighederne ved ankomsten i USA. En godkendt ESTA-formular er gyldig ved indrejse til USA i to år, men hvis du får nyt pas, eller der sker ændringer i dine indrapporterede oplysninger, skal du ansøge på ny. De amerikanske myndigheder opkræver et gebyr på $14 for indrejsetilladelsen. Gebyret betales samtidig med ansøgningen og betales med kreditkort.

  NB: Der findes bureauer, som via deres hjemmeside tilbyder ESTA-registrering og opkræver et ekstra gebyr. For at undgå det, er det vigtigt at benytte ESTA’s officielle hjemmeside https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

  Det kan tage ganske lang tid at komme igennem paskontrollen i USA, da man bl.a. skal have scannet fingeraftryk og øjne. En times kø er ikke ualmindeligt.

  Anden vigtig information:
  Grundet de indskærpede indrejseregler skal man ansøge om visum, hvis man efter 1. marts 2011 har besøgt Iran, Irak, Sudan og Syrien. Har man dobbelt statsborgerskab i Danmark og et af de fire lande, skal man også ansøge om visum.

  Regler for indrejse til USA med børn under 18 år

  Bemærk venligst, at der gælder særskilte regler for indrejse med børn under 18 år, hvis de rejser med kun én forælder eller tredjepart som bedsteforælder, lærer osv. I sådanne tilfælde skal der gives en skriftlig tilladelse af den forælder, der ikke rejser med, og i tilfælde af rejse med tredjepart skal begge forældre underskrive tilladelsen. Der findes ikke en bestemt formular, men sørg for, at erklæringen er på engelsk og udformet med denne ordlyd:

  “I acknowledge that my wife/husband/etc. is traveling out of the country with my son/daughter/group. He/She/They has/have my permission to do so.”

  Denne erklæring skal underskrives af en notar i byretten og derefter legaliseres af Udenrigsministeriet. Dette koster 300 kr. i byretten og 185 kr. i Udenrigsministeriet (forbehold for prisændringer).

  Ud over ESTA-tilladelsen og forældreerklæringen er det vigtigt at medbringe barnets gyldige pas efter ovenstående regler samt en dåbsattest eller navneattest på engelsk. Kontakt Borgerservice eller det nærmeste kirkekontor for at få en engelsk version af attesten.

  Bemærk også – rejser begge forældre med børn under 18 år, der ikke deler forældrenes efternavne, er det vigtigt, at man husker at medbringe barnets/børnenes dåbsattest/navneattest på engelsk.

  Vi tager forbehold for ændringer – sørg derfor altid for at undersøge de gældende regler på den amerikanske ambassades hjemmeside.

  Hvordan er toldreglerne i USA?

  For aktuelle regler om, hvad man må medbringe til/fra USA, se Skats hjemmeside (www.skat.dk og søg på ”toldregler på rejsen”). Det er forbudt at indføre f.eks. frugter, grøntsager og planter. Bemærk, at ved flyskifte kan væsker (drikkevarer, parfume, toiletartikler) blive konfiskeret, selv om de er blevet plomberet. Derfor anbefaler vi, at man venter med toldfrie indkøb til den sidste lufthavn inden ankomstlufthavnen.

  Hvordan er reglerne med rejseforsikring til USA?

  Det er vigtigt at tegne en rejseforsikring, der f.eks. dækker omkostninger ved sygdomsbehandling og hjemtransport og i forbindelse med stjålne og ødelagte ejendele, da Risskov Rejser ikke påtager sig noget ansvar i den forbindelse. Vi samarbejder med Europæiske ERV, fordi dækningen på deres produkter hører til markedets bedste. Kontakt vores rejsekonsulenter – de kan rådgive dig, så du får en forsikring, der passer til dit behov. Vær opmærksom på, at der kan være særlige betingelser for personer over 70 år.

  Det anbefales at medbringe en kopi af pas, vaccinationskort og forsikringspapirer, evt. både i papirform og tilgængeligt på telefonen.

  Medicin & vaccinationer inden rejsen til USA?

  Der er ingen krav om vaccinationer, når du rejser til USA. Vi gør opmærksom på, at vaccinationer altid bør drøftes med egen læge. Det er en god idé at informere rejselederen om specielle sygdomme – en information, som naturligvis bliver behandlet fortroligt. Tager du livsvigtig medicin, anbefaler vi, at du medbringer en beskrivelse af indholdet på engelsk. Denne kan fås hos egen læge eller på apoteket. Husk at pakke medicinen i håndbagagen.

  Hvad er valutaen i USA?

  Valutaen er amerikanske dollars (US$), og det anbefales altid at have kontanter på sig, når du rejser til USA bl.a. til drikkepenge. Vær opmærksom på, at de amerikanske sedler alle er grønne, og at de ligner hinanden til forveksling. Det er en fordel at medbringe nogle 1 og 5$ sedler hjemmefra, så har man drikkepenge klar fra starten af. Det er muligt at benytte internationale kreditkort stort set overalt, og der er hæveautomater på næsten ethvert gadehjørne, i shoppingcentre og i mange supermarkeder. Ved betaling med kreditkort kan man kun hæve det beløb, som svarer til det, varen koster. Vær opmærksom på at der kan være en begrænsning på, hvor meget der må hæves på kreditkortet – dette afhænger dog af den enkelte bank og det enkelte kreditkort. Få evt. yderligere information i din bank. Det er en god idé at medbringe mere end ét kreditkort. På den måde er du på den sikre side, hvis der skulle opstå problemer med det ene kort. Husk de nødvendige telefonnumre, hvis du får brug for at lukke dit kreditkort.

 • Lokale forhold

  Hvordan er tidsforskellen i USA?

  USA har mange tidszoner. Eksempelvis er østkyststaterne 5-6 timer bagud i forhold til dansk tid og vestkyststaterne 8-9 timer bagud i forhold til dansk tid.

  Hvordan er reglerne med drikkepenge i USA?

  Det er almindeligt at give drikkepenge i USA. Lønningerne i servicebranchen er generelt meget lave, så for mange af dem, der arbejder i servicebranchen, er det en del af lønnen, og derfor er det vigtigt, at man er opmærksom på denne amerikanske skik. På restauranter lægger man typisk 15 – 25 % oveni regningen (inden salgsskatten lægges til), dette varierer fra stat til stat. På fastfoodrestauranter med selvbetjening forventes der ikke drikkepenge. Taxachauffører forventer også drikkepenge, og 15-20 % oveni prisen er passende. Piccoloer (1$ pr kuffert) og stuepiger på hotellerne sætter også pris på drikkepenge (1$ pr. nat pr. rejsedeltager). På rundrejsen vil der være tale om drikkepenge til buschauffører (3-4$ pr. dag pr rejsedeltager), lokalguider(4-6$ pr. dag pr. rejsedeltager) og hotelpersonale. Rejselederen vil informere om et passende beløb, som indsamles i begyndelsen af rejsen, men det er naturligvis helt op til den enkelte, hvor meget man ønsker at give. Af denne grund har vi derfor ikke inkluderet drikkepenge i rejsens pris.

  Hvordan er sikkerheden i USA?

  Det er generelt meget sikkert at være turist i USA, men almindelig påpasselighed anbefales naturligvis. Pas på ejendele i lufthavne og i større menneskemængder og hav gerne vigtige dokumenter og kontanter tæt på kroppen.

  Hvordan er elektriciteten i USA?

  Husk opladeren til f.eks. kamera og mobiltelefon m.v. Vær opmærksom på, at amerikanske stik er anderledes end europæiske. Da stikkene er ”flade”, er det nødvendigt med en adapter. Det er bedst at købe adapteren inden afrejsen, og den kan købes i el-forretninger, hos isenkræmmere og i lufthavnen. I USA er spændingen på 110/120 volt, men i langt de fleste tilfælde kan man godt bruge elektriske apparater fra Europa, f.eks. opladere, men vær forberedt på, at opladning tager længere tid.

  Hvad koster det at ringe fra USA?

  Det er dyrt at ringe til Danmark fra hoteller i USA, og det kan også blive en dyr fornøjelse at bruge sin mobiltelefon. Har du brug for at tale meget i telefon på rejsen, så benyt internettelefoni. Skal du ringe til Danmark fra USA, skal du taste 0011 45 inden telefonnummeret. Der er adgang til internettet på mange hoteller og restauranter.

  Hvordan er vandet og maden i USA?

  Overalt i USA kan man drikke vand fra hanen, dog kan vandet i storbyerne have en metallisk smag. Vand på flaske kan købes overalt. Husk i øvrigt at drikke rigeligt med vand for at forhindre dehydrering.

  Morgenmaden på de fleste hoteller er det, man kalder ”continental breakfast”, og som typisk består af kaffe/te, juice og brød med smør og marmelade.

  Den amerikanske madkultur afspejler alle de etniske grupper, der udgør USA, og f.eks. er pizza, lasagne, chilli con carne, tortillas og chop suey efterhånden blevet amerikanske ”nationalretter”. Når det gælder drikkevarer, så er det primært Coca Cola og Pepsi, man forbinder med USA. Men der produceres også glimrende vine i USA, og klimaet i Californien gør det muligt at dyrke mange forskellige druesorter. Man spiser godt – og meget – i USA. Portionerne er store, og mange amerikanere deler ofte en hovedret og får den serveret på to tallerkener (ofte for 5-8 $ ekstra). Der findes utallige spisesteder, fastfoodrestauranter og caféer, og det vil oftest være muligt, at spise en udmærket frokost for 60-80 kroner, og et aftensmåltid med et glas vin kan mange steder fås for ca. 175-200 kroner.

  Husk at der oveni de nævnte priser på menukortet lægges lokal skat og drikkepenge. Skatten vil altid fremgå af regningen, og drikkepenge skal du selv lægge oveni beløbet. Det sker ofte af restauranten selv tilføjer drikkepengene til regningen, i så fald vil dette fremgå tydeligt.

  Hvordan er reglerne for rygning i USA?

  Flere og flere offentlige områder i USA bliver røgfrie. Rygeforbuddene er forskellige fra stat til stat, og rejselederen vil naturligvis sørge for, at deltagerne bliver informeret. Eksempelvis er det nu forbudt at ryge udendørs på Times Square i New York. Er du i tvivl, om du må ryge, så lad være, hvis du vil undgå en bøde.

  Hvad er den lokale skat i USA?

  I USA er priserne næsten altid uden lokal moms (Sales Tax). Beløbet varierer fra stat til stat, men du skal regne med, at der lægges 5 – 15 % til det beløb, der står på prisskiltet eller menukortet.

  Anderledes mål i USA

  Amerikanerne bruger ikke metersystemet men i stedet miles, feet, gallons og pounds. Tøj- og skostørrelser er også anderledes end i Danmark. Temperaturen måles i Fahrenheit, og man omregner til Celcius ved at trække 32 fra Fahrenheit-tallet, dividere med 9 og gange med 5. Døgnet tælles i to gange 12 timer (AM-tider før kl. 12 middag og PM- tider efter kl. 12 middag).

 • Gode råd

  Hvad skal jeg medbringe til USA?

  Der er meget svingende temperaturer i løbet af rejsen til USA, medbring derfor tøj til alle vejrforhold. Selvom man rejser om sommeren, og man ikke forventer regn, kan der komme monsunregn fra den Mexicanske Golf, særligt i juli. I det østlige USA kan det være køligt, så det er en god ide at medbringe lange bukser, vindjakke, trøje og gode sko. I det vestlige USA er shorts og løstsiddende tøj derimod sagen, dog kan der være køligt i San Francisco, med til tider kraftig blæst. Amerikanerne klæder sig afslappet. Det er en fordel at købe solcreme og myggespray i USA, da det er udviklet til forholdene.

  Ved evt. bagageforsinkelse er det en fordel at have de vigtigste ting ved hånden. F.eks medicin, kontaktlinsevæske, tandbørste og et ekstra sæt tøj pakkes gerne i håndbagagen.

  Skal jeg låse min kuffert inden jeg rejser til USA?

  Når du rejser til fra USA er det bedst ikke at låse kufferten. Hvis de amerikanske indrejsemyndigheder ønsker at tjekke kufferten, bliver den åbnet uden hensyntagen til, at den er låst, og resultatet er en ødelagt kuffert. Ønsker man at låse kufferten, kan man bruge en TSA-lås, som myndighederne kan åbne.

 • Fakta

  Fakta om USA

  • Statsform: Federal Republik.
  • Hovedstad: Washington D.C.
  • Befolkning: 326,6 mio. indbyggere.
  • Religion: 46 % er protestanter, 20 % katolikker, 2 % jøder.
  • Sprog: Engelsk.
  • Areal: 9,8 mio. km² (Danmark 43.094 km²).
  • Højeste punkt: Denali 6,2 km.
  • Klima: På grund af landets størrelse og geografi, findes stort set alle slags klima inden for USA grænser.