Se vores Rejsekalender
Skriv til os på verden@risskov.com
Ring til os 70 22 66 00
Ring til os 70 22 66 00
Sådan sparer du penge på din rejse til USA

Et tip, der er mange tusinde kroner værd

USA er en rejseklassiker, og går du og tænker på, hvor du skal holde ferie næste gang, så er USA et oplagt valg, da der er noget for enhver smag. Uanset om du er til naturoplevelser, kulturelle indslag i de spændende storbyer eller vil have en ferie med fokus på oplevelser for børn i alle aldre, så er USA leveringsdygtig.

Og vi har et helt fantastisk tip, der kan spare dig flere tusinde kroner på din rejse – og det er heldigvis et tip, der er ret nemt at efterkomme. Du skal simpelthen blot være i god tid, og så kan du vælge og vrage mellem alle de spændende oplevelser, de billige flybilletter og de overnatningssteder, der hurtigt melder udsolgt inde i fx nationalparkerne.

Det hjælper vi dig selvfølgelig gerne med alt sammen – du skal blot tage det første skridt, og beslutte at ferien i 2019 skal planlægges og bestilles nu.

Hvornår skal jeg bestille min rejse til USA?

Men hvornår er det så helt præcist, man skal gå i gang med at planlægge og bestille sin ferie i 2019, hvis man gerne vil rejse til USA?

Her kommer et konkret eksempel på forskellen mellem en 15 dages autocamper-ferie, hvis du bestiller  i august-september eller først bestiller i januar-marts – hvor du altså kan spare op til 33 % på din ferie blot ved at være ude i god tid!

Indhold i rejsen: Fly t/r til enten Los Angeles eller San Francisco, 1 overnatning på hotel, 14 dages leje af en Cruise America C-25-autocamper.

Pris pr. person ved bestilling i august-september: 14.970 kr.
Pris pr. person ved bestilling i januar-marts: 22.250 kr.

Den oplyste pris gælder ved 2 personer – ønsker I at rejse flere, tager I bare kontakt til os, og vi kan give jer et uforpligtende tilbud.

Hvorfor ændrer priserne sig?

Det hele handler om udbud og efterspørgsel. Tommelfingerreglen er: Jo tættere man kommer på afrejse – jo dyrere bliver rejsen. Ved charter-rejser kan det nogle gange betale sig at vente til sidste øjeblik, da afbudsrejser opstår. Sådan fungerer det ikke i USA. Her kæmper hele verden om de samme hoteller, biler, autocampere og campingpladser.

Så hvis du ønsker en rejse til USA i 2019 til en rigtig god pris, så er det nu du skal kontakte os.
Du kan se alle vores rejser i bil og autocamper herunder.

Vores rejser til USA

Filter på vores USA-rejser her
Alle rejser (23)
Ferie i autocamper (8)
Kør-selv-ferie (15)
(0)