Se vores Rejsekalender
Skriv til os på verden@risskov.com
Ring til os Åbent nu 70 22 66 00
Ring til os Åbent nu 70 22 66 00
Undara lavatunnels
Lavatunnelerne ved Undara

Om udflugten

Der er mange interessante naturfænomener i Australien, og et af de mere specielle findes ved Undara sydvest for Cairns. Her blev der for 190.000 år siden dannet et system af underjordiske lavatunneler, som flere steder er gennembrudt, og hvor der nu findes områder med helt unik flora og fauna. Det kan du opleve på en 2-dages tur fra Cairns.

VIDEO: Få en forsmag på, hvad der venter, når du besøger Undara:

Dagsprogram

 • Dag 1 Gennem Atherton Tablelands til outback'en

  Ved ankomst til Lava Lodge er der mulighed for at spise frokost (ikke inkl.) og du kan derefter nyde eftermiddagen ved pool’en eller på en bush walk. Senere kommer du med på en 2-timers solnedgangs-tur med en dygtig professionel guide, og her i skumringen vil du helt sikkert se kænguruer og store flokke af flagermus, der forlader lava-tunnelerne. Aftensmaden kan indtagets i lodges restaurant (ikke inkl.).Efter en hyggelig aften omkring lejrbålet kan du gå til ro i en af de flotte, restaurerede togvogne, der fungerer som ”hotelværelse”.

 • Dag 2 På opdagelse i lavatunnelerne

  Du vågner op til fuglesang og til en lækker morgenmad, der bliver tilberedt i naturen, og det er ikke usædvanligt, at der sidder en kænguru eller to på klipperne og kigger på. Du kommer på en interessant tur gennem lavatunnelerne i selskab med en lokal guide, hører om dannelsen af tunnelerne og det specielle plante og dyreliv. Efter frokost (ikke inkl) køres der tilbage til Cairns.

Priser

Prisen inkluderer

 • Overnatning
 • 1 x morgenmad
 • Guidede ture
 • Bustransport Cairns t/r.
 • Nationalparkgebyr
Datoer Pris per person
19. april 2018 - 31. oktober 2018 Fra kr. 520
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud