Ring til os Åbent nu 70 22 66 00
Pinnawala Elephant Orphanage på Sri Lanka

Om skræddersyede rejser

Rejs trygt i dit eget tempo med os i ryggen

Er du klar til en fantastisk ferie på egen hånd, men vil du gerne slippe for alt det upraktiske med planlægning og ansvaret for, at det klapper som det skal? I disse tider med diverse søgemaskiner på nettet, kan man sagtens sidde derhjemme og planlægge sin rejse ned til mindste detalje med reservering af fly, hotel, leje af motorhome, indenrigsfly, udflugter osv. Men skulle en af detaljerne ændre sig, går det hurtigt ud over andre detaljer, og lige pludselig sidder man med et større puslespil, der skal gå op.

En af fordelene ved at bestille en rejse gennem os, er, at det er os, der sørger for alt det praktiske og at alt forløber, som det skal. Og vi kan som oftest også forhandle os frem til endnu billigere priser på fly og hoteller, end du selv kan skaffe! Derudover har vi samarbejdspartnere overalt i verden fra motorhomeudlejere og bilselskaber til lokale agenter der udbyder diverse udflugter med engelsktalende lokalguider, junglelodges, strandresorts osv. Og skulle der ske uforudsete ting på vores skræddersyede rejser, er du selvfølgelig dækket af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven, når du rejser med os.

Et rejseforslag tilpasset netop dig

Vi har udarbejdet en masse rejseforslag til alverdens lande, så du kan se eksempler på, hvordan en rejse kan forløbe, få en idé om prisleje og få inspiration til, hvad der er at foretage sig. Vores rejseforslag er tænkt som inspiration i planlægningsfasen, hvor det også er værd, at du gør dig overvejelser, om du vil kombinere din rejse med kør-selv-ferie i bil eller motorhome og supplere med udflugtspakker med engelsktalende lokalguider.

Forslagene bygger på konkrete rejser, som vi og vores kunder har været begejstrede for. Men vi vil understrege, at vi ikke har nogen “hyldevarer”. Rejsen bliver altid tilrettelagt ud fra dit budget og hvad du har lyst til at opleve. Se nogle af vores mange rejseforslag nedenfor til rejsemål over hele verden.

Ring, skriv eller book et møde og fortæl os, hvad du gerne vil opleve, så sammensætter vi en rejse ud fra dine ønsker – naturligvis til den bedst mulige pris!