Ring til os 70 22 66 00

En komplet Australien-rejse

  24-dages rejse fra 48295 kr. pr. person

Tryghedsgaranti hos Risskov Rejser!
Hos os har du altid – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse bliver refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger.  Læs mere her

Om rejsen

En rejse til Australien med et strejf af luksus

Skal du på ferie til Australien for første gang og ønsker at se ”lidt af det hele”, er dette rejseforslag et godt udgangspunkt for planlægningen. Det viser, at med god planlægning kan man komme langt omkring i Australien og opleve meget forskelligt i løbet af små fire uger. Du kommer til fem forskellige områder i Australien og på mange interessante ture med lokale guider f.eks. i den røde ørken og i det tropiske nord, hvor du kommer langt uden for lands lov og ret og sikkert får rejsens største naturoplevelser. Rejsen har et strejf af luksus. Det vil du opleve på krydstogtet med ”Coral  Expeditions”, hvor du i fire eventyrlige dage kan lade alle sanser forkæle. Rejseforslaget giver en ide om, hvad rejsen kommer til at koste inkl. fly, hoteller, krydstogt og ture med guide. Alle indenrigsflyvninger i Australien er også inkluderet.

 

Anmeldelser fra tidligere rejsende til Australien

Vi skræddersyr også rejsen

Gå på opdagelse i vores nøje sammensatte udvalg af rejseforslag, hvor der er tænkt over stort og småt. Finder du ikke en rejse, som passer til dig, eller har du tilføjelser til vores rejseforslag, så skræddersyr vores rejseeksperter selvfølgelig din rejse.
Jane Bering Smedsrud

Rejseekspert

Ring til os på
70 22 66 00
Jane Bering Smedsrud

Rejseekspert

Vi skræddersyr også rejsen

Gå på opdagelse i vores nøje sammensatte udvalg af rejseforslag, hvor der er tænkt over stort og småt. Finder du ikke en rejse, som passer til dig, eller har du tilføjelser til vores rejseforslag, så skræddersyr vores rejseeksperter selvfølgelig din rejse.
Ring til os på
70 22 66 00

Dagsprogram

 • Dag 1 Afrejse fra Danmark
 • Dag 2 Ankomst til Perth

  Du flyver til Perth – den største by i Western Australia. Delstaten er på størrelse med Vesteuropa, men her bor kun omkring 2,5 mio. indbyggere, og heraf bor 1,9 mio. i Perth. Derfor er det en udbredt opfattelse, at “det ægte Australien” findes i Western Australia. Efter en lang flyvetur kan en tur til Kings Park anbefales. Parken ligger på en bakketop med udsigt over Perth og Swan River, og området er både park, botanisk have og naturområde med vandrestier og store plæner. Især i weekenden kan man se, at indbyggerne i Perth bruger parken flittigt – der bliver spillet bold på plænerne, frokosten nydes i skyggen og nygifte bliver fotograferet. Kings Park ligger tæt ved centrum, og hvis du ikke vil gå derop, tager det kun 10 min. med taxa.

  Her kan du bo dag 2 & 3

  Travelodge Perth

  Hotellet ligger i hjertet af Perth tæt ved shopping og restauranter. Værelserne har gennemgået en omfattede renovering, og alt fremtræder meget...

 • Dag 3 Heldagstur til Nambung National Park

  Denne dag på kommer du med på en heldagstur, der er én lang naturoplevelse. Først kommer du til Caversham Wildlife Park og ser de mange specielle australske dyrearter, og nogle af dem vil du sikkert også se i naturen senere på dagen. Efter et besøg på Ocean Rock Lobster Factory spises der frokost i Cervantes, der lokker med dejlige strande ud til Det Indiske Ocean – måske bliver der tid til en svømmetur. Dagens højdepunkt er uden tvivl Nambung National Park, der især er kendt for området The Pinnacles, hvor flere hundrede op til fem meter høje spidse klipper står spredt over et stort område. Der køres videre til Lancelin, og da turen foregår i en 4-hjulstrukken bus, kommer du til at opleve de kæmpemæssige klitter, når bussen ubesværet bevæger sig op og ned ad klitterne. Bagefter kan du prøve at “sandboarde” – og det er rigtig sjovt, når man lige har fået greb om teknikken.

 • Dag 4 Fra Perth til Mammoth Caves, Boranup Forest og Margaret River

  De næste to dage på rejsen til Australien oplever du området syd for Perth på en guidet tur og kommer bl.a. til  Mammoth Caves, Boranup Forest med de kæmpemæssige karri-træer og til Cape Leeuwin, hvor Sydhavet og Det Indiske Ocean mødes. Der overnattes på hotel i Margaret River.

 • Dag 5 På opdagelse i vindistriktet Margaret River og til den charmerende forstad Freemantle

  Margaret River er navnet på en by og på et vindistrikt. Vindistriktet afgrænses mod vest af Det Indiske Ocean, og selv om der her produceres mindre end 5 % af Australiens druer , står vindistriktet for mere end 20 % af landets førsteklasses vine. Der er besøg på flere vingårde og bl.a. også på et bryggeri, en chokoladefabrik og hos en osteproducent. 2-dages turen slutter i havnebyen Freemantle. Den charmerende forstad Fremantle ved Det Indiske Ocean er et dejligt alternativ til Perth. Mange af byens historiske bygninger er bygget af straffefanger, og den mest tankevækkende oplevelse i byen er uden tvivl Fremantle Prison.

  Her kan du bo dag 5

  Esplanade Hotel Fremantle

  Et hotel med historie, atmosfære og en spændende arkitektur beliggende i havnebyen Fremantle lidt uden for Perth. Cafélivet udfolder sig kun et ...

 • Dag 6 Med fly fra Perth til den røde ørkens største by, Alice Springs

  Der flyves fra Perth til Alice Springs, som med sine 27.000 indbyggere er den største by i den røde ørken. Alice, som byen populært bliver kaldt, opstod i forbindelse med, at man i 1870 etablerede en telegraflinje fra Adelaide til Darwin og byggede en telegrafstation i nærheden af, hvor Alice Springs i dag ligger. Afstandene er enorme i denne del af Australien, og i Alice Springs kan du opleve School of the Air, der underviser børn i de afsidesliggende områder, og Flying Doctor Service, der sørger for, at syge og tilskadekomne får hurtig hjælp, selv om de bor på kanten af civilisationen.

  Hotel

  Doubletree by Hilton Alice Springs

  Mellem Todd River og Alice Springs Golf Club ligger luksusresortet DoubleTree by Hilton Alice Springs. Bagved ses den knap 650 km lange bjergkæde ...

  Tilkøbsmuligheder

  Byrundtur i Alice Springs

  Turen giver et godt indtryk af, hvordan livet leves i outback’en. Du besøger den gamle telegrafstation, som markerer stedet, hvor de første europæere slog sig ned. Vi kigger indenfor hos Royal Flying Doctor Service og School of the Air, hvor børn undervises via radio. Der er et stop ved Alice Springs Reptile Center, hvor du kommer på tæt hold af de krybdyr, som kun findes i Australiens ørkenområde. Turen slutter med et panorama view over byen fra toppen af Anzac Hill.

  530 kr. pr. voksen
  265 kr. pr. barn

  * Afgang: Dagligt (mandag, torsdag og lørdag i dec-feb) kl. 13.50. Varighed: 4 timer

 • Dag 7 Solnedgang ved Ayers Rock/Uluru

  Fra Alice Springs køres der til Ayers Rock Resort, og undervejs stoppes der ved en kamelfarm. Om eftermiddagen oplever du Uluru-Kata Tjuta Cultural Center, kommer på en vandretur til vandhullet Mutitjulu, ser urgamle klippemalerier, hører aboriginale legender og ser naturligvis solnedgangen ved Ayers Rock/Uluru.

 • Dag 8 Mount Olga og "Sound of Silence"-middag

  Dagen begynder tidligt, for du skal nå solopgangen ved Ayers Rock/Uluru. Når solen er kommet op på himlen, fortsættes der til de karakteristiske bjerge, Mount Olga/Kata Tjuta. På vandreturen gennem Walpa Gorge sørger guiden for, at du får set planter, som ikke vokser andre steder på jorden. Dagen slutter med en helt unik oplevelse – middagen ”Sounds of Silence”. Der er dækket op med levende lys og hvide duge i nærheden af Ayers Rock/Uluru, og stemningen bliver slået an med digeridoo-spil, velkomstdrink og kanapeér. Menuen består af australske specialiteter som barramundi, kænguru, emu og krokodille. Når mørket har sænket sig, tager en astronom dig med på en rejse over stjernehimlen.

   

  Tilkøbsmuligheder

  Sound of Silence Dinner

  På denne tur oplever du solnedgangen ved Ayers Rock/Uluru på en meget speciel måde. Med udsigt til den berømte monolit nyder du lækre kanapeer og mousserende vin, mens solen kaster sine sidste stråler på Ayers Rock/Uluru. Der er dækket smukt op med hvide duge og levende lys, og  stemningen bliver slået an med didgeridoo-spil. Menuen, der bliver serveret under stjernerne, er en lækker bush tucker inspirereret buffet med australske specialiteter som f.eks. barramundi, krokodille og kænguru. En unik oplevelse der afsluttes med, at en astronom fortæller om stjernebillederne og afkoder himlen på den sydlige halvkugle.

  Inkluderet

  * Turen varen ca. 4 timer. Afgang 1 time før solnedgang. Inkl.transport Ayers Rock Resort t/r, kanapeer og mousserende vin ved solnedgang, 3-retters bush tucker inspireret buffet m. drikkevarer( ikke alkohol), kaffe/te.

 • Dag 9 Ayers Rock/Uluru og afslapning

  Nyd morgenen på resortet. Turen slutter med transfer til lufthavnen.

 • Dag 10 Med fly fra Alice Springs til Darwin

  Der flyves fra Alice Springs til Darwin i The Top End – som det nordlige Northern Territory også kaldes. To skelsættende begivenheder har sat sit præg på byen – det japanske bombardement i 1942 og cyklonen “Tracy”, der i 1974 jævnede en stor del af byen med jorden. Darwin er porten til et vildmarksområde af dimensioner, der udgøres af de tre nationalparker Kakadu, Katherine/Nitmiluk og Litchfield og det næsten ubeboede Arnhem Land, der tilhører aboriginerne.

  Her kan du bo dag 10

  Vibe Hotel Darwin Waterfront

  Hotellet har Darwins måske bedste beliggenhed, da det ligger ved havnefronten med udsigt over Darwin Harbour, og samtidig er der kun 10 min. gang ...

 • Dag 11 Vildmarksoplevelser i nationalparkerne Litchfield og Kakadu

  De næste tre dage er spækket med naturoplevelser i nationalparkerne Litchfield og Kakadu. Turen med den passionerede australske guide foregår med en mindre specialdesignet 4WD-bus, og du kan derfor glæde dig til en vildmarksoplevelse af de store. Fra Darwin går turen sydpå til anderledes og overraskende naturoplevelser, og efter kun et par timers kørsel er du i nationalparken Litchfield. Nationalparken er kendt for sine gigantiske termitboer og imponerende vandfald. Stort set hele året sender vandfaldene kaskader af vand ud over de grønne, stejle klippevægge, og Florence Falls og Wangi Falls er to af de mest betagende. Vi tager turen til fods og finder et godt sted at nyde den medbragte frokost. Efter frokost hjælper 4-hjulstrækket os langt ind i Kakadu National Park – til billabongs, hvor fuglene flokkes, og vandhuller, der tiltrækker kænguruer – og det bliver sikkert nødvendigt at krydse et par floder…..

 • Dag 12 Sejltur på Yellow Waters og urgamle klippemalerier

  Landskabet i nationalparken Kakadu består bl.a. af flade vådområder med et netværker af floder, billabongs og sumpe og er et eldorado ikke kun for fuglene, men også for krokodiller, skildpadder og øgler. Sejlturen på Yellow Waters er en stor oplevelse, og der er store chancer for at møde saltvandskrokodiller og se et stort udsnit af de 250 forskellige fuglearter, der holder til i nationalparken. I Kakadu findes klippemalerier, der er omkring 30.000 år gamle, og du kommer til Nourlangie Rock og Ubirr Rock, hvor de bedst bevarede findes. Du får indblik i aboriginernes mytologi og hører om, hvordan landskabet blev til i Drømmetiden. Ved Ubirr Rock nyder vi udsigten fra Nadab Lookout ud over det næsten endeløse landskab.

 • Dag 13 Twin Falls & Jim Jim Falls

  Der er to spektakulære vandfald på programmet denne dag, men det mest spændende er måske det at komme dertil. Turen går først til det svært tilgængelige Twin Falls, som kun kan nås med 4WD, men der skal også sejles og forceres et stykke til fods for at nå frem til vandfaldet. Inden næste udfordring, som er turen til Jim Jim Falls, nyder vi de enestående omgivelser. Sidst på eftermiddagen er du tilbage i Darwin.

 • Dag 14 Med fly fra Darwin til oplevelser i tropiske Cairns

  Du flyver til den tropiske del af delstaten Queensland. Nyd resten af dagen på det dejlige resort eller gå på opdagelse i Cairns.

  Her kan du bo dag 14

  Cairns | Bay Village Tropical Retreat

  Resortet ligger i hjertet af Cairns, kun 5 min. gang til The Esplanade og 15 min. til centrum. Dejlige grønne, tropiske omgivelser med pool, og he...

 • Dag 15 Krydstogt med "Coral Expeditions"

  På den australske østkyst findes alle ingredienserne til den perfekte ferie til søs. Et solrigt klima, lune vandtemperaturer, utallige små og grønne ubeboede øer og koralrevet næsten altid inden for rækkevidde. Et krydstogt med “Coral Expeditions” er et spændende alternativ til et ø-ophold. Om bord på krydstogtskibet “Coral Expeditions” får du en luksusoplevelse, for der bliver nemlig på alle måder kræset for de 50 passagerer om bord. Undervejs er der exceptionelle muligheder for at dykke og snorkle, og der er marinebiologer med om bord, der fungerer som guider, når du skal udforske koralrevet.

  Der sejles fra Cairns kl. 11 og efter at være installeret i den indbydende kahyt, serveres der frokost – en god mulighed til at lære besætningen og de øvrige passagerer at kende. Om eftermiddagen kastes der anker ved Thetford Reef og Sudbury Cay, og første møde med koralrevet er en tur med en båd med glasbund i selskab med en marinebiolog, og senere er der mulighed for at snorkle mellem tropiske fisk og farvestrålende koraller.

 • Dag 16 Krydstogt med "Coral Expeditions"

  Når du vågner denne dag, er “Coral Expeditions” på vej igennem Hinchinbrook Channel, og her er det ikke usædvanligt at spotte delfiner, skildpadder og søkøer. Frokosten bliver serveret på stranden på Pelorus Island, og bagefter skal øen udforskes. Turen går først gennem regnskoven, og senere skal der dykkes og snorkles, og guiderne hjælper naturligvis dem til rette, der ikke er så øvede. De farvestrålende koraller og fisk kan også iagttages fra en båd med glasbund. Sidst på dagen stikkes der igen til søs.

 • Dag 17 Krydstogt med "Coral Expeditions"

  Denne morgen kastes der anker ved Dunk Island. Det meste af øen er dækket af regnskov, og på vandreturen med naturguiden kan du være heldig at se den store blå Ulysses-sommerfugl, som øen er kendt for. Der fortsættes til Nathan Reef, som hører til et af de mest farverige dele af koralrevet, og hvor der findes rigtig mange forskellige arter af koraller. Marinebiologerne sørger for, at du ser fisk og koraller, som du sikkert ikke selv vil have fået øje på. Glæd dig til endnu en dejlig aften på dækket under stjernehimlen.

 • Dag 18 Krydstogtet slutter i Cairns

  Der lægges til ved endnu en skøn ø. Fitzroy Island er omgivet af koralrev, der er en del af Great Barrier Reef Marine Park, og som byder på enestående snorkling i det lave vand, men her også mulighed for bushwalking og dejlige strande til soldyrkning. Først på eftermiddagen lægger “Coral Expeditions” til kaj i Cairns.

  Her bor du dag 18 & 19

  Cairns | Bay Village Tropical Retreat

  Resortet ligger i hjertet af Cairns, kun 5 min. gang til The Esplanade og 15 min. til centrum. Dejlige grønne, tropiske omgivelser med pool, og he...

 • Dag 19 Regnskovsoplevelser nord for Cairns

  Regnskoven nord for Cairns hører til et af de mest uberørte regnskovsområder i hele Australien, og den bedste regnskovsoplevelse får du på en tur med en guide, der kender alt til regnskovens flora og fauna. Du bliver hentet på hotellet i Cairns, og turen går nordpå. Der stoppes i Port Douglas, og i Wildlife Habitat kommer du på en guidet tur og ser dyrearter, der lever i tre forskellige australske landskabstyper. Du får ægte regnskovsoplevelser på køreturen gennem Daintree National Park og på vandreturen ved Cape Tribulation, og en svømmetur er der også tid til. Sejlturen på Daintree River er en spændende regnskovsoplevelse med mulighed for at spotte saltvandskrokodiller og farvestrålende fugle, og du får fornemmelsen af virkelig at være på afstand af civilisationen. En eventyrlig afslutning på en dag i regnskovens tegn! Først på aftenen er du tilbage i Cairns.

  Tilkøbsmuligheder

  Daintree & Cape Tribulation

  En dag med regnskovsoplevelser på denne eksklusive tur i luksusbus med max. 28 gæster. Du får ægte regnskovsoplevelser på køreturen gennem nogle af de ældste regnskove i verden. Sejlturen på Daintree River er en spændende regnskovsoplevelse med mulighed for at spotte saltvandskrokodiller og farvestrålende fugle, og du får fornemmelsen af virkelig at være på afstand af civilisationen. I Cape Tribulation stopper vi ved Alexandre Lookout med et spektakulært udsyn over Daintree Rivers flodmunding, Snapper Island og ud mod koralhavet. Vi nyder en dejlig frokost og gåtur på den berømte Cape Tribulation Beach. Før vi bevæger os ind i Mossman Gorge får vi en introduktion til området af de aboriginale ejere af området og på gåturen lærer du meget mere om de fascinerende hemmeligheder i en af verdens ældste regnskove. Turen er med engelsktalende lokalguide, varer fra kl. 7 til kl. 17.30, og prisen inkluderer al transport, kaffe/te formiddag og eftermiddag, frokost og Daintree River Cruise.  

  Inkluderet

 • Dag 20 Med fly til storbyen Sydney

  Tiden er inde til at tage afsked med det tropiske omdråde og flyve til Sydney. Allerede ved indflyvningen til Sydney kan du være heldig at se Operahuset, og senere på dag kan du komme med på en rundvisning og bl.a. komme “back stage”. Mellem Circular Quay og Harbour Bridge gik de første europæere i land. En god begyndelse på 3-dages opholdet i Sydney kunne også være en tur igennem Sydneys ældste bydel, The Rocks, der emmer af historisk atmosfære, selv om der nu er gallerier, butikker og cafeer i de gamle bygninger.

  Tilkøbsmuligheder

  Sydney Harbour Story Cruise

  En sejltur er et "must" i Sydney. Sejlturen begynder ved Circular Quay, og du får et imponerende syn af storbyens skyline samt naturligvis både Operahuset og Sydney Harbour Bridge. Du nyder synet af strande og parker fra søsiden, mens du hører historien om landet, dets folk, historie og udviklingen af en af verdens flotteste havnebyer.

  230 kr. pr. voksen
  175 kr. pr. barn

  * Turen varer ca. 2 timer, og der er afgang hver dag kl. 10 - 12.15 og 14.15 – 16.15 Prisen er inkl. kaffe/te og biscuits

  Guidet tur i Operahuset

  Sydney Opera House er en storslået oplevelse, og den spektakulære bygning har nu i 40 år taget alle med storm. På en guidet rundvisning hører du i løbet af en times tid historien om det arkitektoniske mesterværk.

  210 kr. pr. voksen
  115 kr. pr. barn

  * Turen varer en time, og der er daglig afgang hver halve time fra kl. 9 - 17.

 • Dag 21 Oplevelser i Sydney

  En dag med oplevelser i Sydney – og Bridge Climbing er en af de oplevelser, du ikke må gå glip af! Fra toppen af den 134 m høje Harbour bridge er der en storslået udsigt 360 grader rundt. Bridge Climbing er en af Sydneys største attraktioner, og vil du være sikker på denne uforglemmelig oplevelse, er det vigtigt at bestille inden afrejsen. Darling Harbour er leveringsdygtig i underholdning for hele familien, og knudepunktet Circular Quay er stedet at mærke storbyens puls. Herfra afgår færger til forstæderne, f.eks. til halvøen Manly med den dejlige Ocean Beach og Watsons Bay, der lokker med flot natur og den kendte fiskerestaurant Doyle’s.

  Tilkøbsmuligheder

  Bridge Climb i Sydney

  Se Operahuset fra toppen af den 134 m høje Harbour Bridge og nyd den formidable udsigt 360 grader rundt. Gennem de sidste 10 år har to mio. mennesker fået denne fantastiske oplevelse. Alder er ingen hindring – den hidtil ældste "bridge climber" var 100 år. Turen gennemføres yderst professionelt med stor fokus på sikkerhed. Bridge Climbing er en af Sydneys største attraktioner, og vil du være sikker på denne oplevelse, er det vigtigt at bestille inden afrejsen. Du skal regne med, at prisen er lidt højere, hvis du "bridge climber" i weekenden, tidligt om morgenen og i jule/nytårsperioden.

  1.510 kr. pr. voksen
  1.020 kr. pr. barn

  * Afgang flere gange dagligt. Varighed: 3½ time. Inkl. udstyr, gruppefoto og certifikat.

 • Dag 22 Blue Mountains National Park

  Rejsens sidste naturoplevelser får du på en heldagstur til ”De blå bjerge”, der overrasker med flotte udsigtspunkter og et spændende dyreliv. Naturen i Blue Mountains er helt fantastisk med skovklædte bjerge, vandfald og dybe kløfter. Det er dampen fra olien i eukalyptustræernes blade, der giver bjergene deres blålige skær, og det er baggrunden for nationalparkens navn. Vi foreslår denne heldagstur i firehjulstrækker, der inkluderer både kendte og mindre kendte steder. En af de første oplevelser er Featherdale Wildlife Park, hvor du kan se mange af de dyrearter, som kun findes i Australien. Formiddagen byder også på “morning tea” midt naturen – og måske dukker der et par kænguruer op. Fremme ved Blue Mountains ser du spektakulære vandfald, flotte udsigtspunkter og naturligvis den meget kendte klippeformation “The Three Sisters”. Frokosten bliver serveret på den historiske Boiler House Cafe på det smukt beliggende Hydro Majestic Hotel. Om eftermiddagen ser vi flere udsigtspunkter, bl.a. Govetts Leap Lookout med udsigt til Bridal Veil Falls. Dagens sidste stop er Mt Tomah Botanic Gardens, hvorfra der er en flot udsigt til Sydney.

  Tilkøbsmuligheder

  En dag i Blue Mountains National Park

  Er du i Sydney, må du ikke snyde dig selv for en tur til Blue Mountains National Park. Naturen er helt fantastisk med skovklædte bjerge, vandfald og dybe kløfter. Det er dampen fra olien i eukalyptustræernes blade, der giver bjergene deres blålige skær, og det er baggrunden for nationalparkens navn. Vi foreslår denne eksklusive heldagstur med max. 17 deltagere, og turen inkluderer både kendte og mindre kendte steder. Første stop på turen er Calmsley Hill, som er en arbejdende farm tæt på Sydney, hvor vi skal opleve nogle af de mange forskellige gårddyr samt koalaer og kænguruer. Det er også her, vi får vores "morning tea" serveret. Fremme ved Blue Mountains ser du spektakulære vandfald, flotte udsigtspunkter og naturligvis den meget kendte klippeformation ”The Three Sisters”. Frokosten bliver serveret på det historiske og smukt beliggende Hydro Majestic Hotel. Om eftermiddagen ser vi flere udsigtspunkter, bl.a. Govetts Leap Lookout med udsigt til Bridal Veil Falls. Dagens sidste stop er Mt Tomah Botanic Gardens, hvor vi nyder den enestående udsigt med et glas mousserende vin i hånden.

  Inkluderet

  * Afgang: Dagligt kl. 7. Varighed: 9 timer. Inkl. nationalpark gebyr, morning tea, 2-retters frokost, 1 glas mousserende vin samt transport hotel t/r.

 • Dag 23 Afrejse fra Sydney
 • Dag 24 Ankomst til Danmark
 • Tilkøb Forlæng rejsen

  Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøbsmuligheder

  Forlæng rejsen i Singapore

  Pakken inkluderer 2 nætter på Peninsular Excelsior inkl. morgenmad, transfer til/fra lufthavnen og giver desuden adgang til en række rabatter og fribilletter på byens turistattraktioner og spisesteder – spørg din rejsekonsulent for yderligere information.

  1.315 kr. pr. person

  Ekstra dage i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! Pakken indeholder 2 nætter på Harbour Plaza Metropolis Hotel (ekskl. morgenmad) og 3 timers guidet rundtur til fods.

  1.370 kr. pr. person

Afrejser

Prisen inkluderer

 • Fly København - Perth, inkl. skatter og afgifter
 • 2 overnatninger på Travelodge Hotel i Perth
 • Heldagstur til Nambung National Park inkl. frokost
 • 2-dages tur til Margaret River og Cape Leeuwin inkl. hotel og måltider
 • 1 overnatning på Esplanade Hotel i Freemantle
 • Fly Perth - Alice Springs inkl. skatter og afgifter
 • 2 overnatninger på Ibis Styles Hotel inkl. morgenmad
 • 3-dages turen "Highlights i den røde ørken" med lokal guide og overnatning på hotel inkl. en middag
 • Fly Alice Springs - Darwin inkl. skatter og afgifter
 • 2 overnatninger på Vibe Hotel Darwin Harbourfront
 • 3-dages turen "Dreaming Top End Safari" inkl. måltider og overnatning på hotel
 • Fly Darwin - Cairns inkl. skatter og afgifter
 • 3 overnatninger på Bay Village Resort i Cairns
 • 4-dages krydstogt med "Coral Expeditions" inkl. måltider og aktiviteter
 • Heldagstur med guide til Cape Tribulation inkl. frokost
 • Fly Cairns - Sydney, inkl. skatter og afgifter
 • 3 overnatninger på Rydges Sydney Central i Sydney inkl. morgemad
 • Guidet heldagstur til Blue Mountains National Park inkl. frokost
 • Fly Sydney - København, inkl. skatter og afgifter
Datoer Pris per person
01. januar 2020 - 31. marts 2021Fra 48295 kr.
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud

Bemærk venligst, at eventuelle rabatter er fratrukket den oplyste pris.

Alt det praktiske

 • Inden du rejser til Australien

  Hvordan er reglerne for pas og visum i Australien?

  Der kræves turistvisum til Australien for ophold op til 3 måneder i Australien. Der kræves gyldigt maskinlæsbart pas, også for børn uanset alder. Ikke-danske statsborgere skal selv undersøge gældende pas- og visumregler. Vi anbefaler, at passet er gyldigt i mindst seks måneder efter hjemkomsten.

  På rejser på egen hånd skal du selv sørge for at søge om visum. Dette turistvisum (eVisitor 651) er gratis og søges elektronisk via https://online.immi.gov.au/lusc/login

  Der oprettes først en konto, og derefter skal du bruge dit pas til at udfylde visumansøgningen.

  Hvordan er toldreglerne i Australien?

  For aktuelle regler om hvad der må medbringes til/fra Australien – se Skats hjemmeside www.skat.dk

  Bemærk, at ved flyskift kan væsker (drikkevarer, parfume, toiletartikler) blive konfiskeret, selv om de er blevet plomberet ved indkøb i foregående lufthavne. Derfor anbefaler vi, at man venter med toldfrie indkøb til den sidste lufthavn inden ankomstlufthavnen. Det er strengt forbudt at indføre animalske produkter, frø og planter, og overtrædelse kan medføre fængselsstraf.

  Skal jeg bestille rejseforsikring til Australien?

  Det er vigtigt at tegne en rejseforsikring, der f.eks. dækker omkostninger ved sygdomsbehandling og hjemtransport og i forbindelse med stjålne og ødelagte ejendele, da Risskov Rejser ikke påtager sig noget ansvar i den forbindelse. Vi samarbejder med Europæiske ERV, fordi dækningen på deres produkter hører til markedets bedste. Kontakt vores rejsekonsulenter – de kan rådgive dig, så du får en forsikring, der passer til dit behov.

  Vær opmærksom på, at der kan være særlige betingelser for personer over 70 år.

  Det anbefales at medbringe en kopi af pas, vaccinationskort og forsikringspapirer, evt. både i papirform og tilgængeligt på telefon.

  Medicin & vaccinationer i Australien

  Der er ingen krav om vaccinationer, når man rejser til Australien, men vi gør opmærksom på, at vaccinationer altid bør drøftes med egen læge. Det er en god idé at informere rejselederen om specielle sygdomme – en information som naturligvis bliver behandlet fortroligt. Tager du livsvigtig medicin, anbefaler vi, at du medbringer en beskrivelse af indholdet på engelsk. Denne kan fås hos egen læge eller på apoteket. Husk at pakke medicinen i håndbagagen.

  Ved bagageforsinkelse er det en fordel at have de vigtigste ting ved hånden. F.eks. medicin, kontaktlinsevæske, tandbørste og et ekstra sæt tøj pakkes gerne i håndbagagen.

  Hvad er valutaen i Australien?

  Man behøver ikke at veksle til australske dollars inden afrejsen, da alle de kendte betalings- og kreditkort kan anvendes i Australien. Der kan ved ankomsten hæves kontanter i hæveautomater – de såkaldte ATMs, som findes overalt også i lufthavnene. Da der betales et gebyr pr. hævning, er det bedst at undgå for mange små hævninger. I butikker kan der kun hæves det beløb, som varen koster. Undervejs er det en god idé altid at have kontanter med til mindre indkøb. Det kan anbefales at medbringe mere end ét kreditkort. På den måde er du på den sikre side, hvis der skulle opstå problemer med det ene kort. Husk de nødvendige informationer, hvis du får brug for at spærre kreditkortet.

 • Lokale forhold

  Hvad er tidsforskellen i Australien?

  Eastern Time Zone (Queensland, New South Wales, Victoria og Tasmania): 10 timer foran Danmark.

  Central Time Zone (Northern Territory og South Australia): 9,5 timer foran Danmark.

  Western Time Zone (Western Australia): 7 timer foran Danmark.

  Tiderne er i forhold til dansk vintertid.

  Hvad er reglerne for drikkepenge i Australien?

  Det er kutyme at give drikkepenge i Australien. Lønningerne i servicebranchen er generelt lave, så for mange af dem, der arbejder i servicebranchen, er det en del af lønnen, og derfor er det vigtigt, at man er opmærksom på denne skik. På restauranter og i taxa’er er drikkepenge inkluderet i priserne, men det er ikke ualmindeligt, at give 10 % ekstra, hvis man har været tilfreds med maden eller servicen. Stuepigerne på hotellerne sætter også pris på drikkepenge (1$ pr nat pr. rejsedeltager). På rundrejsen vil der være tale om drikkepenge til buschauffører, lokalguider og hotelpersonale. Det beløber sig ca. til 5-10$ pr rejsedeltager pr. dag, men det er naturligvis helt op til den enkelte, hvor meget man ønsker at give. Af denne grund har vi derfor ikke inkluderet drikkepenge i rejsens pris.

  Lidt om hotellerne

  Vi har valgt 3- og 4-stjernede hoteller med god beliggenhed, men da hotellerne i Australien ikke tildeles stjerner efter dansk standard, kan der være hoteller, hvor man vil opleve en lavere standard. Vi gør opmærksom på, at der i sjældne tilfælde kan forekomme hotelændringer undervejs på rejsen. Eventuelle ændringer vil tilstræbes at være af tilsvarende standard.

  Sikkerhed

  Selv om kriminaliteten er meget lav i Australien, skal man udvise forsigtighed med hensyn til penge og værdigenstande og f.eks. undlade at medbringe værdifulde smykker. Opbevar penge, pas og kreditkort tæt på kroppen og vær ekstra opmærksom, når du handler.

  Elektricitet

  Husk opladeren til f.eks. kamera og mobiltelefon. Australien har 240/250 volt vekselstrøm og trebenede stik. Da stikkene er anderledes, er det nødvendigt med en adapter, som kan købes i elforretninger, hos isenkræmmere og i lufthavnen.

  Mobiltelefon & Internet

  Det er dyrt at ringe til Danmark fra hotellerne i Australien, og det kan også blive en dyr fornøjelse at bruge sin mobiltelefon. Har du brug for at tale meget i telefon på rejsen, så køb et telefonkort eller benyt internettelefoni. For at ringe til Danmark fra Australien, tastes 001145 plus telefonnummer, og til Australien fra Danmark tastes 0061 plus telefonnummer. Der er adgang til internettet på de fleste hoteller, der ofte har et ”business center”, hvor computere kan lejes. Mange hoteller har også trådløst internet i lobbyen mod betaling. Internetcafeer er udbredt i de fleste byer.

  Mad & drikke

  Den australske madkultur henter inspiration fra Østen, Afrika, Europa og Stillehavsøerne. Det der kendetegner det australske køkken, er bl.a. de mange friske råvarer – friske fisk og skaldyr fra både tropiske, subtropiske og tempererede have, fristende tropiske frugter, en overflod af grøntsager og store bøffer, der kan fylde en hel tallerken. Og så er der naturligvis specialiteter som krokodille, kamel, kænguru og emu – mere australsk kan det ikke blive. Australien er en nation af øldrikkere, og Fosters, Swan Lager, Victoria Bitter (forkortes VB) og xxxx (udtales four x) er eksempler på kendte ølmærker. Australien er i dag et af verdens førende vinlande, og der har været dyrket vin på kontinentet siden de første europæiske nybyggere og straffefanger gik i land i 1788. Selv om de australske druesorter er indført fra Europa, giver de mange solskinstimer, andre jordbundsforhold og fremstillingsmetoder ofte vinen en anden karakter.

  Rygning

  Australien har en meget restriktiv rygelov, og al rygning på offentlige steder er forbudt. Der er områder i Australien, der ofte er plaget af tørke, og hvor der er stor risiko for brande. Derfor ser australierne med stor alvor på rygning i naturen, og man skal undlade at kaste cigaretskodder i naturen.

 • Gode råd

  Hvordan er UV-strålerne i Australien?

  Solens stråler er meget stærke i Australien, så det er vigtigt at tage sine forholdsregler. Solcreme med høj faktor kan med fordel købes i Australien.

 • Fakta

  Fakta om Australien

  • Statsform: Konstitutionelt monarki.
  • Befolkning: 23,2 mio. indbyggere.
  • Hovedstad: Canberra, der ligger i sit eget territorium – Australian Capital Territory.
  • Største by: Sydney med 5,37 mio. indbyggere.
  • Religion: Australien har ingen statsreligion, men ca. 26 % er katolikker og ca. 17 % er anglikanere
  • Sprog: Det officielle sprog er engelsk.
  • Areal: 7.741.220 km² – ca. 179 gange større end Danmark.
  • Højeste punkt: Mount Kosciusko – 2.228 m.
  • Længste flod: Murray River – 2.508 km.
  • Største sø: Lake Eyre i South Australia.
  • Længste strand: Coorong Beach på 222 km i South Australien.
  • Nationaldag: Australia Day 26. januar.
  • Klima: Australien dækker flere klimazoner – fra tropisk i nord til tempereret i syd. Da Australien er et kæmpe land, er der store regionale forskelle, og samme dag kan det sne på Tasmanien og være 40 grader i Kimberleyområdet i Western Australia.

Trustpilot