Ring til os 70 22 66 00
Oplev Ayers Rock på en rundrejse til Australien

Fuld fokus på oplevelserne i Australien

Gæsterne fortæller

Ægteparret Jan og Margit Morbech var sidste år på en 23 dage lang rundrejse i Australien med dansk rejseleder. Parret nød at slippe for planlægning og i stedet nyde turen, der bød på champagne ved Ayers Rock/Uluru, tennis i Melbourne og en fantastisk togtur gennem den enestående natur.

Vi skræddersyr også rejsen

Gå på opdagelse i vores nøje sammensatte udvalg af rejseforslag, hvor der er tænkt over stort og småt. Finder du ikke en rejse, som passer til dig, eller har du tilføjelser til vores rejseforslag, så skræddersyr vores rejseeksperter selvfølgelig din rejse.
Jane Bering Smedsrud

Rejseekspert

Ring til os på
70 22 66 00
Jane Bering Smedsrud

Rejseekspert

Vi skræddersyr også rejsen

Gå på opdagelse i vores nøje sammensatte udvalg af rejseforslag, hvor der er tænkt over stort og småt. Finder du ikke en rejse, som passer til dig, eller har du tilføjelser til vores rejseforslag, så skræddersyr vores rejseeksperter selvfølgelig din rejse.
Ring til os på
70 22 66 00

Læs om Jan og Margits rejse til Australien

 • Læs om Jan og Margits rejse til Australien

  Ingen bekymringer om visumregler, intet besvær med at booke hoteller og ingen endeløse søgninger efter flybilletter. Alt, hvad Jan og Margit Morbech skulle gøre, var at pakke kufferten og så ellers glæde sig til 23 dages rundrejse i Australien med dansk rejseleder.

  “Vi slap for at læse guidebøger og finde hoteller. En rundrejse koster lidt ekstra, men de penge er godt givet ud, for vi kunne koncentrere os 100 procent om det, vi oplevede på turen,” fortæller Jan Morbech.

  Ægteparret fra Frederikssund er erfarne globetrottere og har rejst i store dele af verden. Tidligere stod de selv for planlægningen, men nu nyder de at overlade ansvaret til et rejsebureau.

  “Vores rejseleder havde en stor viden om landet, så vi fik et større udbytte af vores tur, end hvis vi selv havde planlagt den,” siger Jan Morbech, der var på rundrejse i Australien i februar 2015 på vores rejse Fantastiske Australien.

  Parret var spændt på at tilbringe ferien sammen med 27 ukendte mennesker.

  “Vi oplevede, at folk, der vælger denne rejseform, er indstillet på at indgå i et fællesskab, og Risskov Travel Partner havde sammensat en god gruppe af jyder, fynboer og sjællændere. Vi har stadig kontakt med et andet par fra turen.”

  Søløver og champagne

  Ikke mindst blev rejsefællerne rystet godt sammen på den 24 timer lange togtur mellem Adelaide og Alice Springs.

  “Toget havde en utrolig god restaurantvogn og en barvogn, hvor vi fik et par genstande. Så kom tungerne lidt på gled, og der var en rigtig god stemning.”

  I Alice Springs camperede selskabet to dage i den røde ørken for at se den berømte røde klippe Ayers Rock/Uluru, som er en helligdom for aboriginerne.

  “Vi så solnedgangen over Ayers Rock/Uluru, og mens vi nød synet, fik vi serveret champagne. Næste morgen stod vi op klokken halv tre for at se solopgangen. Det var en kæmpe oplevelse,” fortæller Jan Morbech.

  Af andre store oplevelser nævner han Operahuset i Sydney, som er et must for enhver dansk turist i Australien, den smukke kyststrækning Great Ocean Road med de berømte ’12 apostle’, som er eroderede klippeformationer i havet, der ligner mennesker, og ikke mindst det fantastiske dyreliv i form af koalabjørne og kænguruer.

  “På Kangaroo Island kom vi tæt på en stor koloni af søløver, som her havde deres yngleplads. Vi fik lov til at komme meget tæt på dem, men hannerne var meget opmærksomme på os og rejste sig op fra stranden og viste tænder,” beretter Jan Morbech.

  Stor begejstring for danskere

  Gruppen besøgte Melbourne samtidig med, at Australian Open blev spillet i byen med deltagelse af den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki.

  “Turneringen var selvfølgelig for længst udsolgt, men vi så kampene på storskærm på torvet, og det var en sjov oplevelse,” mindes han. Endelig gjorde mødet med en utrolig venlig og imødekommende lokalbefolkning indtryk på den danske gruppe.

  “Vi følte os virkelig velkomne. Hvis man i en af de programfrie stunder stod med et bykort og så lidt fortabt ud, kom der straks mennesker løbende og tilbød at hjælpe. Når vi fortalte, at vi var danskere, var der stor begejstring, for vi har jo givet dem en kronprinsesse.”

  Han giver aussierne og landet de varmeste anbefalinger.

  “Australien er virkelig et anbefalelsesværdigt land, som man bør unde sig selv at besøge. Kulturen er spændende, befolkningen venlig og naturen enestående,” siger Jan Morbech.

  Ægteparret Morbech er ikke færdige med Oceanien, for de overvejer endnu en tur Down Under – nemlig til New Zealand.

  Vil du læse mere om vores rundrejser til Australien, kan du gå ind på de enkelte rejsers programmer og læse de fulde dagsprogrammer om rejsen Fantastiske Australien og rejsen Australiens mangfoldigheder. Du kan også se vores spændende kombinationsrejse Det bedste Down Under, der er en perfekt blanding af oplevelser i Australien og New Zealand.