Firma – og grupperejser
Operahuset i Sydney, Australien - Risskov Rejser

Hoteller i Australien

kr. pr. person

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Planlægning er vigtig, når rejsen går til Australien. Jo mindre du skal tænke på praktiske detaljer i forbindelse med rejsen, jo mere kan du nyde oplevelserne. Vi har gjort det nemt for dig og har håndplukket en række gode hoteller i Australiens største byer. Det er typisk 3- og 4-stjernede hoteller, og i udvælgelsen har vi lagt vægt på, at hotellerne ligger centralt. Samtidig har vi fokus på, at du får “value for money” og har forhandlet os frem til attraktive specialtilbud, som kan være gratis morgenmad eller en ekstra overnatning gratis. I mange af byerne tilbyder vi også lejlighedshoteller, som er en oplagt løsning til familier eller til dem, der vil have et længere storbyophold.

Vi har naturligvis boet på de hoteller i Australien, som vi foreslår. Vi har oplevet atmosfæren, gæstfriheden og serviceniveauet – og bedre garanti for en god hoteloplevelse kan du ikke få.

At bo på en lodge med udsigt til Ayers Rock/Uluru eller på et eksklusivt resort med unik beliggenhed i den tropiske regnskov er oplevelser, der sætter sine spor – og som vi varmt vil anbefale. Du kan se de mange eventyrlige lodges og resorts her.

Prisen inkluderer