Firma – og grupperejser
Ring til os 70 22 66 00

Red Center Explorer

1½ dag kr. pr. person

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Har du kun begrænset tid til rådighed, kan du på denne tur, der begynder i Ayers Rock, i løbet af 1½ dag opleve de to største ikoner i den røde ørken.

Husk!
Vandrestøvler eller krafige sko, badetøj, hat/solskærm, vandflaske, myggespray, vind- og vandtæt jakke, kamera og lommelygte.

Dagsprogram

  • Om eftermiddagen kommer du til Mount Olga/Kata Tjuta og på en vandretur til Walpa Gorge, der følger et vandløb imellem to af de største småbjerge. Naturligvis ser du solnedgangen over den 348 m høje monolit, Ayers Rock/Uluru, og oplever, hvordan landskabet bliver mere og mere farvemættet. Overnatning på det 4-stjernede Desert Gardens Hotel.

  • Næste morgen ser du solopgangen ved Ayers Rock/Uluru og får historien om flere af aboriginernes hellige steder. Der fortsættes til vandhullet Mutijulu, hvor du ser aboriginale klippemalerier og hører flere fortællinger om den urgamle kultur. Der er også besøg på Uluru-Kata Tjuta Cultural Centre, der giver en fin introduktion til den aboriginale kultur i området, og du kan se lokale kunstnere male de karakteristiske ”prik-malerier”. Først på eftermiddagen sættes der kurs mod Alice Springs, og undervejs øser chaufføren/guiden af sin store viden om den røde ørken.

Prisen inkluderer

Tillæg

Rejseperiode
Pris pr. person
Pris pr. person
OBS

lad os skraeddersy drommerejsen til dig

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke