Firma – og grupperejser

Red Center Safari

3 dage fra 3.800

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Har du mod på eventyr, men helst på den behagelige måde, så vælg en safaritur. Der overnattes i permanente telte med trægulv og senge. I de permanente teltlejre er bad/toilet fælles. Du får serveret frisklavede måltider. På turen vil der være maks. 16 deltagere. Vær forberedt på at give en hånd med, f.eks. med opvasken. Den komfort, du måske må give afkald på, opvejes fuldt ud af den oplevelse, du får, når mørket sænker sig, og himlen bliver stjernebesat. Det er et fantastisk syn her i outback’en langt fra byernes lys. Husk i øvrigt vandrestøvlerne!

NB: Turen kan også begynde i Ayers Rock.

Dagsprogram

  • Turen begynder i Alice Springs, og første stop er på Outback Camel Farm, hvor du kan komme på en ridetur (ikke inkl.). Efter frokost venter turens første vandreoplevelse, og det er i området ved foden af Ayers Rock/Uluru. Her ser du bl.a. en række af aboriginernes hellige steder og få et indblik i Anangu-folkets levevis. Senere ser du solnedgangen og det imponerende farvespil ved Ayers Rock/Uluru. Dagen slutter omkring lejrbålet i den permanente teltlejr.

  • Du skal have vandrestøvlerne på fra morgenstunden. Tidligt om morgenen køres der nemlig til Mount Olga/Kata Tjuta, hvor du skal vandre ruten Valley of the Winds (ca. 8 km), der snor sig mellem de kugleformede klipper, som har stor spirituel betydning for Anangu-folket. Om eftermiddagen køres der til området ved Kings Canyon, hvor der overnattes i en teltlejr med udsigt til George Gill Ranges, og da lejren ligger meget afsides, kan du glæde dig til en gedigen outback-oplevelse.

  • Også denne dag begynder tidligt, for når solens første stråler er i færd med at farve landskabet, er du i allerede i gang med vandreturen på ca. 6 km ved Kings Canyon. Ruten følger kanten af kløften med de lodrette klippesider og går til Garden of Eden inderst i kløften. Efter en velfortjent frokost går turen igen til Alice Springs.

Prisen inkluderer