Ring til os 70 22 66 00

Sydney & det vestlige og sydlige Australien

  27-dages rejse fra kr. pr. person

Tryghedsgaranti hos Risskov Rejser!
Hos os har du altid – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse bliver refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger.  Læs mere her

Tryghedsgaranti hos Risskov Rejser!
Hos os har du altid – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse bliver refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger.  Læs mere her

Om rejsen

I dette rejseforslag oplever du både Sydney samt det vestlige og sydlige Australien. Drømmer du om at opleve “Det ægte og autentiske Australien” i en autocamper, er dette rejseforslag lige noget for dig. Kør-selv-turen i delstaten Western Australia begynder i Perth og går bl.a. til den tidligere hvalfangerby Albany, storslåede nationalparker som Kalbarri og Nambung, afsidesliggende landsbyer med nærværende kolonihistorie og Monkey Mia, hvor delfinerne flokkes.

Efter en kort flyvetur befinder du dig nu i Melbourne i den sydligste del af Australien i delstaten Victoria. Herfra går anden del af kør-selv-turen i autocamperen mod Sydney. Undervejs venter der pingvinparade på Phillip Island, smukke kyststrækninger, regnskov med de højeste eukalyptustræer og et spændende dyrerige med bl.a. kænguruer, koalaer og wombatter. I Sydney venter et storbyeventyr uden sidestykke. Tag på en sejltur omkring havnen, gå på opdagelse i Operahuset og få en dukkert ved den berømte strand Bondi Beach.

Anmeldelser fra tidligere rejsende til Australien

Vi skræddersyr også rejsen

Gå på opdagelse i vores nøje sammensatte udvalg af rejseforslag, hvor der er tænkt over stort og småt. Finder du ikke en rejse, som passer til dig, eller har du tilføjelser til vores rejseforslag, så skræddersyr vores rejseeksperter selvfølgelig din rejse.
Jane Bering Smedsrud

Rejseekspert

Ring til os på
70 22 66 00
Jane Bering Smedsrud

Rejseekspert

Vi skræddersyr også rejsen

Gå på opdagelse i vores nøje sammensatte udvalg af rejseforslag, hvor der er tænkt over stort og småt. Finder du ikke en rejse, som passer til dig, eller har du tilføjelser til vores rejseforslag, så skræddersyr vores rejseeksperter selvfølgelig din rejse.
Ring til os på
70 22 66 00

Dagsprogram

 • Dag 1 Afrejse fra Danmark
 • Dag 2 Ankomst til Perth

  Du ankommer til Perth – den største by i Western Australia. Delstaten er på størrelse med Vesteuropa, men her bor kun omkring 2,5 mio. indbyggere, og heraf bor 1,9 mio. i Perth. Efter en lang flyvetur kan en tur til Kings Park anbefales. Parken ligger på en bakketop med udsigt over Perth og Swan River, og området er både park, botanisk have og naturområde med vandrestier og store plæner. Især i weekenden kan man se, at indbyggerne i Perth bruger parken flittigt – der bliver spillet bold på plænerne, frokosten nydes i skyggen og nygifte bliver fotograferet. Kings Park ligger tæt ved centrum, og hvis du ikke vil gå derop, tager det kun 10 min. med taxa.

  Her kan du bo dag 2 & 3

  Travelodge Perth

  Hotellet ligger i hjertet af Perth tæt ved shopping og restauranter. Værelserne har gennemgået en omfattede renovering, og alt fremtræder meget...

 • Dag 3 En dag i Perth eller mød quokka'erne på Rottnest Island

  Nyd dagen i Perth eller tag på en spændende cykeltur til Rottnest Island. Øen ligger kun 20 km fra fastlandet og er en naturoplevelse med uberørt natur og dejlige strande. Hvis du vil have en aktiv dag i naturen på cykel, er det stedet at tage hen. Øen er 11 km lang og 4 km bred, så det tager ca. 3,5 time at køre øen rundt. Det er i øvrigt her på Rottnest Island, man kan møde quokka’en, som er en lille kænguruart på størrelse med en huskat. Det søde lille pungdyr er ikke sky – snarere tværtimod – og der er mange, der ser sit snit til at tage nogle nuttede selfies med quokka’en.

  Tilkøbsmuligheder

  Rottnest Island på cykel

  Øen ligger kun 20 km fra fastlandet og er en naturoplevelse med uberørt natur og dejlige strande. Hvis du vil have en aktiv dag i naturen på cykel, er det stedet at tage hen. Øen er 11 km lang og 4 km bred, så det tager ca. 3,5 time at køre øen rundt. Du udforsker øen på egen hånd og frokosten serveres på Rottnest Lodge. Det er i øvrigt her på Rottnest Island, man kan møde quokka’en, som er en lille kænguruart på størrelse med en huskat. Det søde lille pungdyr er ikke sky – snarere tværtimod – og der er mange, der ser sit snit til at tage nogle nuttede selfies med quokka'en.

  895 kr. pr. voksen
  445 kr. pr. barn

  * Afgang: Dagligt kl. 08.45. Varighed: 8-10 timer. Inkl. transport hotel t/r, sejltur til Rottnest Island, cykelleje og hjelm samt frokost.

 • Dag 4 Rundvisning i Fremantle Prison, Dolphin Discovery Center og vinområdet ved Margaret River

  I dag henter du din autocamper og kører ud af Perth via Fremantle ved Det Indiske Ocean. En af byens spændende oplevelser er Fremantle Prison. Fængslet er bygget af straffefanger i 1850´erne og var i brug helt indtil 1991. Tag evt. med på en guidet rundvisning – det er en fængslende oplevelse.

  Fortsæt til Bunburry, hvor et stop bestemt kan anbefales. Her ligger nemlig Dolphin Discovery Center, som er det eneste center i Australien, der udelukkende beskæftiger sig med delfiner, og som kombinerer forskning og formidling. Dagen slutter i Margaret River, som, ud over at være et kendt vinområde, er et område med mange drypstenshuler og surfstrande.

  Dagens distance: 280 km

  Her kan du bo dag 4 & 5

  Margaret River Tourist Park

  Margaret River Tourist Park er en naturskøn campingplads, der tilbyder faciliteter for store som små. Her kan du gå en tur i det skønne område...

 • Dag 5 "Kæmperne" i Bonarup Karri Forest og Cape Leeuwin

  Brug dagen på at opleve området omkring Margaret River. Tag f.eks. en køretur gennem Bonarup Karri Forest. Karri-træerne bliver også kaldt ”skovens kæmper”, da de kan blive op til 100 m høje. Når du kommer til udsigtspunktet ved havet,  kører du sydpå helt til Cape Leeuwin, hvor Det Indiske Ocean og Sydhavet mødes.

 • Dag 6 Historiske Nannup og til tops i The Gloucester Tree i Warren National Park

  Dagens rute går igennem et smukt, bakket landskab til den historiske by Nannup ved Blackwood River. En tur ned ad hovedgaden med de mange velbevarede huse er som en rejse tilbage i tiden, til dengang byen havde sin storhedstid som centrum for tømmerindustrien.

  I Warren National Park nær Pemberton er karri-træerne op til 90 meter høje, og her kan du komme til tops i The Gloucester Tree, som er forsynet med 153 trin, der snor sig rundt om stammen – oprindeligt en foranstaltning for at kunne observere “bush fires”.

  Dagens distance: 180 km

  Her kan du bo dag 6

  Pemberton Caravan Park

  Blandt grønne træer i et frodigt område finder du Pemberton Caravan Park. Her kan du gå en tur, eller du kan nyde en god bog uden at blive fors...

 • Dag 7 Til Albany via Denmark

  Undervejs til Albany passerer du den lille by Walpole, som ligger ved kysten. I nærheden finder man Valley of the Giants, hvor du kan prøve kræfter med The Tree Top Walk, en gangbro som strækker sig  mellem de høje karri-træer.

  Inden du kommer til Albany, står der ”Denmark” på byskiltet. Byen er ikke navngivet af danske immigranter, men da den engelske opdagelsesrejsende Thomas Braidwood Wilson var her i 1829, opkaldte han stedet efter sin ven Dr. Alexander Denmark. Under alle omstændigheder er det jo et sjovt sammentræf.

  Dagens distance: 245 km

  Her kan du bo dag 7 & 8

  BIG4 Middleton Beach Holiday Park

  BIG4 Middleton Beach Holiday Park er en luksuscampingplads, som har alle de faciliteter, du kan ønske dig. En stor flot swimmingpool, spa & sp...

 • Dag 8 Kolonitidshistorie på Amity Trail og hvaler

  De første europæere, der kom til Western Australia, slog sig ned i Albany-området. Følger du Amity Trail gennem byen, får du byens 200 år lange historie fortalt,  og ser samtidig de mange bygninger fra kolonitiden. I perioden fra maj til oktober kommer pukkelhvalerne tæt på kysten, og det er oplagt at tage med på whale watching. Du kan også besøge det interaktive hvalmuseum Whale World, der indtil 1978 var en aktiv hvalfangerstation. Nyd dagen i hyggelige Albany.

 • Dag 9 Torndirrup National Park, The Gap, Natural Bridge og Perth

  Tag en afstikker til Torndirrup National Park syd for Albany. Kyststrækningen er kendt for sine mange dramatiske klippeformationer, f.eks. The Gap og The Natural Bridge, som vidner om havets dramatiske kræfter. Kør herefter retur til Perth for en enkelt overnatning, inden rejsen går videre nordpå.

  Dagens distance: 410 km

  Her kan du bo dag 9

  Perth Central Caravan Park

  Central Caravan Park råder over faciliteter som en udendørs swimmingpool og gratis WiFi (dog ikke ubegrænset). Området er et fantastisk valg f...

 • Dag 10 The Pinnacles i Nambung National Park og "The Sun City", Geraldton

  Du skal ikke køre i mange timer, før storbyen er bag dig og de store vidder foran. I Nambung National Park ligger det meget særprægede område, The Pinnacles, hvor flere hundrede klippespir ligger spredt over et ørkenagtigt område. En vej fører igennem en del af området, men det er nu alligevel en god idé at parkere bilen og opleve The Pinnacles og den flotte udsigt til fods – der er bl.a. en kort, afmærket rute, som udgår fra ranger-stationen.

  Fortsæt til Geraldton, der har en dejlig beliggenhed ud til Det Indiske Ocean med Moresky Ranges i ryggen. Byen har fået tilnavnet ”The Sun City”, for solen skinner i gennemsnit otte timer om dagen her.

  Dagens distance: 420 km

  Her kan du bo dag 10

  Belair Gardens Caravan Park

  I det skønne Geraldton ligger Belair Gardens Caravan Park. Campingpladsen er ideelt placeret til en god gåtur, og faciliteterne på pladsen omfat...

 • Dag 11 Delfiner ved Monkey Mia

  Ruten følger North West Coastal Highway nordpå til Overlander Roadhouse, og herfra køres der vestpå til Australiens vestligste by Denham – hvis et indbyggertal på omkring 700 berettiger til en sådan titel. Dagens mål er Monkey Mia, som ligger i vidunderlige omgivelser på en halvø ved Shark Bay. Hele bugten har i øvrigt status som World Heritage-område, og Monkey Mia er især kendt, fordi delfinerne flokkes her.

  Dagens distance: 410 km

  Her kan du bo dag 11 & 12

  RAC Monkey Mia Dolphin Resort

  RAC Monkey Mia Dolphin Resort er placeret et af de smukkeste steder i hele Australien. Her kan du glæde dig til at opleve krystalklart vand og et ...

 • Dag 12 Sejlture, dykning og besøg på perle-farm i Shark Bay

  Brug dagen på at opleve Shark Bay, der byder på 1.500 km kystlinje med fantastiske strande og enestående dyreliv – det er ikke overraskende, at bugten er på UNESCOs Verdensarvsliste. Gå heller ikke glip af Shell Beach, hvor der i stedet for sand ligger et 10 cm tykt lag af strandskaller.

  Der er mange muligheder for at få en usædvanlig dejlig dag. Der findes et utal af sejlture, hvor du kan komme i nærkontakt med delfiner, søkøer og skildpadder, du kan dykke og snorkle eller besøge en perle-farm og se, hvordan man med muslingers hjælp producerer de skønneste perler.

 • Dag 13 Vildt dyreliv i Kalbarri National Park

  Turen går igen via Denham tilbage til North West Coastal Highway og nationalparken Kalbarri, hvor Murchison River snor sig mellem høje, dramatiske klipper. Nationalparken er en enestående mulighed for at opleve dyrelivet, der bl.a. inkluderer 200 fuglearter.

  Dagens distance: 400 km

  Her kan du bo dag 13 & 14

  Kalbarri Anchorage Caravan Park

  Kalbarri Anchorage Caravan Park ligger i gåafstand til både strand, shoppingcenter og restauranter. Her kan du placere din autocamper med udsigt ...

 • Dag 14 "Gorges" i Kalbarri National Park

  De spektakulære ”gorges” er den store attraktion i nationalparken, og en af dem er The Loop. Du kan f.eks. følge The Loop Walk Trail og komme til ”Nature’s Window ” – klippeformationen, der ”indrammer” udsigten til Murchison River.

 • Dag 15 Hyggelige kystbyer på vejen mod Cervantes

  På turen tilbage til Perth er der tid til at tage et par afstikkere til nogle af de små byer ved kysten. Du kan også vælge at blive længere i Kalbarri National Park – vi kan næsten love dig “kænguru-garanti”. I den lille fiskerby Kalbarri kan du besøge Rainbow Jungle, der er et center til beskyttelse af truede, australske papegøjearter. Du overnatter i Cervantes med de smukke, hvide sandstrande og turkisblå hav. Her kan du nyde en platte med frisk og lækker seafood.

  Dagens distance: 375 km

  Her kan du bo dag 15

  RAC Cervantes Holiday Park

  RAC Cervantes Holiday Park er den oplagte campingplads for børnefamilier. Campingpladsen ligger i et naturskønt område med direkte adgang til de...

 • Dag 16 Vandretur i Badgingarra National Park inden Perth

  Vi foreslår, at du kører via Badgingarra National Park. Her venter en fin naturoplevelse, hvis du parkerer bilen ved Badgingarra Road House og følger den afmærkede vandrerute, som det tager ca. halvanden time at gå. Undervejs er det ikke usædvanligt at møde emuer og kænguruer og se ørne i luften.

  Dagens distance: 202 km

  Her kan du bo dag 16

  Perth Central Caravan Park

  Central Caravan Park råder over faciliteter som en udendørs swimmingpool og gratis WiFi (dog ikke ubegrænset). Området er et fantastisk valg f...

 • Dag 17 Aflevering af autocamper og med fly til Melbourne

  Autocamperen afleveres og du flyver du videre til Melbourne i delstaten Victoria. Byen med knap 4 mio. indbyggere emmer af international atmosfære og gør sig blandt andet stærkt bemærket inden for mode og kultur. Melbourne er også kendt som værtsby for Australian Open i tennis og Formel 1-løb. The National Gallery of Victoria har en af de bedste samlinger af australsk kunst og har til huse i et futuristisk museumskompleks på Federation Square – en stor kontrast til den mere end 100 år gamle Flinders Street Station på den anden side af gaden.

 • Dag 18 Afslapning, shopping og kultur i Melbourne

  Gå på opdagelse i den hyggelige by Melbourne i de mange forskellige kvarterer bl.a. Chinatown eller en af de små kunstneriske gader. Du kan også tilbringe dagen på en af byens lækre strande eller udforske Melbournes kaffekultur på en af byens mange kaffebarer.

  Tilkøbsmuligheder

  Melbournes skjulte sider

  Som turist kan det være svært at finde de autentiske oplevelser i en storby. Men på denne byvandring (2 km) med en lokalkendt guide og max. 8 deltagere er du helt sikker på at få dem. Turen går forbi steder og seværdigheder, de fleste turister overser, og giver et indtryk af, hvad der rører sig i byen netop nu. Der er tid til et kaffe/te stop og til at smage på delikat chokolade.

  485 kr. pr. person

  * Afgang: Dagligt , undtagen søndag og helligdage kl. 09.50 og kl. 14.00. Varighed: 3 timer. Inkl. kaffe/te.

 • Dag 19 Mornington-halvøen og dværgpingviner og koalaer på Phillip Island

  Fra Melbourne kører du sydpå til Mornington-halvøen, der er fyldt med fristelser – vingårde, hyggelige små byer og dejlige strande, som du kan have helt for dig selv. Ved San Remo kører du videre over broen til Phillip Island. Her venter en helt unik oplevelse. Øen har en stor bestand af dværgpingviner, og om aftenen kan du på Summerland Beach blive tilskuer til en ”pingvinparade”, for hver aften ved solnedgang kommer pingvinerne ind fra havet og går over stranden til deres huler længere oppe. På Phillip Island er der også mulighed for at se koalaer. Besøg f.eks. Koala Conservation Centre – her kan du højt oppe i eukalyptustræernes kroner følge en træbro og komme i øjenkontakt med koalaerne – hvis de da ikke er faldet i søvn efter at have spist sig mætte i eukalyptusblade.

  Dagens distance: 140 km

  Her kan du bo dag 19

  BIG4 Phillip Island Caravan Park

  BIG4 Phillip Island Caravan Park er placeret i naturskønne omgivelser lige ved Newhaven Beach. Campingpladsen er omgivet af smukke haver og grønn...

 • Dag 20 Promontory National Park, Ninety Mile Beach og Lakes Entrance

  Turen går fra Phillip Island tilbage til fastlandet, hvor kursen sættes østpå til Lakes Entrance. Gør et stop i byen Foster ved Mt. Nicoll Lookout, der ligger tæt ved Wilsons Promontory National Park. Nationalparken blev oprettet i 1898, og er derfor en af landets ældste, og vi kan godt love dig for en naturoplevelse af de helt store. Undervejs på køreturen kan du nyde naturen med klitlandskaber og endeløse strande, bl.a. Ninety Mile Beach. Lakes Entrance ligger i delstaten Victoria ved Gippsland Lakes, som er en række søer, der er adskilt fra havet med en smal landtange, og i området kan du se pelikaner og sorte svaner. Længere inde i landet strækker eukalyptustræerne sig mod himlen, og dyrelivet er et helt andet med bl.a. kænguruer, koalaer og wombatter.

  Dagens distance: 391 km

  Her kan du bo dag 20

  BIG4 Waters Edge Holiday Park

  BIG4 Waters Edge Holiday Park ligger i hjertet af Lakes Entrance blot få minutters gang fra den største shopping-gade i byen. Campingpladsen har ...

 • Dag 21 Vandaktiviteter og dyreliv i Merimbula

  Turen går i dag både langs kysten og forbi nationalparkerne Coopracambra, der byder på uspoleret grøn natur med søer og vandfald og Croajingolong, der ligger helt ude ved kysten med regnskove og eukalyptustræer. Du ankommer til Merimbula, der har en skøn placering ved kysten og byder på smukke strande og skinnende søer. Her er det også muligt at dyrke forskellige vandaktiviteter og opleve dyrelivet – og det kunne f.eks. være på en hvalsafari.

  Dagens distance: 267 km

  Her kan du bo dag 21

  Merimbula Lake Holiday Park

  Merimbula Lake Holiday Park er en rolig og fredelig campingplads, som ligger i et smukt område tæt på både strand og by. Campingpladsen har fin...

 • Dag 22 Via Princess Highway eller Bimberi Wilderness og Snowy Mountains til Canberra

  Du kan vælge mellem forskellige ruter fra Merimbula til Canberra, som er dagens mål. Du kan enten tage turen langs kysten på Princess Highway eller gennem det imponerende landskab ved naturreservatet Bimberi Wilderness og Snowy Mountains – der også kaldes de australske alper. Uanset hvad du vælger, så venter der en smuk køretur til Canberra. Du ankommer til den australske regeringsby, Canberra, der som den amerikanske hovedstad er beliggende i sit eget ”miniterritorium”, Australian Capital Territory (ATC). Canberra blev grundlagt i 1913 som et kompromis, for både Melbourne og Sydney lagde billet ind på at blive hovedstad. Nu ligger Canberra så strategisk mellem de to storbyer. Centrum i den stramt planlagte by er Parliament House på Capital Hill omgivet af mange nationale institutioner og nationale museer. På den anden side af Lake Burley Griffin fører Anzac Parade op til Australian War Memorial med en flot udsigt til Parliament House.

  Dagens distance: ca. 340 km

   

   

  Her kan du bo dag 22

  Alivio Tourist Park

  Alivio Tourist Park ligger i et dejligt grønt skovområde. Campingpladsen har faciliteter som bl.a. swimmingpool, tennisbane og en restaurant, hvo...

 • Dag 23 Til Sydney via Grand Pacific Drive

  Fra Canberra går køreturen videre nordpå til metropolen Sydney. Vi anbefaler, at du følger Grand Pacific Drive den sidste del af vejen fra Wollongong. Her går ruten gennem Royal National Park – der kaldes “Sydneys natural beauty”. Her er både saltvands- og ferskvandssøer, et kæmpe bushområde og mulighed for at spotte hvaler ved kysten. Autocamperen afleveres i Sydney, hvor der de næste par dage er god tid til at udforske byen.

  Dagens distance: 347 km

 • Dag 24 Darling Harbour, Sydney Aquarium og Operahuet i Sydney

  I 1770 gik den britiske opdagelsesrejsende James Cook i land i en bugt ikke langt fra det nuværende Sydney, og der skulle gå 18 år, før de første skibe med straffefanger ankom, og de indledende kapitler til Australiens moderne historie blev skrevet. En sejltur i Sydney er et must og en enestående mulighed for at opleve storbyens imponerende skyline. Darling Harbour er et tidligere havneområde, der er blevet transformeret til et underholdningsmekka, og her ligger bl.a. Sydney Aquarium, Imaz Theatre, National Maritime Museum og et stort shoppingcenter. Sydney Opera House og Sydney Harbour Bridge er to bygningsværker, der dominerer storbyens skyline, og vi vil varmt anbefale bridge climbing på den 134 m høje bro, hvorfra der er en formidabel udsigt 360 grader rundt  og bl.a. til Operahuset. Den spektakulære bygning er et storslået syn, men du må ikke nøjes med at beundre det arkitektoniske mesterværk udefra. Der er mulighed for at komme med på en guidet rundvisning, hvor du i løbet af en times tid hører historien om bygningen.

  Tilkøbsmuligheder

  Sydney Harbour Story Cruise

  En sejltur er et "must" i Sydney. Sejlturen begynder ved Circular Quay, og du får et imponerende syn af storbyens skyline samt naturligvis både Operahuset og Sydney Harbour Bridge. Du nyder synet af strande og parker fra søsiden, mens du hører historien om landet, dets folk, historie og udviklingen af en af verdens flotteste havnebyer.

  230 kr. pr. voksen
  175 kr. pr. barn

  * Turen varer ca. 2 timer, og der er afgang hver dag kl. 10 - 12.15 og 14.15 – 16.15 Prisen er inkl. kaffe/te og biscuits

  Guidet tur i Operahuset

  Sydney Opera House er en storslået oplevelse, og den spektakulære bygning har nu i 40 år taget alle med storm. På en guidet rundvisning hører du i løbet af en times tid historien om det arkitektoniske mesterværk.

  210 kr. pr. voksen
  115 kr. pr. barn

  * Turen varer en time, og der er daglig afgang hver halve time fra kl. 9 - 17.

  Bridge Climb i Sydney

  Se Operahuset fra toppen af den 134 m høje Harbour Bridge og nyd den formidable udsigt 360 grader rundt. Gennem de sidste 10 år har to mio. mennesker fået denne fantastiske oplevelse. Alder er ingen hindring – den hidtil ældste "bridge climber" var 100 år. Turen gennemføres yderst professionelt med stor fokus på sikkerhed. Bridge Climbing er en af Sydneys største attraktioner, og vil du være sikker på denne oplevelse, er det vigtigt at bestille inden afrejsen. Du skal regne med, at prisen er lidt højere, hvis du "bridge climber" i weekenden, tidligt om morgenen og i jule/nytårsperioden.

  1.510 kr. pr. voksen
  1.020 kr. pr. barn

  * Afgang flere gange dagligt. Varighed: 3½ time. Inkl. udstyr, gruppefoto og certifikat.

 • Dag 25 The Rocks, cykeltur eller afslapning på Bondi Beach Sydney

  En idé denne dag kunne være at udforske Sydneys ældste bydel, The Rocks, der ligger mellem Circular Quay og Harbour Bridge. En anden mulighed er cykeltur med en lokal guide, der går til flere af de kendte seværdigheder, men du ser også mindre kendte sider af Sydney, og da der cykles steder, der er forbeholdt cyklister og fodgængere, er det en meget afslappende oplevelse. Du kan naturligvis også vælge at nyde solen på den berømte badestrand Bondi Beach.

  Tilkøbsmuligheder

  Sydney på cykel

  En cykeltur er en anderledes og afslappende måde at opleve storbyen på, og det er et spændende alternativ til sightseeing i bus, da du bl.a. kommer steder, som er forbeholdt cyklister og fodgængere. Turen begynder i det historiske område, The Rocks, og i løbet af fire timer, får du et rigtig godt indtryk af Sydney. Sammen med den lokalkendte guide går turen til mange af de kendte seværdigheder som Sydney Opera House og Darling Harbour, men du ser også mindre kendte sider af Sydney. Turen foregår i et tempo, hvor alle kan være med, og der er adskillige fotostop og pauser undervejs, bl.a. ved en hyggelig pub. Du får udleveret cykel, hjelm og lille taske til kamera/pung. Der kan lejes cykelanhænger til børn.

  635 kr. pr. voksen
  485 kr. pr. barn

  * Afgang: Mandag, onsdag, fredag og lørdag kl. 10.30. Varighed: 4 timer

 • Dag 26 Afrejse fra Sydney
 • Dag 27 Ankomst til Danmark
 • Ekstra Forlæng rejsen

  Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøbsmuligheder

  Forlæng rejsen i Singapore

  Pakken inkluderer 2 nætter på Peninsular Excelsior inkl. morgenmad, transfer til/fra lufthavnen og giver desuden adgang til en række rabatter og fribilletter på byens turistattraktioner og spisesteder – spørg din rejsekonsulent for yderligere information.

  1.315 kr. pr. person

  Ekstra dage i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! Pakken indeholder 2 nætter på Harbour Plaza Metropolis Hotel (ekskl. morgenmad) og 3 timers guidet rundtur til fods.

  1.370 kr. pr. person

Afrejser

Prisen inkluderer

 • Fly København – Perth med Singapore Airlines inkl. skatter og afgifter
 • 2 overnatninger på Travelodge i Perth
 • 14 dages leje af autocamper
 • Indenrigsfly Perth - Melbourne
 • 2 overnatninger på Clarion Suites i Melbourne
 • 5 dages leje af autocamper
 • 3 overnatninger på Rydges Sydney Central i Sydney inkl. morgenmad
 • Fly Sydney - København med Singapore Airlines inkl. skatter og afgifter
Trustpilot