Se vores Rejsekalender
Skriv til os på verden@risskov.com
Ring til os 70 22 66 00
Ring til os 70 22 66 00
Great Barrier Reef
Sydney, Barrier Reef & New Zealand

24-dages rejse fra kr. 25130

Om rejsen

Med dette forslag på en rejse til Australien og New Zealand kan du få en forsmag på Australien kombineret med oplevelser på en kør-selv-tur i New Zealand. Turen fra Auckland til Christchurch indeholder de største highlights på Nordøen og Sydøen, men du skal ikke sidde bag rattet hele tiden. To gange i løbet af turen kommer du på naturskønne togrejser – Tranz Coastal, der går langs Sydøens kyst, og Tranz Alpine gennem Southern Alps. Ud over disse spektakulære togture er der også inkluderet en uforglemmelig sejltur på Milford Sound og interessante ture med lokale guider – for der er oplevelser, vi ikke synes, du må gå glip af. I Australien koncentrerer oplevelserne sig om Sydney og Cairns i det tropiske nord.

Dagsprogram

 • Dag 1 Afrejse fra Danmark
 • Dag 2 Mulighed for stop i Østen
 • Dag 3 Ankomst til Sydney

  Der er meget at opleve i Australiens største by. Sydney Opera House er blevet et australsk ikon, og vi har inkluderet en guidet rundvisning, hvor du bl.a. får fortællingen om det arkitektoniske mesterværk og kommer bag scenen.

 • Dag 4 Sydney

  Tag f.eks. på opdagelse i Sydneys ældste bydel, the Rocks. Her gik de første europæiske kolonister og straffefanger i land i 1788. The Rocks emmer af historisk atmosfære, selv om der nu er gallerier, butikker og cafeer i mange af de gamle bygninger.

 • Dag 5 Blue Mountains National Park

  Denne dag kommer du med på en heldagstur til nationalparken Blue Mountains med skovklædte bjerge, vandfald og dybe kløfter. Det er dampen fra olien i eukalyptustræernes blade, der giver bjergene deres blålige skær, og det er baggrunden for nationalparkens navn. Turen foregår i firehjulstrækker og inkluderer både kendte og mindre kendte steder, og en af de første oplevelser er ”morning tea” midt i naturen – og måske dukker der et par kænguruer op. Du ser spektakulære vandfald, flotte udsigtspunkter og naturligvis den meget kendte klippeformation ”The Three Sisters”. Frokosten bliver serveret på en historisk restaurant i området. På vejen tilbage til Sydney stoppes der ved Featherdale Wildlife Park, hvor du kan se mange af de dyrearter, som kun findes i Australien.

 • Dag 6 Sydney - Auckland

  Der flyves til Auckland, hvor kør-selv-turen i New Zealand begynder. Bilen hentes i lufthavnen, og resten af dagen kan du nyde i storbyen, der er omgivet af vand på næsten alle sider. Tag f.eks. op i det 328 m høje Sky Tower og nyd udsigten over Hauraki-bugten, og herfra kan man tydeligt se områdets mange udslukte vulkaner, f.eks. den markante keglevulkan Rangitoto, der ligger på sin egen ubeboede ø.

 • Dag 7 Auckland - Rotorua

  Turen til Rotorua går via Waitomo Caves, som er en spændende oplevelse af flere grunde. Drypstensformationerne er helt fantastiske, og de lysende Sankt Hans-orme får hulerne til at ligne en lysende stjernehimmel, og især sejlturen på underjordisk flod er en stor oplevelse ( er ink.).

 • Dag 8 Rotorua

  Kogende mudderhuller og damp fra sprækker i fortovet. Springende gejsere og varme kilder. Den termiske aktivitet i Rotorua-området er meget synlig – og kan også lugtes! I denne kør-selv-pakke er der inkluderet: En guidet tur gennem Te Puia Thermal Reserve, entre til Rainbow Springs, hvor du kan stifte bekendtskab med det new zealandske dyreliv, entre til The Agrodome med det underholdende fåreshow og en tur med Skyline Skyride. Du kan slutte den indholdsrige dag i Polynesian Spa og nyde et afslappende bad i vand fra de varme, mineralholdige kilder.

 • Dag 9 Rotorua - Wellington

  Fra Rotorua er der ikke langt til Huka Falls, som er et stop værd, selv om det ikke er noget højt vandfald. Vandet har nemlig meget flotte turkise farver og kommer med stor kraft gennem den smalle kløft. Ruten fortsætter via Lake Taupo til Tongariro National Park, hvor tre aktive vulkaner dominerer landskabet. Dagen slutter i Wellington, der er New Zealands hovedstad.

 • Dag 10 Wellington

  En dag til at opleve Wellington, og du kan begynde på nationalmuseet Te Papa, som bestemt ikke er et museum i traditionel forstand. Få  indsigt i maori-kultur, ”mød” danske indvandrere, mærk rystelserne fra et jordskælv og kom på en rejse ud i fremtiden. Vi vil også anbefale en tur med kabelbanen til den botaniske have og en flot udsigt over byen.

 • Dag 11 Wellington - Christchurch

  Bilen afleveres på havnen i Wellington. Her går du om bord på færgen til Picton på Sydøen, og du kan glæde dig til en naturskøn sejltur gennem Queen Charlotte Sound. Turen videre fra Picton til Christchurch er med toget Tranz Coastal, og som navnet antyder bliver du præsenteret for de flotteste kystlandskaber, og det er ikke usædvanligt at se delfiner, sæler og pingviner fra toget. I Christchurch er der sørger for transport til hotellet.

 • Dag 12 Christchurch - Greymouth

  Denne dag venter endnu en fantastisk togtur, og det er med Tranz Alpine, som går tværs over Sydøen til Greymouth på vestkysten. Det er ubetinget en af de allerbedste måder at opleve Southern Alps på, og togstrækningen regnes da også blandt de mest spektakulære i hele verden. Den 223 km lange strækning snor sig gennem tunneler og bjergpas og over viadukter. Toget har store panoramavinduer, men det er også muligt at nyde natursceneriet fra udendørs platforme. Efter togturen kommer du på en guidet tur til Punakaiki nord for Greymouth, hvor du ser Pancake Rocks (er inkl.). De eroderede klipper ligner ganske rigtigt en stabel forstenede pandekager, men klipperne er også interessante på grund af de såkaldte ”blowholes”. Bølgerne har i tidens løb eroderet store grotter under vandet, og når bølgerne nu presser luften ud af grotterne er det med lyd på! Tilbage i Greymouth får du udleveret en ny bil.

 • Dag 13 Greymouth - West Coast Glaciers

  Fra Greymouth følger ruten kysten til Hokitika, hvor det er en god ide at stoppe. I området ved Hokitika er der adskillige jade-miner, og bl.a. i Hokitika er der flere steder, hvor man kan se den smukke jade blive forarbejdet til smykker og kunsthåndværk. Fortsæt sydpå til Westland National Park, hvor du kan opleve de kendte gletsjere Franz Josef og Fox, som er usædvanlige på den måde, at de når langt ned til den tempererede regnskov tæt ved kysten. Vi har inkluderet en guidet gletsjertur.

 • Dag 14 West Coast Glaciers - Queenstown

  Turen går via Haast Pass til Mt. Apsiring national Park og videre til Queenstown, der er kendt for sit store udbud af aktiviteter og oplevelser. Byen ligger naturskønt ved Lake Wakatipu, og specielt fra toppen af Ben Lomond er der en flot panoramaudsigt.

 • Dag 15 Queenstown

  Der er masser af muligheder for en indholdsrig dag i Queenstown, uanset om du jagter det vilde eventyr eller vil slappe af i naturen. Queenstown har status som New Zealands førende actionby, og er du ude efter et adrenalin-kick er der mange muligheder, f.eks. bungy jumping fra Kawarau Suspension Bridge, hvor der er 43 m ned til den brusende flod. Bungy jumping er en new zealandsk opfindelse, og det første spring blev taget netop her fra denne bro. Jetboating på Shotover River kan også anbefales, da floden byder på de bedste jetboating-oplevelser i Queenstown-området. Er du interesseret i vin, kan du også få gode vinoplevelser, da der ligger mange interessante vingårde i nærheden af Queenstown. som er åbne for besøg.

 • Dag 16 Queenstown - Te Anau

  Dagen begynder tidligt, for du skal nå at komme til Milford Sound i Fiordland National Park og med på en sejltur (er inkl.) på den berømte Milford Sound. Den 22 km lange fjord er en af de flotteste i det store naturområde med lodrette klippesider og storslåede vandfald, og på sejlturen ser du bl.a. Bowen Falls og Mitre Peak.

   

 • Dag 17 Te Anau - Invercargill

  Om eftermiddagen er der inkluderet en sightseeingtur med de største highlights i New Zealands sydligste by, Invercargill.

 • Dag 18 Invercargill - Dunedin

  Dagens rute følger Southern Scenic Route, og du kan glæde dig til en dag spækket med naturoplevelser, specielt hvis du stopper i Catlins Forest Park, som ligger på ruten, eller tager en afstikker til Cathedral Caves og til fyrtårnet ved Nugget Point, hvor pingviner og pelssæler holder til.

 • Dag 19 Dunedin - Christchurch

  Om formiddagen kan du tage på sightseeing i Dunedin, der er kendt for sin skotske atmosfære, men en tur til Lanarch Castle på halvøen Otago kan også anbefales. På turen til Christchurch skal du huske at stoppe ved Moeraki Boulders, hvor store kuglerunde sten er på vej ud fra skrænten, og hvor andre allerede ligger på stranden.

 • Dag 20 Christchurch - Cairns

  Bilen afleveres i Christchurch, og der flyves til Cairns i delstaten Queensland, der lokker med sol og sommer næsten året rundt, specielt her i den tropiske del.

 • Dag 21 Cairns

  Naturligvis skal du opleve Great Barrier Reef. Det bliver om bord på en luksus-katamaran på en sejltur til Michaelmas Cay – et skønt sted at dykke og snorkle.

 • Dag 22 Cairns

  Denne dag kommer du med på en heldagstur til regnskoven nord for Cairns, der hører til et af de mest uberørte regnskovsområder i hele Australien. Du kommer i selskab med en lokal guide, der kender alt til regnskovens flora og fauna – så glæd dig til en enestående oplevelse. Du kommer bl.a. på en sejltur en sejltur på Daintree River og ser både saltvandskrokodiller og farvestrålende fugle.

 • Dag 23 Afrejse fra Cairns
 • Dag 24 Ankomst til Danmark

Afrejser

Prisen inkluderer

 • Fly København - Sydney, inkl. skatter og afgifter
 • 3 overnatninger på Cambridge Hotel i Sydney inkl. morgenmad
 • Guidet tur i Sydney Opera House
 • Heldagstur med frokost til Blue Mountains National Park
 • Fly Sydney - Auckland, inkl. skatter og afgifter
 • 15-dages kør-selv-tur inkl. billeje, forsikringer, 14 overnatninger på hotel og kørselsvejledning
 • Entreer og guidede ture på kør-selv-turen
 • Fly Christchurch - Cairns, inkl. skatter og afgifter
 • 3 overnatninger på Bay Village Tropical Retreat inkl. morgenmad
 • Sejltur (heldags) inkl. frokost til Great Barrier Reef
 • Heldagstur inkl. frokost til regnskoven nord for Cairns
 • Fly Cairns - København, inkl. skatter og afgifter
Datoer Pris per person
01. august 2018 - 31. marts 2019 Fra kr. 25130
Bestilling

Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

Få et tilbud