Firma – og grupperejser
Ring til os 70 22 66 00

Royal Lahaina Resort, Maui

6-dages hotelophold kr. pr. person

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Maui er i flere omgange kåret til verdens bedste ferieø. Øen byder på alt fra frodige ananasplantager og gyldne sandstrande til dramatiske klipper og imponerende vulkaner. På den sydlige del af øen er der oftest solrigt og tørt, mens der på den nordlige del af øen er tropisk klima med frodig regnskov, vandfald og vulkanlandskaber. Byen Lahaina var tidligere Hawaiis hovedstad og en vigtig hvalfangerby, og i dag er der stadig masser af hvalaktivitet ud for øen. Det bedste tidspunkt at tage på hvalsafari er i perioden december-maj, når de store hvaler flokkes ved kysten for at parre sig i det varme klima.

En tur til nationalparken Haleakala med den “sovende” vulkan kan også anbefales. Det er muligt at komme helt til toppen og få et kig ned i krateret af den udslukte vulkan.

Opholdet her inkluderer fem nætter på 4-stjernede Hotel Royal Lahaina, som har Kaanapali Beach lige uden for døren, så du kan både nyde stranden og en storslået udsigt fra værelset. Der er mange gode muligheder i området for at være aktiv, eksempelvis ved vandsportsaktiviteter, tennis, golf og vandreture ad velplacerede vandrestier.

Royal Lahaina Resort

 • Udsigten fra et værelse med havudsigt

   

  Royal Lahaina Resort ligger lige ned til Kaanapali Beach

   

  Det er ikke kun badegæster, der finder det klare vand uimodståeligt

   

  Stranden ud for Royal Lahaina Resort

Prisen inkluderer

Tillæg

Rejseperiode
Dobbeltværelse
3-pers. værelse
4-pers. værelse
Dobbeltværelse
3-pers. værelse
4-pers. værelse
OBS

lad os skraeddersy drommerejsen til dig

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke