Firma – og grupperejser

Rundrejser med engelsk rejseleder i USA

Rundrejser i selskab med rejsefæller fra hele verden

Vi er specialister i at lave rundrejser helt fra bunden med danske rejseledere – men vi kan også tilbyde et anderledes rundrejse-eventyr sammen med nogle af vores velrenommerede udenlandske samarbejdspartnere. Her er du del af en international gruppe med en engelsk rejseleder, der sørger for planlægningen og alt det praktiske, så du kan koncentrere dig helt og holdent om oplevelserne. At gruppen består af folk fra hele verden er blot en bonus, da det bliver et lille eventyr i sig selv at lære dine medrejsende at kende.

På vores rundrejser med engelsk rejseleder kan du være sikker på at se de største highlights og seværdigheder på ruten samtidig med at få noget ekstra, når den engelske rejseleder deler ud af sin store viden og sit store lokalkendskab. Og vi er med dig hele vejen, hvis du skulle have brug for assistance, og du er selvfølgelig dækket af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven, når du køber en rundrejse med engelsk rejseleder gennem os.

Aktive eventyr og omfangsrige rundrejser med engelsk rejseleder

Vi har et stort udbud af rundrejser med engelsk rejseleder til USA. Her kan man komme på alt fra korte busrejser på otte dage, der koncentrerer sig om ét område, til længere rejser, der går fra kyst til kyst eller fra nord til syd. Rejserne indeholder både store seværdigheder, og der er med vilje gjort plads i programmet til spontane oplevelser og tid på egen hånd.

En af fordelene ved at rejse i internationale grupper er, at der er mange flere afgange at vælge imellem, så man kan komme af sted på andre tidspunkter end højsæsonen. Derudover kan du som regel forlænge din rejse med ekstra dage i den by, hvor rejsen begynder og slutter.

Find din nye rundrejse med engelsk rejseleder nedenfor, eller kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

Alle rejser

Trustpilot