Firma – og grupperejser
Big Island på Hawaii

Sheraton Kona Resort & Spa, Big Island

6-dages hotelophold kr. pr. person

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Øen Hawaii er den største i staten Hawaii – og for at undgå misforståelser kaldes denne største hawaiianske ø slet og ret “Big Island”. Selve øen er opbygget af fem vulkaner, hvoraf de to aktive vulkaner Mauna Loa og Kilauea med deres konstante lavaudstrømninger sørger for at udvide Big Islands areal. I Volcanoes National Park kan du ved selvsyn se de rødglødende revner i den sorte lavaskorpe trække sig dovent hen over jorden.

Big Island er også kendt for sine mange kaffefarme, så det er oplagt at prøve sig frem med kaffesmagningen – hvem ved, måske finder du en ny favorit til kaffemaskinen derhjemme?

Opholdet her inkluderer fem nætter på 4-stjernede Sheraton Kona Resort, som er bygget på klipper af vulkansten langs kysten med en storslået udsigt over havet. Værelserne er moderne indrettede og har balkon, så du kan betragte den fantastiske natur og nyde den lune brise. Hotellet er et ideelt udgangspunkt for at opleve Big Islands seværdigheder, heriblandt vulkanparken, de mange vandfald eller et spil golf langs Konas kyst.

Hilton Waikiki Beach

 • Udsigten fra værelse på Sheraton Kona Resort & Spa

   

  Nyd den lette brise med udsigt til havet

   

  Der er rig mulighed for aktiviteter på hotellet

   

  Hotellet ligger lige ned til Stillehavet

   

  Nyd aftensmaden, mens solen går ned

Prisen inkluderer

Tillæg

Rejseperiode
Dobbeltværelse
3-pers. værelse
4-pers. værelse
Dobbeltværelse
3-pers. værelse
4-pers. værelse
OBS

lad os skraeddersy drommerejsen til dig

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke