Ring til os 70 22 66 00
Vingårde i Hunter Valley, Australien - Risskov Rejser

Winery Haven - ekstra oplevelse i Australien

  fra 485 kr. pr. person

Om rejsen

Når du lejer et Maui-motorhome, kan du i stedet for at bo på en campingplads parkere motorhomet ved en vingård. Du har allerede alt, hvad du skal bruge af faciliteter i motorhome, så det er bare med at nyde de smukke omgivelser og vinoplevelserne. Maui har udvalgt fem vingårde i delstaten South Australia og fem i delstaten Victoria. Mange vingårde er en totaloplevelse med vin- og gourmetoplevelser krydret med kunst og kultur. Her får du en appetitvækker.

En overnatning koster fra kr. 485 pr. person v/2 personer og er inkl. en kurv med delikatesser og en flaske vin.

 

Vi skræddersyr også rejsen

Gå på opdagelse i vores nøje sammensatte udvalg af rejseforslag, hvor der er tænkt over stort og småt. Finder du ikke en rejse, som passer til dig, eller har du tilføjelser til vores rejseforslag, så skræddersyr vores rejseeksperter selvfølgelig din rejse.
Jane Bering Smedsrud

Rejseekspert

Ring til os på
70 22 66 00
Jane Bering Smedsrud

Rejseekspert

Vi skræddersyr også rejsen

Gå på opdagelse i vores nøje sammensatte udvalg af rejseforslag, hvor der er tænkt over stort og småt. Finder du ikke en rejse, som passer til dig, eller har du tilføjelser til vores rejseforslag, så skræddersyr vores rejseeksperter selvfølgelig din rejse.
Ring til os på
70 22 66 00

Dagsprogram

 • Brown Brothers

  Traditionerne rækker langt tilbage i tiden på denne vingård i Milawa i Victoria.Vine herfra har også fundet vej til danske vinhylder. Brown Brothers er kendt for deres store sortiment, der bl.a. omfatter deres ikoniske Shiraz. En vingård, der ud over vinsmagning også byder på gourmetoplevelser. Og de smukke omgivelser giver kun yderligere grund til at glæde sig.

   

 • Handorf Hill Winery

  Vinområdet Adelaide Hills smelter næsten sammen med storbyen Adelaide. Vingården ligger i udkanten af byen Hahndorf, der er grundlagt af tyske besættere. Udfordringen i Adelaide Hills er det tørke klima, og derfor ligger vinmarkerne primært i de kølige højder. Hanhdorf Hill Winery dyrker bl.a. druen ”Grüner Veltliner”, der stammer fra Østrig.

 • Rymill Coonawarra

  Vindistriktet Coonawarra i South Australia konkurrerer med Barossa Valley om at være det bedste rødvinsområde i Australien og er kendt for rødvine lavet på druerne Cabernet Sauvignon og Shiraz. Vingården har været ejet af samme familie i generationer, og der produceres udelukkende vin dyrket på egne druer – og passionen for vin er stor. Det vil du opleve ”behind the scenes”.

 • St. Leonards

  Vingården ligger idyllisk i vinområdet Rutherglen ved Murray River i det nordøstlige Victoria. Vingården er kendt for at satse på kvalitet fremfor kvantitet. St Leonards kreerer fremragende vine af druerne Shiraz, Chardonnay og Semillon og byder på mange aktiviteter f.eks. ”Be winemaker for a day”.

 • Caudo Vineyard

  Vingården ligger ved bredden af Australiens største flod, Murray River, der skaber frodige og grønne oaser. Der dyrkes mange forskellige druesorter i området, men især Shiraz-druen trives godt. Vingården er bl.a. kendt for sin forfriskende Sangria – nyd den under de skyggefulde træer ved flodbredden, hvor flokke af bjergparakitter holder til.

 • Seppeltsfield

  Vingården ligger i Barrossa Valley – et af Australiens mest kendte vindistrikter, og vingården har i generationer været en af de toneangivende i vindistriktet. Hver dag bliver der arrangeret rundvisning og vinsmagning, og vingården er på alle måder et eledorado for livsnydere.

 • Del Zotto

  Vingården ligger i King Valley, der bliver kaldt ” Little Italy”, da landskab og klima minder om det, man finder omkring Veneto i Italien. Familien med de italienske aner producerer vin på typiske italienske druer ud fra filosofien: ”Family, Tradition & Innovation”.

 • Colfield

  I hjertet af vindistriktet Rutherglen ligger vingården Colfield kendt for bl.a. sine mousserende vine. Der er tale om en familiedrevet vingård med personlighed og en gæstfri atmosfære, og de forskellige aktiviteter, der tilbydes, giver et interessant indblik i vinens verden.

 • Feathertop Winery

  Vingården ligger udsædvanlig naturskønt med udsigt til Victorian Alps og i nærheden af nationalparken Mount Buffalo. Perfekte jordbundsforhold og et køligt klima resulterer i vine, der er en stor smagsoplevelse. Parkerer motorhomet i de skønne omgivelser og få en totaloplevelse.

   

Afrejser

Prisen inkluderer

 • Overnatning
 • Kurv med vin og delikatesser
  Datoer Pris per person
  01. april 2019 - 31. marts 2021Fra 485 kr.
  Bestilling

  Vi vil meget gerne give dig et tilbud på din rejse. Send os dine oplysninger og ønsker, så kontakter vi dig snarest.

  Få et tilbud
  Trustpilot