Ring til os 70 22 66 00

Om storbyferie

Tag en bid af verden på en storbyferie

Du kan opleve nogle af verdens mest spændende storbyer sammen med os, enten på en gruppe- og firmarejse eller på en af vores rundrejser med dansk rejseleder. I en storby kan du få et lille afbræk fra den daglige trummerum, og du kan prøve, hvordan det er at være en ægte romer, londoner eller newyorker for et par dage. Og du er selvfølgelig dækket af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven, når du køber en storbyferie gennem os i modsætning til, hvis du prøver kræfter med at arrangere ferien selv.

En storbyferie er koncentreret kvalitetstid, og vi har rejser til de af verdens storbyer, der har allermest at byde på, hvad enten det er gode shoppingmuligheder, spændende seværdigheder, charmerende arkitektur og gode spisesteder. Du kan bl.a. gengælde smilet hos Mona Lisa på Louvre i Paris, gå shop-amok på Oxford Street i London, spise velsmagende tapas i Barcelona eller opleve et moderne 1001-nats eventyr i metropolen Istanbul. Vi kender byerne indgående, har gode lokale kontakter og kan derfor lave nogle spændende rundrejser og sammensætte skræddersyede programmer til foreninger, firmaer og andre grupper af rejsende, der gerne vil af sted.

Ikke blot et vilkårligt hotel

Vi mener, at hoteloplevelsen også er en stor del af storbyferien, da det ikke er uvæsentligt om hotellet ligger centralt, så du hurtigt kan gøre brug af byens tilbud. Og da dagene på en storbyferie ofte også udnyttes til det maksimale med et spækket dagsprogram, er det rart at kunne få fornyet energi i nogle dejlige hotelrammer. Vi kender hotellerne, og vi har udvalgt hotellerne ud fra bl.a. deres gode beliggenhed eller fordi de har et charmerende udtryk med en særlig historie.

Se et udvalg af nogle af de storbyer, vi sender rejsende af sted til – her kan du læse mere om byernes særkender, blive inspireret til, hvad der er at lave samt få en idé om, hvilke hoteller, der er at vælge imellem.