Firma – og grupperejser
Tak for din tilmelding til vores online rejseforedrag

Vi har registreret din tilmelding og sender dig en bekræftelse pr. e-mail om et par minutter.

E-mailen indeholder det link, du skal bruge for at deltage i rejseforedraget, så sørg endelig for at gemme den. 

Tip: Opret en notifikation i din kalender med linket til webinaret, så du ikke går glip af det inspirerende rejseforedrag. 

Har du ikke modtaget en e-mail med linket til rejseforedraget? Så er den måske røget i dit spamfilter. Og hvis ikke den ligger i dit spamfilter, er du velkommen til at skrive til os på marketing(snabel-a)risskovrejser.dk, så sender vi dig linket. 

Vi hjælper dig med at huske

Vi gør opmærksom på, at vi hjælper med at huske dig på det online rejseforedrag, da vi sender en e-mail ud 24 timer før og et kvarter inden, rejseforedraget starter. 

Bonus: Alle tilmeldte får tilsendt en optagelse af foredraget

Skulle det vise sig, at du ikke har tid til at deltage live i rejseforedraget, behøver du ikke gå helt ned med flaget. Vi sender nemlig en optagelse af foredraget dagen efter til alle, der har været tilmeldt. Så kan du se det, lige når du har lyst, og lige så mange gange du vil. 

Risskovs Rejseklub – medlemsklub med store besparelser og andre fordele

Kender du Risskovs Rejseklub?

Som medlem af vores fordelsklub Risskovs Rejseklub er en af fordelene store rejserabatter – helt op til 1.000 kr. pr. person, når du rejser med os igen!

Du bliver helt automatisk medlem efter hjemkomst fra din første rejse, og det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende – du kan læse meget mere om de mange medlemsfordele her 

Lad (vente)tiden flyve af sted inde på vores rejseblog! 

Kan tiden kun gå for langsomt frem mod afholdelsen af det rejseforedrag, du lige har tilmeldt dig? 

Så glæd dig over, at du kan få tiden til at gå lidt hurtigere ved at læse en masse interessante rejseartikler fyldt med både gode tips og underholdende viden om hele verden inde på vores rejseblog – klik her for at finde et stort udvalg af spændende læsestof