Firma – og grupperejser
Ring til os Åbent nu 70 22 66 00
Tryghedsgaranti hos Risskov Rejser!
Hos os har du altid – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse bliver refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger.  Læs mere her

Tag på aktiv ferie på en vandretur

En aktiv ferie med vandreoplevelser ude i den friske luft appellerer til de fleste – i bund og grund er det kun et spørgsmål om lyst og godt fodtøj. Fælles for vores vandreture er, at du kommer til at vandre i en mindre gruppe, og at du ikke skal bære din bagage, men kun en rygsæk med det, du skal bruge i løbet af dagen.

Vandreturene kan være bygget op, så du bor det samme sted og bliver kørt til områderne, hvor der vandres, og på andre går du fra hotel til hotel. Vi har lagt vægt på, at der undervejs er en eller to dage med tid til afslapning og sightseeing, og vores kompetente vandreguider gør deres til, at du får et dejligt vandreeventyr.

Nedenfor kan du se en oversigt over vores aktuelle vandreture, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er nogle ture, du savner.

Glæd dig til en vandreferie i Europa

Se mere

Rejsetips, spændende artikler & de bedste tilbud – direkte i din indbakke