Firma – og grupperejser
Tryghedsgaranti med Risskov Rejser

Hos os har du altid – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse bliver refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger. 

I disse corona-tider giver vi helt gratis en udvidet tryghedsgaranti til alle vores gæster. Normalt bortfalder din dækning under pakkerejseloven, hvis du bestiller en rejse til et land på et tidspunkt, hvor landet er usikkert at rejse til ifølge Udenrigsministeriet (orange eller rødt).

Dette synes vi ikke er fair, og derfor giver vi en udvidet tryghedsgaranti. Det betyder, at du hos os altid har – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse bliver refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger.

Ønsker du flere detaljerede oplysninger, kan du læse mere om Udenrigsministeriets rejsevejledninger her

Til dig, som ønsker at bestille en rejse

Ønsker du at bestille en rundrejse med dansk rejseleder eller en skræddersyet rejse til USA, Canada, Australien og New Zealand, så kan du trygt gøre det nu, da vi kun gennemfører rejser til lande, som er åbne for indrejse på afrejsetidspunktet. 

Hos har du altid – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse bliver refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger. 

Til dig, som har bestilt en rejse

Har du allerede bestilt din rejse, så beder vi dig afvente udviklingen i rejsevejledningerne sammen med os indtil 14 dage før dit afrejsetidspunkt, da vi naturligvis kun gennemfører rejser i henhold til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Derfor beder vi dig indbetale restbeløbet på din rejse som anført på din ordrebekræftelse. Såfremt du ikke ønsker at rejse og vil aflyse din rejse tidligere end 14 dage før afrejse, så gælder vores almindelige rejsebestemmelser, som du kan læse her

Praktiske oplysninger og kontakt til Risskov Rejser

Det er muligt at aftale et online kundemøde med en af vores rejseeksperter, og du kan indsende “Book et møde”-formularen, som du finder i toppen af vores hjemmeside eller ringe på 7022 6600 og aftale en tid.

Vores telefontid er kl. 10-16 fra mandag til fredag. Alternativt send gerne en mail til verden@risskovrejser.dk, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Vær også opmærksom på, at du kan booke vores rundrejser online hele døgnet rundt.

Med venlig hilsen
Rejseteamet i Risskov Rejser

Opdateret den 1. september 2021