Firma – og grupperejser
Risskov Rejser søger USA-eksperter til Randers og København

Er du også helt vild med USA og kan tale om New York, Miami og Los Angeles dagen lang? Hvad med Mt. Rushmore, Yellowstone og Grand Canyon? Måske kender du den helt rigtige diner på Route 66 eller har en forkærlighed for sydstaternes charme?

Så kan det være dig, vi leder efter. Hos Risskov Rejser har vi nemlig forrygende travlt med at skræddersy individuelle rejser til vores kunder og søger derfor rejsekonsulenter med speciale i USA.

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job i en moderne og dynamisk virksomhed i hastig udvikling og med høje vækstmål, hvor der er fart på i hverdagen, og hvor idéer hurtigt omsættes til handling. Du vil opleve en flad organisation med en uformel omgangstone, og du får masser af rejseglade og kompetente kollegaer. Du får gode muligheder for at dygtiggøre dig fagligt, både hjemme på kontoret og på studierejser.

Derudover kan du glæde dig til at blive en del af et hus, hvor vi hygger sammen som kolleger. Både i løbet af arbejdsdagen, med sociale arrangementer og på vores årlige personaletur. Hver mandag mødes vi til fælles frokostordning.

Vi søger dig, der:

  • har rejst i USA flere gange og kender landet bedre end de fleste
  • behersker dansk og engelsk i skrift og tale
  • har udpræget fornemmelse og forståelse for salg og god kundeservice
  • stiller høje krav til dig selv og din performance


Stillingen er med udgangspunkt på vores kontor i enten Randers eller København. Hjemmearbejde er dog en naturlig del af hverdagen for os, så har du kompetencerne til stillingen, er din bopæl mindre væsentlig. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Claus Brask Nielsen, Head of Product & Sales, på tlf. 87 12 66 17 eller 22 83 18 58.

Ansøg om stillingen

Der indkaldes løbende til samtaler, så send din ansøgning allerede i dag til cbn@risskovrejser.dk. Mærk ansøgningen ”Rejsekonsulent” og vedlæg CV samt information om relevant rejseerfaring.

RISSKOV REJSER

Risskov Rejser er en af Danmarks førende arrangører af individuelle rejser til USA, Canada, Australien og New Zealand. Vi er desuden specialiseret i rundrejser med dansk rejseleder til det meste af verden.

Vi sætter kundeservice og kundetilfredshed i højsædet, er i hastig vækst og i konstant udvikling af rejser til nuværende og nye destinationer. Vi har eksisteret siden 1993 og har centralt beliggende kontorer i Randers og København.