Ring til os Åbent nu 70 22 66 00

Vi søger tekstforfatter til tidsbegrænset stilling

OBS: Vi søger ikke længere en medarbejder

Til vores marketingafdeling søger vi en velskrivende tekstforfatter, der brænder for at skrive og markedsføre rejser på den bedste, skarpeste, sjoveste og mest idérige måde. Du bliver del af en ambitiøs afdeling bestående af 7 personer, hvor niveauet – og humøret – er højt.

Vi søger dig, som:

– brænder for at formidle budskaber gennem det skrevne ord.  Hvis du har erfaring med tekstskrivning, er dette er stort plus.

– har en altoverskyggende interesse for marketing, og stræber efter at blive bedre til det, du laver

– er initiativrig, og som hele tiden ser nye muligheder i et medielandskab under konstant udvikling

– elsker at rejse og skrive levende om det

– er positiv, fleksibel og har et godt humør

– er en stærk teamplayer og bevarer overblikket, når der er travlt

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en spændende og udfordrende hverdag i en dynamisk virksomhed i god udvikling, hvor der er fart på i hverdagen, og hvor idéer hurtigt omsættes til handling. Gode kolleger, uformel omgangstone i en flad organisation og gode arbejdsforhold i vore dejlige lokaler.

Du vil bl.a. få medansvar for opdatering og udvikling af markedsføring på/i:

  • sociale medier
  • risskovrejser.dk
  • annoncering i printmedier
  • nyhedsbreve
  • og meget mere

Stillingen er en fuldtidsstilling (37 timer) og tidsbegrænset  til 3 måneder med start i slutningen af oktober. Løn efter kvalifikationer.

Arbejdsplads: Vores hovedkontor i Randers, Østergade 10

Kontakt:

Vi vil gerne have dig til at starte hos os senest 1. november 2018, og hvis du ønsker yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte marketingchef Rasmus Alstrup på tlf. nr. 22 51 51 08.

Ansøgningerne bliver behandlet efterhånden, som de kommer ind, og skriftlig ansøgning med CV sendes til ral@risskov.com.

Om os:

Risskov Rejser har eksisteret siden 1993 og er en af Danmarks førende arrangører af individuelle rejser til USA, Canada, Australien og New Zealand. Desuden er vi specialiseret i rundrejser med dansk rejseleder til det meste af verden, og vi er kendte for vores indholdsrige rundrejser med høj kvalitet til attraktive priser.

Vi sætter god kundeservice og høj kundetilfredshed i højsædet, er i god vækst og i konstant udvikling af rejser til nuværende og nye destinationer.

    Trustpilot