Ring til os Åbent nu 70 22 66 00

Video

Vores passionerede rejseledere og -eksperter brænder for at opleve, udforske og inspirere. Vi rejser ikke kun for fornøjelsens skyld, men også for at sikre, at vi udvælger de bedste og mest spændende ture og oplevelser til din rejse. Hør nogle af vores dygtige medarbejdere fortælle om rundrejser med rejseleder samt rejser til bl.a. USA og Australien. Du kan også høre en tilfreds rundrejsegæst fortælle om, hvad det tilfører hans oplevelse af verden, at han er på eventyr i selskab med en passioneret rejseleder.

 

Rundrejser med dansk rejseleder

Vælger du en rundrejse med en af vores passionerede rejseledere, får dit rejseeventyr en ekstra dimension. Vores rejseledere er specialister, kender de lokale forhold og er dygtige formidlere af deres store viden. I videoen fortæller rejseleder Torben Folkmann om at rejse med dansk rejseleder. For Torben er det de autentiske oplevelser, der tæller, og han brænder for at give oplevelser, man normalt ikke får som turist.

 

USA-rejser

USA er mulighedernes land, og det gælder i den grad også som rejsemål. Det er et alsidigt land, og der er massevis af muligheder “over there”. Hør Marie Jepsen fortælle, hvorfor hun elsker at rejse i USA. Marie er rejsekonsulent hos Risskov Rejser og har været i rejsebranchen siden 2008. Marie brænder for at sammensætte din drømmerejse og lever sig ind i de steder, du skal besøge.

 

Australien-rejser

Australien er et land fyldt med kontraster; fra bugnende vinmarker og den røde ørken til tropiske regnskove og krystalklart vand. Læg hertil et unikt plante- og dyreliv og en af verdens ældste kulturer. Der er ingen tvivl om, at Australien bugner af oplevelser. Rejseekspert Jane Bering Smedsrud fortæller her, hvorfor Australien bør være dit næste rejsemål. Jane sørger altid for, at du får den bedst mulige oplevelse ligefra den første samtale til du er hjemvendt fra din drømmerejse.

 

Canada-rejser

Rejseekspert Pia Egsgaard har tabt sit hjerte til Canada. I det kæmpemæssige land er det naturen, der står for de uforglemmelige oplevelser. Der er ikke noget som at spotte en bjørn i vejkanten. Se bjergtinderne møde den ultrablå himmel. Som rejseekspert ved Pia alt om, hvordan den perfekte kør-selv-tur sættes sammen, og hvor man får de bedste vandreoplevelser. Hør Pia fortælle om sin Canada-passion.

 

Det siger kunderne

Bekendtskabet med Risskov Rejser begyndte med en anbefaling, og det er efterhånden blevet til en del rejser med dansk rejseleder for Jan Morbech og hans kone. For dem er det rejselederne, der gør den store forskel. De oplever at få fuld valuta for pengene på grund af rejseledernes store viden og fremhæver især deres seneste rejse til Canada /Alaska. Hør Jan Morbech uddybe, hvorfor han og hans kone er glade for at rejse med Risskov Rejser.

    Trustpilot