Firma – og grupperejser
Oplev Rio de Janeiro på en rundrejse med dansk rejseleder
Pas og visum

Der er mange spørgsmål, der kan presse sig på, når man rejser ud i verden. Vi har her lavet en liste over nogle af de rejsemål, hvor der kræves visum eller gælder særlige indrejseregler.

Vi bestræber os på at holde listen ajour med de nyeste retningslinjer, men vi henstiller til, at man også tjekker udenrigsministeriets hjemmeside www.um.dk og eventuelle relevante ambassader for korrekt information.

De oplyste visumregler på listen gælder danske statsborgere – ikke-danske statsborgere skal selv undersøge gældende pas- og visumregler. Vi gør ligeledes opmærksom på, at man sikrer, at eventuelle medbragte pasfotos lever op til de gældende pasfoto-krav.

Sådan søger du visum til

For visum og indrejseregler på øvrige destinationer – kontakt din rejsekonsulent eller se Udenrigsministeriets vejledninger.

Registrering af dine pasoplysninger

Når du skal ud at rejse med os, har vi brug for dine pasoplysninger – nedenfor finder du et link, der fører dig hen til siden, hvor du nemt og bekvemt indtaster dine pasoplysninger. Hav også dit ordrenummer for rejsen klar, da du skal indtaste dette også.

med udstedelse af flybilletter og visum til lande, hvor dette er påkrævet. Alle oplysninger bliver naturligvis opbevaret forsvarligt og anvendes kun i forbindelse med den givne rejse og rejseperiode.

Når du har udfyldt og sendt din pasregistrering, vil du efterfølgende modtage en email fra os, som bekræfter, at vi har modtaget dine oplysninger.

Klik her for at komme til siden, hvor du registrerer dine pasoplysninger