O’Reilly’s Rainforest Retreat

At bo på dette resort er en kæmpe oplevelse – og det skyldes både naturen og stedets atmosfære. Familien O’Reilly har siden 1926 taget imod feriegæster her midt i naturen, og stedet er kendt for sin hyggelige og familiære atmosfære, og det skyldes ikke mindst medarbejderne. Resortet har swimmingpool, sauna og spa, og her er både restaurant, café, bar og bibliotek med pejs.

På O’Reilly’s Rainforest Retreat er det naturen, der sætter dagsordenen. Der er f.eks. ikke tv og telefon på værelserne, men udsigt over landskabet. Mange vandrestier udgår fra resortet, og tæt ved resortet er der en Tree Top Walk, der består af flere hængebroer mellem trætoppene. Hver dag bliver der arrangeret forskellige guidede ture, f.eks. bird watching og 4WD-ture. Du får mest ud af opholdet, når du bor her min. to nætter.

Inkl. en overnatning, morgen-“birdwalk”, valg mellem Billy Tea Tour eller 2-timers guidet tur i regnskoven samt naturforedrag. Transport fra/til Brisbane kan arrangeres, hvis du ikke vil køre selv.

Specialtilbud! Bo tre nætter og betal for to.
Inkl. gratis aktiviteter med resortets naturguide. Det er f.eks. en 4WD-tur i nationalparken og en aftentur, hvor man oplever de lysende Skt. Hans-orme (gælder hele året – dog ikke jul/nytår).

Ønsker du at opleve O’Reilly’s Rainforest Retreat og Fraser Island, så se vores pakke Lamington & Fraser Island – Two wonders in One