Thala Beach Nature Reserve

Denne eventyrlige lodge ligger syd for Port Douglas og ca. 45 min. kørsel nord for Cairns med privat strand til den ene side og med regnskov til den anden. Her bliver du forkælet ud over alle grænser på en dejlig afslappende måde og kan nyde naturen i fulde drag. Lodgen ligger i et 125 ha grønt område med mange vandrestier, et rigt fugleliv og specielt mange sommerfugle. Meget smagfuldt indrettede bungalows med balkon og uforstyrret udsigt til enten stranden eller de regnskovsklædte bjerge.

Du kan komme til Great Barrier Reef herfra, og der arrangeres forskellige ture med lokale guider. Kom f.eks. gratis på turen ”Thala’s Stargazing Oddyssey”, som foregår tre gange om ugen efter aftensmaden. Her fortæller ”Galaxy-guiden” Rose dig alt om det nordlige Queenslands spændende stjernehimmel.

Tag også med på flere forskellige gratis guidede vandreture med områdets rangers. Vandreturene har forskellige temaer som f.eks. fugle og sommerfugle, natur og haver, strandoplevelser og Australiens eneste ”Coconut Odyssey Tour”, som guides af en passioneret kokosnøddeentusiast.

Desuden er hotellet plastik-frit. Derfor er der to stål flasker til vand på hvert værelser. Flaskerne må du beholde.