Firma – og grupperejser
Ayers Rock i Northern Territory

Australske Highlights

Den perfekte kombination, hvis rejsen går til Australien for første gang

14-dages rejse fra 22.795

Vi sidder klar på

70 22 66 00

Her er et forslag til en rejse med meget af det, de fleste gerne vil opleve, når rejsen går til Australien for første gang. Forslaget giver en indikation af, hvad du kan nå i løbet af to uger, og hvor meget rejsen cirka kommer til at koste inkl. fly, hotel og guidet tur i outbacken. Rejsen begynder i Sydney, og mens du er her, har du mulighed for at komme på en heldagstur til Blue Mountains.

I den røde ørken får du en rigtig outback-oplevelse, da vi har inkluderet en af vores favoritter, som er en safaritur med overnatning i permanente telte. Guiden er en usædvanlig vidende, og ud over at være en kæmpe naturoplevelse giver turen også et indblik i den australske urbefolknings kultur. Der flyves fra Alice Springs til Cairns på østkysten, hvorfra du har mulighed for at udforske regnskoven og det imponerende Great Barrier Reef.

Højdepunkter på dette rejseforslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Australien

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Det helt rigtige køretøj, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Rejseforslagets rute

Dagsprogram

 • Fra Danmark med fly til Australien.

 • Udsigt over Sydney med Operahuset og Harbour Bridge

  Sydney er Australiens største by, og efter en lang rejse er det dejligt at gå en tur gennem Royal Botanic Gardens til Sydneys ældste bydel the Rocks, hvor de første straffefanger gik i land i 1788. Darling Harbour kunne også være en ide – det tidligere havneområde er i dag et underholdningsmekka med bl.a. Sydney Aquarium, Imax Theatre, National Maritime Museum og et kæmpestort shoppingcenter.

  Tilkøb flere oplevelser

  Sydney på cykel

  En cykeltur er en anderledes og afslappende måde at opleve storbyen på, og det er et spændende alternativ til sightseeing i bus, da du bl.a. kommer steder, som er forbeholdt cyklister og fodgængere. Turen begynder i det historiske område, The Rocks, og i løbet af fire

  Fra   

 • Operahuset i Sydney, tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon

  En sejltur i Sydney er et must og en enestående mulighed for at opleve byens skyline og er en enestående mulighed for at se Operahuset og Harbour Bridge fra mange vinkler. Ét er at se Operahuset udefra, noget helt andet er at komme med på en rundvisning og komme “backstage” eller opleve en koncert eller en opera. Vi kan arrangere begge dele.

  Tilkøb flere oplevelser

  Guidet tur i Operahuset

  Sydney Opera House er en storslået oplevelse, og den spektakulære bygning har i mange år været kendetegnet for Sydney. På en guidet rundvisning hører du i løbet af en times tid historien om det arkitektoniske mesterværk, hør om danske Jorn Utzon’s vision for byggeriet

  Fra   

  Sydney Harbour Cruise

  En sejltur er et “must” i Sydney. Sejlturen begynder ved Circular Quay, og du får et imponerende syn af storbyens skyline samt naturligvis både Operahuset og Sydney Harbour Bridge. Du nyder synet af strande og parker fra søsiden, mens du hører historien om

  Fra   

 • Kvinde på vandretur i Blue Mountains

  Denne dag foreslår vi  en heldagstur i firehjulstrækker i selskab med en dygtig lokal guide til nationalparken Blue Mountains. Naturen er helt fantastisk med skovklædte bjerge, flotte udsigtspunkter, imponerende vandfald og den kendte klippeformation “The Three Sisters”. På turen til Blue Mountains stoppes der i Featherdale Wildlife Park, hvor du kan se mange af de dyrearter, der  kun findes i Australien. Formiddagen byder på “morning tea” midt i naturen – og måske dukker der et par kæguruer op! På turen tilbage til Sydney er der stop ved Mt Tomah Botanic Gardens, hvorfra der er flot udsigt over storbyen.

  Tilkøb flere oplevelser

  En dag i Blue Mountains National Park

  Er du i Sydney, må du ikke snyde dig selv for en tur til Blue Mountains National Park. Naturen er helt fantastisk med skovklædte bjerge, vandfald og dybe kløfter. Det er dampen fra olien i eukalyptustræernes blade, der giver bjergene deres blålige skær, og

  Fra   

 • Udsigt over Alice Springs

  Fra Sydney går rejsen med fly til Alice Springs i den røde ørken. Med sine ca. 27.000 indbyggere er Alice Springs den største by i den røde ørken, og det er faktisk en attraktion i sig selv. I Alice Springs kan du f.eks. opleve Flying Doctor Service og School of the Air og få en fornemmelse af, hvad de enorme afstande betyder for befolkningen i de isolerede områder i Australien. Byen opstod i forbindelse med, at man i 1870 etablerede en telegraflinje fra Adelaide til Darwin og byggede en telegrafstation i nærheden af, hvor Alice Springs i dag ligger.

 • Solnedgang over Ayers Rock/Uluru

  De næste tre dage får du den australske outback ind under huden, da du kommer med på en 3-dages safaritur, hvor der overnattes i permanente telte – dels i en camp ved Ayers Rock/Uluru og dels ved Kings Canyon. Denne dag får du vandreoplevelser  i området ved Ayers Rock/Uluru, hvor du bl.a. ser en række af aboriginernes hellige steder ved foden af klippen. Naturligvis ser du også solnedgangen ved  den berømte monolit. Dagen slutter omkring lejrbålet under den stjernebesatte himmel.

 • Kata Tjuta som består af 36 runde bjerge, der er blevet adskilt pga. erosion

  Du ser solen give landskabet farve, og næste oplevelse er en vandretur mellem de 36 kugleformede klipper, der udgør Mount Olga/Kata Tjuta, og som man mener,  oprindelig har været en stor klippe. Mount Olga/Kata Tjuta har stor spirituel betydning for Anangu-folket, og du får et indblik i den urgamle kultur og hører om, hvordan aboriginerne har været i stand til at overleve i det barske landskab. Om eftermiddagen fortsættes til området ved Kings Canyon, hvor der overnattes i en teltlejr med udsigt til Gill Ranges, og da teltlejren ligger meget afsides, kan du glæde dig til en gedigen outback-oplevelse.

 • Mand på vandretur i Kings Canyon

  Dagen begynder samtidig med, at solen står op, og byder på vandring ved Kings Canyon, der er den mest spektakulære kløft i den røde ørken. Vandreturen følger kanten af kløften til Garden of Eden inderst i kløften. Den kan være krævende, men er alle anstrengelserne værd. De røde lodrette klippesider, eukalyptustræernes hvide stammer og den næsten unaturlige blå himmel er et uforglemmeligt sceneri. Efter en velfortjent frokost går turen igen til Alice Springs.

 • Ballonkurv fyldt med forventningsfulde deltagere

  Denne dag kan du tidligt om morgenen nå at komme med på en ballontur og opleve outback’en fra luften. Mens du langsomt og lydløst (næsten) svæver hen over sletten, springer kænguruer af sted under dig.

  Senere på dagen skal du med fly til østkysten – til den tropiske del af delstaten Queensland i Australien. Delstaten lokker med sol og sommer næsten året rundt, specielt i den nordlige tropiske del. De fleste indbyggere i Queensland bor i det grønne, frodige område langs kysten. Jo længere mod vest man bevæger sig, jo mere øde og tørt bliver landskabet, der er præget af vidtstrakte kvægfarme, tidligere guldgraverbyer og oversete nationalparker.

 • Great Barrier Reef set fra luften

  Cairns er den største by i det nordlige Queensland. Her ved Cairns ligger Great Barrier Reef forholdsvis tæt ved kysten, og byen er derfor et godt udgangspunkt for sejlture til revet, der strækker sig 2.000 km langs Australiens kyst.

  Tilkøb flere oplevelser

  Snorkeltur til det ydre rev ved Upolu

  På en heldagstur fra Cairns med ”Ocean Freedom”- en 20 m katamaran i luksusklassen – kommer du til koralrevet i løbet af en god times tid. Der er derfor ekstra god tid (6 timer) til at opleve revet – ikke kun et sted, men to forskellige steder. Der er kun 75

  Fra   

  Familietur til Michaelmas Cay

  Denne sejltur med Ocean Spirit fra Cairns foregår med en 32m luksus-katamaran med sejl, og efter kun to timer er du fremme ved Michaelmas Cay, som er en skøn lille sandø. Her kan du snorkle og dykke (mod tillæg), opleve koralrevet fra en båd med glasbund og

  Fra   

 • Daintree National Park

  Der er især to ting, der virker som en magnet i Cairns – og det den forholdsvis lette adgang til Great Barrier Reef og regnskoven nord for Cairns. Regnskoven hører til et af de mest uberørte regnskovsområder i hele Australien, og den bedste regnskovsoplevelse får du på en tur med en guide, der kender alt til regnskovens flora og fauna.

  Tilkøb flere oplevelser

  Daintree Dreaming

  Aboriginer-stammen Kuku Yalanji har holdt til i regnskovsområdet nord for Port Douglas i 50.000 år, og denne heldagstur giver bl.a. indsigt i, hvordan aboriginerne lever i pagt med naturen. Du får en meget autentisk oplevelse, da en aboriginer tager dig med på

  Fra   

 • Lagunen i Cairns

  Sidste dag i Cairns kan benyttes til spadseretur, de sidste indkøb eller afslapning ved Cairns Lagoon, der er fyldt med saltvand fra Trinity Inlet, som man også kan nyde udsigten til. Du kan også vælge at forlænge din ferie med et par ekstra dage på Fitzroy Island – forhør dig hos din rejseekspert om mulighederne.

  Tilkøb flere oplevelser

  Oplev Fitzroy Island

  Størstedelen af Fitzroy Island er nationalpark, og det er en meget grøn ø med tropisk regnskov og mangrove, men her er også dejlige sandstrande, og koralrevet ved øen er en del af Great Barrier Reef Marine Park. På Fitzroy Island kan du få en både aktiv og afslappende

 • Palmer og strand nær Cairns

  Tiden er inden til at tage afsked med de dejlige tropiske omgivelser. Transport til lufthavnen i Cairns, hvorfra der flyves tilbage til Danmark.

 • Forlæng rejsen og få endnu flere oplevelser med hjem

  Er rejsen for kort til dig? Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt.

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et ophold i Singapore

  Singapore er det perfekte sted at gøre et stop på rejsen til Australien og New Zealand. Byen har en masse at byde på, og et par nætter er egentlig ikke nok, men det giver tid til at se de største seværdigheder.  Du kan tage rundt i byen med bus, og se bl.a.

  Fra   

  Forlæng rejsen med et ophold i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! En by fuld af indtryk og farver. Byen er fuld af indtryk, farver og energi. Her kan du bruge dagen på at udforske de mange shopping-muligheder og stormagasiner. Du kan besøge Tsim Sha Tsui, Kowloon. Ét område, som de fleste forbinder

  Fra   

Prisen inkluderer

Transport

 • Fly København – Sydney med Singapore Airlines inkl. skatter og afgifter
 • Fly Sydney – Alice Springs inkl. skatter og afgifter
 • Fly Alice Springs – Cairns inkl. skatter og afgifter
 • Fly Cairns – København med Singapore Airlines inkl. skatter og afgifter

Overnatning

 • 3 overnatninger på Rydges Sydney Central i Sydney inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Doubletree by Hilton i Alice Springs
 • 4 overnatninger på Bay Village Resort i Cairns inkl. morgenmad

Oplevelser

 • 3-dages safaritur i den røde ørken med guide og inkl. måltider

Lignende rejser

Lizard Island
Se kort

Rejseforslag

Queensland Explorer

16-dages rejse fra

Se rejsen
Se kort

Rejseforslag

Sydney, Ayers Rock, sandøer & Great Barrier Reef

25-dages rejse fra

Se rejsen
Se kort

Rejseforslag

En komplet Australien-rejse

24-dages rejse fra

Se rejsen
Det mægtige Great Barrier Reef i Australien
Se kort

Rejseforslag

Det bedste af Australiens østkyst

22-dages rejse fra

Se rejsen
Solnedgang over Ayers Rock, Australien - Risskov Rejser
Se kort

Rejseforslag

Australske højdepunkter på første klasse

20-dages rejse fra

Se rejsen
Whitehaven Beach på Whitsundays - Risskov Rejser
Se kort

Rejseforslag

Fra Sydney til Cairns langs den solrige kyst

21-dages rejse fra

Se rejsen
Lizard Island
Se kort

Rejseforslag

Queensland Explorer

16-dages rejse fra

0 kr. pr. person

Se rejsen
Se kort

Rejseforslag

Sydney, Ayers Rock, sandøer & Great Barrier Reef

25-dages rejse fra

0 kr. pr. person

Se rejsen
Se kort

Rejseforslag

En komplet Australien-rejse

24-dages rejse fra

0 kr. pr. person

Se rejsen
Det mægtige Great Barrier Reef i Australien
Se kort

Rejseforslag

Det bedste af Australiens østkyst

22-dages rejse fra

31.595 kr. pr. person

Se rejsen
Solnedgang over Ayers Rock, Australien - Risskov Rejser
Se kort

Rejseforslag

Australske højdepunkter på første klasse

20-dages rejse fra

0 kr. pr. person

Se rejsen
Whitehaven Beach på Whitsundays - Risskov Rejser
Se kort

Rejseforslag

Fra Sydney til Cairns langs den solrige kyst

21-dages rejse fra

Se rejsen