Firma – og grupperejser

Storby, natur og dyreliv langs Australiens sydøstkyst

Alt det bedste af Australiens sydøstkyst

18-dages rejse kr. pr. person

Vi sidder klar på

70 22 66 00

I dette rejseforslag har vi samlet det bedste af Australiens sydøstkyst. Turen er en perfekt kombination af storby, natur, dyreliv og smukke kyststrækninger. Rejsen begynder i metropolen Sydney, hvor der er god tid til at udforske byens største seværdigheder: Operahuset, Sydney Harbour Bridge og Bondi Beach. Herefter begynder kør-selv-turen til Adelaide, hvor der venter varierede naturoplevelser, smukke kyststrækninger og et fantastisk rigt dyreliv langs Australiens sydøstkyst.

Ruten går via den australske regeringsby og hovedstad Canberra, gennem de australske alper og videre til Phillip Island, hvor du kan blive tilskuer til en “pingvinparade”, inden du når til den internationale storby Melbourne. Den næste køretur foregår langs Australiens smukkeste kystvej, Great Ocean Road. Undervejs på den 250 km lange kystvej langs Victorias sydkyst kan du opleve klippeformationerne The Twelve Apostles, gamle hvalfangerbyer og små hyggelige feriebyer. Der er også en lille afstikker til regnskoven i Otway National Park, hvor du kan gå en tur mellem de høje trækroner. Glæd dig til et af turens højdepunkter, Kangaroo Island, hvor der venter et enestående landskab og spændende dyreliv på Australiens tredje største ø. Her møder du både kænguruer, koalaer, myrepindsvin, pingviner, sæler og søløver og ser de betagende granitklipper Remarkable Rocks, der har fået sine sære former af vind og vejr. Inden turen afsluttes i Adelaide, venter der også oplevelser ved kratersøen Blue Lake, på Granite Island og i vinområdet Mc Laren Vale.

Rejseforslaget giver en idé om, hvad rejsen kommer til at koste inkl. fly, hotel og billeje. Du kan læse mere om Australien her.

Højdepunkter på dette rejseforslag

Vi skræddersyr din drømmerejse til Australien

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og tag en snak med vores rejseeksperter,
som skræddersyr en unik rejse til dig. Hos os får du altid:

Et personligt møde med en rejseekspert, som lytter til dine feriedrømme og giver forslag til ruter og overnatningsmuligheder

Idéer til oplevelser undervejs samt nyttige tips til brug i trafikken

Det helt rigtige køretøj, der passer til netop dig og din families drømmerejse

Hjælp hvis der sker noget uforudset undervejs på ferien

 
 

Rejseforslagets rute

Dagsprogram

 • Udsigt over Sydney med Operahuset og Harbour Bridge

  Ankomst til Australiens største by, metropolen Sydney, der nok bedst er kendt for sit vartegn Operahuset. En sejltur omkring havneområdet er et must og en oplagt mulighed for at opleve storbyens imponerende skyline.

  Tilkøb flere oplevelser

  Sydney Harbour Cruise

  En sejltur er et “must” i Sydney. Sejlturen begynder ved Circular Quay, og du får et imponerende syn af storbyens skyline samt naturligvis både Operahuset og Sydney Harbour Bridge. Du nyder synet af strande og parker fra søsiden, mens du hører historien om

  Fra   

 • Darling Harbour i Sydney

  Brug dagen omkring Darling Harbour, et tidligere havneområde, der er blevet transformeret til et underholdningsmekka. Her ligger bl.a. Sydney Aquarium, Imax Theatre, National Maritime Museum og et stort shoppingcenter.

  Sydney Opera House og Sydney Harbour Bridge er de to bygningsværker, der dominerer storbyens skyline, og vi vil varmt anbefale bridge climbing på den 134 m høje bro, hvorfra der er en formidabel udsigt 360 grader rundt og bl.a. til Operahuset. Den spektakulære bygning er et storslået syn, men du skal ikke nøjes med at beundre det arkitektoniske mesterværk udefra. Tag på en guidet rundvisning, hvor du i løbet af en times tid hører historien om bygningen, som er tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon i 1957.


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad

  Tilkøb flere oplevelser

  Guidet tur i Operahuset

  Sydney Opera House er en storslået oplevelse, og den spektakulære bygning har i mange år været kendetegnet for Sydney. På en guidet rundvisning hører du i løbet af en times tid historien om det arkitektoniske mesterværk, hør om danske Jorn Utzon’s vision for byggeriet

  Fra   

  Bridge Climb i Sydney

  Se Operahuset fra toppen af den 134 m høje Harbour Bridge og nyd den formidable udsigt 360 grader rundt. Gennem de sidste 10 år har to mio. mennesker fået denne fantastiske oplevelse. Alder er ingen hindring – den hidtil ældste “bridge climber” var 100 år. Turen gennemf

  Fra   

 • Sydneys verdensberømte badestrand Bondi Beach

  En idé denne dag kunne være at udforske Sydneys ældste bydel, The Rocks, der ligger mellem Circular Quay og Harbour Bridge. En anden mulighed er cykeltur med en lokal guide, der går til flere af de kendte seværdigheder, men du ser også mindre kendte sider af Sydney, og da der cykles steder, der kun er forbeholdt cyklister og fodgængere, er det en meget afslappende oplevelse. Du kan naturligvis også vælge at nyde solen på den berømte badestrand Bondi Beach.

   


  Mad & drikke

  Inkluderede måltider: Morgenmad

  Tilkøb flere oplevelser

  Sydney på cykel

  En cykeltur er en anderledes og afslappende måde at opleve storbyen på, og det er et spændende alternativ til sightseeing i bus, da du bl.a. kommer steder, som er forbeholdt cyklister og fodgængere. Turen begynder i det historiske område, The Rocks, og i løbet af fire

  Fra   

 • Regeringsbyen Canberra

  Efter morgenmaden på hotellet er det tid til at begynde kør-selv-turen. Dagens mål er den australske regeringsby, Canberra, der som den amerikanske hovedstad er beliggende i sit eget ”miniterritorium”, Australian Capital Territory (ATC). Canberra blev grundlagt i 1913 som et kompromis, for både Melbourne og Sydney lagde billet ind på at blive hovedstad. Nu ligger Canberra så strategisk mellem de to storbyer. Centrum i den stramt planlagte by er Parliament House på Capital Hill omgivet af mange nationale institutioner og nationale museer. På den anden side af Lake Burley Griffin fører Anzac Parade op til Australian War Memorial med en flot udsigt til Parliament House.

  Dagens distance: 289 km

 • Udsigt over Merimbula Bay

  Du kan vælge mellem forskellige ruter fra Canberra til Merimbula, som er dagens mål. Du kan enten tage turen langs kysten på Princess Highway eller gennem det imponerende landskab ved naturreservatet Bimberi Wilderness og Snowy Mountains – der også kaldes de australske alper. Uanset hvad du vælger, så venter der en smuk køretur til Merimbula, der har en skøn placering ved kysten og byder på smukke strande og skinnende søer. Her er det også muligt at dyrke forskellige vandaktiviteter og opleve dyrelivet – og det kunne   f.eks. være på en hvalsafari.

  Dagens distance: 239-325 km

 • Nationalparken Croajingolong

  Turen går i dag både langs kysten og forbi nationalparkerne Coopracambra, der byder på uspoleret grøn natur med søer og vandfald og Croajingolong, der ligger helt ude ved kysten med regnskove og eukalyptustræer.

  Lakes Entrance ligger i delstaten Victoria ved Gippsland Lakes, som er en række søer, der er adskilt fra havet med en smal landtange, og i området kan du se pelikaner og sorte svaner. Længere inde i landet strækker eukalyptustræerne sig mod himlen, og dyrelivet er et helt andet med bl.a. kænguruer, koalaer og wombatter.

  Dagens distance: 267 km

 • Dværgpingviner på stranden, Philip Island

  Nyd naturen med klitlandskaber og endeløse strande, bl.a. Ninety Mile Beach. Gør et stop i byen Foster ved Mt. Nicoll Lookout, der ligger tæt ved Wilsons Promontory National Park. Nationalparken blev oprettet i 1898 og er derfor en af landets ældste, og vi kan godt love dig for en naturoplevelse af de helt store.

  Der køres videre over broen til Phillip Island, hvor der venter en helt unik oplevelse. Øen har en stor bestand af dværgpingviner, og om aftenen kan du på Summerland Beach blive tilskuer til en ”pingvinparade”, for hver aften ved solnedgang kommer pingvinerne ind fra havet og går over stranden til deres huler længere oppe.

  Dagens distance: 332 km

   

 • Koala i eukalyptustræ

  På Phillip Island er der også mulighed for at se koalaer. Besøg f.eks. Koala Conservation Centre inden turen går tilbage til fastlandet. Højt oppe i eukalyptustræernes kroner kan du følge en træbro og komme i øjenkontakt med koalaerne – hvis de da ikke er faldet i søvn efter at have spist sig mætte i eukalyptusblade.

  Du kommer til Mornington-halvøen, der er fyldt med fristelser – vingårde, hyggelige små byer og dejlige strande, som du kan have helt for dig selv. Tag dig god tid til at nyde og opleve inden du nærmer dig Melbourne. Byen med knap 4 mio. indbyggere emmer af international atmosfære og gør sig blandt andet stærkt bemærket inden for mode og kultur. Melbourne er også kendt som værtsby for Australian Open i tennis og Formel 1-løb. The National Gallery of Victoria har en af de bedste samlinger af australsk kunst og har til huse i et futuristisk museumskompleks på Federation Square – en stor kontrast til den mere end 100 år gamle Flinders Street Station på den anden side af gaden.

  Dagens distance: 142 km

  Tilkøb flere oplevelser

  Melbournes skjulte sider

  Som turist kan det være svært at finde de autentiske oplevelser i en storby. Men på denne byvandring (2 km) med en lokalkendt guide og max. 8 deltagere er du helt sikker på at få dem. Turen går forbi steder og seværdigheder, de fleste turister overser, og

  Fra   

 • Great Ocean Road - den ikoniske rute starter i Torquay

  Fra Melbourne går turen videre til Torquay, hvor Great Ocean Road begynder. Inden den 250 km lange kystvej blev åbnet i 1932, var de små byer på Victorias sydkyst meget isolerede, og under visse vejrforhold helt afsondrede. I mange år havde der været planer om at bygge en vej, men først efter 1. verdenskrig blev planerne realiseret. Man så nemlig bygningen af kystvejen som en mulighed for at beskæftige de hjemvendte soldater og samtidig mindes de faldne – og at vejen kunne blive en turistattraktion var heller ikke uvæsentlig i forbindelse med en finansiering.

  Denne dag køres der ca. halvdelen af strækningen til den hyggelige kystby Apollo Bay, hvor der overnattes. Stedet er et oplagt sted at svømme og surfe.

  Dagens distance: 198 km

 • The Twelve Apostles på Great Ocean Road

  Efter Apollo Bay går vejen lidt ind i landet og gennem regnskoven i Otway National Park. Vi anbefaler et stop her og en tur mellem trækronerne på Otway Tree Top Walk. Herefter er ruten igen tilbage ved kysten, og de mest særprægede klippeformationer dukker op – mest kendt er The Twelve Apostles.

  Besøg Flaggstaff Hill Maritime Village i Warrnambool, der på en interessant måde fortæller historien om nogle af kystens mange skibsforlis. Nyd resten af dagen i den lille hyggelige by Port Fairy. Byen er en af de ældste bosættelser i Victoria med mange bevaringsværdige bygninger, som blev bygget, da hvalfangsten var på sit højeste.

  Dagens distancer: 206 km

 • Mt Gambier med Blue Lake

  Ruten følger kysten et lille stykke tid endnu, men ved Portland går den ind i landet gennem nationalparkerne Cobboboonee og Lower Glenelg. Kort tid efter at du har krydset grænsen til delstaten South Australia, kommer du til Mt. Gambier. Byen har navn efter den 5.000 år gamle udslukte vulkan i nærheden, og den skal du bestemt se. Du skal også se kratersøen Blue Lake, der skifter farve hvert år i november – men hvorfor er stadig en uløst gåde. Måske kan du komme med et bud?

  Næste stop bør være ved Tantanoola Caves, der ligger lige inden, du kommer til Millicent. Du kan også nyde et kort eftermiddagsstop ved Beachport, som i 1830’erne spandt guld på hvalfangst. På turen videre til Robe kan du nemt finde en dejlig strand, nyde solen og en svømmetur.

  Dagens distance: 278 km

 • Gangbroen ved Victor Harbour, der fører ud til Granite Island

  Turen går via Kingston til Murray Bridge, som faktisk er navnet på en by ved Murray River. Herfra går ruten igen ud til kysten – til Victor Harbour ved Horseshoe Bay. Det er også en gammel hvalfangerby, og stemningen fra dengang kan indfanges på Whalers Haven Colony Museum. Besøg også Granite Island, hvor du kan møde både dværgpingviner og wallaby’er.

  Dagens distance: 355 km

 • Nysgerrige kænguruer på Kangaroo Island

  Der venter smukke naturoplevelser på Australiens tredjestørste ø, Kangaroo Island. Færgeturen fra halvøen Cape Jervis tager ca. 45 min. På Kangaroo Island venter et landskab primært bestående at bush, flotte strande og særprægede klippeformationer og et spændende dyrerige med kænguruer, koalaer, myrepindsvin, pingviner, sæler og søløver. Besøg Cliffords Honey Farm, hvor du kan smage på frisk, hjemmelavet honning, eller Emu Ridge Eucalyptus Oil Distillery, hvor du ser, hvordan man anvender olien fra eukalyptustræerne. Ved Seal Bay kan du komme helt tæt på de australske søløver, der holder til på stranden, hvor de yngler og nyder livet.

  Dagens distance: 60 km

   

 • Drypstenshulen Admiral's Arch på Kangaroo Island

  Dagen kan med fordel bruges i nationalparken Flinders Chase, hvis indgang kun ligger et stenkast fra hotellet. Begynd i informationscenteret og spis frokost ved rangernes hovedkvarter i Rocky River, hvor man bliver omringet af possum’er og kænguruer. I den sydlige del af parken ligger Cape du Couedic, hvor man ud over et fyrtårn finder Admiral’s Arch – en åben drypstenshule, hvor det er muligt at se pelssæler. Lidt længere mod øst finder man granitklipperne Remarkable Rocks, som har fået sine sære former af vind og vejr.

 • Kænguru i vindistriktet McLaren Vale, Australien

  Turen går med færge tilbage til fastlandet og langs kysten til Adelaide gennem McLaren Vale, der er et af de mest kendte vindistrikter i delstaten South Australia. McLaren Vale er især blevet internationalt kendt for deres vine lavet på shiraz og cabernet sauvignon. Vi foreslår en frokost på en af vingårdene – på besøgscenteret kan du få et overblik over mulighederne. Senere ankommer du til Adelaide, men inden du kører helt ind i centrum, kan du passende køre til udsigtspunktet Adelaide Hills og få et kig ud over byen.

  Dagens distance: 107 km

   

 • Adelaide

 • Forlæng rejsen og få endnu flere oplevelser med hjem

  Har du mere tid og drømmer om at opleve noget mere? Vi skræddersyr gerne rejsen til dig, så du får alle dine ønsker opfyldt

  Tilkøb flere oplevelser

  Forlæng rejsen med et ophold i Singapore

  Singapore er det perfekte sted at gøre et stop på rejsen til Australien og New Zealand. Byen har en masse at byde på, og et par nætter er egentlig ikke nok, men det giver tid til at se de største seværdigheder.  Du kan tage rundt i byen med bus, og se bl.a.

  Fra   

  Forlæng rejsen med et ophold i Hong Kong

  Tilføj en spændende storby til rejsen! En by fuld af indtryk og farver. Byen er fuld af indtryk, farver og energi. Her kan du bruge dagen på at udforske de mange shopping-muligheder og stormagasiner. Du kan besøge Tsim Sha Tsui, Kowloon. Ét område, som de fleste forbinder

  Fra   

Prisen inkluderer

Transport

 • Fly København – Sydney med Singapore Airlines inkl. skatter og afgifter
 • 11 dages billeje inkl. fri km og forsikringer
 • Fly Adelaide - København med Singapore Airlines inkl. skatter og afgifter

Overnatning

 • 3 overnatninger på Rydges Sydney Central i Sydney inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på Clarion Suites i Melbourne
 • 1 overnatning på Holiday Inn Express

Oplevelser

 • 5-dages kør-selv-tur "Storby, kultur & pingvinparade" inkl. 4 overnatninger på hotel og kørselsvejledning
 • 7-dages kør-selv-tur "Langs Great Ocean Road & Kangaroo Island" inkl. 6 overnatninger på hotel og kørselsvejledning

Priser & rejseperioder

Priserne i skemaet er fra-priser. Den endelige pris kan afhænge af ledige flypladser og hoteller på destinationen. Kontakt os og få en snak med en af vores rejseeksperter – så er du sikker på, at du og din familie får absolut mest ud af budgettet.

Rejseperiode
2 voksne
01 januar 1970 - 01 januar 1970
0 kr.
2 voksne
01 januar 1970 - 01 januar 1970
0 kr.
OBS
Børn er 11 år og under

LAD OS SKRÆDDERSY DRØMMEREJSEN TIL DIG

Lignende rejser

Se kort

Rejseforslag

Tasmanien & Great Ocean Road

21-dages rejse fra

Se rejsen
Se kort

Ferie i autocamper

Sydney & det vestlige og sydlige Australien

27-dages rejse fra

Se rejsen
Se kort

Se rejsen
Turkisblåt hav ved Airlie Beach - Risskov Rejser
Se kort

Rejseforslag

Det bedste af Australien: Sydney, den røde ørken, kystveje og øer

33-dages rejse fra

Se rejsen
Se kort

Rejseforslag

Tasmanien & Great Ocean Road

21-dages rejse fra

0 kr. pr. person

Se rejsen
Se kort

Ferie i autocamper

Sydney & det vestlige og sydlige Australien

27-dages rejse fra

Se rejsen
Se kort

0 kr. pr. person

Se rejsen
Turkisblåt hav ved Airlie Beach - Risskov Rejser
Se kort

Rejseforslag

Det bedste af Australien: Sydney, den røde ørken, kystveje og øer

33-dages rejse fra

0 kr. pr. person

Se rejsen